29. Antonio Čolak
- sourmenetes
- Moderator
Re: 25. Antonio Colak
Αυτό είναι σίγουρο αλλά όχι ότι διώξαμε το φορ του μισού γκολ και κράζουμε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδες συνελθετε. Ο παικτης σε εμας δεν μπορουσε να κανει ενα κοντρολ. Σε πολλα ματς. Δεν ξερω τι εφταγε αλλα η εικονα του ηταν αυτη που γραφαμε. Ισως τον πειραξε η υγρασια της Σαλονικης ισως ο μπαρλοου που τον περιμενε στο αεροδρομιο αλλα αυτος σε εμας δεν κολησε. Και η εικονα του ηταν αθλια πραγματικα. Δεν θυμαμαι μια σωστη ενεργεια του. Ενα κοντρολ μια πασα ενα κατι. Ας φερει τα χρηματα τωρα και ας μεγαλουργησει οπου παει. Για εμας δεν.
Το καλο ειναι οτι θα τον αγορασουν τωρα γιατι και τους παει απο το χερι και χρηματα μπαινουν στα ταμεια τους οποτε μια χαρα μας εκατσε. Μειωσαμε την οικονομικη ζημια. Την αγωνιστικη μας πηρε 8 μηνες να την ξεπερασουμε.κιαν
O Τσόλακ σας είπα από όταν ακόμη ήταν εδώ ότι θα μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα έπαιζε όσο θα κάναμε πρωταθληματισμό αλλά μόνο όταν θα μέναμε εκτός στόχων :
viewtopic.php?f=287&t=8256&sid=0c5493e8 ... 0#p1803595
Σας έγραφα και για το πόσο μας φρόντισε ο μάνατζερ του στέλνοντας τον σε μας ...
viewtopic.php?f=287&t=8256&sid=0c5493e8 ... 0#p1803595
Σας έγραφα και για το πόσο μας φρόντισε ο μάνατζερ του στέλνοντας τον σε μας ...
Ένα από τα πιο σημαντικό πράγματα είναι να μην βάζεις τους παίκτες να κάνουν πράγματα που δεν μπορούν.
Έμεις αυτό με τον τσολακ στην εποχή Γκαρσία δεν το κάναμε σε καμία περίπτωση.
Ο παίκτης έξω από το κουτί δεν μπορεί να προσφέρει πολλά, αυτό ο προπονητής που τον διάλεξε το ήξερε αλλά ήθελε τον επιθετικός απλά receiver μέσα στην περιοχή.
Αν έμενε ο Φερέιρα ο παίκτης πολύ πιθανό να έφτανε και τα 15 γκολ, αυτό όμως δεν λέει τίποτα.
Ο βασικός επιθετικός του ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει πια περισσότερα μέσα στο παιχνίδι από το να τελειώνει απλά φάσεις ( και εδώ είναι έως τώρα και το μεγάλο πρόβλημα με τον σβιντερφσκι).
Ο Γκαρσία είχε πολλές απαιτήσεις από τον επιθετικό του όπου με την καμία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ο τσολάκ.
Το παιδί ούτε το ανάθεμα και την χλεύη που έφαγε άξιζε αλλά ούτε και είναι παίκτης για έναν ΠΑΟΚ που έχει ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα
Έμεις αυτό με τον τσολακ στην εποχή Γκαρσία δεν το κάναμε σε καμία περίπτωση.
Ο παίκτης έξω από το κουτί δεν μπορεί να προσφέρει πολλά, αυτό ο προπονητής που τον διάλεξε το ήξερε αλλά ήθελε τον επιθετικός απλά receiver μέσα στην περιοχή.
Αν έμενε ο Φερέιρα ο παίκτης πολύ πιθανό να έφτανε και τα 15 γκολ, αυτό όμως δεν λέει τίποτα.
Ο βασικός επιθετικός του ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει πια περισσότερα μέσα στο παιχνίδι από το να τελειώνει απλά φάσεις ( και εδώ είναι έως τώρα και το μεγάλο πρόβλημα με τον σβιντερφσκι).
Ο Γκαρσία είχε πολλές απαιτήσεις από τον επιθετικό του όπου με την καμία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ο τσολάκ.
Το παιδί ούτε το ανάθεμα και την χλεύη που έφαγε άξιζε αλλά ούτε και είναι παίκτης για έναν ΠΑΟΚ που έχει ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 10 Αύγ 2021, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα παιξει τσ λ ο τσολακ ρε θα τρελαθουμε
αλλο σουηδια αλλο ελλαδα
στον αερα της ελλαδασ η εμπαθεια κ η αρνητικη ενεργεια ειναι διαχυτη
δε μπορουν ν τη διαχειριστουνε ολοι
αλλο σουηδια αλλο ελλαδα
στον αερα της ελλαδασ η εμπαθεια κ η αρνητικη ενεργεια ειναι διαχυτη
δε μπορουν ν τη διαχειριστουνε ολοι
- stravostomis
Χειρότερος από τον Σβιντέρσκι δεν γίνεται να είναι (δεν υπάρχει κι όλας νομίζω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο). Όλα τα άλλα είναι περιττά. Τον παίκτη δεν τον έχουμε δει καν.
-
O TSOLAK στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ.
Επαιξε και αλλου ,ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ τον χαρακτηρισαμε παλτο.
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.
Επαιξε και αλλου ,ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ τον χαρακτηρισαμε παλτο.
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Ναι το είδαμε...stravostomis έγραψε:Χειρότερος από τον Σβιντέρσκι δεν γίνεται να είναι (δεν υπάρχει κι όλας νομίζω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο). Όλα τα άλλα είναι περιττά. Τον παίκτη δεν τον έχουμε δει καν.
- stravostomis
Όταν έχεις δει σε αυτόν τον σύλλογο Αθανασιάδη να ξεκινάει βασικός ενώ έχει να σκοράρει 400 μέρες, Πασχαλάκη 4 χρόνια ενώ κάθε δεύτερο παιχνίδι σου κοστίζει βαθμούς, και Ουάρντα να επιστρέφει 3 φορές μετά από όλα αυτά που έχει κάνει, τα 6 παιχνίδια δεν είναι ευκαιρία, είναι κοροιδία.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πήρε και απέδειξε ότι είναι παλτό.
- stravostomis
Που το είδατε, να το ξαναδώ και εγώ;sourmenetes έγραψε:Ναι το είδαμε...stravostomis έγραψε:Χειρότερος από τον Σβιντέρσκι δεν γίνεται να είναι (δεν υπάρχει κι όλας νομίζω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο). Όλα τα άλλα είναι περιττά. Τον παίκτη δεν τον έχουμε δει καν.
-
690 ΛΕΠΤΑ-εξιακοσια εννενηντα λεπτα επαιξε στον ΠΑΟΚ και απο αυτα πολλα εγινε η μπηκε αλλαγη.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Έχω μια απορία: αν έρθει τρίτη ομάδα και συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του τσολακ για τον Γενάρη και ΠΡΙΝ καλυφθεί η ρήτρα του από τη Μάλμε, έχει ισχύ ή συμφωνία; ή η Μάλμε έχει την ασφάλεια να καλύψει τη ρήτρα όποτε γουστάρει χωρίς να βιαστεί;
Λογικά υπάρχει ντεντ λάιν.
Μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν μπορείς να πουλήσεις.
Το σημαντικό είναι ότι λογικά ένα μεγάλο μέρος του ποσού που δαπανήθηκε για την αγορά του θα το πάρουμε πίσω.
Μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν μπορείς να πουλήσεις.
Το σημαντικό είναι ότι λογικά ένα μεγάλο μέρος του ποσού που δαπανήθηκε για την αγορά του θα το πάρουμε πίσω.