Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγωτης

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

:lol: :lol: καλοοοοοοοο
Dark Knight έγραψε:Μας τα κανε τσουρέκια ο Τζιοβίνκο!

Από Θου-Βου, Φαλακρός Πράκτωρ 000:
"- Γεια σας, θα ήθελα μία τούρτα για το σπίτι.
- Δεν πειράζει, θα την φας εδώ μαζί μας!"
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ξέρω ξέρω ,προέχει το ματς αλλά σας παρακαλώ δημοσιογράφοι, ρωτήστε τον Λουτσέσκου, πόσες και που μεταγραφές θέλει ακόμα. Θέλει εξτρέμ 11 άδας η όχι;

Καλό θα είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του διότι η κατάσταση είναι κουραστική.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Κάποια στιγμή η ομάδα πρέπει να βάζει χρονικά όρια στους μεταγραφικους της στόχους. Δεν γίνετε να τραβιομαστε με παίχτες και στο τέλος να μένουμε με το πουλί στο χέρι. ΟΚ παιχταράς ο Ιταλός και σίγουρα μας ανεβάζει επίπεδο αλλά είναι σε μια ηλικία που πρέπει όταν έρθει να βοηθήσει άμεσα. Το να έρθει τέλη Αυγούστου χωρίς προετοιμασια και να θέλει κανένα δίμηνο να στρώσει δεν μου λέει κάτι. Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε έναν προπονητή που αν καταλήξει σε ενδεκάδα αυτή δεν αλλάζει και ο Μέσι να έρθει.

Επίσης τόσα χρόνια ένα μεταγραφικό σήριαλ βγηκε σε καλό για μας. Του Βιερινια. Σε όλα τα άλλα χαμένοι βγήκαμε.

Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GINOLA έγραψε:Ξέρω ξέρω ,προέχει το ματς αλλά σας παρακαλώ δημοσιογράφοι, ρωτήστε τον Λουτσέσκου, πόσες και που μεταγραφές θέλει ακόμα. Θέλει εξτρέμ 11 άδας η όχι;

Καλό θα είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του διότι η κατάσταση είναι κουραστική.
ωχ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν τελικα ναυαγησει Ιταλου τοτε επισημα θα μιλαμε για μια ακομη μεταγραφικη που κανουμε τα ιδια λαθη ξανα και ξανα.
Και οσο κι αν ο Λουτσεσκου επιμενει πως τον Μαιο θα ειμαστε καλα, το σεναριο ολο και περισσοτερο θα απομακρυνεται.
Αλλα αυτα ειναι τα λαθη μας. Οτι δεν νιωθουμε στοιχειωδως σαν οργανισμός απο οργανωση και σχεδιασμο, για να μην σχολιασω την σχεση π εχουν τα στελεχη του ΠΑΟΚ με την μπαλα...
Η αποψη μου για την επιστροφη Λουτσεσκου ηταν εξαρχης ξεκαθαρη και ακομη δεν εχω δει κατι που να με κανει να αναθεωρησω
Σε μια χρονια που και ο πιο αισιοδοξος διαπιστωσε πως το ροστερ εχει τεραστια κενα και αναγκη πληρους αναδομησης, εμεις προσλαβαμε τον Λουτσεσκου που δεν ειναι φαν των αλλαγων και των ανακαταταξεων.
Φτασαμε 11 Αυγουστου και υπαρχουν ακομη στο ροστερ της ομαδας παιχτες οπως ο Μπισε ο Καγκαβα ο Πασχαλακης ο Ζ. Ζιφκοβιτς (!!!!!!) ο Σοαρες ο Εσιτι και ο Μουργκ, ενω αντι να ανανεωσουμε αυτους που πρεπει ανανεωσε ο μονος που λογιζοταν ως ηδη φευγατος.
Πουλησανε και τον μονο παιχτη που ειχε το κατι παραπανω και ηταν ταχυδυναμικος και τωρα μειναμε με τις αργοκαρουτες και την αστεια αισιοδοξια πως αυτο το συνονθύλευμα αργων ποιοτικων παιχτων και αμπαλων μετριων θα καταφερει να σταθει σε 3 διοργανωσεις και μαλιστα στις 2 απ αυτες θα διαπρεψει κιολας
Πειραματα στην πλατη του ΠΑΟΚ μας.
Ας φερουμε τωρα με την ψυχη στο στομα στο παραπεντε κανα 2 ακομη ακριβοπληρωμενες παλτουδιες οπως αρεσκομαστε και συνηθιζουμε να κανουμε και ολα καλα...

ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Δυστυχώς έτσι μοιάζουν τα πράγματα
Φοβάμαι μήπως είναι κ χειρότερα μετά τη Πέμπτη
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

GINOLA έγραψε:Ξέρω ξέρω ,προέχει το ματς αλλά σας παρακαλώ δημοσιογράφοι, ρωτήστε τον Λουτσέσκου, πόσες και που μεταγραφές θέλει ακόμα. Θέλει εξτρέμ 11 άδας η όχι;

εσυ μας ελεγες οτι ειναι κλεισμενος ο παικτης απο το πανω ραφι και πολυ ποιοτικος και θα ανακοινωθει μεχρι την παρασκευη...
τωρα τι μας ρωτας? μηπως να αναρωτηθεις εσυ γιατι μας τα λες?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Είπα εγώ ότι θα ανακοινώσουμε παίκτη μέχρι την Παρασκευή ;

Ρώτησα εσένα κάτι; Σε έβαλα να διαβάζεις οτιδήποτε γράφω με το ζόρι ;

Ignore και έχεις την ησυχία σου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν κατάλαβα τι υπονοεί ο φίλος; Ότι βρίσκουν παίκτες και ο Λουτσεσκου λέει όχι δεν θέλω μου αρκούν αυτοί που έχω;
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Εγώ δεν είμαι διοίκηση, δεν παίρνω καμία απόφαση, δεν κλείνω καμία μεταγραφή.

Δεν το υπονοώ εγώ, αυτοί το λένε . Λέω πως πάλι γίνεται ότι και πέρσι. Αιχμές υπάρχουν ότι κλείσαμε παίκτη και ο προπονητής κάνει νάζια γιατί έχει τον kaddouri και τον bise εκεί.

Επομένως για το καλό όλων , θα πρέπει να γνωρίζουμε αν αυτές οι αιχμές είναι απλά κάτι που κάνουν για να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητα ή αν όντως ο προπονητής έχει κολλήσει στην ομάδα του double.

Έτσι λοιπόν , ο κάθε οπαδός θα μπορεί ξεκάθαρα να ζητήσει τις ευθύνες από εκεί που αντιστοιχούν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

αχαχαχααααα
πες μου οτι δεν το ειπε αυτο!
Καντουρι και Μπισε?
αχαχαχαχχααααα
ε ρε φιλε τι ζουμε

GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Το αν το είπε ή αν απλά το μεταφέρουν άνθρωποι της διοίκησης είναι ένα ερώτημα.

Για αυτό θα ήθελα τη θέση του για τις μεταγραφές και τις ανάγκες της ομάδας δημόσια. ειδικά στο θέμα του αριστερού εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mην τα λες ετσι αποτομα αυτα γιατι δεν το γλυτωνω το ισοβιο μπαν...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ναι, του λενε του Λουτσεσκου να σου φέρουμε παικταράδες κι αυτός λέει όχι.
Στο τέλος θα μας πουν ότι επικαλείται την Παναγία και ότι θέλει να πάει την ομάδα στο Άγιον Όρος.
Άντε να σοβαρευτουν λίγο γιατί έχουμε καμία 20αρα μύρια καβατζα και η ομάδα χρειάζεται ποιοτικους παίκτες σε τουλάχιστον 3 θέσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aν ισχυει κατι τετοιο υπαρχει πολυ απλα αναγνωση.Η ο Λουτσεσκου ειναι λαλακας η μας δουλευει χοντρα η ΠΑΕ. Αν δεν αντικατασταθει ο Τζολης και μαλιστα επαξια δεν μας βλεπω καλα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”