Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Equalizer »

seaman έγραψε:Ο Μπατάλια που ενδιαφερόταν ο λαγός, δανείστηκε από τη Σπόρτινγκ στη Μαγιόρκα για τη σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς
Διαψεύδω. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για Μπαταλια. Δεν είναι του στυλ μου
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

aivas19 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Και μ' αρέσει που θέλαμε πώληση του Τζιόλη για να ανέβει το μεταγραφικό μπάτζετ. :cry: :cry:
Τζόλη* όχι Τζιολη
Το μαμημενο autocorrect ειναι αδελφε. Μολις γινει διασημος ο μικρος θα φτιαξει και αυτο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:
seaman έγραψε:Ο Μπατάλια που ενδιαφερόταν ο λαγός, δανείστηκε από τη Σπόρτινγκ στη Μαγιόρκα για τη σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς
Διαψεύδω. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για Μπαταλια. Δεν είναι του στυλ μου
:D :D :D
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάντως η χρόνια μπορεί να εξελιχθεί σε shitshow από τα λίγα. Σήμερα πχ μάθαμε ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα, οπισθοχώρηση από τα ταρατατζουμ του Μαΐου ο,τι κ να λέμε.

One step at a time, να δούμε αύριο πως θα πάει …
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πάω για μπαν?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Σουριναμέζος έγραψε:
Γκουερινο έγραψε: Δεν μιλησα για καμμια Ελληνοποιηση . Η Ουεφα και οχι εγω λεει οτι για να φτιαξεις μια σοβαρη 23αδα πρεπει να εχεις 17 ξενους συν 6 Ελληνες.
Εσύ μίλησες προηγουμένως για 6 Έλληνες βασικούς το οποίο το θεωρώ απίθανο με βάση το σημερινό talent pool των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.
Γκουερινο έγραψε: Ο Παπαδοπουλος τι σχεση εχει με τον Μιχαι? ο Μιχαι ειναι 5ος στοπερ μας αρα ανενεργος, ο Παπαδοπουλος θα ηταν στην δυαδα στη θεση του Βαρελα πχ. Κυριακοπουλο δεν ειπα να φερεις τωρα αλλα να τον παρεις πριν φυγει. Οπως και τον Μαυροπανο τον Βλαχοδημο και ολους οσους ηταν διπλα σου και τους βρηκαν οι ξενοι κι οχι εμεις.
Ο Δουβικας επισης δεν εχει σχεση με τον Κουτσια. εχουν 4 χρονια διαφορα. θα Μπορουσε να ηταν δευτερος στη θεση του Σφιντερσκι.
Ο σημερινός Κυριακός Παπαδόπουλος δηλαδή είναι καλύτερος από τον Βαρέλα, τον Κρέσπο ή τον Μιχαηλίδη? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο κατακόρυφη ήταν η πτώση του μετά τους τραυματισμούς και το διάστημα που έμεινε ανενεργός. Ο Μιχάι είναι πολύ καλός παίκτης και θα το δείξει άμα βρει χώρο για να πάρει παιχνίδια, ο Μιχάι είναι ο Κυριακόπουλος, ο Μαυροπάνος, ο Βλαχοδήμος που λες, παίκτης που τον πήρες πριν διαπρέψει αλλού. Αυτό είναι το πρόβλημα δεν υπάρχει χώρος για αυτούς τους ποδοσφαιριστές όταν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, για να εξελίξεις έναν ποδοσφαιριστεί πρέπει να μπορείς να υποστείς και τα λάθη του και τους βαθμούς που θα σου στερήσει. Ο Δουβίκας δεν αποκτήθηκε ώστε να υπάρχει χώρος για να αναπτυχθεί ο Κούτσιας, ο Δουβίκας είναι πιο έτοιμος όμως η ομάδα έκρινε ότι το potential του Κούτσια είναι μεγαλύτερο και δεν ήθελε να μπει άλλος ένας ποδοσφαιριστής μπροστά του για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο

Γκουερινο έγραψε: Οσο για τις αποψεις "δεν θελουμε να βλεπουμε Λημνιο Κιτσιου κλπ" ειναι της δεκατιας του 80 και μονο ως χιουμορ μπορω να τις δω. Πλεον οι παικτες αλλαζουν ομαδες σαν τα πουκαμισα. φετος καλυτερος σου παικτης και ο πιο ποιοτικος ολων θα ειναι ο Ολιβειρα της χαρτινης να σου θυμισω. Μηπως να τον διωξουμε?
Για την ανύπαρκτη ποδοσφαιρική του ποιότητα δεν θέλω να τον βλέπω τον Λημνιό δεν μίλησα σε κανένα σημείο για τίποτα οπαδικά κολλήματα...

Δεν ειπα πουθενα 6 ελληνες βασικους. Ειπα 6 ελληνες βασικους στην 18αδα. Και δεν ειναι αναγκη να ειναι ελληνες ας ειναι αλβανοι αγγλοι γαλλοι πορτογαλοι βουλαγαροι σερβοι που να ειναι απο την ακαδημια μας και να πληρουν τα κριτηρια της ουεφα.
Γκουερινο έγραψε: Η ομαδα θελει τουλαχιστον 6 Ελληνες που να ειναι βασικοι στην 18αδα
Το τι αρεσει σε μας δεν εχει σημασια. Ο Λημνιος στο αηττητο ηταν 10ος σε χρονο.
Εσεις μπορει να μη βλεπετε προβλημα αλλα εγω δεν βλεπω πως μπορει να διατηρηθει ενα οικογενειακο κλιμα που θελει ο Λουτσεσκου αν πει σε 1-2 παικτες που υπολογιζει στο ροτεισον οτι δεν χωρανε στην ευρωπαικη λιστα.
Τελος παντων ας ερθουν οποιοι ειναι να ερθουν, ΑΝ ερθει κανεις :lol: :lol: :lol: και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πριν 10 μέρες που ψιλογκρινιαζα με λέγατε "μόλις μπήκε ο Αύγουστος" κλπ κλπ..
Και τα άκουσα στερεοφωνικά.

Και τώρα σας βλέπω ομαδική γκρίνια.

Ε όχι αγάπες μου τώρα που συμβιβάστηκα με την ιδέα.
Τώρα θα περιμένετε 31 Αυγούστου.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Patron έγραψε:Πάντως η χρόνια μπορεί να εξελιχθεί σε shitshow από τα λίγα. Σήμερα πχ μάθαμε ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα, οπισθοχώρηση από τα ταρατατζουμ του Μαΐου ο,τι κ να λέμε.

Από πού προκύπτει ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα?
Άκουσα την συνέντευξη και δεν μου έμεινε κάτι τέτοιο από τα λεγόμενα του λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ακου παλι το τελευταιο διλεπτο που λεει για εγχωριους τιτλους κι ευρωπη και θα το ακουσεις και εσυ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

renegade έγραψε:
Patron έγραψε:Πάντως η χρόνια μπορεί να εξελιχθεί σε shitshow από τα λίγα. Σήμερα πχ μάθαμε ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα, οπισθοχώρηση από τα ταρατατζουμ του Μαΐου ο,τι κ να λέμε.

Από πού προκύπτει ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα?
Άκουσα την συνέντευξη και δεν μου έμεινε κάτι τέτοιο από τα λεγόμενα του λουτσέσκου
Και εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Το αντίθετο θα έλεγα.

Έκανε ειδική μνεία στις απαιτήσεις του ν α παίζεις παιχνίδια μεσοβδόμαδα και το με πόση προσδοκία το αναμένουν.
Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γκουερινο έγραψε:Ακου παλι το τελευταιο διλεπτο που λεει για εγχωριους τιτλους κι ευρωπη και θα το ακουσεις και εσυ
Είπε ξεκάθαρα ότι πρωταρχικός στόχος είναι ότι πρέπει να φτιάξει η ομάδα τη νοοτροπία του νικητή, μέσα από αυτή τη νοοτροπία θα κερδίσει τίτλους. Οι τίτλοι αργότερα θα δώσουνε και μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές επιτυχίες.
Δεν άφησε πουθενά να εννοηθεί ότι δεν δίνουμε βάση στην Ευρώπη. Ίσα-ίσα στόχος είναι η ευρωπαϊκή καθιέρωση η οποία όμως κατά τον λουτσέσκου έρχεται μέσα και μέσω των εγχώριων τίτλων και της νοοτροπίας του νικητή.
Τουλάχιστον εγώ έτσι εξέλαβα αυτά που είπε
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Totem_pk έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Και μ' αρέσει που θέλαμε πώληση του Τζιόλη για να ανέβει το μεταγραφικό μπάτζετ. :cry: :cry:
Τζόλη* όχι Τζιολη
Το μαμημενο autocorrect ειναι αδελφε. Μολις γινει διασημος ο μικρος θα φτιαξει και αυτο.
Ε καλά κι εσείς, μήπως με το γράμμα τον πουλήσαμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”