11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Χρηστάρα,πολύ λίγα τα λεφτά που παίρνει ο ΠΑΟΚ για σένα.
Κρίμα ρε παλικαρε που δεν σε είδαμε από κοντά.
Η νέα Τούμπα θα σε περιμένει,πήγαινε να διαπρέψεις στο νησί και στο επανιδείν.
Κρίμα ρε παλικαρε που δεν σε είδαμε από κοντά.
Η νέα Τούμπα θα σε περιμένει,πήγαινε να διαπρέψεις στο νησί και στο επανιδείν.
Δεν σε ειδα ποτε ζωντανα στην Τουμπα. Εχω υπομονη ομως θα ξαναρθεις καποια στιγμη οντας φτασμενος παικτης με μεγαλη καριερα πισω του.
Στο καλο λοιπον θαυμασιε μικρε. Μην κοιτας πισω πηγαινε να κατακτησεις το νησι. Ταλεντο εχεις εχεις και ηθος. Να εισαι τυχερος Μονο και να σου πανε ολα καλα.
Στο καλο Τζολαρε χαιρομαι που επαιξες εστω και για λιγο στην ομαδα μου.
Στο καλο λοιπον θαυμασιε μικρε. Μην κοιτας πισω πηγαινε να κατακτησεις το νησι. Ταλεντο εχεις εχεις και ηθος. Να εισαι τυχερος Μονο και να σου πανε ολα καλα.
Δεν σε ειδα ποτε ζωντανα στην Τουμπα. Εχω υπομονη ομως θα ξαναρθεις καποια στιγμη οντας φτασμενος παικτης με μεγαλη καριερα πισω του.
αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ''πιάσεις''.
Να γίνεις σπουδαίος παίχτης, ώστε να εδραιωθεί ο ΠΑΟΚ ως ομάδα που παράγει και πουλάει σπουδαία ταλέντα.
Μην γίνεις Λημνιός, που μέσα σε μια χρονιά αποδείχθηκε μεταγραφή φούσκα.
Να τιμήσεις την αξιολόγηση του ΠΑΟΚ και να τιμήσεις τα χρήματα που δώσανε τα εγγλεζάκια για να σε πάρουν.
Κρίμα ΠΑΟΚτσάκι μου που δεν πρόλαβες την Τούμπα γεμάτη, αλλά επειδή μεγάλωσες μέσα σε αυτή, θεωρώ πως ούτως ή άλλως γνωρίζεις πως θα σε υποδεχόμασταν.
Κράτα τον ΠΑΟΚ στην καρδιά σου.
Η ζωή κάνει κύκλους.
Να γίνεις σπουδαίος παίχτης, ώστε να εδραιωθεί ο ΠΑΟΚ ως ομάδα που παράγει και πουλάει σπουδαία ταλέντα.
Μην γίνεις Λημνιός, που μέσα σε μια χρονιά αποδείχθηκε μεταγραφή φούσκα.
Να τιμήσεις την αξιολόγηση του ΠΑΟΚ και να τιμήσεις τα χρήματα που δώσανε τα εγγλεζάκια για να σε πάρουν.
Κρίμα ΠΑΟΚτσάκι μου που δεν πρόλαβες την Τούμπα γεμάτη, αλλά επειδή μεγάλωσες μέσα σε αυτή, θεωρώ πως ούτως ή άλλως γνωρίζεις πως θα σε υποδεχόμασταν.
Κράτα τον ΠΑΟΚ στην καρδιά σου.
Η ζωή κάνει κύκλους.
Καλη συνέχεια παλικάρι...
Κρίμα που δεν σε απολαύσαμε live κ ούτε εσυ εμας...
Η παρουσία σου περσυ ήταν κομβική καθώς μας στηριξες αγωνιστηκα και αποτέλεσες λογο (ως μια νεα ελπίδα) ωστε να μην γίνουν όλα πουτανα οταν καταρρευσαμε...
Κανε μας περηφανους, συνέχισε να εχεις άγνοια κινδύνου σε συνδυασμό με θράσος και φυσικά να παραμείνεις α-τακτος
ΕΙς το επανιδειν..
Κρίμα που δεν σε απολαύσαμε live κ ούτε εσυ εμας...
Η παρουσία σου περσυ ήταν κομβική καθώς μας στηριξες αγωνιστηκα και αποτέλεσες λογο (ως μια νεα ελπίδα) ωστε να μην γίνουν όλα πουτανα οταν καταρρευσαμε...
Κανε μας περηφανους, συνέχισε να εχεις άγνοια κινδύνου σε συνδυασμό με θράσος και φυσικά να παραμείνεις α-τακτος
ΕΙς το επανιδειν..
Υγεία και καλή τύχη Χρήστο. Κάθε επιτυχία να έχεις.
ΥΓ. Γιαννούλης+Τζόλης>20.000.000 ευρώ.
Μεσα σε λιγότερο από 1,5 έτος.
Ευχαριστώ τον οραματιστή Άμπελ Φερέιρα για το έργο του που λίγοι κατάφεραν να συλλάβουν και την τεράστια προσφορά του.
Ευχαριστώ τον οραματιστή Άμπελ Φερέιρα για το έργο του που λίγοι κατάφεραν να συλλάβουν και την τεράστια προσφορά του.
Ημέρα ντροπής για τον ΠΑΟΚ …
Να βγάζει ένα μεγάλο ταλέντο μετά από χρόνια και να το πουλάει στην πρώτη ευκαιρία σε κάποια Νοριτς
Έτσι δεν μπαίνεις σε καμία ελίτ
Λάθος δρόμο έχουμε πάρει
Δεν θέλω να γίνω κανένα selling club
Μεγάλος ΠΑΟΚ θέλω να γίνω με δικά του παιδιά να είναι οι καλύτεροι παίχτες του
Όταν έβγαλες έναν μετά από χρόνια και τον πούλησες αμέσως απέτυχες παταγωδώς
Επίσης άνοιξες την πόρτα για όλους τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες … όλοι θα θέλουν να φύγουν στην πρώτη ευκαιρία
Καλά κρασιά λένε στα χωριά μας
Να βγάζει ένα μεγάλο ταλέντο μετά από χρόνια και να το πουλάει στην πρώτη ευκαιρία σε κάποια Νοριτς
Έτσι δεν μπαίνεις σε καμία ελίτ
Λάθος δρόμο έχουμε πάρει
Δεν θέλω να γίνω κανένα selling club
Μεγάλος ΠΑΟΚ θέλω να γίνω με δικά του παιδιά να είναι οι καλύτεροι παίχτες του
Όταν έβγαλες έναν μετά από χρόνια και τον πούλησες αμέσως απέτυχες παταγωδώς
Επίσης άνοιξες την πόρτα για όλους τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες … όλοι θα θέλουν να φύγουν στην πρώτη ευκαιρία
Καλά κρασιά λένε στα χωριά μας
Άμα λέω εγώ τσικαμπουμ κι όλα γυρίζουν στο κεφάλι μας εσείς απορειτε κιολαςObdulio έγραψε:Υγεία και καλή τύχη Χρήστο. Κάθε επιτυχία να έχεις.
-
Σε μια μεταγραφή τύπου τζόλη το παραμικρό μπορεί να παίξει το ρόλο του.Όταν ολόκληρη η πόλη βουίζει αφιλοδοξία και αρνητισμό για την εξέλιξη και το μέλλον του παίκτη , υποσυνείδητα το παιδί χάνει τα όνειρα του με τον ΠΑΟΚ. Να πουλήσουμε το παιδί γρήγορα πριν χαθεί η αξία του . Λες και δεν τον είδατε τον παίκτη να παίζει πέρσι στα 18 του, λες και αν έκανε 2 χρονιές λημνιού επιθετικά δεν θα βρίσκαμε να τον πουλήσουμε 6,7 μύρια στα 20 του. Σήμερα δεν ξέρω αν το καταλάβατε ορισμένοι αλλά στο ποσό που μπήκε δίπλα απ'την μεταγραφή του τζόλη ,εκτός αν παίξεις ch.l , μπήκε και το ταβάνι της ομάδας στις πωλήσεις. Πόσο δύσκολο ήταν να τον κρατήσεις και να χτυπήσεις πρωτάθλημα και ch.l ? Πόσο δύσκολο ήταν να επενδύσεις σε αυτό το παιδί για ένα ακόμη χρόνο και πόσα παραπάνω έσοδα θα είχες αν τα κατάφερνες, με μηδαμινό ρίσκο.
Σκοπός τον ακαδημιών πέρα απ'το να πουλάς, είναι και να ωφελείσαι και απ'την υπαραξία που μπορεί προσφέρει αγωνιστικά ένα ταλέντο σε τόσο μικρή ηλικία καθώς τέτοιοι παίκτες στην ελλάδα δεν αγοράζονται. Σήμερα έχασαν τα όνειρα μας , νίκησαν οι μάνατζερς
Υγεία χρήστο και πολλές επιτυχίες σου εύχομαι . Δεν υπάρχει ταβάνι για σένα , εύχομαι να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα ! Σε ευχαριστώ για όσα πρόσφερες στον ΠΑΟΚ !
Σκοπός τον ακαδημιών πέρα απ'το να πουλάς, είναι και να ωφελείσαι και απ'την υπαραξία που μπορεί προσφέρει αγωνιστικά ένα ταλέντο σε τόσο μικρή ηλικία καθώς τέτοιοι παίκτες στην ελλάδα δεν αγοράζονται. Σήμερα έχασαν τα όνειρα μας , νίκησαν οι μάνατζερς
Υγεία χρήστο και πολλές επιτυχίες σου εύχομαι . Δεν υπάρχει ταβάνι για σένα , εύχομαι να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα ! Σε ευχαριστώ για όσα πρόσφερες στον ΠΑΟΚ !
19 χρονών, 1εκ τον χρόνο για 5 χρόνια, παίζοντας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε την ζωή αυτού του παιδιού βοηθώντας το να αξιοποιήσει το ταλέντο του στο έπακρο και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.
Πικρία που δεν είδαμε ένα αετόπουλο σαν τον Τζόλη ζωντανά στην Τούμπα. Εύχομαι να έρθει αυτή η στιγμή στο μέλλον.
Καλή συνέχεια Χρηστάρα.
Θα σε παρακολουθούμε και θα σε υποστηρίζουμε από μακριά.
Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε την ζωή αυτού του παιδιού βοηθώντας το να αξιοποιήσει το ταλέντο του στο έπακρο και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.
Πικρία που δεν είδαμε ένα αετόπουλο σαν τον Τζόλη ζωντανά στην Τούμπα. Εύχομαι να έρθει αυτή η στιγμή στο μέλλον.
Καλή συνέχεια Χρηστάρα.
Θα σε παρακολουθούμε και θα σε υποστηρίζουμε από μακριά.
Ημέρα ντροπής δεν είναι
Όλοι και όλα έχουν μία τιμή
Το ίδιο το παιδί το ρώτησες αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ?
Κι άντε πες ότι ο Τζόλης κι ο κάθε Τζόλης αγαπάει τον ΠΑΟΚ, θέλεις να αγαπάει αυτό που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα?
Έφυγαν κι από το γάβρο ταλέντα, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο απ' ότι τα δικά μας παιδιά και έφυγαν με χαρά και όνειρα
Κάθε σκαλοπάτι προς τα πάνω δεν είναι ντροπή, δεν είναι πισωγύρισμα για κανέναν
Ντροπή θα είναι αν σπαταληθούν άσκοπα τα φράγκα που θα πάρει η ομάδα
Καλή του τύχη κι ας φέρει πολλά η μεταπώληση
Όλοι και όλα έχουν μία τιμή
Το ίδιο το παιδί το ρώτησες αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ?
Κι άντε πες ότι ο Τζόλης κι ο κάθε Τζόλης αγαπάει τον ΠΑΟΚ, θέλεις να αγαπάει αυτό που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα?
Έφυγαν κι από το γάβρο ταλέντα, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο απ' ότι τα δικά μας παιδιά και έφυγαν με χαρά και όνειρα
Κάθε σκαλοπάτι προς τα πάνω δεν είναι ντροπή, δεν είναι πισωγύρισμα για κανέναν
Ντροπή θα είναι αν σπαταληθούν άσκοπα τα φράγκα που θα πάρει η ομάδα
Καλή του τύχη κι ας φέρει πολλά η μεταπώληση
- kataramenos5
- PAOK_Antarctica
ΛολObdulio έγραψε:
- hasio_john
Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα, ΚΟΥΡΑΣΕ, ΦΤΑΝΕΙ ...blackchaos έγραψε:... Όταν ολόκληρη η πόλη βουίζει αφιλοδοξία και αρνητισμό για την εξέλιξη και το μέλλον του παίκτη , υποσυνείδητα το παιδί χάνει τα όνειρα του με τον ΠΑΟΚ. .....