Μου αρέσει που Ginola είπε ότι σας δίνω την πληροφορία για να πέσετε ήρεμοι για ύπνο.4NIKOS1986 έγραψε:Ayew η cherisev;
Εδώ θα λέμε ονόματα μέχρι το πρωι
Μου αρέσει που Ginola είπε ότι σας δίνω την πληροφορία για να πέσετε ήρεμοι για ύπνο.4NIKOS1986 έγραψε:Ayew η cherisev;
αρκεί να μην είναι "λίγο αργός" ε ?GINOLA έγραψε:Δεν εχει γραφτει ,ουτε ειναι καποιος απο αυτούς αλλα μην παίζουμε τωρα αυτο το χαζο παιχνίδι.
Με το που κυκλοφορήσει οπουδήποτε θα το επιβεβαιώσω. Ελπίζω να κυκλοφορήσει οταν τελειώσει γιατί εμενα με εψησε.
Επιμένω θα αρέσει η περίπτωση σε όλους.
me too.chri5ti9 έγραψε:Αν είναι ο Βradley Kuwas εγώ θα πετάξω τη σκουφιά μου. Στυλ Μπισεσβαρ, παίζει Αραβία, ολλανδικό διαβατήριο από τα Κουρακαο. Μακάρι να είναι αυτός.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά είναι μεγάλος ηλικιακά κ δεν θα είναι όλοι ευχαριστημένοιDark Knight έγραψε:Λιονέλ Μέσι ! Ταιριάζει στο 'λίγο αργός"
Χαίρω πολύ . ΧρηστοςTheCursed έγραψε:Ποιος tadic γραφεται μωρε αρχηγος στον αγιαξ περυσι ειχε 14 γκολ και 18 ασσιστ και θα ερθει σε εμας μετα φταιει ο Π.Α.Ο.Κ που δεν φερνει αυτους π εχετε στο μυαλο σας.
barlow4 έγραψε:Aν δε θες γκρινιες ζινολα πρεπει να εχει τα παρακατω στοιχεια.
Κατω των 28
Ευρωπαιος
Σε ενα απο τα 5 κορυφαια πρωταθληματα
Ομαδα απο τη μεση κ πανω
Γεματες τουλαχιστον τις δυο τελευταιες σεζον
Νουμερα δυνατα για τη θεση
Πανω απο 8 μυρια στο τρανσφερμαρκτ
Να μην εχει σοβαρους τραυματισμους
Γρηγορος
Με τεχνικη
Απο τη στιγμη που θα βγει το ονομα να μην παρουν πανω απο δυο μερες οι υπογραφες.
Ολα τα παραπανω αθροιστικα.Αν δεν πληρουνται ανω των δυο στοιχειων κ κανει πανω απο δυο μερες να υπογραψει , καλυτερα να μην ερθει.Αν υπογραψει σε διαστημα ανω των 5 εργασιμων, αυτονοητα ξυλο.