paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: ΠΑΟΚ FC Megastore
Καθε φορα που παιζει ο ΠΑΟΚ στην Τουμπα γινεται ενας τζιρος αρκετων χιλιαδων ευρω μονο σε καντινες γυραδικα και τα σχετικα. Ποσο δυσκολο ειναι να δημιουργηθει ενα γυραδικο που θα το εκμεταλευεται η ΠΑΕ? Φανταστητε ποσα εσοδα θα εχει μονο απο το φαγητο. Επισης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τελειονει το νερο στα κυλικεια εντος του γηπεδου πριν καν αρχισει το παιχνιδι..
Σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος
- khaledfreepaok
ντουντ εγραψες.τετοιες ιδεες πλακα πλακα μπορει πολλοι να μην τις παιρνεται στα σοβαρα αλλα εχουνε πολυ ψωμι
Τα μόνα έσοδα που έχει η ΠΑΕ από φαγητό ή ποτά είναι η καφετέρια κάτω από τη Θύρα 6 όπου σε κάθε ματς πουλάει και κάτι σάντουιτς..w.s έγραψε:Καθε φορα που παιζει ο ΠΑΟΚ στην Τουμπα γινεται ενας τζιρος αρκετων χιλιαδων ευρω μονο σε καντινες γυραδικα και τα σχετικα. Ποσο δυσκολο ειναι να δημιουργηθει ενα γυραδικο που θα το εκμεταλευεται η ΠΑΕ? Φανταστητε ποσα εσοδα θα εχει μονο απο το φαγητο. Επισης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τελειονει το νερο στα κυλικεια εντος του γηπεδου πριν καν αρχισει το παιχνιδι..
Αυτο λεω αν γινοταν να ανοιξει κανενα μαγαζακι..
Καλη περιπτωση ηταν τα μαγαζια που εγιναν κατω απο την 4α πριν μπουν τα τουρνιγκε
Καλη περιπτωση ηταν τα μαγαζια που εγιναν κατω απο την 4α πριν μπουν τα τουρνιγκε
-
Παιδιά στο site της μπουτίκ έχει μερικά προϊόντα, όπως 2-3 μπλούζες που έχουν τον Δικέφαλο στα δεξιά και στα αριστερά, πάνω απο την καρδιά το σήμα της Puma. Συγγνώμη, αλλά εγώ μια μπλουζίτσα θα την έπαιρνα, έτσι όμως όχι. Δεν ξέρω αν ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν δίνω λευτά για να πάρω μπλούζα πούμα, αλλά ΠΑΟΚ.
Re: Online Μπουτίκ ΠΑΟΚ
Το σάιτ προφανώς είναι σε φάση ανασυγκρότησης και φορτώματος νέων ρούχων..
http://www.paok-megastore.gr//
http://www.paok-megastore.gr//
- paok4kyriakos
Παιδιά επειδή θέλω να ψωνίσω πολλά και ψιλοβαριέμε να ανεβαίνω Σαλονίκη μες στο κατακαλόκαιρο ξέρετε αν γίνετε με αντικαταβολή γιατι πιστωτική δεν υπάρχει...
αδερφε παντου στο μεγκαστορ γραφει για πιστωτικη καρτα αλλα γιατι δεν πας σε μια τραπεζα (π.χ. κυπρου) να βγαλεις μια προπληρωμενη?πας τη βγαζεις και φευγεις...απο οσο ξερω γινονται δεκτες κανονικα αρκει να την εχεις φορτωσει με τα λεφτα.
υποψη τα μεταφορικα μεχρι και 2 ειδη ειναι 5 ευρω και πανω απο δυο ειδη 10 ευρω ...
υποψη τα μεταφορικα μεχρι και 2 ειδη ειναι 5 ευρω και πανω απο δυο ειδη 10 ευρω ...
- paok4kyriakos
Δεν είναι paypal, είναι κανονική πιστωτική την οποία φορτώνεις με συγκεκριμένο ποσό, ώστε να μην σου έρθει καμιά περίεργη χρέωση. Έχει κάποιο κόστος π.χ. 2 ευρώ κάθε φορά που τη φορτώνεις, το οποίο είναι ανάλογα με την τράπεζα. εκτός από την Κύπρου έχει και η Πειραιώς μέσω winbank.
Δεν σου απαντώ με πμ γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους το θέμα.
Δεν σου απαντώ με πμ γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους το θέμα.
- paok4kyriakos
Φιλε paok4kuriakos μπορεις και να παραγγειλεις οτι θες και μεσα σε 2-3 μερες θα στο φερουν και πληρωνεις και με αντικαταβολη.Εγω αυτο εκανα...
- paok4kyriakos
Ναι κανονικα.Εγω εκανα παραγγελια την φετινη ριγε φανελα και μου ηρθε σπιτι με κουριερ σε 2 μερες!
...και η alpha και η eurobank και φαντάζομαι κι άλλες, γι όσα αδέρφια ενδιαφέρονταιABOLEYTOI έγραψε:.... εκτός από την Κύπρου έχει και η Πειραιώς μέσω winbank.
...