Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Βρε χεστηκα τοσο για τον Τζολη οσο για τις το τι λεει στη θεωρια ο Λουτσεσκου.Εγω ξερω οτι ο μηνας γραφει 11 Αυγουστου και οι πιθανοτητες το ροστερ να ειναι πληρες μερα με τη μερα μειωνονται ολο και περισσοτερο και τον πισινο του να βαραει κατω ο Ραζβαν αν δεν γινουν τουλαχιστον 3 σημαντικες προσθηκες θα εχουμε σοβαρο προβλημα και καμια δικαιολογια.Μια χαρα παικτες υπαρχουν στην αγορα,μια χαρα παικτες πηγαινουν παντου στην Ευρωπη και ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Δυστυχώς έχεις δίκιο στα περισσότερα που γράφεις.kritikos44 έγραψε:Δεν γράφω συχνά αλλά την άποψη μου θα την πω, διότι με αυτά που βλέπω να γίνονται απορώ πραγματικά.
Και πείτε με ότι θέλετε.
Γκρινιάρη, αχάριστο ανυπόμονο, ανοργασμικό ότι θέλετε.
1. Για άλλη μια χρονιά πριν από κρίσιμο ματς πουλάμε σημαντικό παίκτη.
Αν την Πέμπτη γίνει η στραβή τι θα ακολουθήσει μετά από τον κόσμο το φαντάζεστε ?
Δηλαδή πέρυσι που χάσαμε από τους Ρώσους κανείς δεν πήρε ένα μάθημα?
Μια θλάση ,ένα τράβηγμα να βγάλει ο Καντούρι, πράγμα διόλου απίθανο, θα μείνεις με τον Ζίβκοβιτς και τον Μπισεσβαρ, άιντε και τον Μούργκ την Πέμπτη.
Συν ότι ξενερώνουν τον κόσμο.
2. Τέτοια δυσκοιλιότητα στα θέματα που αφορούν την ομάδα δεν έχει ούτε το ελληνικό δημόσιο.
Κάθε χρόνο τα ίδια.
Πραγματικά τακτικές Σοβιετίας.
Να προτείνει ο scouter, να εγκρίνει ο προπονητής, να συμφωνήσει ο οικονομικός διευθυντής και να αποφασίσει ο πρόεδρος.
Α με την προϋπόθεση να τα έχουμε βρει με παίκτη και ομάδα πρώτα και να μην μας προλάβει κανείς άλλος.
Συγγνώμη αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται.
Δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα για τον Σαββίδη που μας έχει προσφέρει τόσα, αλλά να περιμένω να πουλήσω τον Τζόλη για να κάνω μεταγραφές τις τελευταίες μέρες και να γλιτώσω 200.000 ,αυτό είναι ΠΑΟΚ άλλων εποχών που δεν υπήρχε φράγκο.
Δεν το καταλαβαίνουν ότι δυσκολεύουν το έργο του προπονητή έτσι?
Άμα είναι να έρχονται όλοι τέλος Αυγούστου και μάλιστα 4-5 παίκτες που θα καλύψουν σημαντικά κενά πιθανά και βασικοί ,για ποιον λόγο κάνουμε προετοιμασία ?
Για την βόλτα?
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι αν είχαμε καλύψει τα κενά μας θα χάναμε από την μπυραρία στο Δουβλίνο?
Αν είχαμε ένα κανονικό αριστερό μπακ και ένα κανονικό δεκάρι?
Για να μην πω για το τέρμα.
Δηλαδή αν έρθει ένας ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα κοστίσει λιγότερο?
Η ομάδα που θα κατρακυλήσει στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και θα έχει πιο δύσκολους αντιπάλους στο μέλλον και παιχνίδια πιο νωρίς μέσα στο καλοκαίρι, μας βολεύει?
Μάλιστα δεν μιλάμε για κενά που προέκυψαν πχ από την πώληση του Τζόλη ή έναν τραυματισμό , μιλάμε για κενά γνωστά από πέρυσι για να μην πούμε παλιότερα ακόμα όπως στο γρήγορο χαφ που ΔΕΝ παίρνουμε κάθε χρόνο.
Στην περίπτωση του αριστερού εξτρεμ εγώ δεν περιμένω τίποτα.
Ο Καντούρι και ο Μπισεσβαρ θα μοιραστούν την θέση φέτος και από Γενάρη Ζαμπά
3. Στα δικά μου μάτια ή ομάδα είναι χειρότερη από πέρυσι.
Στο τέρμα η ίδια κακή ασταθής κατάσταση, αριστερά Γιαννούλης ή Μπαμπά δεν υπάρχουν, ο αρχηγός μεγάλωσε πια.
Στα σέντερ μπακ ο Βαρελά είναι επικίνδυνος και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί , ο καλύτερος αμυντικός έχει χάσει την προετοιμασία και δε ξέρουμε πότε και πώς θα γυρίσει.
Πρωτάθλημα με τον ασταθή πλέον Κρέσπο τους μικρούς δεν παίρνεις.
Δεξί μπακ ? Τι να πω, ένας μέτριος Σοάρες και ένα ερωτηματικό.
Στα χαφ θετική η μεταγραφή Κούρτιτς αλλά δεν ξέρω αν φτάνει και προφανώς δεν μας προσφέρει αυτό που λείπει : ταχύτητα
Μόνο ο Τσιγγάρας την ψιλό-έχει αλλά αυτός δεν νομίζω να ανανεώσει όποτε πως θα τον διαχειριστείς ?
Άμα φύγει και ο Αγκουστο πάλι πρόβλημα θα έχουμε, διότι Εσίτι δεν υπάρχει και άμα ο Καντούρι πάει εξτρεμ θα έχουμε και αριθμητικό πρόβλημα, να βγει η χρονιά με Σβάμπ ~ Κούρτιτς ~ Τσιγγάρα.
Δεκάρι : άλλος πόνος εδώ. Καγκάβα φαίνεται να τελείωσε. Πέρυσι υπήρχε ο Ουαρντά (δεν εξετάζω ποιος φταίει)
Φέτος τίποτα.
Στα εξτρεμ που (καλώς μεν, αλλά είπαμε λάθος timing) πουλήθηκε ο Τζόλης μόνο με τον Ζίβκοβιτς δεν βγαίνει η χρονιά
Ο Μπισεσβαρ είναι αόρατος 1.5 χρόνο τώρα, ο Καντούρι φάνηκε προχθές ότι δεν μπορεί με γρήγορους αντιπάλους , πόσο μάλλον να γυρίσει να παίξει και άμυνα που απαιτεί ο Λουτσέσκου και ο Μούργκ δεν ξέρει και ο ίδιος αν είναι εξτρεμ η δεκάρι. Ή τίποτα από τα δύο.
Η μόνη θέση που είμαστε καλά είναι του φορ που με Ολιβέϊρα, Σβιντέρσκι και Κούτσια νομίζω η χρονιά βγαίνει. Αν και θα θελα να πουληθεί ο Σβιντέρσκι και να μείνει ο Κρμέντσικ.
4. Ειπώθηκε εδώ μέσα ότι με το τέλος των μεταγραφών θα έχουμε καλύτερο ρόστερ και από την χρονιά του νταμπλ.
Η αναφορά δεν πάει σε κάποιον προσωπικά.
Την άποψη σχολιάζω.
Έχουμε Μάτος ?
Έχουμε Ακπόμ, Πρίγιοβιτς ,Πέλκα , Γιαννούλη , Ολιβέϊρα χαφ ?
Ζαμπά (στα καλά του) ?
Μήπως οι μέτριοι προς επικίνδυνοι κεντρικοί αμυντικοί θα γίνουν ξανά νέοι ?
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να πάμε ντε και καλά σε αγορά παικτών από ομάδα.
Ειδικά παικτών 30+
Να πληρώσεις ομάδα για παίκτη με μεταπωλητική αξία να το καταλάβω όπως άλλα και Μάτος, Σάκχοφ, Κανίας, Μαουριτσιο, Κρέσπο, και πρόσφατα ο Ζίβκοβιτς τζάμπα ήρθαν.
Και μην πει κανείς ότι δεν έρχονται στην Ελλάδα παίκτες διότι Μάτος και Σάκχοφ ήρθαν από ομάδα που έπαιξε τελικό ΟΥΕΦΑ ,οι άλλοι από καλά πρωτάθληματα και ο Σέρβος από την Μπενφίκα στα 24!!!
Ταχύτητα και σχεδιασμό θέλει .
Και αν είναι να πληρώσεις και κανένα πιο ακριβό συμβόλαιο χαλάλι να ψήσεις τον παίκτη και να μην σου κάνει ο Μπεκάλι και η Καλιαρι τους δύσκολους.
Θέλω να πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου δεν ήρθε να αποτύχει και απλά να καθίσει στο ακριβό συμβόλαιο του.
Ούτε ότι είναι ο κυματοθραύστης του Ιβάν, που αντί να δώσει 10 εκ να πάρει παίκτες, έδωσε 1.8 και πήρε προπονητή.
Μια προσωπική εκτίμηση (ή ελπίδα) είναι ότι ο ΠΑΟΚ σταδιακά θα χτιστεί για να χτυπήσει πρωτάθλημα του χρόνου.
Κάθε περίοδο μεταγραφών θα έρχονται 4-5 παίκτες που θα μπαίνουν στην ομάδα και του χρόνου που λήγουν πολλά ακριβά ~ υπερτιμημένα συμβόλαια μεγάλων σε ηλικία παικτών θα αλλάξουν πολλά.
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τζόλης μια χαρά ολοκληρωμένος είναι και μάλιστα πολύ περισσότερο από τους υπάρχοντες που δεν μπορούν να βγάλουν 1 ή 2 90λεπτα στη σειρά.
Αν ταιριάζει στο σύστημα ή όχι είναι άλλη κουβέντα . Όπως και οι λοιπές θεωρίες συνομωσίας.
Αν ταιριάζει στο σύστημα ή όχι είναι άλλη κουβέντα . Όπως και οι λοιπές θεωρίες συνομωσίας.
Ψάχνουμε τις λεπτομέρειες. Τον Χρήστο μια ζωή Τζόλη θα τον λένε. Απλά ως προς το τώρα και μόνο, τον έλεγαν Χρήστο 13 εκατομμύρια. Τα υπόλοιπα είναι απλά η τεκμηρίωση των όποιων επιχειρημάτων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 11 Αύγ 2021, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπε
Ο Τζολης αυτή τη στιγμή δεν είναι ένας grown up player, it's not a finished player it's not a mature player.
Την αλήθεια είπε.
Έχει μια πολύ καλή ποιότητα αλλά οι ομάδες αυτό που πληρώνουν είναι αυτό που μπορεί να γίνει.
Αν ο μπισεσβαρ δεν ήταν 33 και ήταν 18 θα τον έπαιρναν και αυτόν 10 εκατομμύρια.
Υγ εγώ αυτό που βλέπω στο λουτσέσκου είναι ότι είναι ένας προπονητής αρκετά φιλοσοφημένος και με βαθιά και ώριμη σκέψη. Ο προηγούμενος τέτοιος που είχαμε ήταν ο Φερνάντο Σάντος
Ο Τζολης αυτή τη στιγμή δεν είναι ένας grown up player, it's not a finished player it's not a mature player.
Την αλήθεια είπε.
Έχει μια πολύ καλή ποιότητα αλλά οι ομάδες αυτό που πληρώνουν είναι αυτό που μπορεί να γίνει.
Αν ο μπισεσβαρ δεν ήταν 33 και ήταν 18 θα τον έπαιρναν και αυτόν 10 εκατομμύρια.
Υγ εγώ αυτό που βλέπω στο λουτσέσκου είναι ότι είναι ένας προπονητής αρκετά φιλοσοφημένος και με βαθιά και ώριμη σκέψη. Ο προηγούμενος τέτοιος που είχαμε ήταν ο Φερνάντο Σάντος
-
Εγώ λέω ότι θα έβγαζε μάτια και δεν έχω μένος .. έχω διαφορετική αποψη από σένα. Πειράζει;rainmaker έγραψε:Για να βγάλετε την άρνηση σας στο Λουτσεσκου μερικοί το άσπρο μαύρο κάνετε
Φτάνει με τη χολή
Εκατό τοις εκατό δίκιο έχει για Τζόλη
Επειδή φοβόμαστε ότι θα παίζουμε με μέτριους ή γέρους δε σημαίνει ότι θα παρακαλάμε τον Τζόλη να μην έχει το νου του στα λεφτά
Στο καλό να πάει να παίξει μπάλα και να φέρει σοβαρά λεφτά από το ποσοστό μεταπώλησης
Στον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1 μπάλα δεν επρόκειτο να παίξει ποτέ των ποτών και σας το γράφω μήνες τώρα. Οι μισοί βυθισμένοι στο μένος σας για την ΠΑΕ νομίζατε ότι αυτό είναι "γραμμή για πλύση εγκεφάλου" . Ανάξιο σχολιασμού
-
Θεωρώ ότι μετά τον αυριανό αγώνα, θα κινηθούμε ώστε να κλείσουμε άμεσα αριστερο μπακ και εξτρεμ. Για το 10 μάλλον θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.. Ας περιμένουμε να κλείσει με το καλό ο αυριανός αγώνας και θα δείξει.. Ελπίζω μόνο να μην έρθει αποκλεισμός και η μεταγραφολογία μετά πάρει άλλες διαστάσεις.
Αμα πάρεις αυτούς τους 3 δεν συμμαζεύεσαι ρε φίλε. Φαβορί για το πρωτάθλημα γίνεσαι. Δες τι έχουν και οι άλλοι . Δεν παίζουμε στη λα λίγκαmakispaspartou έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον είχε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Τζολη ούτε πίστευε ότι είναι παίκτης για να κάνει πρωταθλητισμό .. Σε αυτήν την περίπτωση εξηγείται και η πρεμούρα της πώλησης .. Βέβαια το να πιστεύει ότι πέρσι έλειπε μονάχα η αυτοπεποίθηση και ότι οι Εσιτι , Μπισεσβαρ , Καγκαβα και Καντουρι αριστερό εξτρέμ θα μας πάρουν το πρωτάθλημα με ξεπερνάει .. Έχει έπαρση , δικαιολογημένα καθώς πέτυχε αρκετά, αλλά δυστυχώς εδώ νομίζω ότι σφάλλει και λειτουργεί εγωιστικά.
Στα μεταγραφικά θα πω ότι θα ήθελα τον Μενσα και τον Τσιμιροτ από όσους έχουν ακουστεί και ένα καλό εξτρέμ. Συν τον Μπαμπα φυσικά αριστερό μπακ .. Κάπως θα συμμαζευομασταν με αυτούς.
- sourmenetes
- Moderator
Όσο μπορείτε οντοπικ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Αλλος ο λαγος μας γραφει οτι στο 4 2 3 1 δεν προκειτε ποτε να παιξει μπαλα ο Τζολης ενω θα θα παιξει το υπαρχον ροστερ και μας το λεει και μηνες πριν μας εχει κουνισει και το καμπανακι..Για πες μας ρε ξερολα η ΝΟΡΙΤΣ τι παιζει?
- pagotatzis
@ rainmaker
Αισθάνομαι ότι η αισιοδοξία που είχες στις αρχές με όλα τα λεγόμενα για
καλούς παίχτες και προπάντων καλύτερους από τους υπάρχουν έχει λιγοστέψει η κάνω λάθος ;
Αισθάνομαι ότι η αισιοδοξία που είχες στις αρχές με όλα τα λεγόμενα για
καλούς παίχτες και προπάντων καλύτερους από τους υπάρχουν έχει λιγοστέψει η κάνω λάθος ;
Εχω υποσχεθει στοννεαυτο μου να αποφυγω τις αντιπαραθέσεις εδω μεσα παση θυσια...
Μεχρι στιγμης το εχω καταφερει σε ικανοποιητικο βαθμο, και δεν σκοπευω να το χαλασω σημερα.
Καλως ή κακως σε 20 μερες θα ξερουμε τι σκατα εχει συμβει φετος στην ΠΑΕ.
Τοτε θα κανουμε και ταμειο.
Δεν παει να μην γουσταρει ο Λουτσεσκου και τον Κουδα? Αποτελεσματα να μας φερει κι ας τα φερει και με τον Σκοπελιτη για φορ.
Αλλα περιμενω αποτελεσματα. Και βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεχρι στιγμης το εχω καταφερει σε ικανοποιητικο βαθμο, και δεν σκοπευω να το χαλασω σημερα.
Καλως ή κακως σε 20 μερες θα ξερουμε τι σκατα εχει συμβει φετος στην ΠΑΕ.
Τοτε θα κανουμε και ταμειο.
Δεν παει να μην γουσταρει ο Λουτσεσκου και τον Κουδα? Αποτελεσματα να μας φερει κι ας τα φερει και με τον Σκοπελιτη για φορ.
Αλλα περιμενω αποτελεσματα. Και βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά αν δεν ήταν ο Λουτσε δεν θα έλεγε τιποτα από αυτά ενας προπονητής. Απλά επειδή έχει κύρος και τον πιστεύουμε όλοι μπορεί και λέει αυτά που λέει. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω η ατζέντα να είναι άλλη και όλα αυτά να είναι να είχαμε να λέγαμε.
-
Καλά μην υπερβάλλεις.. Δες το ρόστερ που έχουμε τώρα και πες μου ποσο φαβορί είναι ..DamoN έγραψε:Αμα πάρεις αυτούς τους 3 δεν συμμαζεύεσαι ρε φίλε. Φαβορί για το πρωτάθλημα γίνεσαι. Δες τι έχουν και οι άλλοι . Δεν παίζουμε στη λα λίγκαmakispaspartou έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον είχε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Τζολη ούτε πίστευε ότι είναι παίκτης για να κάνει πρωταθλητισμό .. Σε αυτήν την περίπτωση εξηγείται και η πρεμούρα της πώλησης .. Βέβαια το να πιστεύει ότι πέρσι έλειπε μονάχα η αυτοπεποίθηση και ότι οι Εσιτι , Μπισεσβαρ , Καγκαβα και Καντουρι αριστερό εξτρέμ θα μας πάρουν το πρωτάθλημα με ξεπερνάει .. Έχει έπαρση , δικαιολογημένα καθώς πέτυχε αρκετά, αλλά δυστυχώς εδώ νομίζω ότι σφάλλει και λειτουργεί εγωιστικά.
Στα μεταγραφικά θα πω ότι θα ήθελα τον Μενσα και τον Τσιμιροτ από όσους έχουν ακουστεί και ένα καλό εξτρέμ. Συν τον Μπαμπα φυσικά αριστερό μπακ .. Κάπως θα συμμαζευομασταν με αυτούς.
Η νοριτς παίζει σε πρωτάθλημα που οι 14 στις 15 θα την παίξουν ταμπούρι;malampar έγραψε:Ο Αλλος ο λαγος μας γραφει οτι στο 4 2 3 1 δεν προκειτε ποτε να παιξει μπαλα ο Τζολης ενω θα θα παιξει το υπαρχον ροστερ και μας το λεει και μηνες πριν μας εχει κουνισει και το καμπανακι..Για πες μας ρε ξερολα η ΝΟΡΙΤΣ τι παιζει?
Αμα παίξει με την λιβερπουλ μεθαύριο θα πρέπει να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο να σπάσει το μπετόν αρμέ του κλοπ ή θα έχει μπροστά του στρέμματα ολόκληρα όπως με Μπεσίκτας μπενφικα PSV να κόψει την μπάλα και να σουτάρει;