Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Με τον φίλο μας τον Αραμπατζάκο μαθαμε που θα είναι ο γάμος??? Μπράβο στον αραμπατζη... Παντα άξιος κουφάλα Μπαλαφίνιο!!! 

- dreamwarrior
Όπως γνωρίζεται είναι παγκοσμίως γνωστό το ήθος και η αξιοπρέπειά μου και τα καλοπιάσματά σας δεν πρόκειτε να με επηρεάσουνε!!!!
Αδέρφια η ώρα της αλλαγής και της μεταρρύθμισης έφτασε!!!!!
Αδέρφια η ώρα της αλλαγής και της μεταρρύθμισης έφτασε!!!!!
φτου ... την έχασα...
αυτό το μαμημένο το ξυπνητήρι φταίει....
κι αυτή η ώρα αλλαγής και της μεταρρύθμισης έπρεπε να ρθει ... στην ώρα της???

αυτό το μαμημένο το ξυπνητήρι φταίει....
κι αυτή η ώρα αλλαγής και της μεταρρύθμισης έπρεπε να ρθει ... στην ώρα της???

- DimisK
- Επικοινωνία:
fwtis έγραψε:Καλό σου ταξίδι, Αντώνη...
Η οικογένειά μας είναι από χθες φτωχότερη. Ο Αντώνης Μπόκτωρ, o αγαπημένος μας φίλος, που βοήθησε να στηθεί ολόκληρος ο ΣΠΟΡ FM, δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του. Λίγο πριν κλείσει τα 41 του χρόνια. Τον γνωρίσατε και τον αγαπήσατε ως ηχολήπτη του σταθμού αλλά και από τις εκπομπές του. Τα συλλυπητήριά μας πάνε στην οικογένειά του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.
http://www.sport-fm.gr/
Τωρα που θα ερθω στα μερη σου θα σου κανω τσαλιμακια και θα καμψω το ηθος και την αξιοπρεπεια σου!! Μετα θα σε εχω υποχειριο μου και θα πετυχω τους σκοπους μου για το ο,τι να'ναι τοπικ!!!!dreamwarrior έγραψε:Όπως γνωρίζεται είναι παγκοσμίως γνωστό το ήθος και η αξιοπρέπειά μου και τα καλοπιάσματά σας δεν πρόκειτε να με επηρεάσουνε!!!!!
Ποια είναι η... ατζέντα σας αγαπήτή μου??? Μιλάτε με τον προσωρινό υ[εύθυνο ασφαλείας...
- aspromauri
ΑΧΑ .... τουλάχιστον αυτή την προλάβαμε .... Γιατί τις εκλογές μόνο το δικό σας κόμμα τις πήρε χαμπάρι ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Αδέρφια η ώρα της αλλαγής και της μεταρρύθμισης έφτασε!!!!!

- dreamwarrior
Αγαπητέ υπεύθυνε ασφαλείας παρακαλώ πολύ διευθετήστε τι πρόβλημα με τους σπάμερς εδώ μέσα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου οκ;;;
Η κυρία αυτή καλά θα κάνει να μάθει να φτιάχνει πρώτα γαλακτομπούρεκο και μετά ας μας πει και τι κόμμα θα ψηφίσει!!!!!!
Η κυρία αυτή καλά θα κάνει να μάθει να φτιάχνει πρώτα γαλακτομπούρεκο και μετά ας μας πει και τι κόμμα θα ψηφίσει!!!!!!
- aspromauri
Εάν ο Αγαπητός σου Υπεύθυνος Ασφαλείας με πεί αν γνωρίζει τι εστί "σπάμερς" θα σκίσω τα πτυχία μου!!!!!!!!

- dreamwarrior
Το πτυχίο ότι να 'ναι ακόμη δεν το έχεις πάρει αγαπητή μου.
Μία προτεραιότητα της κυβέρνησής μας (καλό αλλα κλεμένο).
Μετά τη συγκρότηση του κυβερνητικού σχήματος θα ιδρύσουμε το πανεπιστήμιο του ότι να 'ναι με μαθήματα αποκλειστικά για τα μέλη του!!!!!!
Θα είσαι η πρώτη φοιτήτρια εκεί!!!!!!!
Μία προτεραιότητα της κυβέρνησής μας (καλό αλλα κλεμένο).
Μετά τη συγκρότηση του κυβερνητικού σχήματος θα ιδρύσουμε το πανεπιστήμιο του ότι να 'ναι με μαθήματα αποκλειστικά για τα μέλη του!!!!!!
Θα είσαι η πρώτη φοιτήτρια εκεί!!!!!!!
dream σε αυτό το πανεπιστήμιο γίνεται να κάνω ένα μεταπτυχιακό μετά τις σπουδές περί Μεταγραφολογίας,παπαρολογίας,πωλήσεων παπά ώστε να γίνω ένας ολοκληρωμένος οτινανιστής??
- dreamwarrior
Αγαπητέ μου αδερφέ-ψηφοφόρε-μελλοντικέ επίκουρε καθηγητή του πανεπιστημίου μας σας δίνω την ελευθέρας μου!!!
Γιου αρ γουελκομ χιαρ!!!!!
Γιου αρ γουελκομ χιαρ!!!!!
- aspromauri
Αγαπητέ κατά φαντασίαν ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ Πρωθυπουργέ ...... Πεθαίνω από αγωνία για το ποιοί θα απαρτίζουν το διδακτικό σας προσωπικό!!!!!!!

- dreamwarrior
Δεν είμαι κατα φαντασίαν αγαπητή κατά τα άλλα γλυκούλα και συμπαθεστάτη φίλη μου!!!!
ΕΙΜΑΙ "Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" είτε σας αρέσει είτε όχι!!!!
Τα παράπονά σας στην διεύθυνση του τόπικ!!!!!
ΕΙΜΑΙ "Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" είτε σας αρέσει είτε όχι!!!!
Τα παράπονά σας στην διεύθυνση του τόπικ!!!!!
- aspromauri
αχαχαχαχαχαχαχ Καλά ..... αν το λές για ακόμα 100 σελίδες μπορεί και να το πιστέψεις!!!!!!!!!!!!!
Άντε βρε .... και σύντομα ΠΡΟΕΔΡΑΣ λέμε!!!!!!!!

Άντε βρε .... και σύντομα ΠΡΟΕΔΡΑΣ λέμε!!!!!!!!