Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Άρα καταλαβαίνω ότι είναι σχετικά γνωστός...GINOLA έγραψε:renegade έγραψε:Ok και μόνο που μου απάντησες έτσι δεν είναι ο τσερισεφ τότε goodGINOLA έγραψε:Ποιος ρώσος rene?
Ε μπρο, 100% δεν θα γκρίνιαξει κάνεις. Χωρίς να ειναι μπαμ μπουμ κτλ ,ειναι παίκτης απο πανω ράφι, δνε ειμαι τσεριτσεφ, θεωρω θα πάρει την θεση του βασικού 100% σπιτι του,πραγματικά μακαρι να βγει αύριο να το συζητήσουμε
Έχει ξαναέρθει στα μέρη μας;
Ωρε τι παικταραδες ειχαμε!!! Πελκας Γιαννουλης Τζολης 30 φευγα μυρια αξια. Βαλε και Ζιφκο και Ινγκι και Σβι. 40φευγα.Και πραγματικα χρηματα. Οχι μανατζεριστικα. Ισως οι δυνατοτητες μας περσυ ηταν για Τσλ. Το μυαλο μας δεν ηταν.
ΕπιβεβαιώνωGINOLA έγραψε:Αν ηταν 100%θα το έλεγα.
Αλλά είναι κοντα.δε λέω ονομα γιατι δεν τον βρωμίσανε σε κανένα.
Ε , clue, ειναι απο το πανω ράφι για το επίπεδο μας,δεν θα γκρίνιαξει κανεις
Αλλά από τότε που το έμαθα δεν ξέρω αν έχουν γίνει βήματα προόδου ή απλά παραμένει στόχος
Λίγο αργός όμως ε;
Ε όχι!! Ελπίζω να το λες ειρωνικά. Θα καταφέρουμε και το εξτρέμ μας να είναι αργό????rainmaker έγραψε:ΕπιβεβαιώνωGINOLA έγραψε:Αν ηταν 100%θα το έλεγα.
Αλλά από τότε που το έμαθα δεν ξέρω αν έχουν γίνει βήματα προόδου ή απλά παραμένει στόχος
Λίγο αργός όμως ε;
Rain από Τζιοβινγκο μεριά? Καμία εξέλιξη!
- Dark Knight
Μου σπάσανε τα νευρα με το κωλομυρμιγκο τους
Να έρθει να παίξει μπάλα να τελειώνουμε
Να έρθει να παίξει μπάλα να τελειώνουμε
Στο φαστ φοργορντ θα πετάειDark Knight έγραψε:Πάλι αργός ρε παιδιά; Λυπηθείτε μας!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι εκεί που είχα στο νου μου τον Μάρκοβιτς μου πετάς το λίγο αργός που σημαίνει ότι είναι σφαίρα και φτου κι απ'την αρχή.rainmaker έγραψε:ΕπιβεβαιώνωGINOLA έγραψε:Αν ηταν 100%θα το έλεγα.
Λίγο αργός όμως ε;
αργός εξτρεμ; και θα αρέσει σε όλους; Ε τότε μάλλον γράφει μεγάλα νούμερα και έχει φοβερή τεχνική
Βαζε τν τβ στο γρηγορο. Χ2 χ3 την ταχυτητα. Εσιτι ενα πραμα στο βιντεο. Θα ευχαριστηθεις μπαλα και θα τελειωνει και ποιο γρηγορα το ματς. Μην μας τρωει και το αγχος πολυ ωρα. Μαγαλωσαμε πια.Dark Knight έγραψε:Πάλι αργός ρε παιδιά; Λυπηθείτε μας!
Ευρωπαίος;obanebane έγραψε:GINOLA έγραψε:Ευρωπαίος είναι.
https://www.transfermarkt.com/georges-k ... ler/215679