Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από seaman »

Τίποτα δε λέει. Καταλαβαίνει πολύ καλά τι τον ρωτάνε και αρχίζει τα ίδια για το σύνολο και ότι είναι ευχαριστημένος και ότι τις ελλείψεις είναι υποχρεωμένοι να τις ρυθμίσουν εσωτερικά.

Ξέρει πολύ καλά που ήρθε και τι θα αντιμετώπιζε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:είμαι προσεκτικός σε αυτά που γράφω, εξηγώντας από που βγαίνουν.

Πως αυτό μεταφράστηκε σε "κάνουμε διαπραγματεύσεις όλοι μαζί για δύο μήνες με έναν παίκτη αλλά τελικά ο luce το μετάνιωσε" δεν ξέρω.

Παίρνω λοιπόν το ρεπό μου γιατί μάλλον σας μπερδεύω παραπάνω χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός μου, sorry για αυτό :) .
Το κάνουμε διαπραγματεύσεις δύο μήνες είναι συνέχεια αυτών που έχει γράψει ο ρειν για τον εξτρέμ.
Άρα είναι ένας παίκτης που την περίπτωση του την γνώριζε ο Ρουμάνος εδώ και πολύ καιρό. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν του έκανε και το ειπε τώρα.
Αν ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή ότι ο παίκτης Δεν ταιριάζει στα θέλω του, τότε κακώς ασχολούνται οι της ομάδας με τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Άν ολουτσέσκου τελευταία στιγμή αποφάσισε η βρήκε κάποια δικιά του περίπτωση και την έθεσε ως προτεραιότητα,η διοίκηση οφείλει να του δώσει ένα χρονικό διάστημα να φέρει την προσωπική του επιλογή.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι πάλι προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα ενός ανθρώπου πού έχει υψηλή δημοτικότητα στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Και πέρσι τέτοιο καιρό τα ίδια κάνανε μόνο το όνομα άλλαζε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 11 Αύγ 2021, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Για φορμαρισμα μπισε κ Καντουρι μίλησε
Τον βλέπω πολύ κάθετα προσανατολισμένο στο γκρουπ κ στο μενταλιτι
Ελπίζω ν μη τη πατήσουμε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

kosths BXL έγραψε:
astral έγραψε:Εγώ κατάλαβα ότι δεν απάντησε για μεταγραφές και άλλαξε θέμα
απο αυτα που ειπε ο ιδιος στα αγγλλικα και οχι την μεταφραση (ο θεος να την κανει μεταφραση) εγω καταλαβα οτι η δουλεια κολαει αλλου και οχι σε αυτον ...το "it is not everything perfect not only here nut also in other clubs etc etc etc" εσυ πως το καταλαβαινεις ?
Και αυτό πολύ γενικό μου φαίνεται και υπεκφυγη, αλλά τι να πω πλέον ...

Όσο για τη μετάφραση, με όλη τη συμπάθεια στο παιδί που μεταφράζει , καλό είναι να πάρουν έναν κανονικό μεταφραστή .
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Πολυ γκρινια μιζερια και ανουσιο μπλα μπλα επικρατει.
DamoN έγραψε:Αν ήταν κλειστή δεν θα έδινε 1.8 για προπονητή. Θα έμενε με αυτόν που έπαιρνε 300.000 και τον ήθελε και ο κόσμος .
Αν ισχύουν αυτά που λέει ο ζινολα εγώ νομίζω ότι είναι καθαρά επιλογή του Ρουμάνου .
Και μαθηματικά να το πάρουμε αν δεν φύγουν παίχτες δεν Έχουμε περιθώρια για πολλές κινήσεις.
Όταν μπήκε ο μπισε και φαινοταν κανονικός ποδοσφαιριστής αυτό σκέφτηκα . Είτε θα την πληρώσει ο καγκαβα είτε δεν θα πάρουμε άλλον αριστερά .2 παίχτες για κάθε θέση είπε . Άντε στα χαφ να έχεις αντί για 4 ,5 λόγω θέσης και καρτών . Το ίδιο και στο κέντρο της άμυνας.
Πασχαλακης/Ζιβκοβιτς
Ροντριγκο/ τειλορ
Βαρελα/Ινγκασον/μιχαι
Κρεσπο/μιχαηλιδης
Βιειρινια/ μεταγραφη
Αουγκουστο / εσιτι
Κουρτιτς/ σβαμπ / τσιγγαρας
Ζιβκοβιτς/μουργκ
Μεταγραφη /καγκαβα
Καντουρι/μπισεσβαρ
Ολιβειρα/σβιντερσκι
GINOLA έγραψε:η σταση του Λουτσεσκου ως προς τον παικτη.

ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΣΕΙΣ.

Δεν ξέρω ποια είναι η επόμενη του κίνηση , μόνο ξέρω πως μεταφέρουν μια χαλαρότητα επειδή υπάρχει ο μπισε και ο kaddouri.

SOS ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΟΝ LUCE ΝΑ ΤΑ ΛΈΕΙ ΑΥΤΆ. εγώ δεν έχω μιλήσει με τον άνθρωπο.

Βέβαια το ότι στην αρχή ζήτησε τον λημνιό δανεικό , όπως και να το κάνουμε με βάζει σε σκέψεις ότι αυτά που μεταφέρουν ίσως είναι η αλήθεια
Δεν βλεπω κατι παραξενο στο να ηθελε τον Λημνιο. Κι εγω τον ηθελα. Και οχι γιατι τον θεωρω παικταρα. Αλλα γιατι ειναι Ελληνας. Μην σου πω οτι θελω και τον Κιτσιου
Στην απο πανω παραθεση υπαρχουν μια 23αδα με 20 ξενους. Με τον εξτρεμ γινονται 21. Χωρις να αναφερω οτι θελουμε και αντικατασταση του Πασχα οποτε θα γινουν 22. Θελουμε να προχωρησουμε Ευρωπη? Αν δεν θελουμε δεν υπαρχει προβλημα. Αν θελουμε ομως πρεπει να βγουν εκτος λιστας 4 απο αυτους. 5 για οσους θελουν και τερμα. Εγω αδυνατω να τους βγαλω χωρις να υπαρχει αριθμητικο προβλημα. Μπορειτε να βοηθησετε ?
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

DamoN έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:πριν την πωληση Τζολη θελαμε εξτρεμ πλεον πουλησαμε και οτι πιο παραγωγικο ειχαμε σε μεσοεπιθετικους(τζολη,ουαρντα,Λαμπρου) μιλαμε για αντικαταστατη μονο του Τζολη λες και ειμασταν πληροις αν δεν εφευγε τραγικα πραγματα...στο τελος θα ερθει καποιος δανεικος χωρις οψιον η με οψιον που δεν υπαρχει περιπτωση να δοθει(εδω δεν δοθηκαν 2εκ για τον Τσεχο και αλλα 2 για τον Μισιτς) και θα λεμε και ελειψεις στο ροστερ....το πιο ανησυχητικο παντως ειναι η μη ανανεωση του Ζιβκοβιτς ολα δουλευουν ρολοι στην ΠΑΕ.....
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που είπες για πιο παραγωγικό και έβαλες τον λαμπρου. Μετά τα ξανά έπιασα από μαζοχισμό και ξανά σταμάτησα εκει που λέει ότι δεν έδωσες 2 μυρια για παιχτη που είχε ότι είχε σε χρόνια με ffp.
Κραζουμε για να κραζουμε

Βγαλε το παραγωγικό και βαλε έδωσες οτι ειχες σε εξτρεμ χωρις αντικατάσταση και μιλαμε μονο για αντικατάσταση Τζολη….επισης αν θεωρεις πολλα τα 2 εκ για Μισιτς σε χρονια ffp ενω έδωσες 3 εκ σε Τσολακ ειναι αστειο…..στη Ντιναμο Ζαγκρεμπ μαλλον άμπαλοι ηταν που τα έδωσαν….
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τι του είπε του μιζέρογλου το άτομο :lol: :lol:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

renegade έγραψε:
GINOLA έγραψε:είμαι προσεκτικός σε αυτά που γράφω, εξηγώντας από που βγαίνουν.

Πως αυτό μεταφράστηκε σε "κάνουμε διαπραγματεύσεις όλοι μαζί για δύο μήνες με έναν παίκτη αλλά τελικά ο luce το μετάνιωσε" δεν ξέρω.

Παίρνω λοιπόν το ρεπό μου γιατί μάλλον σας μπερδεύω παραπάνω χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός μου, sorry για αυτό :) .
Το κάνουμε διαπραγματεύσεις δύο μήνες είναι συνέχεια αυτών που έχει γράψει ο ρειν για τον εξτρέμ.
Άρα είναι ένας παίκτης που την περίπτωση του την γνώριζε ο Ρουμάνος εδώ και πολύ καιρό. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν του έκανε και το ειπε τώρα.
Αν ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή ότι ο παίκτης Δεν ταιριάζει στα θέλω του, τότε κακώς ασχολούνται οι της ομάδας με τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Άν ολουτσέσκου τελευταία στιγμή αποφάσισε η βρήκε κάποια δικιά του περίπτωση και την έθεσε ως προτεραιότητα,η διοίκηση οφείλει να του δώσει ένα χρονικό διάστημα να φέρει την προσωπική του επιλογή.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι βαριά σιωπή πάλι προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα ενός ανθρώπου πού έχει υψηλή δημοτικότητα στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Και πέρσι τέτοιο καιρό τα ίδια κάνανε μόνο το όνομα άλλαζε
ok,

εγώ και ο rain μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις. Υπαρκτές αλλά διαφορετικές.

Άν ο λουτσέσκου τελευταία στιγμή αποφάσισε ή βρήκε κάποια δικιά του περίπτωση και την έθεσε ως προτεραιότητα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, διότι το κρατάει μέσα του ακόμα , μακάρι να είναι αυτό ,αν ισχύει ,είμαι 100% μαζί του.

οι τελευταίες γραμμές είναι αλήθεια ότι προβληματίζουν για αυτό και ανέφερα ότι αυτα βγαίνουν από την μια πλευρά, οπότε είναι και κάτω από κρίση.

ρεπο , πάμε για την πρόκριση και μιλάμε ξανά μετά ελπίζω με χαρούμενα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

seaman έγραψε:Τι του είπε του μιζέρογλου το άτομο :lol: :lol:
Στον Στέργιο Αναστασιάδη το είπε
LJCSoG

Δημοσίευση από LJCSoG »

ariskatiforos έγραψε:Για φορμαρισμα μπισε κ Καντουρι μίλησε
Τον βλέπω πολύ κάθετα προσανατολισμένο στο γκρουπ κ στο μενταλιτι
Ελπίζω ν μη τη πατήσουμε
Γιατί οι πολλοί εδώ μέσα αποκλείουν απριόρι κάτι τέτοιο?
Έχει γίνει ποδοσφαιρικό θέσφατο εδώ μέσα ότι αυτοί είναι τελειωμένοι, ότι ο Πασχαλάκης δεν κάνει για βασικός (ενώ το 18-19 έκανε), ότι θέλουμε σέντερ μπακ κλπ.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα πλάγιο μπακ, έναν αντι-Τζοβίνκο και έναν ακόμα κεντρώο, όπου έχουν μαζεφτεί πολλά λιμά.

Παραδόξως οι Καντουρί-Μπίσεσβαρ θεωρούνται τελειωμένοι, ενω ο Σβαμπ χαφ πρωταθλητισμού :lol:

Αυτές οι προσθήκες που λέω θα μας φέρουν σε απόσταση βολής από τον γαύρο.
Δεν περιμένω πρωτάθλημα φέτος, ενώ πέρυσι η διαφορά ήταν -25. Αν είμαστε κοντά μέχρι το τέλος, θα έχει γίνει καλή δουλειά. Και του χρόνου που λήγουν πολλά συμβόλαια θα πέσει το χρήμα.

Αυτό λέει η ποδοσφαιρική λογική.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Στέργιος λοιπόν στον Γκάρντιαν
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ενδιαφέρον να ακούς την άποψη του λουτσε, ξεκαθαρίζει πολλά
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Καλά κάνει και ρωτάει γιατί πολλοί μπορεί να το πιστεύαν ότι μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Και από τα λόγια του προπονητή φάνηκε 100% ότι δε γινόταν. Και γω πίστευα ότι ο Τζόλης είναι πιο προσγειωμένος. Αλλά οι μανατζαρέοι οι Αμερικάνοι του κάναν τα μυαλά κιμά απ το πολύ μπλα μπλα για να κονομήσουν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και κάτι τελευταίο.
Όσο καψούρα και να έχει ο λουτσέσκου στον μπίσεσβαρ και στον καντουρι, γνωρίζει ότι αν αποκτηθεί μόνο δεκαρι και όχι εξτρέμ θα πρέπει ο Καγκάβα να πάρει τουλάχιστον 2000 λεπτά.
Νιώθει άνετα με αυτό?
Εγώ πιστεύω πως οχι
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πολύ καλά και άρτια τα λέει εδώ ο Λουτσέσκου.
Γύρισε και η γλώσσα του και συντάσσει και καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις σήμερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”