Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
xrisitsapa
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Το θεμα ειναι οτι τωρα που ολοι ξερουν οτι εχεις λεφτα, δυσκολευουν οι αγορες. Ισως και οι αποδεσμευσεις.
- pisakaipoupoula
α όντως 32 είναι? χαχαχαGINOLA έγραψε:στα εξτρέμ στα 32 ο παίκτης αρχίζει να φθίνει . Δεν γίνεται να θεωρώ ότι θα έχω ήσυχο κεφάλι.
αλλά φτάνει με την κολοκύθια. θα δούμε , μακάρι να έρθει * για μένα
Επόμενη κίνηση η πώληση Κωσταντέλια σε τπτ ηλίθιους Άγγλους κ εμείς να ξεθάψουμε τον Ρικέλμε σαν αντικαταστάτη
pisakaipoupoula έγραψε:α όντως 32 είναι? χαχαχαGINOLA έγραψε:στα εξτρέμ στα 32 ο παίκτης αρχίζει να φθίνει . Δεν γίνεται να θεωρώ ότι θα έχω ήσυχο κεφάλι.
αλλά φτάνει με την κολοκύθια. θα δούμε , μακάρι να έρθει * για μένα
Επόμενη κίνηση η πώληση Κωσταντέλια σε τπτ ηλίθιους Άγγλους κ εμείς να ξεθάψουμε τον Ρικέλμε σαν αντικαταστάτη
αλλά γράφω αλλά καταλαβαίνει ο καθένας.
ούτε για αυτό φταίω , το ξεκαθαρίζω από τώρα . : )
- pisakaipoupoula
Το σχέδιο είναι να κάνουμε ομάδα για μια χρονιά για να χτυπήσουμε πρωτάθλημα του χρόνου πάλι από την αρχή
Εμπιστεύτητε του νεαρούς παιχτες μας
Μόνο έτσι θα ξαναβγαλουμε τζοληδες
Το ανάποδο ειπε αδερφέ..ότι στα 32 ο εξτρέμ φθίνει. Άρα ΔΕΝ είναι 32 ο συγκεκριμένος. Τώρα τι νόημα έχει να σου πει την ηλικία?pisakaipoupoula έγραψε:ναι οκ πόσο είναι αυτός που λες?
Ο αδερφός είπε οσα είπε και ευγενικά ζήτησε να μην συνεχιστεί άλλο αυτό το γαϊτανάκι με τις ερωτήσεις.
Κυριακή κοντή γιορτή
Ακόμα και αυτό να είναι το πλάνο εγώ το αγοράζω. Γιατί η επιτυχία του θα σημαίνει καίριο χτύπημα στα οικονομικά του γαύρου. Για αυτό και το σημερινό ματς είναι επίσης πολύ σημαντικό.souniotis έγραψε:Το σχέδιο είναι να κάνουμε ομάδα για μια χρονιά για να χτυπήσουμε πρωτάθλημα του χρόνου πάλι από την αρχή
- FreeWatcher
++++++++++++mike έγραψε:ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω, απορώ αν τουλάχιστον οι μισοί συμφορουμίτες πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός τίτλου
Τόση ξερολίτηδα, τόση γνώση προπονητικής και μανατζερικής .... μόνο εδώ
Μπράβο στους ειδήμονες! μπράβο!
Μόνο το δικό τους το κεφάλι!!!!
Τπτ άλλο....
- pisakaipoupoula
είπε επίσης ότι δεν θα έχει μεταπωλητική αξία, άρα.....29-30 μίνιμουμnunies4 έγραψε:Το ανάποδο ειπε αδερφέ..ότι στα 32 ο εξτρέμ φθίνει. Άρα ΔΕΝ είναι 32 ο συγκεκριμένος. Τώρα τι νόημα έχει να σου πει την ηλικία?pisakaipoupoula έγραψε:ναι οκ πόσο είναι αυτός που λες?
Ο αδερφός είπε οσα είπε και ευγενικά ζήτησε να μην συνεχιστεί άλλο αυτό το γαϊτανάκι με τις ερωτήσεις.
Κυριακή κοντή γιορτή
- sourmenetes
- Moderator
Όσον αφορά όλη την ανάλυση γιατί και γω τρελαίνομαι είτε πως πουλάμε είτε γιατί πουλάμε τώρα.tzelas έγραψε:Δυστυχώς δείξαμε το ταβάνι μας στις πωλήσεις και μετρήθηκε χαμηλό.
Εγώ ιδανικά θέλω αυτά τα παιδιά να παίζουν 2-3χρονια να ευχαριστιουνται να μας ευχαριστούν και μετά να πωλούνται.
Το θέμα είναι το θέλουν αυτό τα παιδιά αυτά;
Δυστυχώς νομίζω και από μαθαίνω ότι δεν είναι αυτή η προτεραιότητα τους. Κα φάνηκε και στην περίπτωση Γιαννούλη που πίεζε από πέρυσι το χειμώνα και φέτος με τζολη που απ όσα έμαθα ήθελε να φύγει.
Δυστυχώς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ε σας λέει στα 32 φθίνει κι ότι έχει 3 χρόνια καλής μπάλας, η αφαίρεση είναι εύκολη.
Τώρα φυσικά μια σοβαρά οργανωμένη ομάδα, αντικαθιστά τον Τζολη με τον επόμενο Τζολη. Παρόμοια ηλικία, πιο φτηνό, κι από χειρότερο πρωτάθλημα για να έρχεται σε μας. Μια ομάδα που κατά λάθος βρέθηκε με παίκτη που έπρεπε να πουλήσει, πάει και παίρνει έναν 30αρη γιατί δεν ξέρει πως αλλιώς να φτιάξει ομάδα.
Απείρως πιο σημαντική μεταγραφή από όλες θα είναι αυτή του ΤΔ που θα επιβάλει ένα μακροχρόνιο πλάνο στην ομάδα και στον εκάστοτε προπονητή. Αυτά τα "έλα να το πάρουμε φέτος και βλέπουμε" είναι του 1950.
Τώρα φυσικά μια σοβαρά οργανωμένη ομάδα, αντικαθιστά τον Τζολη με τον επόμενο Τζολη. Παρόμοια ηλικία, πιο φτηνό, κι από χειρότερο πρωτάθλημα για να έρχεται σε μας. Μια ομάδα που κατά λάθος βρέθηκε με παίκτη που έπρεπε να πουλήσει, πάει και παίρνει έναν 30αρη γιατί δεν ξέρει πως αλλιώς να φτιάξει ομάδα.
Απείρως πιο σημαντική μεταγραφή από όλες θα είναι αυτή του ΤΔ που θα επιβάλει ένα μακροχρόνιο πλάνο στην ομάδα και στον εκάστοτε προπονητή. Αυτά τα "έλα να το πάρουμε φέτος και βλέπουμε" είναι του 1950.
Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να στηθεί μια ομάδα με βασικό σκοπό να κατακτησει το φετινό πρωτάθλημα.
Το θέμα είναι όμως ότι τώρα που οι τσέπες είναι γεμάτες ήρθε η ώρα να δείξει επιτέλους ο οργανισμός ΠΑΟΚ μεγαλύτερη αποφασιστικοτητα και αποτελεσματικότητα.
Έχεις οριοθετησει τους στόχους σου εδώ και καιρό ετσι;
Τζιοβινκο, Μπαμπά και ποιοτικο εξτρεμ.
Πας, λοιπόν, ΑΜΕΣΑ και τελειώνεις τις υποθέσεις. Δίνεις και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί αφού μιλάμε για τους βασικούς σου στόχους.
Αλλα άμεσα. Αμα είναι να φτάσουμε πάλι 31 Αυγούστου και να συζητάμε ότι περιμένουμε τις ευκαιρίες και "να δεν λύθηκε το συμβόλαιο του Ιταλού" και "δεν τα βρήκαμε με την Τσέλσι στο οικονομικό" άστα βραστά.
Δικαιολογίες ΔΕΝ υπάρχουν πλέον, πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα ΑΜΕΣΑ.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι όμως ότι τώρα που οι τσέπες είναι γεμάτες ήρθε η ώρα να δείξει επιτέλους ο οργανισμός ΠΑΟΚ μεγαλύτερη αποφασιστικοτητα και αποτελεσματικότητα.
Έχεις οριοθετησει τους στόχους σου εδώ και καιρό ετσι;
Τζιοβινκο, Μπαμπά και ποιοτικο εξτρεμ.
Πας, λοιπόν, ΑΜΕΣΑ και τελειώνεις τις υποθέσεις. Δίνεις και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί αφού μιλάμε για τους βασικούς σου στόχους.
Αλλα άμεσα. Αμα είναι να φτάσουμε πάλι 31 Αυγούστου και να συζητάμε ότι περιμένουμε τις ευκαιρίες και "να δεν λύθηκε το συμβόλαιο του Ιταλού" και "δεν τα βρήκαμε με την Τσέλσι στο οικονομικό" άστα βραστά.
Δικαιολογίες ΔΕΝ υπάρχουν πλέον, πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα ΑΜΕΣΑ.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή συνέχεια στον Τζολη.
Έχει και ένα καλό το ότι δεν έπαιξε σε γεμάτη Τούμπα, θα του εξήγησε ο Πελκας.
Αυτός τον οποίο βάζουμε στις λίστες των καλών παιχτών που χάσαμε χάνουμε, αλλά ταυτόχρονα το το τι έχει ακούσει από εμάς, δε λέγεται.
Τι άκουγε στο γήπεδο....
GINOLA εισ' ωραίος.
Αλλά γκρίνια θα υπάρξει και τον Μέσι να φέρναμε.
Το έχουμε εμπεδώσει.
Υπαρξιακή ανάγκη...
Έχει και ένα καλό το ότι δεν έπαιξε σε γεμάτη Τούμπα, θα του εξήγησε ο Πελκας.
Αυτός τον οποίο βάζουμε στις λίστες των καλών παιχτών που χάσαμε χάνουμε, αλλά ταυτόχρονα το το τι έχει ακούσει από εμάς, δε λέγεται.
Τι άκουγε στο γήπεδο....
GINOLA εισ' ωραίος.
Αλλά γκρίνια θα υπάρξει και τον Μέσι να φέρναμε.
Το έχουμε εμπεδώσει.
Υπαρξιακή ανάγκη...