Napoli4 έγραψε:Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στην γκρίνια και μίρλα των τελευταίων ~800 σελίδων, και θα δηλώσω αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται, αλλά και για την τριετία του Λουτσέσκου συνολικά.
Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, και μπορεί με σωστή διάχειριση να φτιάξει ένα καλό ρόστερ.
Δεν θεωρώ συνετό να ξοδέψουμε τα λεφτά του Τζόλη σε αυτή τη μεταγραφική.
Θα ήθελα για πρώτη φορά στην ιστορία μας να έχουμε λεφτά στην άκρη ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα χρόνια. Έτσι κι αλλιώς έχουμε ακόμα μεγάλο ποσοστό από τα λεφτά του Γιαννούλη, που φτάνουν για να κάνουμε ποιοτικές κινήσεις. Αριστερό μπακ και εξτρέμ θέλουμε, και όποια άλλη προσθήκη πρέπει να συνοδεύεται με αποχώρηση παίκτη.
Ας αφήσουμε την ομάδα να δουλευτεί από τον Λουτσέσκου. Σύντομα θα ρολλάρει και θα βλέπουμε διαφορετικά πολλούς παίκτες. Ένα ματς με την Μποέμιανς μετά την προετοιμασία δεν μπορεί να κρίνει τον μεταγραφικό και οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας.
Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδος, που εκτός των Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Τσιγγάρα που πρέπει να ανανεώσουν, λήγουν και τα συμβόλαια Πασχαλάκη, Ζίφκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιειρίνια, Ροντρίγκο, Καγκάβα, Μπισεσβαρ. Όταν έρθει αυτή η ώρα, θα ήθελα η ομάδα να βγει με γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά και να φέρει παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.
Τέλος, θέλω να γράψω εδώ, αν και οφ-τοπικ, πως η στάση της ομάδας στο θέμα των τηλεοπτικών είναι άριστη και δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά. Ο ΠΑΟΚ εύκολα θα μπορούσε να κλείσει μία συμφωνία με νοβα και οτε, όπως έκαναν οι ανταγωνιστές, αλλά είμαστε, με πράξεις, στο πλευρό των μικρών ομάδων. Ζητούσαμε κεντρική διαχείριση, και πλέον χρησιμοποιούμε το μέγεθος και τη δυναμική μας για να βοηθήσουμε και τους μικρούς να πάρουν καλύτερες προσφορές. Πολλά μπράβο από εμένα.