Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από renegade »

Έχω μεγάλη απορία αν την άποψη και τα θέλω του απέναντι τα λαμβάνετε υπόψη.
Για να γίνει ένας γάμος πρέπει να συναινέσουν δύο πλευρές.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Για αυτο παλια την εκλεβαν την νυφη κι ηταν ολα καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Κατα τη διαρκεια του ματς με τους ιρλανδους συνηδητοποιησαν ξαφνικα ολοι οτι ειναι για γελεια τα σεντερ μπακ μας αλλα βλεπω κατευθειαν το εχουν ξεχασει παλι ολοι. Α ξεχασα, θα γυρισει ο Ινγκασον και ο Κρεσπο και ειμαστε μια χαρα.

Πολυ μεγαλυτερο ρισκο απο τη μη ελευση τερματοφυλακα (για την οποια θεση επρεπε να εχουμε φρεσκια πατατα του Πασχα για να θυμηθουν ολοι οτι κανει πατατες, μεχρι τοτε παλι για απαξιωσεις ακουγαμε) ειναι. Το τερμα ειναι μια πιο συνηδητη επιλογη ρισκου, λες θα παρω καλη χρονια απο πασχα εχω και ζιφκο, οτι πατατα κανουν μπορει και να μη μου κοστισει βαθμους αν εχω καλη ομαδα.

Η αμυνα δεν ειναι ενα απλο υπολογισμενο ρισκο. Βαρελα ειναι επικυνδηνος και Μιχαηλιδης απειρος. Κρεσπο ειναι στα τελυταια του και ινγκασον δεν ξερουμε καν ποτε θα πιασει 100% ξανα.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο ινγκασον ειναι παιχταρας και ο μιχαιλιδης πολυ καλος ενταξει εκανε την γκελα αλλα αυτο ειναι και της στιγμης....το διδυμο ινγκασον μιχαιλιδης ειναι πολυ καλο...ιδανικα θα θελαμε εναν πιο ετοιμο διπλα στον ιγκι ωστε ο μιχαιλιδης να μπει σιγα σιγα αλλα υπαρχουν αλλες θεσεις που καιγομαστε πιο πολυ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δεν ξέρω αν όντως δείξαμε ή αν απλά το έγραψαν κάποια ΜΜΕ ή έπαιξε κανένα παιχνίδι ο ατζέντης του. Αν δείξαμε ήταν μεγάλο λάθος που δεν τον πήραμε, μας πάνε πολύ σαν παίκτες οι Σκανδιναβοί στο κωλοπρωτάθλημα μας.
Δεν μπορεί να λες ήταν λάθος που δεν τον πήραμε, λες και τον είχαμε συμφωνημένο.
Κι εμένα μ'άρεσε σαν παίκτης, αλλά μια μεταγραφή εξαρτάται από πολλές μεταβλητές.
Υπομονή, και η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού θα κριθεί στο τέλος.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Δεν είπα ότι τον είχαμε συμφωνημένο και τον ακυρώσαμε, είπα ότι σχεδόν ποτέ δεν κοιτάμε τέτοιους παίκτες, κι αν όντως τον κοιτούσαμε έπρεπε να χωθούμε γερά βάσει των όσων λίγων μπορούμε να ξέρουμε για τον άνθρωπο. Τέλος πάντων, ακόμα ελπίζω ότι θα προσθέσουμε έναν παίκτη στα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς όταν έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως η Φέγενορντ το ποσοστό μας για νεαρούς παίκτες και όχι για τους 30+ δεν είναι πάνω από 10%
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Παρτε το χαμπαρι, δεν θα γινει καμια κινηση πριν το ματς, μην τρελαινεστε (βεβαια αυτο τοσα χρονια μονο στον ΠΑΟΚ το ακουω, λες και οι παικτες ασχολουνται με το μεταγραφικο κομματι ,η θα επηρεαστουν αν ερθει καποιος νεος παικτης)...επισης καμια κινηση δεν θα γινει γιατι μετα ειναι Σαββατοκυριακο, απο Δευτερα θα παει (παλι αυτο μονο στον ΠΑΟΚ το ακουω και αρχιζω και επιβεβαιωνομαι οτι στον ΠΑΟΚ αυτοι που εχουν επιτελικες θεσεις λειτουργουν σαν δημοσιοι υπαλληλοι και πανε την εκδρομουλα τους απο Παρασκευη μεσημερι τριημερο)....Μετα αν αποκλειστουμε μην περιμενετε κινησεις, θα αλλαξει ολο το πλανο, το μεταγραφικο, ο θεος να το κανει πλανο, ενω αν περασουμε σε 3 μερες ξαναεχουμε ματς, οποτε επειδη ολοι θα ειναι συγκεντρωμενοι στο ματς και το scouting team, ο θεος να το κανει και αυτο, δεν θα ξαναγινει καμια κινηση, αφηστε που 31 Αυγουστου παρουσιαζονται πολυ καλες ευκαιριες, ασχετα που παλι εμεις δεν θα κανουμε καμια κινηση γιατι θα βγει ο ΚυρΚυρ και θα πει δεν θα παρουμε παικτες απλα για να παρουμε.....
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

CCCP έγραψε:Κατα τη διαρκεια του ματς με τους ιρλανδους συνηδητοποιησαν ξαφνικα ολοι οτι ειναι για γελεια τα σεντερ μπακ μας αλλα βλεπω κατευθειαν το εχουν ξεχασει παλι ολοι. Α ξεχασα, θα γυρισει ο Ινγκασον και ο Κρεσπο και ειμαστε μια χαρα.

Πολυ μεγαλυτερο ρισκο απο τη μη ελευση τερματοφυλακα (για την οποια θεση επρεπε να εχουμε φρεσκια πατατα του Πασχα για να θυμηθουν ολοι οτι κανει πατατες, μεχρι τοτε παλι για απαξιωσεις ακουγαμε) ειναι. Το τερμα ειναι μια πιο συνηδητη επιλογη ρισκου, λες θα παρω καλη χρονια απο πασχα εχω και ζιφκο, οτι πατατα κανουν μπορει και να μη μου κοστισει βαθμους αν εχω καλη ομαδα.

Η αμυνα δεν ειναι ενα απλο υπολογισμενο ρισκο. Βαρελα ειναι επικυνδηνος και Μιχαηλιδης απειρος. Κρεσπο ειναι στα τελυταια του και ινγκασον δεν ξερουμε καν ποτε θα πιασει 100% ξανα.
Διαφωνώ, έχουμε τον τρομερό Ίνγκασον και 2+2. Ο Βαρέλα μπορεί να μην είναι στο peak του άλλα προσφέρει. Ο Κρέσπο είναι πολύ καλή επιλογή στον πάγκο, έχει αποδείξει ότι αντεπεξέρχεται επάξια και στα άκρα. Από εκεί και πέρα έχεις και δύο πολλά υποσχόμενους νέους, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν μια χαρά στην ενδεκάδα.

Και τέλος πάντων δεν παίζουμε CL, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια δικαστήρια για τους παίχτες.

Για τον ΤΦ μόνο συμφωνώ γιατί πέρυσι πραγματικά εκτιθόμασταν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν είναι ότι δεν υπήρχαν και προηγούμενα.
kosths BXL

Ο Τζόλης είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Νόριτς αλλά στον ΠΑΟΚ δε φαίνεται αντικαταστάτης στον ορίζοντα!

Το deal Τζόλη είναι ongoing. Λογικά, «τελειώνει» μέσα στην εβδομάδα subject to medical, όπως λένε και στο χωριό μου.

Εκείνο που πρόλαβα να «τσιμπήσω» από την Τούμπα μέσα στον πανικό εν μέσω της ρεβάνς με την Μποέμιανς είναι αν έχει ήδη καταρτιστεί η short list για τον αντί-Τζόλη. Μία, δύο, ρώτησα τουλάχιστον 3 φορές.

Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο e-Sportime της Κυριακής, ούτε φωνή, μήτε ακρόαση! Κιχ, λέμε. Εμφανίστηκε ένας ξυπνητζής: «Και ποιος να την διαμορφώσει ρε καρντάσι;», η απορία του, «φωτογραφίζοντας» την ένδεια που υφίσταται στο scouting department του ΠΑΟΚ.

Η κοινή ποδοσφαιρική λογική στα προηγμένα ευρωπαϊκά CLUBS αναφέρει πως πρωτίστως φέρνεις τον διάδοχο και εκ των υστέρων πουλάς το project σου. Ας όψεται…

αυτο το αθρο ειναι στο σαιτ στο sport time απο εναν καποιο βαγγελη λασκαρη....τωρα αν τους κανει κανεις ασηκωτους θα φερει ευθυνη ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν καταλαβαίνω γιατί το έβαλες τότε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

renegade έγραψε:Δυστυχώς όταν έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως η Φέγενορντ το ποσοστό μας για νεαρούς παίκτες και όχι για τους 30+ δεν είναι πάνω από 10%
ενταξει αυτος 26 ειναι δεν ειναι πιτσιρικας...στο τελος της φετινης χρονιας θα ειναι 27 οποτε το μεγαλο αλμα δυσκολα να το κανει...πιο πολυ θεμα συμβολαιου ειναι με τετοιες περιπτωσεις και το ποσο τον θες...εμεις ηταν ξεκαθαρο οτι ο πρωτος μας στοχος ηταν ο αντριεν σιλβα και οχι αυτος....για τους πιο μικρους εισαι σωστος σιγουρα ομως γτ λογικο να θελουν την προοοπτικη του ολανδικου πρωταθληματος και των πωλησεων που κανουν ομαδες σαν την φεγενορντ
kosths BXL

sourmenetes έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί το έβαλες τότε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν εβαλα λινκ εβαλα το τι εγραψαν γτ ειναι τραγικο ...και επειδη ειναι σε σχεση με εμταγραφικα το εβαλα εδω αλλιως θα το εβαζα στα λαθη μμε κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Δεν φταιει ο βαγγελας που λεει οτι θελει. Φταις εσυ που του κανεις κλικ και του δινεις λεφτα για να μπορει να συνεχισει να λεει αυτα που δεν σου αρεσουν
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

20 μέρες περίπου ακόμα με πάρα πάρα πολλά μέτωπα ανοιχτά....Άντε να δούμε ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”