Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από jibbie »

εχουν φυγει 2 απ τους 3 πιο δημιουργικους μας παικτες μαζι με τον Αντριγια (Ουαρντα, Τζολης). δεν υπαρχει περιπτωση ο Ραζβαν να μη θελει ενισχυση. δε θελω να σχολιασω παραπανω για το που αποσκοπουν τετοιες φημες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

JohnDag έγραψε:Ε καλά κι εδώ δεν παίρνει λίγα.

Για Ευρώπη το συμβόλαιο του είναι εξαιρετικό, ακόμα και στα προηγμένα πρωταθλήματα λίγοι προπονητές παίρνουν αντίστοιχα ή περισσότερα λεφτά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειναι τοσο τα χρηματα οσο η προελευση. Οι Σαουδαραβες τα γουστα τους βγαζουν.Οταν γουσταρουν να φερουν παικταραδες για τη κ@υλα τους θα τους φερουν αδιαφοροντας για το τι θελει ο προπονητης και συνηθως αυτος δεν ασχολειται καν.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Απάντησε θετικά η Τσέλσι για μπαμπά Αλλά έχουμε σφήνα της ρεμς...Άρα δύσκολο από ότι φαίνεται
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βάλτε λίγο χαλινάρι στις αντιδράσεις παιδιά

Ο Ζινολά ως τώρα είναι από τα ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ μέλη διαχρονικά που έχει καταφέρει να πείσει οτι δεν λέει αρλούμπες ως προς τα μεταγραφικά. Ως εκ τούτου σεβόμαστε αυτό που μεταφέρει.

Δεν το θεωρούμε και δεδομένο όμως εκ των προτέρων.

Πράγματι, θα φανεί πολύ σύντομα αν ισχύει αυτο που μεταφέρει. Κοντός ψαλμός, αλληλούια.

Και αν ισχύει θα εξακριβώσουμε και γιατί ισχύει.

Να έκλεισε η κάνουλα ξαφνικά, προσωπικά ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.

Επίσης σε συνεργασία με Λουτσέσκου τέθηκαν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι από πολύ νωρίς και αυτοί ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ εξτρέμ. Τώρα αν ξαφνικά άλλαξε άποψη, τι να πω. Δε νομίζω όμως.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Τι διαβαζουμε παλι.
Οτι λεει ο λουτσεσκου φερτε μου αυτον αυτον κ αυτον κ η διοικηση λεει οχι.Θα παιξεις με μπισεσβαρ(που λιγο πριν τον ειχε παρκαρει στην κυπρο κ εψαχνε να τον διωξει), τον εσιτι (που λιγο πριν τον ειχε παρκαρει στα βαθη της τουρκιας, κ εψαχνε να τον πουλησει τον καγκαβα(που μεχρι κ ο γκαρσια τον ειχε παρκαρισμενο στην εξεδρα, κ το ζ.ζιφκοβιτς που τον ειχαμε παρκαρισμενο στον παγκο.
Οτι πειτε.
Η διοικηση επελεξε να φερει το λουτσεσκου κ του εδωσε τα κλειδια.Η διοικηση για το μονο που μπορει να κατηγορηθει ειναι για το δις εξαμαρτειν.Για τπτ αλλο.Ολο το υπολοιπο ειναι επιλογη λουτσεσκου.Ουτε τδ δεν του φορτωσαν για να κανει οτι θελει.
Οποτε αποφασιστε επιτελους κ μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας.Ολοι ξετρελαθηκαν με λουτσεσκου οταν ηρθε.Στηριξτε τον επιτελους.
Δεν ηρθε για να σας κανει τα χατιρια.Ηρθε για να παρει πρωταθλημα.Κ την προηγουμενη φορα με αργοκαρουτες το πηρε.Πρωταθλημα.Ουτε ευρωπη ουτε ασια.πρωταθλημα.
Πολλα θα μπορουσα να πω κ για το λουτσεσκου που οταν ηρθε τον πλασαρανε σαν τον κραμμα λομπανοφσκι σερ αλεξ, κ για τη διοικηση που αιθεροβατει κ ψαχνει την επιτυχια στο παρελθον.
Μαθετε να στηριζετε κ οταν δε γινεται αυτο που εχετε στο μυαλο σας.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

jibbie έγραψε:εχουν φυγει 2 απ τους 3 πιο δημιουργικους μας παικτες μαζι με τον Αντριγια (Ουαρντα, Τζολης). δεν υπαρχει περιπτωση ο Ραζβαν να μη θελει ενισχυση. δε θελω να σχολιασω παραπανω για το που αποσκοπουν τετοιες φημες.
Η ενίσχυση που θέλει είναι αυτή που ξέρουμε 10άρι (Τζιοβίνκο) και ακραίο μπάκ. Αυτό είναι σίγουρο. Μιλάμε για άλλες θέσεις, πχ Εξτρέμ, Τερμα. Δεν νομίζω οτι κάποιος λέει οτι ο Ραζβάν δεν θέλει καθόλου ενίσχυση.

Εξηγώ:
στο 10 φαίνεται να θέλει Τζιοβίνκο, Μπίσε, Καγκάουα.
Στα άκρα Καντουρί, Μπίσε και άν έρθει αριστερό μπάκ ίσως να σκέφτεται και Αντρέ.
Στα σέντερ μπακ έχει 5.
Στο τέρμα τους 3 που έχουμε.
Στο 6 και 8 εχουμε κόσμο.
Δεξιά έχει Ράφτη, Ροντ και Λύρατζη
Φορ, έχει 3 (με Κούτσια).
Αριστερά μπροστα, Αντρίγια και Μούργκ

Δηλαδή, αν το δεί κανείς ψυχρά, με έναν Τζιοβίνκο και έναν Μπάμπα μπορεί να ισχυριστεί ο Ράζβαν οτι κλείσαμε.

Ούτε δηλ οτι δεν θέλει κανέναν, ούτε οτι θέλει 10 παίκτες. Για μένα στη μέση είναι το θέμα και όχι στις ακραίες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

laska4 έγραψε:Απάντησε θετικά η Τσέλσι για μπαμπά Αλλά έχουμε σφήνα της ρεμς...Άρα δύσκολο από ότι φαίνεται
Θα δείξει. Σημαντικός παράγοντας ότι σε εμάς θα παίζει βασικός και το ξέρει. Δεν ξέρω τι ισχύει για τη Ρεμς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ξερω οτι εχουμε 11 Αυγουστου και χρειαζομαστε τουλαχιστον 3 παικτες,ενω ιδανικα θα θελαμε 5,με εναν προπονητη που να ενσωματωσει νεο παικτη θελει μηνες,οποτε τα 2 σεναρια,ειτε εμμονων,ειτε ανικανοτητας μοιαζουν πλεον πολυ πιθανα.Απλα μην απορει κανεις και μην κατηγορει τον Τζολη γιατι καιγοταν να φυγει...
Άβαταρ μέλους
Homo Sapiens

Δημοσίευση από Homo Sapiens »

Λέγαμε ότι θέλουμε και δύο παίκτες στην θέση του αριστερού εξτρέμ...εδώ ένα και δυσκολεύονται να φέρουν..πρέπει άμεσα να κλείσουν οι μεταγραφές τουλαχιστον για τις θέσεις που έχουμε χτυπητές αδυναμίες..θα είναι αδιανόητο να μην γίνουν και μάλιστα σύντομα..δεν είναι γκρίνια, αλλά είναι το γιατί να γίνεται συνεχώς αυτό στις μεταγραφές..αργά, αργά, αργά... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sourmenetes έγραψε:
Athens έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ξέρω ξέρω ,προέχει το ματς αλλά σας παρακαλώ δημοσιογράφοι, ρωτήστε τον Λουτσέσκου, πόσες και που μεταγραφές θέλει ακόμα. Θέλει εξτρέμ 11 άδας η όχι;

Καλό θα είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του διότι η κατάσταση είναι κουραστική.
εσυ μας ελεγες οτι ειναι κλεισμενος ο παικτης απο το πανω ραφι και πολυ ποιοτικος και θα ανακοινωθει μεχρι την παρασκευη...
τωρα τι μας ρωτας? μηπως να αναρωτηθεις εσυ γιατι μας τα λες?
Που είδες ότι θα κλείσει μέχρι τη Παρασκευή;;

Πουθενά δεν αναφέρθηκε αυτό!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί όμως να μην κλείσει, αν έχει βρεθεί; Κάνουν κάτι άλλο οι δικοί μας παράγοντες αυτές τις μέρες; Έχουν πάει πυρόσβεση; Ντεκορατρίζουν τη μπουτίκ για την Πέμπτη; Δεν είναι πεπεισμένοι για την πρόκριση και περιμένουν το αποτέλεσμα; Δεν μπορεί να ευοδώνεται ο αγώνας για την πώληση Τζόλη και να ακούμε πάλι για λίστες ή μπορούμε και όπως είμαστε. Νομίζω πως παίχτες θα έρθουν, όπως επίσης νομίζω ότι χρήματα πολλά δεν θα δοθούν. Και αυτός ο συνδυασμός συνήθως καταλήγει σε μία από τα ίδια.

Θα μας πείτε τελικά ποιος είναι ο παίχτης που δεν θέλει ο Λουτσέσκου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 11 Αύγ 2021, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Και δεν έχουμε φέτος και το φουφουπου που ήτο μια κάποια λύσιc
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

astral έγραψε:
laska4 έγραψε:Απάντησε θετικά η Τσέλσι για μπαμπά Αλλά έχουμε σφήνα της ρεμς...Άρα δύσκολο από ότι φαίνεται
Θα δείξει. Σημαντικός παράγοντας ότι σε εμάς θα παίζει βασικός και το ξέρει. Δεν ξέρω τι ισχύει για τη Ρεμς.
βλεπω να ζηταει διορια ο Μπαμπα να σκεφτει ποια απο τις δυο προτασεις να επιλεξει γιατι μπερδευτηκε...
αγαπαει πολυ τον ΠΑΟΚ που τον στηριξε αλλα και ενα καλυτερο πρωταθλημα θα ειναι προκληση...
να του δωσουμε και αυτον κανενα 10ημερο να σκεφτει...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

jibbie έγραψε:εχουν φυγει 2 απ τους 3 πιο δημιουργικους μας παικτες μαζι με τον Αντριγια (Ουαρντα, Τζολης). δεν υπαρχει περιπτωση ο Ραζβαν να μη θελει ενισχυση. δε θελω να σχολιασω παραπανω για το που αποσκοπουν τετοιες φημες.
Τι σκέφτεσαι??
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rainmaker έγραψε:Βάλτε λίγο χαλινάρι στις αντιδράσεις παιδιά

Ο Ζινολά ως τώρα είναι από τα ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ μέλη διαχρονικά που έχει καταφέρει να πείσει οτι δεν λέει αρλούμπες ως προς τα μεταγραφικά. Ως εκ τούτου σεβόμαστε αυτό που μεταφέρει.

Δεν το θεωρούμε και δεδομένο όμως εκ των προτέρων.

Πράγματι, θα φανεί πολύ σύντομα αν ισχύει αυτο που μεταφέρει. Κοντός ψαλμός, αλληλούια.

Και αν ισχύει θα εξακριβώσουμε και γιατί ισχύει.

Να έκλεισε η κάνουλα ξαφνικά, προσωπικά ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.

Επίσης σε συνεργασία με Λουτσέσκου τέθηκαν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι από πολύ νωρίς και αυτοί ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ εξτρέμ. Τώρα αν ξαφνικά άλλαξε άποψη, τι να πω. Δε νομίζω όμως.
Βασικα για να κλείσει μια κάνουλα πρέπει αρχικά να ανοίξει. Elementary.

Και μέχρι στιγμής με 2 ελεύθερους (ένας εκ των οποίων ιδιαίτερα χαμηλομισθος) και 1 δανεικο δύσκολα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι ανοιχτή.

Κρίνουμε αυτά που έχουμε δει έως τωρα, αν αλλάξει κάτι στο μέλλον εδώ είμαστε να το σχολιάσουμε.

Παντως ειδικά τώρα και με 20Μ στην τσέπη μόνο από μεταγραφές στερευουν και τα επιχειρήματα σιγά σιγά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Δηλαδή όλοι οι άλλοι ενισχύονται και εμείς τα ίδια...χθες τα λέγαμε τόσα λεφτά πήραμε από μεταγραφές , ένα παίχτη που να κάνει τη διαφορά μπροστα δεν θα πάρουμε?? Πολύ κρίμα και ντροπή...Ν δεν πέσουν λεφτά τότε μας κοροϊδεύουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Τετ 11 Αύγ 2021, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”