Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Γκουερινο έγραψε: Δεν μιλησα για καμμια Ελληνοποιηση . Η Ουεφα και οχι εγω λεει οτι για να φτιαξεις μια σοβαρη 23αδα πρεπει να εχεις 17 ξενους συν 6 Ελληνες.
Εσύ μίλησες προηγουμένως για 6 Έλληνες βασικούς το οποίο το θεωρώ απίθανο με βάση το σημερινό talent pool των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.
Γκουερινο έγραψε: Ο Παπαδοπουλος τι σχεση εχει με τον Μιχαι? ο Μιχαι ειναι 5ος στοπερ μας αρα ανενεργος, ο Παπαδοπουλος θα ηταν στην δυαδα στη θεση του Βαρελα πχ. Κυριακοπουλο δεν ειπα να φερεις τωρα αλλα να τον παρεις πριν φυγει. Οπως και τον Μαυροπανο τον Βλαχοδημο και ολους οσους ηταν διπλα σου και τους βρηκαν οι ξενοι κι οχι εμεις.
Ο Δουβικας επισης δεν εχει σχεση με τον Κουτσια. εχουν 4 χρονια διαφορα. θα Μπορουσε να ηταν δευτερος στη θεση του Σφιντερσκι.
Ο σημερινός Κυριακός Παπαδόπουλος δηλαδή είναι καλύτερος από τον Βαρέλα, τον Κρέσπο ή τον Μιχαηλίδη? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο κατακόρυφη ήταν η πτώση του μετά τους τραυματισμούς και το διάστημα που έμεινε ανενεργός. Ο Μιχάι είναι πολύ καλός παίκτης και θα το δείξει άμα βρει χώρο για να πάρει παιχνίδια, ο Μιχάι είναι ο Κυριακόπουλος, ο Μαυροπάνος, ο Βλαχοδήμος που λες, παίκτης που τον πήρες πριν διαπρέψει αλλού. Αυτό είναι το πρόβλημα δεν υπάρχει χώρος για αυτούς τους ποδοσφαιριστές όταν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, για να εξελίξεις έναν ποδοσφαιριστεί πρέπει να μπορείς να υποστείς και τα λάθη του και τους βαθμούς που θα σου στερήσει. Ο Δουβίκας δεν αποκτήθηκε ώστε να υπάρχει χώρος για να αναπτυχθεί ο Κούτσιας, ο Δουβίκας είναι πιο έτοιμος όμως η ομάδα έκρινε ότι το potential του Κούτσια είναι μεγαλύτερο και δεν ήθελε να μπει άλλος ένας ποδοσφαιριστής μπροστά του για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο

Γκουερινο έγραψε: Οσο για τις αποψεις "δεν θελουμε να βλεπουμε Λημνιο Κιτσιου κλπ" ειναι της δεκατιας του 80 και μονο ως χιουμορ μπορω να τις δω. Πλεον οι παικτες αλλαζουν ομαδες σαν τα πουκαμισα. φετος καλυτερος σου παικτης και ο πιο ποιοτικος ολων θα ειναι ο Ολιβειρα της χαρτινης να σου θυμισω. Μηπως να τον διωξουμε?
Για την ανύπαρκτη ποδοσφαιρική του ποιότητα δεν θέλω να τον βλέπω τον Λημνιό δεν μίλησα σε κανένα σημείο για τίποτα οπαδικά κολλήματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Τετ 11 Αύγ 2021, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

JohnDag έγραψε:Ρε συ Parolos και Napoli.

Δεν είπε κανείς να πάνε να ρίξουνε όλα τα λεφτά που πήραν από Γιαννουλη και Τζολη σε μεταγραφές. Ειπαμε!

Να πάνε να φέρουν 3 παιχτες του 1Μ στυλ Κουρτιτς, Ολιβειρα (είτε ελεύθερους είτε δανεικούς) λέμε.

Να καλυφθούν τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά τα κενά που δεδομένα έχει η ομάδα. Επιλογές στην αγορά υπάρχουν, δηλαδή θα κοροιδευομαστε μεταξύ μας τώρα;

Ας ρίξουν 3-4 μύρια στην αγορά για τις βασικές ανάγκες και ας κρατήσουν τα υπόλοιπα καβατζα για το rebuild του χρόνου. Κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα κάτι διαφορετικό; Για επένδυση των χρημάτων του Γιαννούλη μίλησα (που ακόμα υπάρχουν) σε 2 παίκτες (μπακ και εξτρεμ).

Μίλησα για χρονομηχανές και μείωση ηλικιών που έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω;

Αν κάνουμε χαβαλέ, κομπλέ. Αν όντως απαντάτε σοβαρά, διαβάστε πρώτα σε τι απαντάτε.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

για να λεμε οτι η ομαδα ενισχυθηκε σε ολες τις θεσεις και ειναι πληρης μεσα σε 19 μερες πρεπει να συμβουν τα εξης:

1) μεταγραφη βασικου τερματοφυλακα
2) μεταγραφη βασικου αριστερου μπακ
3) μεταγραφη χαφ με ενταση και ταχυτητα
4) μεταγραφη 10αριου
5) μεταγραφη αριστερου εξτρεμ

οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι λαθος και δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα συμβουν ολα ομως ειμαι σιγουρος πως πρεπει να συμβουν...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:[quote="renegade
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Νομίζω επίσης πως δεν έχουν τελειώσει πάντως οι πωλήσεις και πως κάποιοι εκ των Εσίτι Αουγκουστο Ινγκασον Σβιντερσκι δεν θα είναι εδώ το Σεπτέμβριο
Μα γιατί κυνηγάνε Ινγκασον και Σβιντερσκι κι όχι κάποιον 35χρονο μας? Τόσο άσχετοι είναι εκεί στα εξωτερικά?

Ελπίζω το μόνο καλό νέο της περιόδου, η συμφωνία με Μπαμπά να μην χαλάσει. Ειδάλλως κλαφτα.
Όσο άσχετοι είναι στην Παρί που πήραν τους 35χρονους Ράμος Μέσι και τον 31χρονο βαιναλντουμ :mrgreen:
Και μη μου πει κανείς ναι αλλά ο messi είναι παικταράς και ο καλύτερος στον κόσμο και τα λοιπά, γιατί και για μας τον τζιοβίνκο είναι αναλογος μέσι
Ο Τζοβινκο του 1 γκολ πέρυσι στην Αραβία που τον κυνηγάει το μεγαθήριο της Βενέτσια είναι ο ανάλογος του Μέσι στην Ελλάδα. Ω ρε τι άλλο θα ακούσουμε. Αν δεν έρθει και μείνουμε με Καγκάβα και Μπισεσβαρ να φανταστώ θα είναι ο Γκριζμαν κι ο Φατι της Ελλάδας.[/quote]
Καλά εδώ εμείς ακούμε εσένα εβδομάδες τώρα που νομίζεις ότι μπροστά στο Λουτσέσκου και το Τιμ του είσαι η μετενσάρκωση του Κρόιφ.
Ούτε μισή αμφιβολία ότι ο λουτσέσκου μπορεί και να έχει δίκιο...για τόση εγωπάθεια.
Για αυτό μηνμου γράφεις τι άλλο θα ακούσουμε γιατί προφανώς είναι τόσο μεγάλο το εγώ σου που δεν ακούς κανέναν πέρα από τον εαυτό σου
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Napoli4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ρε συ Parolos και Napoli.

Δεν είπε κανείς να πάνε να ρίξουνε όλα τα λεφτά που πήραν από Γιαννουλη και Τζολη σε μεταγραφές. Ειπαμε!

Να πάνε να φέρουν 3 παιχτες του 1Μ στυλ Κουρτιτς, Ολιβειρα (είτε ελεύθερους είτε δανεικούς) λέμε.

Να καλυφθούν τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά τα κενά που δεδομένα έχει η ομάδα. Επιλογές στην αγορά υπάρχουν, δηλαδή θα κοροιδευομαστε μεταξύ μας τώρα;

Ας ρίξουν 3-4 μύρια στην αγορά για τις βασικές ανάγκες και ας κρατήσουν τα υπόλοιπα καβατζα για το rebuild του χρόνου. Κανένα πρόβλημα.

Είπα κάτι διαφορετικό; Για επένδυση των χρημάτων του Γιαννούλη μίλησα (που ακόμα υπάρχουν) σε 2 παίκτες (μπακ και εξτρεμ).

Μίλησα για χρονομηχανές και μείωση ηλικιών που έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω;

Αν κάνουμε χαβαλέ, κομπλέ. Αν όντως απαντάτε σοβαρά, διαβάστε πρώτα σε τι απαντάτε.
Ε όσο να πεις δε νομίζω ότι έχω προβλήματα κατανόησης γραφομενων.

Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε εκτός από 2 σημεία.

1) Δεν χρειαζόμαστε μόνο αριστερό μπακ και εξτρεμ, χρειαζόμαστε και 10αρι. Δεν βγαίνει η χρονιά με Καγκαβα, Μπισε εκεί ειδικά στο 4-2-3-1 του Λουτσεσκου όπου η συγκεκριμένη θέση ειναι κομβικοτατη.

2) Δεν συμμερίζομαι την σιγουριά σου ότι θα πέσουν έστω αυτά τα 3-4Μ για να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει. Δεν λέω ότι δεν θα γίνουν κινήσεις. Το ξεκαθαρίζω. Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι θα είναι του επιπέδου που θέλουμε.

Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Norte έγραψε:για να λεμε οτι η ομαδα ενισχυθηκε σε ολες τις θεσεις και ειναι πληρης μεσα σε 19 μερες πρεπει να συμβουν τα εξης:

1) μεταγραφη βασικου τερματοφυλακα
2) μεταγραφη βασικου αριστερου μπακ
3) μεταγραφη χαφ με ενταση και ταχυτητα
4) μεταγραφη 10αριου
5) μεταγραφη αριστερου εξτρεμ

οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι λαθος και δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα συμβουν ολα ομως ειμαι σιγουρος πως πρεπει να συμβουν...
Αυτό θα ήταν το τέλειο σενάριο και συμφωνώ μαζί σου για όλες τις θέσεις αλλά αποκλείεται 100% να δούμε κάτι τέτοιο. Θα σου πω τι μπορεί να γίνει, όλα αυτά σε βάθος ενός χρόνου επειδή του χρόνου τελειώνουν αρκετά συμβόλαια.

Για φέτος τι επείγει είναι το αριστερό μπακ, ένας μέσος και το αριστερό εξτρέμ.

Ένας Τζοβίνκο, ένας Μπάμπα, κι ένας τύπος σαν τον Ντεσπότοφ.

Αυτά πράγματι αν δεν τα δούμε θα μπορούμε να μιλάμε μέχρι και για κοροϊδία.
kos

Δημοσίευση από kos »

GINOLA έγραψε:Εγώ δεν είμαι διοίκηση, δεν παίρνω καμία απόφαση, δεν κλείνω καμία μεταγραφή.

Δεν το υπονοώ εγώ, αυτοί το λένε . Λέω πως πάλι γίνεται ότι και πέρσι. Αιχμές υπάρχουν ότι κλείσαμε παίκτη και ο προπονητής κάνει νάζια γιατί έχει τον kaddouri και τον bise εκεί.

Επομένως για το καλό όλων , θα πρέπει να γνωρίζουμε αν αυτές οι αιχμές είναι απλά κάτι που κάνουν για να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητα ή αν όντως ο προπονητής έχει κολλήσει στην ομάδα του double.

Έτσι λοιπόν , ο κάθε οπαδός θα μπορεί ξεκάθαρα να ζητήσει τις ευθύνες από εκεί που αντιστοιχούν.
Μπήκα να διαβάσω τα πρωινά σχόλια και δεν ξέρω αν τα καταφέρω μετά από αυτό που έγραψες.

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?
Στα τέτοια μου. Συνένοχοι στο δούλεμα.

Πρίν τον φέρουν μόνο για χρήματα μίλησαν?
Συμφώνησαν με προπονητή που τους είπε ότι αν πουληθεί ο τζολης θα παίξει με μπισε και καντουρι? Καλά να πάθουν.
Του είπαν ότι θα πουληθεί ο Τζολης και δεν θα φέρουν παίκτη? Καλά να πάθουν ότι πάθουν. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Jeydee το ίδιο λέμε.

Εμένα βασικά άμα με ρωτουσες θα έπαιρνα 5-6 παίχτες όχι 2-3.

Απλά πρόσθεσα ότι τα λεφτά που θα δώσουμε για τους 2-3 πιστεύω ότι θα παίρναμε 4-5 ελεύθερους.

Γενικώς το λέω από την άποψη ότι δεν θα αντέξω άλλες Εσιτομεταγραφες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

soigol έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι παροιμιώδης η συνέπεια πολλών να ξεκινούν με αφορμή μια είδηση ή ακόμη χειρότερα μια φήμη ή αρδιά να φτιάχνουν ένα σενάριο, όσο ακραίο κι αν είναι αυτό και να το επαναφέρουν, οι ίδιοι βέβαια, προς επίρρωση των επιχειρημάτων τους. Ούτε ένα ίσως, ούτε ένα μπορεί. Πιο σίγουροι και κατηγορηματικοί και από τον άδωνι σε πρωινάδικο.
Και για να είμαι και ον τόπικ. Αφήστε ήσυχους ρε αυτούς που μεταφέρουν πληροφορίες που με βάση και τις εξελίξεις είναι σίγουρα πιο αξιόπιστες από τις παπαριές του κάθε φαλακροκόρακα και του μετρόκωλις και μην τους την πέφτετε με την πρώτη ευκαιρία.
Αισιοδοξία, θετική ενέργεια :opaokara: :pano: για την ομάδα κι όλα θα πάνε καλά. Θα τους πηδήξουμε όλους φέτος. Αρχής γενομένης από την ιρλανδική πάμπ.
Να τονίσω και εγώ με την σειρά μου ότι το ποστ σου σαν μην γράφτηκε ποτέ.
Και γιατί να τον λάβουν υπόψιν τους άλλωστε, θα κατέρρεαν όλα τα καταστροφικά σενάρια που πλάθουν και τους δίνει το δικαίωμα να απαξιώσουν σχεδόν τους πάντες.
Ιεροσυλία για μένα το ότι γράφτηκε ξεκάθαρα το να προσέχουν γιατί φέτος θα υπάρχει στο γήπεδο κόσμος. Απειλή για μπούκα !!!
Σε ποιους ρε αλάνια;;;; Σε αυτούς που του χρόνου ξεκινάνε γήπεδο 120 μυρριων με δικά τους λεφτά;;;
Ντροπή σας ρε!!!
Ακόμη και αποτυχημένη να είναι η χρονιά, ποιος σας δίνει αυτό το δικαίωμα ;;;;
Αυτό είναι το πρόβλημα στην σημερινή εποχή κανείς δεν ξέρει την θέση του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά ρε φίλε, ηρέμησε. Για ποιά ιεροσυλία και ντροπές μιλάς; Επειδή ερμηνέυεις όπως θέλεις μία φράση που χρησιμοποίησα για να κλείσω ένα post που έκανα εδώ πριν αρκετές ώρες, πολλύ απλά για να τονίσω την τάση που έχει αρκετός κόσμος όταν πηγαίνει στο γήπεδο να αποθεώνει ή να γιουχάρει εύκολα οποιοδήποτε μέλος της ομάδας, κάτι που είναι πολύ διαφορετικό από τη χρονιά που μας πέρασε με την απουσία κόσμου λόγω covid, μπορείς να απευθύνεσαι με αυτό το ύφος σε άλλο μέλος του φόρουμ; Και μπορεί να μην έχω απαίτηση να καταλάβει κάποιος πως το εννούσα, αλλά όχι και να το παρερμηνεύει και να γράφει ότι παρακινώ και τον κόσμο σε εκδηλώσεις βίας. Έλεος! Μπορούσες στο κάτω-κάτω να ρωτήσεις πως το εννοώ ή τελος πάντων να κάνουμε μία συζήτηση σαν άνθρωποι. Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Έχει ειπωθεί ότι στην πολιτική και στον αθλητισμό μετράει το αποτέλεσμα. Σαν ρομαντικός θα θεωρήσω ότι είναι λίγο σκληρή αυτή η εκδοχή της παραπάνω θεώρησης. Ωστόσο είναι πλήρως υπαρκτή και αποδεκτή. Δεν θα πω, γιατί όλοι ξέρουμε τι λείπει. Και ο προπονητής μας ξέρει. Τι θα έρθει, πόσοι και πότε πλέον δεν το εξετάζω. Θα γίνω λίγο διπροσωπος επίσης. Αν η ομάδα δεν μπει στους ομίλους θα το κρίνω βαρύ, υπεύθυνο, ανεύθυνο, σφάλμα, πικρό, απογοητευτικο, τελικώς αποτυχία!
Ξέρετε, ποιοί είναι εξαιρετικοί στην παρέα μας? Αυτοί που δεν γράφουν. Πώς το ερμηνεύω? Παρουσιάστηκαν τον τελευταίο καιρό νέα παιδιά που εξέφρασαν την άποψη τους με ωραίο τρόπο και με επιχειρήματα έναντι του λόγου τους. Μάλλον εμείς οι οι υπόλοιποι που αναμασαμε, επαναλαμβανουμε συνέχεια τα ίδια, συνήθως με γκρίνια και απαξία αποθαρρύνει νέους που έχουν ωραία πράγματα να καταθέτουν.

Φίλε βροχοποιέ, έχω μια μικρή υποψία ότι ο προηγούμενος φίλος που σε χαρακτήρισε "λαγό " ήταν αστοχία πληκτρολογιου, "μάγος " ήταν η λέξη πιθανόν που ήθελε να χρησιμοποιησει. Το Λ δεν απέχει από το μ όπως επίσης του λείπει ο τόνος. Ωστόσο θα πω ότι ήταν αρκετά ασεβής. Στον καφενέ μας, με τόσα να μας χωρίζουν και σε τόσα να διαφέρουμε, το μοναδικό και υπερπολυτιμο, η ομάδα μας θα πρέπει να μας κάνει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα πράγματα είναι απλά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μην αποκτηθουν τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ,ένα αριστερό εξτρέμ και ένας μεσοεπιθετικός. Ιδανικά θελουμε 1-2 επιπλέον αλλά πλέον αυτό μοιάζει απίθανο. Αν δεν αποκτηθουν οι τρεις πρώτοι,οποίος ευθύνεται για αυτό είναι λαλακας για να μην πω τίποτα χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Και μ' αρέσει που θέλαμε πώληση του Τζιόλη για να ανέβει το μεταγραφικό μπάτζετ. :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Μπατάλια που ενδιαφερόταν ο λαγός, δανείστηκε από τη Σπόρτινγκ στη Μαγιόρκα για τη σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kos έγραψε:
GINOLA έγραψε:Εγώ δεν είμαι διοίκηση, δεν παίρνω καμία απόφαση, δεν κλείνω καμία μεταγραφή.

Δεν το υπονοώ εγώ, αυτοί το λένε . Λέω πως πάλι γίνεται ότι και πέρσι. Αιχμές υπάρχουν ότι κλείσαμε παίκτη και ο προπονητής κάνει νάζια γιατί έχει τον kaddouri και τον bise εκεί.

Επομένως για το καλό όλων , θα πρέπει να γνωρίζουμε αν αυτές οι αιχμές είναι απλά κάτι που κάνουν για να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητα ή αν όντως ο προπονητής έχει κολλήσει στην ομάδα του double.

Έτσι λοιπόν , ο κάθε οπαδός θα μπορεί ξεκάθαρα να ζητήσει τις ευθύνες από εκεί που αντιστοιχούν.
Μπήκα να διαβάσω τα πρωινά σχόλια και δεν ξέρω αν τα καταφέρω μετά από αυτό που έγραψες.

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?
Στα τέτοια μου. Συνένοχοι στο δούλεμα.

Πρίν τον φέρουν μόνο για χρήματα μίλησαν?
Συμφώνησαν με προπονητή που τους είπε ότι αν πουληθεί ο τζολης θα παίξει με μπισε και καντουρι? Καλά να πάθουν.
Του είπαν ότι θα πουληθεί ο Τζολης και δεν θα φέρουν παίκτη? Καλά να πάθουν ότι πάθουν. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Να σου πω κάτι;

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Γενικά παρατηρείται αυτό στο ποδόσφαιρο αλλά εμάς ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει.

Είναι γελοίο με τέτοια οικονομική άνεση γενικά λόγω Ιβάν αλλά και ειδικά φέτος με πωλήσεις, να υπάρχουν τέτοιες παπαριές (αν βεβαίως ισχύουν).

Είναι όχι απλά αντιπαραγωγικο, αλλά αντιεπαγγελματικο και πάνω απ' όλα ανώριμο να υπάρχουν τέτοιες προσεγγίσεις από στελεχη. Διοίκηση και προπονητές.

Έλεος πια σα τα πεντάχρονα . Αυτά λύνονται ΠΡΙΝ υπογράφουν συμβόλαια. Τέλος.

Ξαναλέω αν βέβαια ισχύουν οι δυσλειτουργιες αυτες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:Και μ' αρέσει που θέλαμε πώληση του Τζιόλη για να ανέβει το μεταγραφικό μπάτζετ. :cry: :cry:
Τζόλη* όχι Τζιολη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”