Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω τωρα καταλαβα πως το πηρες...
ναι οκ οτι εισαι και καλα λαγος της διοικησης..
Κι αν ειναι λαθος του Τ9?
Κι αν ειναι παραφραση του "πουλι" που λεμε συχνα...
Τεσπα...
Ολα θα ηταν καλυτερα αν η ΠΑΕ εκανε τα στοιχειωδη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Βρε παιδια, οι ποιο πολλοι εδω συζητατε για τον Τζολη, και του Λουτσε, ενω υπάρχουν topic γι άυτους...
Ποιο το νόημα να υπαρχει αυτο το topic, οταν τα 7/10 απο αυτα που γράφονται ειναι OFF TOPIC????
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχει κανα μεταγραφικο νεο και δεν το ξέρω?
Κανονικα αυτο το τοπικ δεν θα πρεπε να υπαρχει...
Ας ανοιγει 28 Αυγουστου μεχρι 31

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Και μια ακομα διευκρινηση.
Ειμαστε παλιοι στο φορουμ κ εσυ κ εγω κ καμποσοι ακομα.
Το φορουμ το ποναμε οσο κ εσυ κ τα υπολοιπα παιδια που τρωνε την παπαρα για να το τρεξουνε.
Πιο πολυ βοηθοι νοιωθουμε παρα απλα μελη.προσωπικα νοιωθω καπου στη μεση.βαζω τα φιτιλια μου ωρες ωρες αλλα κανω κ τον πυροαβεστη.Κ εγω κ αλλοι.
Με το να σου πω κατι που μου χτυπαει ασχημα,ουτε να στην πω προσπαθω ουτε να υποτιμησω τον ανιδιοτελη κοπο που κανετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 11 Αύγ 2021, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

rainmaker έγραψε:Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω αλλα μέλη που εντός του τελευταίου διμήνου έλεγαν ότι περνάμε γραμμή και είμαστε υπάλληλοι. Έγιναν παρατηρήσεις έγκαιρα.

Τώρα ο ο χαρακτηρισμός "λαγός" του μαλαμπαρ τι είναι; Σημαίνει κάτι άλλο;

Μπορεί να σε μπέρδεψε ρε με τον Γρηγοριάδη τον βάζελο-δήθεν ΠΑΟΚτση. Φουντώνεις κι εσύ αμέσως. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Gospi έγραψε:Εχει κανα μεταγραφικο νεο και δεν το ξέρω?
Κανονικα αυτο το τοπικ δεν θα πρεπε να υπαρχει...
Ας ανοιγει 28 Αυγουστου μεχρι 31

+++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

barlow4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Το ξανάγραψα οτι ο Τζόλης δεν μπορεί να σταθεί στην πρήμιερ. Ξέρω πολύ καλά στο Αγγλικό σύστημα πόσο δύσκολο είναι να αναδειχθούν ταλέντα (από Αγγλικές ομάδες). Γνωρίζω προσωπικά τον Chris Waddle και έχω δεί από κοντά παιχτάκια 16 χρονών, ταλέντα που προορίζονται για τα μελλοντικά wonder kids της Αγγλίας.

Ο Τζόλης λόγω ΠΑΟΚ και μόνο μπορεί να απολαμβάνει αυτή την μοναδική ευκαιρία, αλλά οχι με την καμία δεν μπορεί να σταθεί στην πρήμιερ. Βασικά ούτε ο Λούτσος, ούτε ο Γκαρσία τον υπολόγιζαν σαν βασικό στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ μεγάλο λάθος το να πάει ο Χρήστος Αγγλία. Καλύτερα Βέλγιο για ξεκίνημα ή Ολλανδία.
Κατα τη γνωμη μου εχετε τρομερα λανθασμενη εκτιμηση για τζολη.
Θα διαψευστειτε πανηγυρικα.
Κ αν εμενε βασικος κ αναντικαταστατος θα ηταν.Κ στο 4231 κ σε οποιο συστημα θελετε.
Προς το παρον ολοκληρωμενος παικτης δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι δυσκολο να γινει, το ταλεντο το εχει. Κι εγω πιστευω οτι θα τα καταφερει εκει. Αν εμενε εδω ομως το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα γινοταν ποτε μεγαλος παικτης γιατι με αλλη διαθεση παλευεις να εισαι καλος απεναντι στη Λιβερπουλ και να σε θαυμασουν και να σε βαλουν στα υποψιν τους και με αλλη απεναντι στην Λαμια
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αυτες οι διαφωνιες δημιουργουνται γιατι η παε για αλλη μια φορα δεν μπορει να υλοποιησει το πλανο της ...δεν φταιει κανεις παιδια....ολοι βρισκομαστε σε ενταση και θελουμε καπως να ξεσπασουμε ολοι με τον τροπο οποιος και να ειναι αυτος...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στην γκρίνια και μίρλα των τελευταίων ~800 σελίδων, και θα δηλώσω αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται, αλλά και για την τριετία του Λουτσέσκου συνολικά.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, και μπορεί με σωστή διάχειριση να φτιάξει ένα καλό ρόστερ.
Δεν θεωρώ συνετό να ξοδέψουμε τα λεφτά του Τζόλη σε αυτή τη μεταγραφική.
Θα ήθελα για πρώτη φορά στην ιστορία μας να έχουμε λεφτά στην άκρη ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα χρόνια. Έτσι κι αλλιώς έχουμε ακόμα μεγάλο ποσοστό από τα λεφτά του Γιαννούλη, που φτάνουν για να κάνουμε ποιοτικές κινήσεις. Αριστερό μπακ και εξτρέμ θέλουμε, και όποια άλλη προσθήκη πρέπει να συνοδεύεται με αποχώρηση παίκτη.

Ας αφήσουμε την ομάδα να δουλευτεί από τον Λουτσέσκου. Σύντομα θα ρολλάρει και θα βλέπουμε διαφορετικά πολλούς παίκτες. Ένα ματς με την Μποέμιανς μετά την προετοιμασία δεν μπορεί να κρίνει τον μεταγραφικό και οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας.

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδος, που εκτός των Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Τσιγγάρα που πρέπει να ανανεώσουν, λήγουν και τα συμβόλαια Πασχαλάκη, Ζίφκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιειρίνια, Ροντρίγκο, Καγκάβα, Μπισεσβαρ. Όταν έρθει αυτή η ώρα, θα ήθελα η ομάδα να βγει με γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά και να φέρει παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.

Τέλος, θέλω να γράψω εδώ, αν και οφ-τοπικ, πως η στάση της ομάδας στο θέμα των τηλεοπτικών είναι άριστη και δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά. Ο ΠΑΟΚ εύκολα θα μπορούσε να κλείσει μία συμφωνία με νοβα και οτε, όπως έκαναν οι ανταγωνιστές, αλλά είμαστε, με πράξεις, στο πλευρό των μικρών ομάδων. Ζητούσαμε κεντρική διαχείριση, και πλέον χρησιμοποιούμε το μέγεθος και τη δυναμική μας για να βοηθήσουμε και τους μικρούς να πάρουν καλύτερες προσφορές. Πολλά μπράβο από εμένα. :nairepaok:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγω βλέπω ότι θα έχουμε να παλέψουμε και τον γαβρο β φέτος μιας και ο χοντρός τους φτιάχνει δυνατό ρόστερ. Ελπίζω να σοβαρευτούν εκεί στην ΠΑΕ και να ενισχύσουν την ομάδα που στο μόνο που έχει δυναμώσει συγκριτικά με πέρσι είναι ο προπονητής .. Δεν φτάνει όμως ..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

navigator11 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω αλλα μέλη που εντός του τελευταίου διμήνου έλεγαν ότι περνάμε γραμμή και είμαστε υπάλληλοι. Έγιναν παρατηρήσεις έγκαιρα.

Τώρα ο ο χαρακτηρισμός "λαγός" του μαλαμπαρ τι είναι; Σημαίνει κάτι άλλο;

Μπορεί να σε μπέρδεψε ρε με τον Γρηγοριάδη τον βάζελο-δήθεν ΠΑΟΚτση. Φουντώνεις κι εσύ αμέσως. :mrgreen:
Μαλακια ειναι ο χαρακτηρισμος.Μπανακι μερες που ειναι κ πισω.
Βαλτε εναν μπουσουλα.Ενα κλιμακωτο.κατι.
Μερικες ωριτσες το πρωτο.Καμια μερουλα το δευτερο.κ παει λεγοντας.κ τα δικα σας χερια θα λυσει.κ αρχη επιεικειας παδια.αυτα απο μενα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

makispaspartou έγραψε:Εγω βλέπω ότι θα έχουμε να παλέψουμε και τον γαβρο β φέτος μιας και ο χοντρός τους φτιάχνει δυνατό ρόστερ. Ελπίζω να σοβαρευτούν εκεί στην ΠΑΕ και να ενισχύσουν την ομάδα που στο μόνο που έχει δυναμώσει συγκριτικά με πέρσι είναι ο προπονητής .. Δεν φτάνει όμως ..
Το ειδαμε το δυνατο ροστερ.Τους εκαναν γιογιο οι βουλγαροι αδερφοι.Οχι αποκλεισμο στη λεπτομερεια.Γιογιο κανονικο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει… Πέρσι ο Φερειρα περίμενε παίκτη,μιλούσαμε με Ντεσποτοφ και αντί για προσθήκη τελευταίες μέρες δώσαμε Πελκα και πήραμε Μουργκ. Τώρα περιμέναμε εξτρέμ προσθήκη και πλέον αναρωτιόμαστε αν θα αντικατασταθεί ο Τζολης…
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Μέρμηγκας ουδέν νεότερο.
Μπάμπα μόνο πωλείται.
Τσιμιροτ θέλει να' ρθει δανεικός.
Αριστερό μπακ προηγείται Μποριλ.
Εξτρέμ μπορεί να μην αποκτηθεί ( χρειαζόμαστε δύο χαιρέτησε και ο Χαμπιμπι).
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.
Ας ελπίσουμε να κλείσουν οι εκκρεμότητες γιατί η χρονιά με το υπάρχον ρόστερ δεν βγαίνει (ντεφορμαρισματα, κάρτες, πιθανοί τραυματισμοί) ως προς τους στόχους που ανακοινώθηκαν...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ενώ το δικό μας με την ημιεπαγγελματική Μποεμιανς διέπρεψε.. Τα θέλεις και τα λες; Από αυτό το ρόστερ μείναμε 25 βαθμούς πίσω ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”