Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Προπονηταρα δειξε αυριο την αξια σου και κανε μια επαγγελματική προκριση αλλα Σαντος !!!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Luigi Vampa έγραψε:
renegade έγραψε:Ι Φερέιρα λέει προπονούσε σε όρους σύγχρονου ποδοσφαίρου και όχι του '90 άσχετα αν η ομάδα ειδικά τον πρώτο χρόνο δεν μπορούσε να τρέξει ούτε 60 λεπτά και είχε τα χειρότερα εργομετρικα .
Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε?

Ή μήπως είναι δύσκολο για τον λουτσέσκου να πετάξει τον κούτσια και κάνα δυο άλλους πιτσιρικάδες βασικούς, να γράψουν συμμετοχές και νούμερα και μετά να το παίζει μάγκας με 25 βαθμούς πίσω από τον γαβρο
Βέβαια ο Τζολης δεν μπήκε όταν δεν είχαμε πια στόχους όπως είπε. Έπαιξε κ αυτός κ ο Μιχαηλίδης προκριματικά Τσαμοιονς λιγκ κ ξεκινούσε απ την αρχή της χρονιάς.
Η διαφορά είναι ότι από την ίδια την διοίκηση, ειδικά στην δεύτερη χρονιά πήρε την εντολή βάλε μέσα ότι νεαρό ταλαντούχο υπάρχει.
Η διοίκηση η ίδια έκαψε την χρονιά.
Η ίδια διοίκηση που δεν έδινε ούτε 5% πιθανότητα πρόκρισης με Μπενφίκα και πουληση τον ακπομ πριν τα ματς με Κρασνοντάρ.
Τώρα το ότι κάποιοι σήμερα φτάσαν στο σημείο να λιγουρεύονται ferreira ακόμα και για τον παοκτση είναι τέρμα παράλογο

Υγ πόσο τραγικό οπαδός του ΠΑΟΚ? να αναφέρεται στον προπονητή του ΠΑΟΚ και να γράφει "Κατωτερος και του κυβερνητικου εκπροσωπου της Νεας Χουντομπατσοκρατιας μιλωντας για τα ολοκαυτωματα.
Σκετο πιονι στην σκακιερα και μαλιστα λευκο.".
Και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι αυτός δεν τρώει ένα γκουντουπιε να στρώσει και να μην εκμεταλλεύεται την πολύ Δημοκρατία που υπάρχει εδώ μέσα
Karabinas

Δημοσίευση από Karabinas »

τα αυτονοητα ειπε ο λουτσεσκου, δηλ οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να κανει πρωταθλητισμο και οχι να γινει ακαδημια για να βγαζει παιχτες... και ειναι να απορει καποιος με τους οπαδους που δεν θελουν τιτλους αλλα να βγαζουμε τζιολιδες για να πουλαμε, τι να πει κανεις...
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαι εγώ τα όσα λες, γιατί παραθέτεις το δικό μου ποστ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

george188 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Μόλις είδα τη Σ.Τ.

Αν υπάρχει καμία στοιχηματζίδικη σελίδα που έχει προγνωστικά για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών πείτε μου να πάω να παίξω το σπίτι μου σε αποχώρηση κάθε παίκτη κάτω των 22 από την ομάδα... Τραγικές οι δηλώσεις για Τζόλη...
Στη χρονιά του νταμπλ και μικροί έπαιζαν πάντως. Λημνιός ζαμπα ακπομ πχ.. λέω εγώ τώρα
Αυτοί που αναφέρεις ήρθαν στην ομάδα με σύμφωνη γνωμή του Λου (σίγουρα ο Ζαμπα και ο Ακπομ.. για Λημνιο δε θυμαμαι). Τις ακαδημιες τις είχε χεσμένες και τότε και τώρα.

Δηλώσεις του στυλ "ήταν τυχερός" δεν τιμούν ούτε τον ίδιο, ούτε τον παίχτη, ούτε τις εξαιρετικές ακαδημίες μας.

Και για να μην παρεξηγηθώ, επαναλαμβάνω κάτι που είπα και πριν λίγο καιρό εδώ, ο Λου είναι αυτός που μας ταιριάζει λόγω ψυχοσύνθεσης "άντρα θέλω, τώρα τον θέλω" που έχει και ο λαός και ο πρόεδρος. Αλλά δυστυχώς δε βοηθάει να γίνουμε αυτάρκεις όπως τονίζει συχνά ο Ιβάν...
renegade

Luigi Vampa έγραψε:Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαι εγώ τα όσα λες, γιατί παραθέτεις το δικό μου ποστ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
renegade

Guitarman έγραψε:
george188 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Μόλις είδα τη Σ.Τ.

Αν υπάρχει καμία στοιχηματζίδικη σελίδα που έχει προγνωστικά για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών πείτε μου να πάω να παίξω το σπίτι μου σε αποχώρηση κάθε παίκτη κάτω των 22 από την ομάδα... Τραγικές οι δηλώσεις για Τζόλη...
Στη χρονιά του νταμπλ και μικροί έπαιζαν πάντως. Λημνιός ζαμπα ακπομ πχ.. λέω εγώ τώρα
Αυτοί που αναφέρεις ήρθαν στην ομάδα με σύμφωνη γνωμή του Λου (σίγουρα ο Ζαμπα και ο Ακπομ.. για Λημνιο δε θυμαμαι). Τις ακαδημιες τις είχε χεσμένες και τότε και τώρα.

Δηλώσεις του στυλ "ήταν τυχερός" δεν τιμούν ούτε τον ίδιο, ούτε τον παίχτη, ούτε τις εξαιρετικές ακαδημίες μας.

Και για να μην παρεξηγηθώ, επαναλαμβάνω κάτι που είπα και πριν λίγο καιρό εδώ, ο Λου είναι αυτός που μας ταιριάζει λόγω ψυχοσύνθεσης "άντρα θέλω, τώρα τον θέλω" που έχει και ο λαός και ο πρόεδρος. Αλλά δυστυχώς δε βοηθάει να γίνουμε αυτάρκεις όπως τονίζει συχνά ο Ιβάν...
Ήταν λίγο άκομψο το ήταν τυχερός αλλά πιστεύω ότι δεν το είπε με αρνητική χροιά.
Πιο πολύ έδειξε να επικεντρώνεται στην τύχη και στη συγκυρία που βρέθηκε ο Τζολης,για παράδειγμα η ομάδα να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να μην έχει κάποιον σούπερ παίκτη μπροστά του.
Και αυτό φαντάζομαι και πιστεύω ότι δεν το είπε τόσο πολύ για τον τζολη αλλά πολύ περισσότερο για τον ΠΑΟΚ σαν οργανισμό και για τον τρόπο που λειτουργεί στο θέμα των νεαρών παικτών.
Μην ξεχνάμε ότι από τύχη και ο Γιαννούλης έφτασε να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ και να πάρει μεταγραφή και να παίζει σήμερα στην premier league.
Απλά και μόνο γιατί δεν άρεσε στον κοεντράο η Θεσσαλονίκη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 11 Αύγ 2021, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

montekristo έγραψε:Ουτε τα προσχηματα δεν κρατησε στα λεγομενα του για τον Τζολη.
Κατωτερος και του κυβερνητικου εκπροσωπου της Νεας Χουντομπατσοκρατιας μιλωντας για τα ολοκαυτωματα.
Σκετο πιονι στην σκακιερα και μαλιστα λευκο. Αηδιασα ειλικρινα.-
εγω αηδιασα με τη μαλακια που εγραψες , σουρομενος εγραφες αυτες τις παπαριες για τον προπονητη του ΠΑΟΚ ? αντε σοβαρεψου .....το ποιο ανοητο και προκλητικο για τον συλλογο ποστ εδω και καιρο .....εμπλεξες κυβερνηση χουντα μπατσους πιονια σκακιου.....για να γραψεις μια μπουρδα που νομιζεις οτι ειναι εξυπναδα....
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

renegade έγραψε: Ήταν λίγο άκομψο το ήταν τυχερός αλλά πιστεύω ότι δεν το είπε με αρνητική χροιά.
Πιο πολύ έδειξε να επικεντρώνεται στην τύχη και στη συγκυρία που βρέθηκε ο Τζολης,για παράδειγμα η ομάδα να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να μην έχει κάποιον σούπερ παίκτη μπροστά του.
Και αυτό φαντάζομαι και πιστεύω ότι δεν το είπε τόσο πολύ για τον τζολη αλλά πολύ περισσότερο για τον ΠΑΟΚ σαν οργανισμό και για τον τρόπο που λειτουργεί στο θέμα των νεαρών παικτών.
Μην ξεχνάμε ότι από τύχη και ο Γιαννούλης έφτασε να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ και να πάρει μεταγραφή και να παίζει σήμερα στην premier league.
Απλά και μόνο γιατί δεν άρεσε στον κοεντράο η Θεσσαλονίκη
Ρε συ Rene κανείς στα 19 του δεν ηταν ετοιμος. Αυτο που ειπε θυμιζει έλληνα εργοδοτη που παιρνει πιτσιρικα που δουλευει για πρωτη φορα και του ζητάει να κάνει παπαδες... Ε δε γίνεται αυτό. Πουθενά και ποτέ. Δλδ ο Λου δεν είχε τον μπαμπα δίπλα του στην πρωτη θητεία στον ΠΑΟΚ? Κοροιδευομαστε τώρα? Και αυτός τυχερός ήταν. Έτσι δε πας μπροστα σαν οργανισμός... Ζήτω τα Βαλκάνια... Τοπ 20 κλαμπ στην Ευρώπη my ass...

Να πάει καλά ο Λου, να μας φέρει πρωτάθλημα αλλα θα είναι με ομάδα του σήμερα και χωρίς βάσεις για το αύριο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Θα αφήσουμε κανένα προπονητή στον ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και να κριθεί στο τέλος αυτού, βάσει των όσων υποσχέθηκε;

Λίγο ψυχραιμία.

Όλοι (νομίζω) θέλουμε μεταγραφές και ενίσχυση της ομάδος, αλλά στην τελική όποιος έχει τα γένια - έχει και τα χτένια και την ευθύνη των αποφάσεών του.

Υποσχέθηκε (δήλωσε σε μέσο της χώρας του για την ακρίβεια) Πρωτάθλημα το Μάιο του 2022 ξεκάθαρα.

Θέλει @@ και κοχόνες για να το πει κάποιος αυτό, έτσι όπως έχει η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα (αγωνιστικώς και κυρίως εξωαγωνιστικώς).

Ας είμαστε δίκαιοι λοιπόν. Να τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Ο λουτσεσκου είναι προπονητής άμεσων αποτελεσματων ,το πετυχαίνει με έμπειρους παίχτες κ στρατιωτική πειθαρχία κ ιεραρχία, το κόλπο του δουλεύει, κοστίζει αλλά δουλεύει. Ο φερειρα ήταν για 3ο 4ες ομάδες πού βγάζουν νέους παίκτες χωρίς πολύ πολύ πίεση χαλαρα πράγματα κτλ, πηρε απείρως τρελά λεφτά κ φυσικά δεν ήταν για το ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι στον προηγούμενο αιώνα.
Ο Γκαρσία πιο κοντά στον λουτσεσκου σα κατάσταση κ προσωπικά θα τον προτιμούσα φέτος γιατί εχει τη φάση πατερ φαμίλιας κ τούς μικρούς τους ειχε ο ιδιος αρα δε θα τους παρατουσε αλλά τις 25 νίκες που θέλει για να παρεις πρωτάθλημα από την παραγκα δε θα τις καταφερνε ολο κ κάποιο παράρτημα θα μας την εκαμνε
Επίσης έχει κ τον μιρτσεα από πισω ο ραζβαν κ δε πιστεύω οτι δε θα κανει τις 2 3 μεταγραφες που θέλει εχει μυαλό ξυράφι παρά τα κολλήματα του θα βρει τρόπο να τα φέρει βόλτα
Την Ευρώπη θα το καταλάβουμε αύριο αν καίγεται η παει για πρωτάθλημα φουλ κ του χρόνου τσου λου γιατί η θέση είναι μια μονο

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

eorptol1 έγραψε:
montekristo έγραψε:Ουτε τα προσχηματα δεν κρατησε στα λεγομενα του για τον Τζολη.
Κατωτερος και του κυβερνητικου εκπροσωπου της Νεας Χουντομπατσοκρατιας μιλωντας για τα ολοκαυτωματα.
Σκετο πιονι στην σκακιερα και μαλιστα λευκο. Αηδιασα ειλικρινα.-
εγω αηδιασα με τη μαλακια που εγραψες , σουρομενος εγραφες αυτες τις παπαριες για τον προπονητη του ΠΑΟΚ ? αντε σοβαρεψου .....το ποιο ανοητο και προκλητικο για τον συλλογο ποστ εδω και καιρο .....εμπλεξες κυβερνηση χουντα μπατσους πιονια σκακιου.....για να γραψεις μια μπουρδα που νομιζεις οτι ειναι εξυπναδα....
Ακόμα και με ακραίες εκφράσεις, μπορούμε να διαφωνήσουμε χωρίς να χρησιμοποιήσουμε αντίστοιχες ή χειρότερες.
Συνοπαδέ eorptol1 το ύφος της απάντησής σου επι προσωπικού σε άλλο μέλος ελπίζω να είναι κατακριτέο απο όλους, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι με την άποψη σου.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εμενα με τρομαζει αυτη η υποσχεση
ειτε ειναι οντως μαγος του μενταλιτι κ του γκρουπ η καπου εχει καβαλησει
στην ελληνικη ειδικα πραγματικοτητα
Αν οντως εδωσε τετοια υποσχεση
Centenario

Δημοσίευση από Centenario »

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη τύπου του Λουτσέσκου, θέλω να κάνω μία γενικότερη επισήμανση. Η σωστή επικοινωνία έχει τεράστια σημασία, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε μεγάλες και ανομοιόμορφες μάζες, όπως οι οπαδικές καλή ώρα.
Δυστυχώς έχω παρατηρήσει ότι εμείς γενικά την επικοινωνία δεν την έχουμε πάρει πολύ στα σοβαρά και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι μεταφράσεις στις συνεντεύξεις. Άλλα 'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα! Με μία λέξη λίγο διαφορετική στη μετάφραση, αλλάζει όλο το νόημα.
Για παράδειγμα, είναι άλλο το "ο Τζόλης ήταν τυχερός να..." και άλλο "ο Τζόλης έτυχε να...". Ίσως να φαίνεται λεπτομέρεια, αλλά τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα με μία λάθος μετάφραση, πάνε ντόμινο. Συμβουλή μου είναι να ακούτε τις απαντήσεις στα Αγγλικά (εφόσον γνωρίζετε) και όχι τη μετάφραση. Όχι μόνο στις δηλώσεις του Λουτσέσκου, αλλά όλων!
Σε αυτό θα βάλω μέσα και τις μεταφράσεις στις συνεντεύξεις του Ιβάν, ποδοσφαιρικές και μη, με κλασσικότερο παράδειγμα τη δήλωση περί "λαγού" τότε στις τηλεοπτικές άδειες. Εδώ βέβαια το θέμα είναι ότι τα Ρωσικά δεν είναι Αγγλικά (που τα μιλάνε σχεδόν όλοι), αλλά θε πρέπει με κάποιο τρόπο να έρθει το ζήτημα αυτό σε γνώση της ΠΑΕ και του Ιβάν.
Θα μου πεις, ρε φίλε μπάλα να παίξει η ομάδα και όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες... Ναι, αν ζούσαμε στο 1960 που υπήρχαν μόνο εφημερίδες και τα βραχέα κύματα στο ραδιόφωνο... Το 2021 μετράνε όλα και κυρίως η επικοινωνία, ειδικά στη δημιουργία "κλίματος"!

Αύριο ΠΡΟΚΡΙΣΗ, όχι νίκη! (να η επικοινωνία)

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Centenario την Πέμ 12 Αύγ 2021, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Luigi Vampa έγραψε:Παίζαμε άσχημο ποδόσφαιρο δηλαδή στο double? Το βλέπουμε διαφορετικα
Θυσιαζαμε το θέαμα για το αποτέλεσμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”