Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω τωρα καταλαβα πως το πηρες...
ναι οκ οτι εισαι και καλα λαγος της διοικησης..
Κι αν ειναι λαθος του Τ9?
Κι αν ειναι παραφραση του "πουλι" που λεμε συχνα...
Τεσπα...
Ολα θα ηταν καλυτερα αν η ΠΑΕ εκανε τα στοιχειωδη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μλκ με πεθανες :lol: πως το Τ9 εκανε το λαγος πουλι ρε; :lol:
Το κορυφαίο όμως ήρθε λίγο πιο μετά κι αναφέρομαι στην κατακλείδα. Η άχρηστη ΠΑΕ ταιριάζει παντού. Από κλιματική αλλαγή και φωτιές στη μισή χώρα μέχρι αν ο Νίκος τελικά γάμησε την Έφη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο αφελεις εκει στην ΠΑΕ ωστε να αφησουν την ομαδα ξεβρακωτη και να εκθεσουν και τον Λουτσεσκου...
Δεν τους παιρνει για 3η συνεχομενη χρονια να κανουν τα ιδια...
Μακαρι να τους κοβει λιγο και να εχουν (αυτο στανταρακι) αυξημενο αισθημα αυτοσυντηρησης και επιβιωσης!
Γιατι ο Θεος συγχωρει, αλλα ο ΠΑΟΚτσης ποτε...

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

https://twitter.com/NizaarKinsella/stat ... 9744391168

Άκυρο από την Τσέλσι για Μπαμπα... Το πρωί γράφανε ότι δίνει το οκ η Τσέλσι και καθυστερεί ο ποδοσφαιριστής λόγω σφίνας της Ρεμς... Τρέχα γύρευε η ουσία είναι ότι για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί η απόκτηση του Μπάμπα και πάμε για τον Τσέχο Γιαν Μποριλ. Άσχημα μαντάτα
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Gospi έγραψε:
jibbie έγραψε:
Τεσπα...

Οχι ρε το πουλί [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εννοω να χρησιμοποιει την λεξη λαγος οπως καποιοι το πουλι! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Ειπαμε εχω φαντασια αλλα οχι και τοση!

Φοβερό το Redmi Note 5 σου!

Να στέλνεις στην άλλη "Θέλω να χωρίσουμε" και το Τ9 σου να στέλνει "Θέλω να παντρευτούμε".

Σαν την άλλη κάποτε που την έλεγαν Πωλινα και της έστειλα τι κανεις σωλήνα (την γούσταρα κιολας...)!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

barlow4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ενώ το δικό μας με την ημιεπαγγελματική Μποεμιανς διέπρεψε.. Τα θέλεις και τα λες; Από αυτό το ρόστερ μείναμε 25 βαθμούς πίσω ..
Δεν ειπα οτι ειμαστε ππιος ξερει τι.Αλλα γιογιο δε μας εκανε η μπυραρια.
Κ η διαφορα η περσινη σε μεγαλο βαθμο ηταν πλασματικη.
Υπάρχουν δυο απόψεις για να υιοθετήσεις.. Είτε πιστεύεις ότι ευθύνεται μονάχα ο προπονητής είτε η ποιότητα του ρόστερ. Εγώ θεωρώ το δεύτερο . Επίσης θεωρώ ότι έως τώρα είμαστε αποδυναμωμένοι συγκριτικά με πέρσι . Εσυ βλέπεις να είμαστε καλύτεροι από γαβρο επειδή δε μας γλέντησε κιόλας η μπυραρία; Άλλο τι ελπίζω και άλλο η πραγματικότητα. Γιατί έτσι όπως ήμαστε θα παλέψουμε με γαβρο β και κουλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τετ 11 Αύγ 2021, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως μ αυτα και μ αυτα καταρρεει και το αφηγημα που ηθελε να απολυεται ο Γκαρσια γιατι δεν ηταν ετοιμος και εμπειρος να αναλαβει το χτισιμο του νεου ΠΑΟΚ και να διαχειριστει την μεγαλη επενδυση που θα γινοταν αυτο το καλοκαιρι...
Εκτος αν ο νεος ΠΑΟΚ και η μεγαλη επενδυση ηταν η ανανεωση Καντουρι...
Μας τελειωνουν μια μια οι δικαιολογιες.
Να δω τι αλλο θα σκαρφιστουμε στο μελλον για να μην κοιταξουμε την αληθεια καταματα...

Ποιανου ειναι αυτο το αφηγημα? Φτιαχνουν αφηγηματα οι οπαδοι τα παρουσιαζουμε ως αφηγηματα της ομαδας και μετα γκρινιαζουμε που δεν πραγματοποιουνται?

Η μεγαλη επενδυση (τα 20 εκ) και οτι για αυτο ηρθε ο Λουτσεσκου ειναι αφηγηματα των οπαδων και καποιων δημοσιογραφων που ενω τους χαρακτηριζουν ολοι ανικανους ταυτοχρονα υιοθετουν οποιαδηποτε μαλακια γραψουν

Ο Λουτσεσκου ηρθε γιατι ειναι καλυτερος και πιο εμπειρος προπονητης (αυτη την στιγμη) και μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα ειτε ο Μεσι αποκτηθει ειτε ο Μπαλαφας
Κοντος ψαλμος αλληλουια αγαπητε Γκουερινο...
Θα φανει αν ειναι καλυτερος προπονητης τωρα π τελικα θα κληθει να διαχειριστει το ιδιο μαπα ροστερ που διαχειριστηκαν και οι 2 προηγουμενοι και μαλιστα με τις ιδιες συνθηκες που το διαχειριστηκαν κι οι αλλοι...

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ωχ μωρέ, βαρέθηκα να ακούω την φράση "χρήμα υπάρχει".

Χρήμα μπορεί να υπάρχει, διάθεση να ξοδευτεί μέχρι στιγμής ΔΕΝ υπάρχει.

Αυτό λέει η πραγματικότητα, αυτό αποδεικνύουν οι πράξεις.

Όταν και αν διαφανει διάθεση να ξοδευτεί το χρήμα που υπάρχει για να έρθουν παιχτες αξίας που θα ανεβάσουν την ομαδα το ξανασυζητάμε.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

makispaspartou έγραψε:Εγω βλέπω ότι θα έχουμε να παλέψουμε και τον γαβρο β φέτος μιας και ο χοντρός τους φτιάχνει δυνατό ρόστερ. Ελπίζω να σοβαρευτούν εκεί στην ΠΑΕ και να ενισχύσουν την ομάδα που στο μόνο που έχει δυναμώσει συγκριτικά με πέρσι είναι ο προπονητής .. Δεν φτάνει όμως ..
εχετε δει το ποσο αθλιος ειναι ο σημερινος γαβρος ?δειτε ενα ματς του πρωτα .....ο καμαρα παω στοιχημα οτι του χρονου μαζι με το βαρυ συμβολαιο του θα πουληθει στον γαβρο .....μεγαλο ανοιγμα του παλετα με τον βοηθεια της μητρικης και το μπαμ βλεπω να ειναι πολυ κοντα για τον οαρης .....εχουν ξεφτιλιστει στις σχεσεις τους με τον γαβρο......παντως μεγαλη σφαλιαρα οικονομικη του σκατογαβρου χθες που θα τον επηρεασει σοβαρα.....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτό το «ο Σαββιδης τη Δευτέρα είπε όχι για Τζολη αλλά τη Τρίτη ναι» είναι χαρακτηριστικό του πως λειτουργεί η ομάδα…
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:
Τεσπα...

Το κορυφαίο όμως ήρθε λίγο πιο μετά κι αναφέρομαι στην κατακλείδα. Η άχρηστη ΠΑΕ ταιριάζει παντού. Από κλιματική αλλαγή και φωτιές στη μισή χώρα μέχρι αν ο Νίκος τελικά γάμησε την Έφη.
Τι ζορι τραβας ρε αγορι μου? πες μου να ξερω.
Γιατι δεν ασχολεισαι με την παρτη σου?
Βλεπεις δεν σχολιαζω καμια απο τις εξυπναδες που γράφεις κατα καιρους.
Μη με προκαλεις με εμμεσες ειρωνιες και αηδιες.
Πες μας την αποψη σου, αν εχεις, και ασε τις ειρωνιες, γιατι ξερουμε και μεις απο αυτες.

Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

JohnDag έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω.

Μπαμπά γιοκ, Τζοβινκο γιοκ και το εξτρεμ που ήταν κοντά να κλείσει δεν προχωράει γιατί ταχαμ δήθεν δεν τον θέλει ο Λουτσεσκου.

Κι όλα αυτά ενώ τους 2 πρώτους τους περιμένουμε κάνα 2 μήνες και έχουμε 11 Αυγούστου.

Καλά κρασιά να πω εγώ.

Το μόνο θετικό είναι η παρουσία του Ραζβαν και ότι ξέρει πως να κάνει τον άνθρακα χρυσάφι. Αλλά ακόμα κι αυτό έχει τα όρια του.

Brace your selves, έρχεται μια ακόμη δύσκολη χρονιά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sorry αδερφέ αλλά ποτέ δεν έχει δοκιμαστεί ο Λούτσε με άνθρακα ρόστερ ... Το ρόστερ που παρέλαβε από 95% επιλογές Ίβιτς ήταν εξαιρετικό και την δεύτερη χρονιά ακόμα καλύτερο ...

άλλος πήρε με αυτό το ρόστερ-άνθρακα κύπελλο πέρσι αλλά καλύτερα ας μην το πάμε αλλού το θέμα ...

ο Λούτσε είναι πανέξυπνος προπονητής και εξαιρετικός στην επικοινωνία και στα mind games. Αλλά στις μεταγραφές ποτέ δεν έχει δοκιμαστεί στηνωντας ρόστερ και ποτέ δεν έχει προσπαθήσει πετυχημένα να πάρει τίτλους με κακό ρόστερ. δεν έτυχε ... δεν τον κατηγορώ για αυτό ... μακάρι να διαλέξει και να του πάρουν κάποιους καλούς παίχτες ... περιμένουμε όλοι σαν τις παρθένες τον γαμπρό !!!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Σουριναμέζος έγραψε:https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1425411299744391168

Άκυρο από την Τσέλσι για Μπαμπα... Το πρωί γράφανε ότι δίνει το οκ η Τσέλσι και καθυστερεί ο ποδοσφαιριστής λόγω σφίνας της Ρεμς... Τρέχα γύρευε η ουσία είναι ότι για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί η απόκτηση του Μπάμπα και πάμε για τον Τσέχο Γιαν Μποριλ. Άσχημα μαντάτα
o τσεχος λενε οτι ειναι ανετοιμος γι αυτο δεν εχει παιξει μεχρι σημερα, που σημαινει καλο φθινοπωρο αν τον παρουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

makispaspartou έγραψε:
barlow4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ενώ το δικό μας με την ημιεπαγγελματική Μποεμιανς διέπρεψε.. Τα θέλεις και τα λες; Από αυτό το ρόστερ μείναμε 25 βαθμούς πίσω ..
Δεν ειπα οτι ειμαστε ππιος ξερει τι.Αλλα γιογιο δε μας εκανε η μπυραρια.
Κ η διαφορα η περσινη σε μεγαλο βαθμο ηταν πλασματικη.
Υπάρχουν δυο απόψεις για να υιοθετήσεις.. Είτε πιστεύεις ότι ευθύνεται μονάχα ο προπονητής είτε η ποιότητα του ρόστερ. Εγώ θεωρώ το δεύτερο . Επίσης θεωρώ ότι έως τώρα είμαστε αποδυναμωμένοι συγκριτικά με πέρσι . Εσυ βλέπεις να είμαστε καλύτεροι από γαβρο επειδή δε μας γλέντησε κιόλας η μπυραρία; Άλλο τι ελπίζω και άλλο η πραγματικότητα. Γιατί έτσι όπως ήμαστε θα παλέψουμε με γαβρο β και κουλά.
σωστα ετσι λεγαμε και στον νταμπλ .....ωρε που πας με κανιας και σαχωφ που τους βρηκανε αυτους με το γυαλινο καντουρι κλπ κλπ.....καποιοι εχετε βγει στα καγκελα και λετε 5 φορες την μερα τα ιδια και τα ιδια ,μηπως να περιμενουνε λιγο και να κρινουμε με βαση τις μεταγραφες που θα εχουν ερθει πρωτα ?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ποσα μπορει να θελει η Τσελσι για αγορα Μπαμπα;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

klainmein έγραψε:
Gospi έγραψε:
jibbie έγραψε: μλκ με πεθανες :lol: πως το Τ9 εκανε το λαγος πουλι ρε; :lol:
Οχι ρε το πουλί [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εννοω να χρησιμοποιει την λεξη λαγος οπως καποιοι το πουλι! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Ειπαμε εχω φαντασια αλλα οχι και τοση!

Φοβερό το Redmi Note 5 σου!

Να στέλνεις στην άλλη "Θέλω να χωρίσουμε" και το Τ9 σου να στέλνει "Θέλω να παντρευτούμε".

Σαν την άλλη κάποτε που την έλεγαν Πωλινα και της έστειλα τι κανεις σωλήνα (την γούσταρα κιολας...)!
Εν τω μεταξυ αν ξερει κανεις να διαβασει στοιχειωδως σωστα ελληνικα θα καταλαβει οτι ειναι δυο διαφορετικες υποθέσεις ε?
Αλλα δε γαμεις, βολευει για χουλιαμα (δεκτος) αλλα και για ειρωνία...
Και δεν παει σε σενα το τελευταιο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”