Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
george188

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από george188 »

Guitarman έγραψε:Μόλις είδα τη Σ.Τ.

Αν υπάρχει καμία στοιχηματζίδικη σελίδα που έχει προγνωστικά για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών πείτε μου να πάω να παίξω το σπίτι μου σε αποχώρηση κάθε παίκτη κάτω των 22 από την ομάδα... Τραγικές οι δηλώσεις για Τζόλη...
Στη χρονιά του νταμπλ και μικροί έπαιζαν πάντως. Λημνιός ζαμπα ακπομ πχ.. λέω εγώ τώρα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ατυχής θεωρώ την τοποθέτηση για Τζολη αλλά και τους πρώην προπονητές.
Συναδελφικοτητα όχι?

Εντάξει πήραμε σε 2 χρόνια έναν τίτλο, με χαφ τον Τσιγγαρα κι όχι τον Κουρτιτς.

Πολλά λόγια, δείχνει μεν ότι πιστεύει στον εαυτό του και στην ομάδα, εμένα μου αρέσουν αυτοί οι χαρακτήρες, ελπίζω να μην είναι έπαρση, αλλά ήταν όπως και να το δεις λίγο φάουλ.
Σαν να λες έλειψα δύο χρόνια και τα κάνατε πουτανα.

Εντάξει μπορεί και να τα κάναμε, αλλά θυσιάσαμε Μαουρίτσιο, Μάτος, Πέλκα, Ακπομ, και γενικά ταβάνι συμβόλαια 500Κ για το FFP επειδή δεν περάσαμε την Εστερσουντ άμα το δεις κι απ' την άλλη.
Κι ο ένας τίτλος από το μηδέν κάτι είναι ρε συ Ρασβαν.
Και δυο δεύτερες θέσεις.
Τί κανέναν στόχο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 11 Αύγ 2021, 18:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Ρε μοντ.... Δουλευομαστε κανονικά εδώ μέσα

Έγινε και πιόνι τώρα ο προπονητής
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Eίναι σύνηθες να διαστρεβλώνουμε μια φράση κάποιου, στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την άποψή μας., όπως και το να δίνουμε βάση μόνο στα γεγονότα που την τεκμηριώνουν, αδιαφορώντας ή απαξιώνοντας τα υπόλοιπα.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά για το καλό της συζήτησης θα ήταν ωφέλιμο να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα όπως είναι και όχι όπως μας βολεύει.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

Parolos έγραψε:Εντάξει μπορεί και να τα κάναμε, αλλά θυσιάσαμε Μαουρίτσιο, Μάτος, Πέλκα, Ακπομ, και γενικά ταβάνι συμβόλαια 500Κ για το FFP επειδή δεν περάσαμε την Εστερσουντ άμα το δεις κι απ' την άλλη.
ποτε δεν καταλαβα γιατι χρεωνεται στον λουτσεσκου αυτος ο αποκλεισμος
ο ρουμανος ανελαβε 11/8 μια διαλυμενη ομαδα μετα το καζο στανογιεβιτς και επαιξε 17/8 και 24/8 τα παιχνιδια με τους σουηδους μενοντας εξω στα εκτος εδρας γκολ...
εχουμε στο μυαλο μας την εστερσουντ σαν κανενα λιμο αλλα δεν ειναι ετσι, πριν απο εμας ειχε αποκλεισει την γαλατασαραι και μετα στον ομιλο περασε στους 32 με 11 βαθμους με αντιπαλους μπιλμπαο,χερτα και ζορια ενω εκανε και μια ιστορικη νικη εκτος εδρας με την αρσεναλ παρα τον αποκλεισμο...
μην ειμαστε αδικη με τον λουτσεσκου, η μεγαλη ζημια εγινε την χρονια του νταμπλ οπου ΕΠΡΕΠΕ να περασουμε τον ομιλο με βιντι,μπατε ΕΙΔΙΚΑ μετα το 1-4 στην λευκορωσια, εκει οντως η αποτυχια ηταν δικη του και την πληρωσαμε μελλοντικα...
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Luigi Vampa έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω παιδια αλλά στα μάτια του Λου ο Καγκαβα και ο Καντουρι στο πρωτο ματς δεν ήταν ο λόγος της κακής μας απόδοσης. Στα μάτια του μένουν όσοι ευθυνονται για τα γκολ που φάγαμε.
Έτσι βλέπει το ποδοσφαιρο, ας κερδίσω κ ας κερδίσω κ με στραβοκλοτσια.
Όπως.. Το double που πηραμε ας πούμε;
Ακόμη και στο. Double φίλε μου τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα πρωτα και μετά όλα τα άλλα. Δεν τον ένοιαζε ουτε όμορφο ποδοαφαιρο να παιξει ουτε να βάλει τους καλύτερους αλλά να βάλει αυτους που του κάνουν τη δουλειά, γι'αυτό και πετυχε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το χρεώνεται γιατί ενώ στο πρώτο ματς το 0-1 το κάναμε 3-1 με άνεση και οι Σουηδοί δεν φαίνονταν τίποτα ιδιαίτερο, στο δεύτερο πήγαμε με τη νοοτροπία "άντε να περάσει η ώρα", κοινώς περπατάγαμε, και μόνο αφού φάγαμε και το δεύτερο ξυπνήσαμε και βγήκαμε μπροστά. Συνεπώς, είναι και ευθύνη του προπονητή που πήγαμε χαλαρά στο δεύτερο ματς.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Παίζαμε άσχημο ποδόσφαιρο δηλαδή στο double? Το βλέπουμε διαφορετικα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

Parolos έγραψε:Ατυχής θεωρώ την τοποθέτηση για Τζολη αλλά και τους πρώην προπονητές.
Συναδελφικοτητα όχι?

Εντάξει πήραμε σε 2 χρόνια έναν τίτλο, με χαφ τον Τσιγγαρα κι όχι τον Κουρτιτς.

Πολλά λόγια, δείχνει μεν ότι πιστεύει στον εαυτό του και στην ομάδα, εμένα μου αρέσουν αυτοί οι χαρακτήρες, ελπίζω να μην είναι έπαρση, αλλά ήταν όπως και να το δεις λίγο φάουλ.
Σαν να λες έλειψα δύο χρόνια και τα κάνατε πουτανα.

Εντάξει μπορεί και να τα κάναμε, αλλά θυσιάσαμε Μαουρίτσιο, Μάτος, Πέλκα, Ακπομ, και γενικά ταβάνι συμβόλαια 500Κ για το FFP επειδή δεν περάσαμε την Εστερσουντ άμα το δεις κι απ' την άλλη.
Κι ο ένας τίτλος από το μηδέν κάτι είναι ρε συ Ρασβαν.
Και δυο δεύτερες θέσεις.
Τί κανέναν στόχο?
Σωστος, και ειναι και ο στοχος της Ευρωπης για τον οποιο δεν ειπε τπτ ο Λουτσε γιατι πολυ απλα τον πετυχε περσι ο ΠΑΟΚ και ο Τζολης επαιξε κομβικο ρολο σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

Grigorios_PAOK έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω παιδια αλλά στα μάτια του Λου ο Καγκαβα και ο Καντουρι στο πρωτο ματς δεν ήταν ο λόγος της κακής μας απόδοσης. Στα μάτια του μένουν όσοι ευθυνονται για τα γκολ που φάγαμε.
Έτσι βλέπει το ποδοσφαιρο, ας κερδίσω κ ας κερδίσω κ με στραβοκλοτσια.
Όπως.. Το double που πηραμε ας πούμε;
Ακόμη και στο. Double φίλε μου τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα πρωτα και μετά όλα τα άλλα. Δεν τον ένοιαζε ουτε όμορφο ποδοαφαιρο να παιξει ουτε να βάλει τους καλύτερους αλλά να βάλει αυτους που του κάνουν τη δουλειά, γι'αυτό και πετυχε.
Ρε φιλε τι λες; Κερδισε με αυτογκολ τον γαβρο εκει μεσα και βγηκε και ειπε ημασταν κακοι και τυχεροι. Ε στην Τουμπα τους μουδιασε. Μπαλαρα η ομαδα.
Luigi Vampa

Εμένα απ αυτά που είπε δε μ άρεσε αυτό που είπε για την Ευρώπη. Ότι πρώτα να έρθουν οι εγχώριοι τίτλοι, να μας σέβονται στην Ευρώπη κ μετά θα ρθει κ η ευρωπαϊκή πορεία. Απ την άλλη είπε ότι οι παίκτες θέλουν παίζουν κάθε τρεις μέρες. Φαίνεται πάλι ότι δεν είναι προτεραιότητα η Ευρώπη για τον ιδιο
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

επισης ξεχασα να σημειωσω σε αυτα που ελεγα πριν οτι ο ποτερ που ηταν τοτε προπονητης της εστερσουντ εδω και 2 χρονια κανει εκπληκτικη δουλεια στην μπραιτον και ειναι θεμα χρονου να δουλεψει σε πολυ μεγαλυτερη ομαδα, ακομα ενα στοιχειο που δειχνει πως μονο τυχαια ομαδα δεν ηταν τοτε και καμια σχεση δεν εχει με μπατε,βιντι,σλοβαν κτλ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ι Φερέιρα λέει προπονούσε σε όρους σύγχρονου ποδοσφαίρου και όχι του '90... άσχετα αν η ομάδα ειδικά τον πρώτο χρόνο δεν μπορούσε να τρέξει ούτε 60 λεπτά και είχε τα χειρότερα εργομετρικα .
Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε?

Ή μήπως είναι δύσκολο για τον λουτσέσκου να πετάξει τον κούτσια και κάνα δυο άλλους πιτσιρικάδες βασικούς, να γράψουν συμμετοχές και νούμερα και μετά να το παίζει μάγκας με 25 βαθμούς πίσω από τον γαβρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 11 Αύγ 2021, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

renegade έγραψε:Ι Φερέιρα λέει προπονούσε σε όρους σύγχρονου ποδοσφαίρου και όχι του '90 άσχετα αν η ομάδα ειδικά τον πρώτο χρόνο δεν μπορούσε να τρέξει ούτε 60 λεπτά και είχε τα χειρότερα εργομετρικα .

Ή μήπως είναι δύσκολο για τον λουτσέσκου να πετάξει τον κούτσια και κάνα δυο άλλους πιτσιρικάδες βασικούς, να γράψουν συμμετοχές και νούμερα και μετά να το παίζει μάγκας με 25 βαθμούς πίσω από τον γαβρο
Βέβαια ο Τζολης δεν μπήκε όταν δεν είχαμε πια στόχους όπως είπε. Έπαιξε κ αυτός κ ο Μιχαηλίδης προκριματικά Τσαμοιονς λιγκ κ ξεκινούσε απ την αρχή της χρονιάς.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

renegade έγραψε:Ι Φερέιρα λέει προπονούσε σε όρους σύγχρονου ποδοσφαίρου και όχι του '90 άσχετα αν η ομάδα ειδικά τον πρώτο χρόνο δεν μπορούσε να τρέξει ούτε 60 λεπτά και είχε τα χειρότερα εργομετρικα .

Αν βγάλει μια ιστορία ο Γαύρος φέτος σαν την προπέρσινη θα δούμε πόσους βαθμούς πίσω θα είναι και ο Λουτσέσκου.
Θυμίζω πως πριν σκάσει η ιστορία, ο ΠΑΟΚ ήταν 1ος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”