Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
montekristo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από montekristo »

Patron έγραψε:Λοιπόν την Πέμπτη θα ξεκινήσουν οι τρεις φετινές προσθήκες, η ποιότητα τους θα γίνει αντιληπτή.

Το γκρουπ έχει άλλη μια εβδομάδα ουσιαστικής δουλειάς, τακτικής κυρίως με fine tuning. Τα πόδια θα ξεσφιγγουν επίσης σιγά σιγά κ τα τρεξίματα θα βγαίνουν.

Έναν μπακ απ του αρχηγού κ έναν εφόσον φύγει ο Τζολης μπροστά αριστερά, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Μόνο τυχόν αντικαταστάσεις like for like σε τυχόν αποχωρήσεις.
Εκεί θέλει όντως προσοχή κ σωστά αντανακλαστικά γιατί έχουμε ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ που θα τραβήξουν ενδιαφέρον στο τέλος του μεταγραφικού παραθύρου.
Αναφερεις 3 κι αναλυεις 2.
Αρα μαλλον τρολαρεις.-
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Εγώ αν έρθουν Τζοβίνκο, Μπάμπα κι ένας άξιος αντικαταστάτης τού Τζόλη θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

pagotatzis έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
rainmaker έγραψε:Τσικαμπουμ, κι όλα γυρίζουν στο κεφάλι μας
Έχουμε νεότερα;
Εμένα σαν γρίφος μου φαίνεται του Rain
Είναι να ανέβει καμιά υπερταλεντάρα στην πρώτη Ομάδα από την Κ17? Μεταγραφικό μπουμ από τα τσικό?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εμενα γιατί μου φάνηκε ότι ο Rain απλα απάντησε στο σχόλιο του αποπανω του;;;;

Ψοφάμε για ίντριγκα και μεταγραφικους γρίφους, τι ρε αρρωστακια είμαστε εμείς, χαχαχα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ε, ναι. Ο Γιοκαρίνης θα κολλούσε μόνο με μεταγραφές του γαύρου :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχα ρε σεις είπαμε , μη φτάσουμε στη παράνοια

Σχόλιο ήταν για την αυξανόμενη γκρινια, ελλείψει μεταγραφών

Επίσης το είπα χιλιάδες φορές δε βάζω γρίφους, απλά μοιράζομαι πληροφορίες με το σταγονόμετρο για ευνόητους λόγους
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έφυγαν τα οφτοπικ!!

Στις επόμενες μαλακιες θα φεύγει το μέλος!!

Μας. Έχετε σκίσει με το να γράφετε ότι κατέβει στο κεφάλι σας!!

Ήμαρτον!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Γράψτε ρε για καμιά μεταγραφή. Τόσες κάνουμε.

Sportdog γίναμε, που διαβάζεις για μεταγραφή Σαββίδη και όταν πατάς το πλήκτρο σου εμφανίζονται τράμπες ΑΡΔ στο ΟΠΕΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 08 Αύγ 2021, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Λοιπόν.....
Θα γράψω ένα οφτοπικ...

.....
.....

Οφτοπικ
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

rainmaker έγραψε:Τσικαμπουμ, κι όλα γυρίζουν στο κεφάλι μας
Tsim bom μηπως;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα αρχισω να μετραω τις μερες χωρις μεταγραφικη ειδηση απο τη συμφωνια με τον Κουρτιτς...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον φίλο, τον Γκουερινο. Φέρνεις δύο τρείς έτοιμους να σου καλύψουν σημαντικά κενά και από την άλλη κόβεις τον κωλο σου να δώσεις χρόνο σε νέους. Το δίνω χρόνο σημαίνει ότι τους πιστεύεις, δουλεύεις μαζί τους και τους βάζεις να παίζουν. Και βέβαια θα κάνουν λάθη, αυτό επιτάσσει η εξέλιξη. Κάνω λάθη και βελτιωνομαι.
Δεν κάνουν λάθη οι έτοιμοι που τους ζητάς τίτλους? Βαρελά, Βιεϊρίνια, Καντουρι, Πασχαλακης? Ποιοί είναι αυτοί που δεν κάνουν λάθη?. Πάρε δίπλωμα και μην οδηγείς, φώναξε υδραυλικό να σου βάλει βρύση χωρίς ποτέ του να έχει αλλάξει τέτοια. Και αν κάποιος μου πει, μα...παίρνουν χρόνο! Εγώ θα πω, περισσότερο! Τζολης, Τσιγγαρας, Λυρατζης γιατί να παίρνουν λιγότερο χρόνο από Εσιτι, Περειρα κλπ? Αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι βάζεις στον πάγο τους τελευταίους. Εμένα μου φαίνονται σκοπιμότητες, διπλωματιες, να μειώσουμε, να σώσουμε, να περισώσουμε τα κόστη από τα λάθη. Κουβέντα να γίνεται στην παρέα γιατί άλλοι αποφασίζουν και δικαίως εφόσον έχουν τις γνώσεις, τις θέσεις, την διαχείριση
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

joshua έγραψε:Θα αρχισω να μετραω τις μερες χωρις μεταγραφικη ειδηση απο τη συμφωνια με τον Κουρτιτς...
Αϋπνίες;
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Мир »

Βλέπω ΠΑΟΚ: ανακοίνωσε τον διεθνή Μπάρμπα στο sdna και πατάω.

Μετά συνειδητοποιώ ότι ξέφυγε ένα παραπάνω «ρ» στο όνομα.

Too good to be true on a Sunday.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λοιπον χρειαζομαστε μια μεταγραφαρα ενος η μιας σουπερ ψυχολογου. Θα φτιαξει Ουαρντα, Πασχα, ΚαντουριΝα μην πιανει τους αστραγαλους του καθε φορα που μπαινει σε μια μονομαχια) και τελος φυσικα εμας που το χρειαζομαστε.

Λοιπον ενα μπακ επειγοντος ενα χαφ γρηγορο επειγοντος το δεκαρομαρκαρωκιολας 10αρι. Τελευταιο αφησα το προβλημα στα αριστερα της επιθεσης μας. Θα φυγει ο μικρος οπως φαινεται και πρεπει να ερθουν δυο παικτες τυπου Ζιφκο και Μουργκ και εκει. Γιατι με ενα δεν βγαινει η μπουγαδα. Οχι δυο μπυργκ ε. Ενα ζιφκο και ενα μουργκ.

Και αν εχει αποφασιστει να παμε συντηρητικά μεχρι να και εγω δεν ξερω μεχρι ποτε ας μας το πουνε και ας βαλουν τα μικρα να παιξουν οτι μπαλα μπορουνε. Μονο καλυτερα μπορει να γινουν.

Στην τελικη οταν πρωτομπηκε ο Κασιγιας ετρωγε γκολ μεσα απο τα χερια του. Κι ο Βαραν τις γκελες της αρκουδας εκανε. Καλυτερα ο Ταχλιμανιδης παρα οι μεγαλοι μας.

Ας πουνε ομως τι παιζει να ξερουμε. Περσυ ξεραμε. Και το καταπιαμε. Και ηταν μεγαλο και δεν εκατσε καλα σε καποιους σαν εμενα. Φετος χωρις δικαιολογια καμια περαν των χαζομαρων περι σχεδιασμων κλπ και δυσκολιων και μπλα μπλα δεν ακουμε και τιποτα.

Η πεμπτη ειναι κοντα ομως. Και αν περασουμε το επομενο ματς και αυτο κοντα ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”