Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
20 μερες. 20 μυρια στα ταμεια. Καμια δικαιολογια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με τον γαυρο εκτος Τσουλου. Make or break που λενε και στο χωριο μου.
δε θελω να εκθεσω κανεναν. στο τελος θα κανουμε ταμειο. υπομονη.trouman έγραψε:Τι σκέφτεσαι??jibbie έγραψε:εχουν φυγει 2 απ τους 3 πιο δημιουργικους μας παικτες μαζι με τον Αντριγια (Ουαρντα, Τζολης). δεν υπαρχει περιπτωση ο Ραζβαν να μη θελει ενισχυση. δε θελω να σχολιασω παραπανω για το που αποσκοπουν τετοιες φημες.
Αν ήταν κλειστή δεν θα έδινε 1.8 για προπονητή. Θα έμενε με αυτόν που έπαιρνε 300.000 και τον ήθελε και ο κόσμος .
Αν ισχύουν αυτά που λέει ο ζινολα εγώ νομίζω ότι είναι καθαρά επιλογή του Ρουμάνου .
Και μαθηματικά να το πάρουμε αν δεν φύγουν παίχτες δεν Έχουμε περιθώρια για πολλές κινήσεις.
Όταν μπήκε ο μπισε και φαινοταν κανονικός ποδοσφαιριστής αυτό σκέφτηκα . Είτε θα την πληρώσει ο καγκαβα είτε δεν θα πάρουμε άλλον αριστερά .2 παίχτες για κάθε θέση είπε . Άντε στα χαφ να έχεις αντί για 4 ,5 λόγω θέσης και καρτών . Το ίδιο και στο κέντρο της άμυνας.
Πασχαλακης/Ζιβκοβιτς
Ροντριγκο/ τειλορ
Βαρελα/Ινγκασον/μιχαι
Κρεσπο/μιχαηλιδης
Βιειρινια/ μεταγραφη
Αουγκουστο / εσιτι
Κουρτιτς/ σβαμπ / τσιγγαρας
Ζιβκοβιτς/μουργκ
Μεταγραφη /καγκαβα
Καντουρι/μπισεσβαρ
Ολιβειρα/σβιντερσκι
Αν ισχύουν αυτά που λέει ο ζινολα εγώ νομίζω ότι είναι καθαρά επιλογή του Ρουμάνου .
Και μαθηματικά να το πάρουμε αν δεν φύγουν παίχτες δεν Έχουμε περιθώρια για πολλές κινήσεις.
Όταν μπήκε ο μπισε και φαινοταν κανονικός ποδοσφαιριστής αυτό σκέφτηκα . Είτε θα την πληρώσει ο καγκαβα είτε δεν θα πάρουμε άλλον αριστερά .2 παίχτες για κάθε θέση είπε . Άντε στα χαφ να έχεις αντί για 4 ,5 λόγω θέσης και καρτών . Το ίδιο και στο κέντρο της άμυνας.
Πασχαλακης/Ζιβκοβιτς
Ροντριγκο/ τειλορ
Βαρελα/Ινγκασον/μιχαι
Κρεσπο/μιχαηλιδης
Βιειρινια/ μεταγραφη
Αουγκουστο / εσιτι
Ζιβκοβιτς/μουργκ
Μεταγραφη /καγκαβα
Καντουρι/μπισεσβαρ
Ολιβειρα/σβιντερσκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Αύγ 2021, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Sorry, αλλά μέτρια 23αδα.
Λουτσέσκου, περίμενα περισσότερα αλλά ξέρω... 31 Αυγούστου!
Λουτσέσκου, περίμενα περισσότερα αλλά ξέρω... 31 Αυγούστου!
rainmaker έγραψε:Βάλτε λίγο χαλινάρι στις αντιδράσεις παιδιά
Ο Ζινολά ως τώρα είναι από τα ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ μέλη διαχρονικά που έχει καταφέρει να πείσει οτι δεν λέει αρλούμπες ως προς τα μεταγραφικά. Ως εκ τούτου σεβόμαστε αυτό που μεταφέρει.
Δεν το θεωρούμε και δεδομένο όμως εκ των προτέρων.
Πράγματι, θα φανεί πολύ σύντομα αν ισχύει αυτο που μεταφέρει. Κοντός ψαλμός, αλληλούια.
Και αν ισχύει θα εξακριβώσουμε και γιατί ισχύει.
Να έκλεισε η κάνουλα ξαφνικά, προσωπικά ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.
Επίσης σε συνεργασία με Λουτσέσκου τέθηκαν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι από πολύ νωρίς και αυτοί ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ εξτρέμ. Τώρα αν ξαφνικά άλλαξε άποψη, τι να πω. Δε νομίζω όμως.
Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να θέλει να γράψει εντελώς το σκάουτινγκ τιμ και να εμφανίσει κάποιο εξτρέμ ο ίδιος. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του και για αυτό θα ήθελα να ερωτηθεί.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως πλέον υπάρχει η λογική, ας φέρει οποίον θέλει ο ίδιος,να το αναλάβει μόνος του γιατί η συνεργασία έχει κενά. εδώ να πω πως όταν όλοι μιλούσαν για τ.δ., εγώ είπα πως ο ΠΑΟΚ δεν έψαχνε καν , και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.
Με κανα δύο πήγε να μιλήσει ο ίδιος σαββίδης αλλά φυσικά του απάντησαν πως εάν έρθουν θέλουν να επιλέξουν προπονητή και εκεί τελείωσε η κουβέντα
από εκεί και πέρα 1 σεπτέμβρη εγώ θα γράψω ποιος είναι κοντά αλλά υπάρχουν σκέψεις υποτίθεται του προπονητή , ποιος φορ ήταν στόχος πριν τον ολιβέιρα αλλά μετανιώσαν τα χρήματα και γενικά τι συμβαίνει.
Θέλω να πιστεύω ότι θα τα λέω για να γελάμε και να κουτσομπολεύουμε, στους ομίλους και έχοντας κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές. Αριστερό μπακ και δέκα είναι δεδομένα(εδώ και καιρό όχι ο τζοβίνκο αφού ο ΠΑΟΚ δε παίζει να δώσει ποτέ τα λεφτά που ζητάει και αυτός δεν φαίνεται και άνθρωπος που χαρίζει καστανο ) ,αυτο το μπέρδεμα με τα εξτρέμ με προβληματίζει αλλά θα ελπίσω ότι δεν γίνεται να είναι ανόητος ο προπονητής και θα εμφανίσει κάποιον δικό του παίκτη κλεισμένο.
Καμία κάνουλα δεν έκλεισε. οκ ,δεν είναι unlimitedτο μπάτζετ αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρό.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ δε λεω αν θα κλείσει ή όχι!!seaman έγραψε:Γιατί όμως να μην κλείσει, αν έχει βρεθεί; Κάνουν κάτι άλλο οι δικοί μας παράγοντες αυτές τις μέρες; Έχουν πάει πυρόσβεση; Ντεκορατρίζουν τη μπουτίκ για την Πέμπτη; Δεν είναι πεπεισμένοι για την πρόκριση και περιμένουν το αποτέλεσμα; Δεν μπορεί να ευοδώνεται ο αγώνας για την πώληση Τζόλη και να ακούμε πάλι για λίστες ή μπορούμε και όπως είμαστε. Νομίζω πως παίχτες θα έρθουν, όπως επίσης νομίζω ότι χρήματα πολλά δεν θα δοθούν. Και αυτός ο συνδυασμός συνήθως καταλήγει σε μία από τα ίδια.sourmenetes έγραψε:Που είδες ότι θα κλείσει μέχρι τη Παρασκευή;;Athens έγραψε: εσυ μας ελεγες οτι ειναι κλεισμενος ο παικτης απο το πανω ραφι και πολυ ποιοτικος και θα ανακοινωθει μεχρι την παρασκευη...
τωρα τι μας ρωτας? μηπως να αναρωτηθεις εσυ γιατι μας τα λες?
Πουθενά δεν αναφέρθηκε αυτό!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μας πείτε τελικά ποιος είναι ο παίχτης που δεν θέλει ο Λουτσέσκου;
Απανταω στον Athens ο οποίος είπε ότι ο ginola μετέφερε ότι θα κλείσει ο παίκτης μέχρι την Παρασκευή, ενώ αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Ginola ευχαριστούμε που μας μεταφέρεις όσα μπορείς και ξέρεις.
Από την άλλη δε μπορώ να σκεφτώ πως ο Ραζβαν δε θέλει παίκτη στα εξτρεμ. Για το δεκάρι προφανώς και κοιτάμε και άλλον πέραν του Μέρμυγκα.
Άντε να τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.
Από την άλλη δε μπορώ να σκεφτώ πως ο Ραζβαν δε θέλει παίκτη στα εξτρεμ. Για το δεκάρι προφανώς και κοιτάμε και άλλον πέραν του Μέρμυγκα.
Άντε να τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.
Παίζει να είναι το θέμα Μπάμπα κάλυψη για να φέρουν μετά κλάδων την παλτουδιά τον Τσέχο; Για τον οποίο ο προπονητής του δηλώνει ότι δεν έχει προπονηθεί μετά το γιούρο, καθώς έχει κάποιο θέμα υγείας και κάνει θεραπείες. Καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά όχι συνέχεια στην κούρα του στην Τούμπα, επειδή θα έρθει τζαμπέ. Με παραξενεύει πολύ το θέμα Μπάμπα, καθώς δεν βλέπω παράλληλες κινήσεις ελευθέρωσης θέσεων ξένων. Ουάρντα και ποιος άλλος και πότε και με ποιο τρόπο; Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε γκανέζο, αλλά θα μας προλάβουν οι σφίνες και έχοντας συμφωνήσει με Τσέλσι;
Δηλαδη ginola αυτο που αλλαξε απο προχθες και τις διαπραγματευσεις που πηγαιναν καλα με τον εξτρεμ, βασει των πληροφοριων σου, ειναι η σταση του Λουτσεσκου ως προς τον παικτη; Θελει αλλον; Δεν του κανει αυτος; ή δεν θελει κανεναν γιατι εχει Μπισε, Ελ Καντουρι;
αν και σε ολες τις ομαδες του ειχε φορτωμενο το ροστερ με winger, εδω τωρα θελει να μεινει κενος και αριθμητικα στη συγκεκριμενη θεση, τι δεν καταλαβαινεις; 
Άντε φέρτε πίσω τον ζαμπα να τελειώνουμε κρίμα και πάλι κρίμα αν ισχύουν αυτά
DamoN έγραψε:Αν ήταν κλειστή δεν θα έδινε 1.8 για προπονητή. Θα έμενε με αυτόν που έπαιρνε 300.000 και τον ήθελε και ο κόσμος .
Πασχαλακης/Ζιβκοβιτς
Ροντριγκο/ τειλορ
Βαρελα/Ινγκασον/μιχαι
Κρεσπο/μιχαηλιδης
Βιειρινια/ μεταγραφη
Αουγκουστο / εσιτι
Ζιβκοβιτς/μουργκ
Μεταγραφη /καγκαβα
Καντουρι/μπισεσβαρ
Ολιβειρα/σβιντερσκι
Αυτός με τα 300Κ όμως δεν χαμπάριαζε και ζητούσε μεταγραφές και επομένως και αποδεσμεύσεις. Και αυτό κοστίζει πολύ περισσότερο από το 1.8 μείον το 0.3
Ενω το οτι δεν ηθελε αμυντικα χαφ κατα δηλωση του αλλα γουσταρει ξαφνικα Εσιτι? Το οτι θελει τα ακραια μπακ καλα τεχνικα να ανεβαινουν αλλα ξαφνικα μιλαμε με εναν Τσεχο που παιζει σαν ταυρος εν υαλοπωλειο? Μλκ θα τρελαθω...jibbie έγραψε:αν και σε ολες τις ομαδες του ειχε φορτωμενο το ροστερ με winger, εδω τωρα θελει να μεινει κενος και αριθμητικα στη συγκεκριμενη θεση, τι δεν καταλαβαινεις;
η σταση του Λουτσεσκου ως προς τον παικτη.
ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΣΕΙΣ.
Δεν ξέρω ποια είναι η επόμενη του κίνηση , μόνο ξέρω πως μεταφέρουν μια χαλαρότητα επειδή υπάρχει ο μπισε και ο kaddouri.
SOS ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΟΝ LUCE ΝΑ ΤΑ ΛΈΕΙ ΑΥΤΆ. εγώ δεν έχω μιλήσει με τον άνθρωπο.
Βέβαια το ότι στην αρχή ζήτησε τον λημνιό δανεικό , όπως και να το κάνουμε με βάζει σε σκέψεις ότι αυτά που μεταφέρουν ίσως είναι η αλήθεια
ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΣΕΙΣ.
Δεν ξέρω ποια είναι η επόμενη του κίνηση , μόνο ξέρω πως μεταφέρουν μια χαλαρότητα επειδή υπάρχει ο μπισε και ο kaddouri.
SOS ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΟΝ LUCE ΝΑ ΤΑ ΛΈΕΙ ΑΥΤΆ. εγώ δεν έχω μιλήσει με τον άνθρωπο.
Βέβαια το ότι στην αρχή ζήτησε τον λημνιό δανεικό , όπως και να το κάνουμε με βάζει σε σκέψεις ότι αυτά που μεταφέρουν ίσως είναι η αλήθεια