Μερικοί πλάκα έχετε, αν μπορούσατε θα διώχνατε όλους τους παίχτες και θα φέρνατε άλλους...

Πέρα απ'την πλάκα τώρα, λογικά (γιατί στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν υπάρχει λογική) θα έρθουν οι εξής:
- Αριστερό μπακ (μάλλον Μπάμπα, ελπίζω δηλαδή)
- Δεκάρι (αν όχι Τζιοβίνκο, άλλος χαμηλότερης αξίας)
- Εξτρέμ* (αντι-Τζόλης)
Με αστερίσκο στο εξτρέμ γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως ο Λουτσέσκου δεν θεωρεί εαυτόν καλυμμένο σε αυτές τις θέσεις με Μουργκ - Ζίβκοβιτς - Ελ Καντουρί - εν δυνάμει Μπίσεσβαρ - Βρακά (αν δεν έχει πάει ΠΑΟΚ Β', να πω την αλήθεια δεν το ξέρω).
Τα περί άλλου χαφ ή τερματοφύλακα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ανάγονται στη σφαίρα της επιθυμίας κάποιων από εμάς και δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζουν τα θέλω του προπονητή.
Τώρα αν λόγω χρονοδιαγράμματος δεν μπορέσουν να έρθουν και οι τρεις ή ακόμη δεν μπορέσει να έρθει κανένας... να θυμηθείτε κιόλας πως είμαστε στον ΠΑΟΚ των προκριματικών του Conference και όχι σε ομάδα με σίγουρη την Ευρώπη πόσο μάλλον το CL με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Για να μην ξεχνάμε και το επίπεδο στο οποίο έχει φέρει το σίχαμα όλη την υπόλοιπη Σούπερ Λιγδ. Αν είναι να φέρουμε Τέιλορ και στα αριστερά δηλαδή, έχουμε ήδη τον Περέιρα, π.χ.