Σχόλια για Liberofm
Re: Σχόλια για Liberofm
Συμφωνώ με τον PRAKTORINOS. Το ραδιόφωνο είναι για να ακούμε κανένα τραγούδι.
-
Ζαγορας
Οπως θα αντιληφθηκατε οσοι ακουσατε τον Ζαγορα σημερα η αβαντα στον Κοντη και οι εμμεσες μπηχτες για Ζαγορακη και Βρυζα συνεχιζονται, ειπαμε εμεινε στην απεξω και προσπαθει να εκδικηθει οπως εκανε με τον Σκορδα. Ειναι δυνατον βοδια συνοπαδοι μας να πιστευουν οτι το σκουλικι μπορει να παρει τον Εστογιανωφ και να κραζουν τον Ζαγορ γιατι και καλα το σκουλικι θα μας παρει το κελεπουρι, ενα το σιγουρο οι με Κοντη και απο πισω τον Ζαγορα να σιγονταρει ο φουντος ειναι κοντα μια να μην τους κατσει η μπιλια και η διαλυση ερχεται.
Δεν ειναι ο μονος που κοπηκε απο την ΠΑΕ. Μαλλον ολοι κοπηκαν, γι'αυτο και εκδικουνται βγαζονται ανυπαρκτα θεματα και πετωντας μπηχτες. Φιδια ολοι τους!
Re: Γ. Ζαγορας
Μην ανοίγετε τόπικ για θέματα που ήδη υπάρχουν...
Συγχωνεύθηκε στο τόπικ του Ζαγόρα...
Συγχωνεύθηκε στο τόπικ του Ζαγόρα...
Ζαγορα δεν πετυχε το κολπακι σου να εχεις εκπομπη αμεσως μετα τον Νικολαου! Αστραπιαια αλλαζει ο σταθμος στις 12! Cds απο guns n roses εχω και στο σπιτι, γιατι το να ακουσω εσενα δεν υπαρχει περιπτωση...
ΥΓ Καλα για τη μεσημεριανη εκπομπη δε το συζηταμε καν... Δεν υπαρχεις και καλα που βρηκες τον Σπυροπουλο να πιαστεις!
ΥΓ 1 Μια εβδομαδα δεν ακουσα τιποτα και νιωθω υπεροχα! Τελικα γουσταρουμε να τσατιζομαστε και να πονανε τα μυαλα μας, δεν εξηγειται αλλιως...
ΥΓ Καλα για τη μεσημεριανη εκπομπη δε το συζηταμε καν... Δεν υπαρχεις και καλα που βρηκες τον Σπυροπουλο να πιαστεις!
ΥΓ 1 Μια εβδομαδα δεν ακουσα τιποτα και νιωθω υπεροχα! Τελικα γουσταρουμε να τσατιζομαστε και να πονανε τα μυαλα μας, δεν εξηγειται αλλιως...
Re: Ζαγορας
ειναι το απολυτο βοθρολυμα ειναι δυνατον να τον ακουνε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣpsekastiras έγραψε:Οπως θα αντιληφθηκατε οσοι ακουσατε τον Ζαγορα σημερα η αβαντα στον Κοντη και οι εμμεσες μπηχτες για Ζαγορακη και Βρυζα συνεχιζονται, ειπαμε εμεινε στην απεξω και προσπαθει να εκδικηθει οπως εκανε με τον Σκορδα. Ειναι δυνατον βοδια συνοπαδοι μας να πιστευουν οτι το σκουλικι μπορει να παρει τον Εστογιανωφ και να κραζουν τον Ζαγορ γιατι και καλα το σκουλικι θα μας παρει το κελεπουρι, ενα το σιγουρο οι με Κοντη και απο πισω τον Ζαγορα να σιγονταρει ο φουντος ειναι κοντα μια να μην τους κατσει η μπιλια και η διαλυση ερχεται.
αυτον τον ελεεινο τυπο ? τον γλυφτη του κοντη του σκορδα του σουπα
3 ?
ενας βλακας και μισος αν εριχνε τετοιες σποντες που ριχνει για ζαγορ
βρυζα στα σκουληκια θα τον σκιζανε πολυ χαλαροι ειμαστε εμεις με αυτον τον ηλιθιο ασε που ειναι εμετικο το στυλακι " 646 εχεις δικαιο
525 ετσι ειναι εισαι μεσα ...." κλπ.
Re: Γ. Ζαγορας
Τους σουπεράδες τους ξαναπήρε στο ραδιόφωνό του ή ακόμα?.....
Δεν το συγχωνεύετε κι αυτό με το τοπικ για λιμπερο?Σιγά μην τον έχουμε και ξεχωριστό τόπικ...
Δεν το συγχωνεύετε κι αυτό με το τοπικ για λιμπερο?Σιγά μην τον έχουμε και ξεχωριστό τόπικ...
Ο Ζαγόρας είναι "πόρνη" του χρήματος.Όπου πάει αυτό πάει κι αυτός...όπου έχει συμφέρον....Εδώ προσπαθεί να μας πει πως το αθηναϊκό κατεστημένο δεν φταίει σε τίποτα...ήμαρτον...
Ο Ζαγόρας είναι δημοσιοσχετίστας και γουστάρει το γλύψιμο...Αυτός είναι ο ζαγόρας...Κάποτε ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!

Ο Ζαγόρας είναι δημοσιοσχετίστας και γουστάρει το γλύψιμο...Αυτός είναι ο ζαγόρας...Κάποτε ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!

Ο ζαγορας ειναι οτι πιο αντιΠΑΟΚτσηδικο υπαρχει αυτη τη στιγμη στα ραδια της πολης...χειροτερος και απο προπαγανδα σκουληκιων κατα του ΠΑΟΚ...και εξηγω..αυτος ο ανθρωπος που παριστανει το δημοσιογραφο οπως λεει και ο ιδιος για αλλους δεν λογαριαζει τπτ μπροστα στο χρημα...εικονα αντικειμενικου και καλα δημοσιογραφου,αμπαλος, εγωισταρος,παριστανει τον ψαγμενο,φανατικος εχθρος του σαντος τον οποιο προσπαθει προσπαθει να εκθετει με καθε δυνατο τροπο πανουργο,περνωντας παραλληλα και γραμμες κατα της διοικησης πολυ εμμεσα και υπουλα ετσι ωστε να μην καταλαβαινουν οι ακροατες του την κακια του..ιδιως μετα την προχθεσινη του εκπομπη που ετυχε να ακουω σε ταξι με τον νικολα(ελεος πια) και κατι αλλους ΠΑΟΚτσηδες(δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο) που τα βαζαν με την διοικηση και αυτος εμμεσα τους αβανταρε ειμαι πλεον σιγουρος για αυτα που γραφω..ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΔΕΡΦΙΑ..
συμφωνω αδερφε σε ολα εισαι απολυτα σωστος ασε που πιστευω οτι ολοι αυτοι που βγαινουν και κραζουν τον ζαγορ ειναι στημενοι 1000%.....Sera4 έγραψε:Ο ζαγορας ειναι οτι πιο αντιΠΑΟΚτσηδικο υπαρχει αυτη τη στιγμη στα ραδια της πολης...χειροτερος και απο προπαγανδα σκουληκιων κατα του ΠΑΟΚ...και εξηγω..αυτος ο ανθρωπος που παριστανει το δημοσιογραφο οπως λεει και ο ιδιος για αλλους δεν λογαριαζει τπτ μπροστα στο χρημα...εικονα αντικειμενικου και καλα δημοσιογραφου,αμπαλος, εγωισταρος,παριστανει τον ψαγμενο,φανατικος εχθρος του σαντος τον οποιο προσπαθει προσπαθει να εκθετει με καθε δυνατο τροπο πανουργο,περνωντας παραλληλα και γραμμες κατα της διοικησης πολυ εμμεσα και υπουλα ετσι ωστε να μην καταλαβαινουν οι ακροατες του την κακια του..ιδιως μετα την προχθεσινη του εκπομπη που ετυχε να ακουω σε ταξι με τον νικολα(ελεος πια) και κατι αλλους ΠΑΟΚτσηδες(δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο) που τα βαζαν με την διοικηση και αυτος εμμεσα τους αβανταρε ειμαι πλεον σιγουρος για αυτα που γραφω..ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΔΕΡΦΙΑ..
μετρουλακης ζαγορας ραπτοπουλος μυτρσος τα ποιο μεγαλα καθηκια του ραδιοφωνου της θεσσαλονικης....
νικολαου λαγογιαννης τσορμπατζογλου δουκας λεοντιαδης οι καλιτεροι
........
- blackmagic
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όλοι γιατί κι εγώ ακούω λόγω δουλςιάς πολύ ραδιόφωνο, είναι να επιλέξουμε ποιες εκπομπές είναι για χαβαλέ και ποιες μπορούν να πουν κάτι σωστό.
Μόνο ο Νικολάου δεν προσπαθεί να κάνει νούμερα και μιλάει παοκτσήδικα..Ακόμη και ο Λαγογιάννης αυτό προσπαθεί και ας προσπαθεί να μιλίσει μόνο παοκτσήδικα...
Κακά τα ψέματα εργαζόμενοι είναι και βάζουν το πρωσοπικόο συμφέρον π[άνω από ΠΑΟΚ. Οπότε μην ασχολείστε απλά, αλλά και μην διαχωρίζετε (κι εγώ το εκάνα με τον ΝΙκολάου το ξέρω) γιατί όλοι προσπαθούν να κερδίσουν μέσβω του ραδιοφώνου...Γιατί και ο Λαγογιάννης από αλλού ξεκίνησε και αλλού έχει τραβήξει σαν επαγγελματίας ραδιοφωνατζής...
Μόνο ο Νικολάου δεν προσπαθεί να κάνει νούμερα και μιλάει παοκτσήδικα..Ακόμη και ο Λαγογιάννης αυτό προσπαθεί και ας προσπαθεί να μιλίσει μόνο παοκτσήδικα...
Κακά τα ψέματα εργαζόμενοι είναι και βάζουν το πρωσοπικόο συμφέρον π[άνω από ΠΑΟΚ. Οπότε μην ασχολείστε απλά, αλλά και μην διαχωρίζετε (κι εγώ το εκάνα με τον ΝΙκολάου το ξέρω) γιατί όλοι προσπαθούν να κερδίσουν μέσβω του ραδιοφώνου...Γιατί και ο Λαγογιάννης από αλλού ξεκίνησε και αλλού έχει τραβήξει σαν επαγγελματίας ραδιοφωνατζής...
1ον: Ο Ζαγόρας είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ... Είναι σίγουρο αυτό. Εγώ τον πέτυχα σε μια μεγάλη εκδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ επί Αναστασιάδη το 1998).
Τώρα είναι διευθυντής στον Λίμπερο και επειδή δεν θέλει να χάσει τους σκώληκες από πελάτες του ραδιοφώνου τους γλύφει συνέχεια και πάει με τα νερά τους.... Και εγώ θεωρώ ότι είναι γενικά άμπαλος και λέει πολλές χαζομάρες. Ευτυχώς που έχει τον Σπυρόπουλο και σώζεται η εκπομπή...
Το μπάσκετ το ψιλοκατέχει πάντως (παρακολουθούσε και έγραφε συνέχεια
ρεπορταζ για την μεγάλη ομάδα που είχαμε το 90).
Γενικά είμαι της άποψης να μην κράζουμε ανθρώπους του ραδιοφώνου, αλλά αν δεν μας αρέσει κάποιος να το κλείνουμε ή να αλλάζουμε τη συχνότητα.. Μόνο αν πέσουν τα ποσοστά τους αυτοί καταλαβαίνουν και βάζουν μυαλό...
Προσωπικά ακούω συχνα και μου αρέσουν οι Τσορμπατζόγλου, Νικολάου, Δούκας, Ραγκάτσης, ο Λαγογιάννης και λίγο ο Καμόρα
Τώρα είναι διευθυντής στον Λίμπερο και επειδή δεν θέλει να χάσει τους σκώληκες από πελάτες του ραδιοφώνου τους γλύφει συνέχεια και πάει με τα νερά τους.... Και εγώ θεωρώ ότι είναι γενικά άμπαλος και λέει πολλές χαζομάρες. Ευτυχώς που έχει τον Σπυρόπουλο και σώζεται η εκπομπή...
Το μπάσκετ το ψιλοκατέχει πάντως (παρακολουθούσε και έγραφε συνέχεια
ρεπορταζ για την μεγάλη ομάδα που είχαμε το 90).
Γενικά είμαι της άποψης να μην κράζουμε ανθρώπους του ραδιοφώνου, αλλά αν δεν μας αρέσει κάποιος να το κλείνουμε ή να αλλάζουμε τη συχνότητα.. Μόνο αν πέσουν τα ποσοστά τους αυτοί καταλαβαίνουν και βάζουν μυαλό...
Προσωπικά ακούω συχνα και μου αρέσουν οι Τσορμπατζόγλου, Νικολάου, Δούκας, Ραγκάτσης, ο Λαγογιάννης και λίγο ο Καμόρα
Νομίζω αυτό τόνισα κι εγώ...
Αφού όσο σωστοί και να είναι βάζουν τα νούμερα πάνω από ομάδες , έτσι κι εμείς βάζουμε την ηρεμία μας πάνω απο αυτούς και ακούμε μουσική ή το κλείνουμε τελείως...
Αφού όσο σωστοί και να είναι βάζουν τα νούμερα πάνω από ομάδες , έτσι κι εμείς βάζουμε την ηρεμία μας πάνω απο αυτούς και ακούμε μουσική ή το κλείνουμε τελείως...