Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
καλα αυτος ο ιτουρμπε τι κοιλια εχει ο τυπος ? ανεβασαν φωτο απο τα εργομετρικα του και ηταν λες και εβαλαν τον περιπτερα εξω απο το γηπεδο τους..... επαγγελματιες αθλητες και αυτος και ο μπισε

Για τον Μπάμπα μόνον τυχαίο δεν είναι οτι διέρρευσε. Μάλλον υπάρχει συμφωνία και Τσέλσι ΠΑΟΚ συζητάνε τις λεπτομέρειες.laska4 έγραψε:Καλημέρα σε όλους!!!GINOLA έγραψε:Πλέον είναι κοντά οι επομένες κινήσεις, η κατάσταση με τον Μπαμπά είναι παραπάνω από θετική , η υπόθεση με τον Giovinco είναι λουτσέσκου με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και ας μην αυτοκτονήσουν την πέμπτη ώστε χωρίς μιζέρια να έρθει και αριστερή εξτρεμάρα
Πληροφορία ή αίσθηση???
Επίσης και το εξτρέμ είναι κοντά?
Για το εξτρέμ θα ήθελα και γω κάποιο παιδί να βγάλει μιά λίστα στο τί υπάρχει από ελεύθερους ή παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν κλπ. Αφού υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φύγει ο Τζόλης, δεν αποκλείεται να υπάρχουν ήδη επαφές ή προσυμφωνίες με παίκτες. Αδυνατώ να πιστέψω οτι ο ΠΑΟΚ δεν κινείται για Αρ εξτρέμ.
Ο μπίσεσβαρ δεν πρέπει να έχει πάνω από 5% λίπος πάνω του.kosths BXL έγραψε:καλα αυτος ο ιτουρμπε τι κοιλια εχει ο τυπος ? ανεβασαν φωτο απο τα εργομετρικα του και ηταν λες και εβαλαν τον περιπτερα εξω απο το γηπεδο τους..... επαγγελματιες αθλητες και αυτος και ο μπισε![]()
![]()
Μπορεί από την τηλεόραση να φαίνεται χοντρός αλλά έχει απίστευτα γυμνασμένο κορμί.
Πλεμόνια δεν εχ
Υγ χωρίς να ξέρω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο εξτρέμ που θα έρθει δεν είναι από τους ελεύθερους
-
kosths BXL
μπααα φιλε
5 % δεν εχει ο μπισε ουτε στον υπνο του
...ο τυπος εχει παραπανισια κιλα ξεκαθαρα αλλα τουλαχιστον ειναι δεμενος...ο ιτουρμπε απο την αλλη ειναι λες και δεν εχει μπει σε γυμναστηριο στη ζωη του...μαλλον με κονε κοκε θα ηρθε

renegade έγραψε:
Υγ χωρίς να ξέρω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο εξτρέμ που θα έρθει δεν είναι από τους ελεύθερους
Δεν είναι
Αλλά ελπίζουμε να γινει
Κάποιοι θεωρούν "ύποπτο" τον https://www.transfermarkt.com/fabio-mar ... ler/223029.
Οι γνωστοί μας Άραβες της Αl Shabab δεν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις της Braga για να συνεχίσει εκεί. Στο κατόπι του και οι γνωστές Τούρκικες που την πέφτουν σε ότι κινείται.
Δανεισμός με μια υποχρεωτική ρήτρα αγοράς λίγο πάνω από τα 3 εκ, ίσως θα ήταν αυτό που θα έκανε τους Πορτογάλους να έλεγαν το ναι.
Φυσικά δεν έχω καμία ιδέα ή πληροφορία ότι στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με την πάρτη του. Θεωρώ όμως λογικό, τουλάχιστο, το να το κάνουν.
Αν πάρεις τα φράγκα για το Χρήστο, θεωρώ λογικό να επανατοποθετήσεις το 1/4 αυτών στον αντικαταστάτη του
Οι γνωστοί μας Άραβες της Αl Shabab δεν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις της Braga για να συνεχίσει εκεί. Στο κατόπι του και οι γνωστές Τούρκικες που την πέφτουν σε ότι κινείται.
Δανεισμός με μια υποχρεωτική ρήτρα αγοράς λίγο πάνω από τα 3 εκ, ίσως θα ήταν αυτό που θα έκανε τους Πορτογάλους να έλεγαν το ναι.
Φυσικά δεν έχω καμία ιδέα ή πληροφορία ότι στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με την πάρτη του. Θεωρώ όμως λογικό, τουλάχιστο, το να το κάνουν.
Αν πάρεις τα φράγκα για το Χρήστο, θεωρώ λογικό να επανατοποθετήσεις το 1/4 αυτών στον αντικαταστάτη του
- john4serres
Και γω που άνοιξα τα ending contracts του transfer μετά από αυτό που είπε ο Rain η αλήθεια είναι εκεί έπεσε το μάτι μου
18 μέρες θα απομένουν μετά την Πέμπτη.
Σε αυτές τις μέρες θα έρθουν 3 παίχτες, και λογικά θα φύγουν καμιά 3-4.
Εν ολίγοις κάθε 2-3 μέρες θα έχουμε και μια κίνηση εισαγωγών ή εξαγωγών.
Για να ιδουμε
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε αυτές τις μέρες θα έρθουν 3 παίχτες, και λογικά θα φύγουν καμιά 3-4.
Εν ολίγοις κάθε 2-3 μέρες θα έχουμε και μια κίνηση εισαγωγών ή εξαγωγών.
Για να ιδουμε
Το είμαστε κοντά που λέει ο Ginola είναι σχετικό.. Αν περάσουμε την Πέμπτη και μετά και τους επόμενοι, δεδομένου ότι οι μεταγραφές δεν θα παίξουν στα πλέι οφ, είτε λόγω ανετοιμοτητας είτε μη δήλωσης τους, είμαστε οκ.
Αν αποκλειστεί η ομάδα, τότε σημαίνει ότι αργήσαμε πολύ. Η ομάδα στα εξτρεμ πχ, θέλει ένα παίκτη. Αν φύγει ο Χρήστος, θέλει 2. Ο ένας, ο " φθηνός" έστω επρεπε να παίζει την Πέμπτη.
Ελπίζω να μη την πληρώσουμε αυτή τη φορά...
Για μένα (που λέει κ μια ψυχή) προέχει η Ευρώπη. Κι ας βγω και τρίτος στο πρωτάθλημα. Ας φτάσω στους 16 κι ας βγω κ τρίτος.
Αν αποκλειστεί η ομάδα, τότε σημαίνει ότι αργήσαμε πολύ. Η ομάδα στα εξτρεμ πχ, θέλει ένα παίκτη. Αν φύγει ο Χρήστος, θέλει 2. Ο ένας, ο " φθηνός" έστω επρεπε να παίζει την Πέμπτη.
Ελπίζω να μη την πληρώσουμε αυτή τη φορά...
Για μένα (που λέει κ μια ψυχή) προέχει η Ευρώπη. Κι ας βγω και τρίτος στο πρωτάθλημα. Ας φτάσω στους 16 κι ας βγω κ τρίτος.
Κάθε 48 κρίσιμες* ώρες!
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δεν ξέρω αν το conference league είναι δέλεαρ για τον οποιονδήποτε στόχο μας, αλλά ίσως πρέπει να ξυπνήσουμε πριν γίνει καμιά κηδεία. Κανονικά πρέπει να βάζουμε deadlines στους στόχους μας. Δεν μας κάθεται ως την τάδε ημερομηνία ο Χ? Πάμε στον Ψ. Κι αφήνεις να τραβήξουν μόνο τα κερασάκια στην τούρτα, όχι το αριστερό μπακ κι ο επιθετικός μέσος που έπρεπε ήδη να είναι εδώ.
Τα "καλά" ονόματα (έχει και καλύτερα που δεν φτάνονται) για το αριστερό άκρο που η μεταγραφική πιάτσα θεωρεί ότι θα αλλάξουν στέγη είναι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι.
Kévin Nkoudou
Fabio Martins
Bruma
Denis Cheryshev
H σειρά βάσει της δικής μου επιθυμίας (φυσικά θα προτιμούσα τον "κινέζο" Roger Guedes, αλλά πάει προς Κορινθίους μάλλον). Για τον Denis τον τρομερό γράφουν ότι το παλεύει πολύ στην προετοιμασία, ώστε να παραμείνει. Θα τον πείσει τον μπουρδελά?
Kévin Nkoudou
Fabio Martins
Bruma
Denis Cheryshev
H σειρά βάσει της δικής μου επιθυμίας (φυσικά θα προτιμούσα τον "κινέζο" Roger Guedes, αλλά πάει προς Κορινθίους μάλλον). Για τον Denis τον τρομερό γράφουν ότι το παλεύει πολύ στην προετοιμασία, ώστε να παραμείνει. Θα τον πείσει τον μπουρδελά?