Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή δεν μπορούσε να πει ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε γνωρίζοντας ότι ήταν αδύνατον να χτυπήσει το πρωτάθλημα, είπε ότι ο Τζιόλης η παρουσία του έπαιξε επειδή ομάδα βγήκε εκτός στόχων.
Το αν είναι ή όχι ολοκληρωμένος παίκτης ο Τζόλης το έδειξε μέσα στην Ολλανδία, όπου τα τρία γκολ που δεχτήκαμε ήταν εξαιτίας του.
Προπονητές όπως ο λουτσέσκου ( στο υψηλότερο επίπεδο Μουρίνιο) θέλουν όλα να ξεκινάνε από πίσω. Αυτή τη στιγμή ο Τζολης στα μάτια του λουτσέσκου χρειάζεται πολύ δουλειά και χρόνο για να έρθει σε αυτό το επίπεδο.
Κάτι που το κατάλαβε και ο Γκαρσία και όταν έσφιξαν τα γάλατα έκανε τον μικρό παίκτη των 15 λεπτών.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω ευχομαι να ειναι οντως θαυματοποιος και να μας βαλει ομιλους. Μετα να καταφερει να κανει μια αξιοπρεπη πορεια στην ευρωπη και ταυτοχρονα να μας εχει ψηλα στο πρωταθλημα
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα ειναι πολυ ασχημη η κατασταση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Δεν θεωρει λεει ολοκληρωμενο ποδοσφαιριστη τον ΤΖΟΛΗ οκ να συμφωνησουμε και θεωρει ποιον ας πουμε στη θεση του στο υπαρχον ροστερ του ΠΑΟΚ? Προφανως αν βγαλεις στην αγορα τον Καγκαουα Μπισε Καντουρι εχεις παρει 30 μυρια στο αψε σβησε.Ασε που μας τρελανε στα μεταφυσικα αυτος θα γινει χειροτερος απ τον Αγγελο
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Προς gospi 10 χρόνια εδώ δεν ξέρω πως κάνω παράθεση σε τόσο μεγάλα ποστ . Για σένα ειναι
Το ποιντ μου αναφέρεται στο τι να περιμένουμε αυτές τις 20 μέρες
Αριστερο μπακ + τζιοβινκο
Αλλιώς μόνο αριστερο μπακ δεν βλέπω να παίρνει παιχτη για να παίρνει στο 10 εκτός από την καψούρα του.
Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση να πάρουμε και εξτρεμ και 10 . Μακάρι αλλά χλωμό .
Καλά αυτά που ονειρευόμασταν για αυτούς τους 3 + ένα ακόμα χαφ + τερμα + στόπερ τα έχω διαγράψει ηδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Αύγ 2021, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Για μένα δυο από τα τρία γκολ στη Ολλανδία ήταν ευθύνη της επιλογής του ως τερματοφύλακα του ζιφκοβιτς κ όχι του επιθετικού ο οποιος είχε άμεση συνεισφορά στα δυο γκολ εκεί και σε αλλά δυο εδώ με γκολ κ ασίστ
Όπως επίσης ήταν βασικός αίτιος της νίκης επι της Μπεσίκτας με δυο γκολ κ ασίστ
Κ έκανε τρομερή εμφάνιση με μπενφικα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

seaman έγραψε:
obanebane έγραψε:
-keeper- έγραψε:Αν κ συμφωνώ σε πολλά, Δε συμφωνώ με αυτό που είπε για τον Τζολη ότι έπαιξε επειδή η ομάδα βγήκε εκτός στόχων νωρίς … μια χαρά έπαιζε κ ήταν μισή ομάδα μονος του όσο η ομάδα ήταν κοντά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Σαφώς κ μέτρησε η επιθυμία του παίκτη να φύγει και μάλλον πως ο λουτσε δεν στεναχωρέθηκε κιόλας

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μαλακιες είπε για τον Τζολη,σεβαστή η γνώμη του ότι δεν τον θεωρεί ολοκληρωμένο ποδόσφαιριστη και ότι έχει ακόμα να μάθει πολλά,αλλά μη μας λες ρε Λουτσε ότι ο παίχτης αναδείχθηκε επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που έχασε τους στόχους της.
Τα εχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό του.
Αλλά τον ήθελε η Νόριτς άμεσα για να τον βάλλει να παίξει κατευθείαν στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ τον ανώριμο αυτό ποδοσφαιριστή. Ά ρε Ρασβάν δέκα επίπεδα πάνω από τα καναρίνια την ανέβασες την ΠΑΟΚΑΡΑ
Καλά, δε συνιστά και αμάχητο τεκμήριο ποδοσφαιρικής ωριμότητας ενός παίχτη η θέληση της όποιας Νοριτς. Το παλικάρι είναι ταλέντο μεγάλο με υψηλότατο ταβάνι αλλά ολοκληρωμένο παίχτη στα 18 του δεν τον λες, πώς να γίνει! Και αποδείχτηκε την περσινή καταπληκτική του μισή σεζόν στο τραγελαφικό ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οταν ενας προπονητης εχει κανει tattoo το balance, προφανως και δεν μπορει να θεωρει τον καθε Τζολη ολοκληρωμενο ποδοσφαιριστη. προσωπικα συμφωνω με τον Ραζβαν (στα παπαρια σας θα μου πειτε).
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

tad έγραψε:
renegade έγραψε:Δηλαδή ο ΠΑΟΚ συζητάει δύο μήνες με συγκεκριμένο παίκτη και ξύπνησε εχθές ο λουτσέσκου και είπε δεν τον θέλω θα πάω με μπίσεσβαρ και καντουρι...οκ

Υγ TAD τον τζολη ο προπονητής δεν τον περιελάμβανε σε αυτούς τους 12-13
ρενε αν ισχύει αυτό που γράφεις για τον Τζόλη τότε ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος ... και τα πράγματα είναι πολύ πιο άσχημα από αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι ...

λυπάμαι για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την περίπτωση ... δεν λυπάμαι καθόλου για τον πρόεδρο ... αυτός έκανε την επιλογή ... εάν τον πιστεύει πρέπει να του δώσει ότι ακριβώς θέλει ...
Απόλυτα διαφωτιστική η συνέντευξη Λουτσέσκου σήμερα για πολλά θέματα ...

Επιβεβαίωσε 1000% τον Ρενε για αυτό που έγραψε παραπάνω για τον Τζόλη ...

Η αλήθεια είναι μπροστά μας για να την δούμε και να την κατανοήσουμε ... όπως λέει ο Γκόσπι

Για εμένα ο Λούτσε είναι σεβαστός και αφού είναι η επιλογή του προέδρου θα πρέπει να στηριχθεί απόλυτα 1000%.

υποσ.
εγώ διαφωνώ κάθετα με Λουτσέσκου ... γελάω για την άποψη του ότι ο Τζόλης θεωρείται μικρός και όχι έτοιμος για ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ... δεν παίζει αυτό το ότι ένας μικρός δεν είναι νικητής και δεν μπορεί να είναι βασικός σε ομάδα μεγάλου ανταγνωνισμού ... Ο Πέντρι γελάει με αυτά που λες Λουτσέσκου και άλλοι 200 παιχταράδες πιτσιρικάδες ... και όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της ευρώπης που όταν έχουν καλούς παίχτες δεν κοιτάνε ηλικία αλλά ποιότητα ...

επίσης διαφωνώ κάθετα με την άποψη του ότι μία μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να έχει πάνω από 1-2 πιτσιρικάδες. Δεν το ήξερα ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει δείκτης ηλικίας συμμετοχής σε μεγάλη ομάδα. Νόμιζα ότι όλα είναι θέματα ποιότητας ...

Επίσης ακούω και παρακολουθώ από κοντά τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια. Πάντα το πρώτο που έλεγαν είναι να φτιάξουν παίχτες νικητές ... Δηλαδή είναι νικητής ο κάθε Εσίτι που δεν ξέρει να πασάρει και να ντριπλάρει και δεν είναι νικητής ο κάθε Μιχαηλίδης που μπορεί να σου στείλει την μπάλα από την άμυνα στο απέναντι κόρνερ με ακρίβεια μισού μέτρου.

Θα μας τρελάνεις Λούτσε ... Τέλος πάντων ... είσαι σεβαστός γιατί είσαι ο κόουτς του αήτητου ... Μαζί σου 1000% μέχρι το τέλος ... καλύτερα να πεθάνω μαζί σου και να πούμε ότι απέτυχες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Νταξει καπου ειναι ακραιο να δτηριζουμε τετοιες δηλωσεις για να βγαλουμε τον Λουτσεσκου σωστο και προχωρημενο προπονητη.
Η απηθεια ειναι πως δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο τον λουτσεσκου.
Εχει αλλεργια στην ταχυτητα και στα νιατα και γουσταρει δηθεν παιχταραδες π απλα τους εχει απομεινει η αιγλη και το ονομα...
Δεν θα κυνηγουσαμε αλλιως εδω και 2 μηνες τον 34χρονο πανακριβο Τζιοβινκο για το 10.
Ουτε θα ανανεωναμε τον 30χρονο Καντουρι.
Αν λοιπον θεωρει πως με αυτο το ροστερ συν ενα 10αρι και ενα αριστερο μπακ μπορεί να μας βαλει ευρωπη και να διεκδικησει πρωταθλημα, ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για να βγάλετε την άρνηση σας στο Λουτσεσκου μερικοί το άσπρο μαύρο κάνετε

Φτάνει με τη χολή

Εκατό τοις εκατό δίκιο έχει για Τζόλη

Επειδή φοβόμαστε ότι θα παίζουμε με μέτριους ή γέρους δε σημαίνει ότι θα παρακαλάμε τον Τζόλη να μην έχει το νου του στα λεφτά

Στο καλό να πάει να παίξει μπάλα και να φέρει σοβαρά λεφτά από το ποσοστό μεταπώλησης

Στον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1 μπάλα δεν επρόκειτο να παίξει ποτέ των ποτών και σας το γράφω μήνες τώρα. Οι μισοί βυθισμένοι στο μένος σας για την ΠΑΕ νομίζατε ότι αυτό είναι "γραμμή για πλύση εγκεφάλου" . Ανάξιο σχολιασμού
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Καλα εδω ο Αδωνις Γεωργιαδης εβαλε το 5ευρω στα νοσοκομεια γιατι λεει πηγαιναν για πλακα στα νοσοκομεια να πιουν καφε..Το εμπεδωσαμε ο Καγκαουα κ ο Μπισε που παιζουν ποδοσφαιρο με τα χερια ειναι ολοκληρωμενοι ποδοσφαιριστες και πνευματικα προσηλωμενοι στο στοχο
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

διαβάζοντας πάντως αυτά που είπε ο Λουτς κ ο Κρέσπο στην συνέντευξη ένα πράμα μου βγαίνει αβίαστα..

κακώς.. πολύ κακώς.. που οι ομάδες γενικώς κάνουν μεταγραφές.. κ μπαίνουν και σε τζάμπα έξοδα..

οι καινούργιοι απλά έρχονται και χαλάνε τις προχωρημένες ομαδικές ψυχοθεραπείες..

ψυχαναλυτές πρέπει να προσλαμβάνουν για τους παίκτες..

και ψυχιάτρους για όλους εμάς τους οπαδούς..!! :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον είχε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Τζολη ούτε πίστευε ότι είναι παίκτης για να κάνει πρωταθλητισμό .. Σε αυτήν την περίπτωση εξηγείται και η πρεμούρα της πώλησης .. Βέβαια το να πιστεύει ότι πέρσι έλειπε μονάχα η αυτοπεποίθηση και ότι οι Εσιτι , Μπισεσβαρ , Καγκαβα και Καντουρι αριστερό εξτρέμ θα μας πάρουν το πρωτάθλημα με ξεπερνάει .. Έχει έπαρση , δικαιολογημένα καθώς πέτυχε αρκετά, αλλά δυστυχώς εδώ νομίζω ότι σφάλλει και λειτουργεί εγωιστικά.
Στα μεταγραφικά θα πω ότι θα ήθελα τον Μενσα και τον Τσιμιροτ από όσους έχουν ακουστεί και ένα καλό εξτρέμ. Συν τον Μπαμπα φυσικά αριστερό μπακ .. Κάπως θα συμμαζευομασταν με αυτούς.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο Λουτσε δεν μπορει να κανει την κουβεντα που θα κανουμε εμεις εδω περα, δηλαδη κουβεντα αφιλτραριστη, χωρις σκοπιμοτητες. ειναι προπονητης και εχει ενα πλανο. απο αποψη ηγεσιας ομαδας η συμπεριφορα του ειναι βγαλμενη απο text book. δεν υπηρξε προπονητης οσα χρονια παρακολυθω την ομαδα που να χει τετοιες αρετες σ αυτο το κομματι.

σ αυτο το πλαισιο λοιπον βαζει κανονες και δημιουργει ταυτοτητα. οι δηλωσεις του πρεπει να εχουν μια συνοχη με αυτα που θελει να περασει στην ομαδα και ως τετοιες πρεπει να ερμηνευονται.
LJCSoG

Δημοσίευση από LJCSoG »

malampar έγραψε:Το εμπεδωσαμε ο Καγκαουα κ ο Μπισε που παιζουν ποδοσφαιρο με τα χερια ειναι ολοκληρωμενοι ποδοσφαιριστες και πνευματικα προσηλωμενοι στο στοχο
Θα το εμπεδώσετε ακόμα περισσότερο σε μερικούς μήνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”