Λουκακουgpap έγραψε:για ποιον μιλάς?renegade έγραψε:Η Τσέλσι αγοράζει παίκτη που πούλησε με 35 εκατομμύρια με το τρελό πόσο των 110 εκατομμύριων.
...
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Dark Knight
Ελπίζω να μην ισχύει αυτό το "καμία κίνηση πριν τον αγώνα" . Το είδαμε το έργο πολλές φορές και έχει πάντα την ίδια δυσάρεστη κατάληξη. Θέλω να πιστεύω ότι ο δανεισμός του Μπάμπα μπορεί να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα, άσχετα αν είναι εβδομάδα αγώνα. Από αυτά που λέτε καταλαβαίνω ότι το βγάλαν όλοι ταυτόχρονα, άρα μάλλον πήραν ραβασάκι από την ΠΑΕ ότι θα έρθει ο παίκτης. Μακάρι να ισχύει.
Λουκακουgpap έγραψε:για ποιον μιλάς?renegade έγραψε:Η Τσέλσι αγοράζει παίκτη που πούλησε με 35 εκατομμύρια με το τρελό πόσο των 110 εκατομμύριων.
...
- bersekeros
Αυτό το καμιά κίνηση πριν τον αγώνα, που είναι σε 5 ημέρες από τώρα, από πού προκύπτει;
Το θέμα είναι ότι είναι ακίνητοι και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το πριν και το μετά μας πειράζει?
- Dark Knight
Δεν ξέρω. Και εγώ την ίδια απορία έχω μιας και είδα να το αναφέρουν άλλα παιδιά εδώ μέσα. Προσωπικά μόνο από το paokmania και από τις ειδήσεις που μεταφέρουν συμφορουμίτες ενημερώνομαι. Όπως είπα, ελπίζω να μην ισχύει. Δεν έχει λογική καθώς πρόκειται για θέση (αυτή του αριστερού μπακ) που σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτη, αναξαρτήτως αποτελέσματος αγώνα.bersekeros έγραψε:Αυτό το καμιά κίνηση πριν τον αγώνα, που είναι σε 5 ημέρες από τώρα, από πού προκύπτει;
Μα και να περασεις τους Ιρλανδους δεν λεει τιποτα αν δεν περασεις ομιλους, αρα ακομα 2 αγωνες.
Κοιτάξτε, αν ισχύει τότε σίγουρα δεν θα κάνουμε μεταγραφές και μετά την Πέμπτη του αγώνα καθώς μεσολαβεί το Σ/Κ του 15Αύγουστου που ποτέ επί Ιβάν δεν είχαμε εγκρίσεις μεταγραφών. Με το καλό έχοντας περάσει, την ίδια Πέμπτη στις 19/8 θα ακολουθεί το μάτς των playoff που με την ίδια λογική δεν κάνουμε μεταγραφές και έχουμε κολλητά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 22/8 και την ρεβάνς των playoff στις 26/8 και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να κάνουμε μεταγραφή πριν το κρίσιμο εκτός έδρας μάτς της 2ης αγωνιστικής στην Τρίπολη στις 29/8. Οπότε από 30/8 και μετά είμαστε άνετοι στις μεταγραφές οπότε αν ισχύει μπορούμε να χαλαρώσουμε με τις μεταγραφές τα επόμενα (πολλά) 48ώρα 
Εγω το ειχα πει για πλακα οτι θα ακούσουμε από ΑΡΔ το «δεν βγάζουν μεταγραφικά για να αφοσιωθεί η ομάδα στον αγώνα της Πέμπτης».
Σίγουρα ο Βιερινια ή Shadow stiker Καβαγκα δεν θα άντεχαν να διαχειριστούν κάτι τέτοιο στην αρχή της καριέρας τους.
Η ουσία είναι ότι 15/8 έχει γενέθλια το Μαράκι, να μαζέψουμε από το φορουμ κανένα φραγκο να τις κάνουμε ένα καλό δώρο για την ονομαστική της εορτή, μπας και φτιάξει η διαθεση της και προχωρήσει καμιά μεταγραφή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σίγουρα ο Βιερινια ή Shadow stiker Καβαγκα δεν θα άντεχαν να διαχειριστούν κάτι τέτοιο στην αρχή της καριέρας τους.
Η ουσία είναι ότι 15/8 έχει γενέθλια το Μαράκι, να μαζέψουμε από το φορουμ κανένα φραγκο να τις κάνουμε ένα καλό δώρο για την ονομαστική της εορτή, μπας και φτιάξει η διαθεση της και προχωρήσει καμιά μεταγραφή.
- sakis_the_fraud
Παιδια σορρυ που γυρνάω λιγο πισω, αλλα αυτος ο μποριλ που κοιταμε ειναι τοσο καλος;
Τιμιο βιογραφικο δεν λεω, αλλα μονο εμενα μου χτυπησε καπως το οτι παιζει αριστερό μπακ με δεξι ποδι; Τωρα θα μου πεις και ο βιερινια το ιδιο κανει, αλλα εχει και ενα ευρωπαικο, εχει μια α κλαση!
Αυτη η κινηση που κανει προς τα μεσα καθε φορα για να την φερει στο δεξι ειναι φουλ προβλεψιμη και χρονοβορα.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Τιμιο βιογραφικο δεν λεω, αλλα μονο εμενα μου χτυπησε καπως το οτι παιζει αριστερό μπακ με δεξι ποδι; Τωρα θα μου πεις και ο βιερινια το ιδιο κανει, αλλα εχει και ενα ευρωπαικο, εχει μια α κλαση!
Αυτη η κινηση που κανει προς τα μεσα καθε φορα για να την φερει στο δεξι ειναι φουλ προβλεψιμη και χρονοβορα.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Αν έχει και τα 2 πόδια μια χαρά είναι και το ανάποδο πόδι σου δίνει καλό τελείωμα με το δεξι που δεν το περιμένει ο αμυντικός από το μπακ.
Δεν ειναι και εξτρεμ να πεις θα τον εχουν κλεισει 2 παικτες.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από Τσέχους που όταν ρωτήσαμε για τον Κρεμτσικ δεν είχαν μιλήσει κολακευτικά (χασογλοκη τον ειπαν), οποτε θεωρείτε πιο καλό όνομα εκει.
Το θέμα είναι ότι είναι στα 30, πρόσφατα ανανέωσε με την ομάδα του και για να τον πάρεις θες να σκάσεις 2-2,5εκ και καλό συμβόλαιο.
Δεν ειναι και εξτρεμ να πεις θα τον εχουν κλεισει 2 παικτες.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από Τσέχους που όταν ρωτήσαμε για τον Κρεμτσικ δεν είχαν μιλήσει κολακευτικά (χασογλοκη τον ειπαν), οποτε θεωρείτε πιο καλό όνομα εκει.
Το θέμα είναι ότι είναι στα 30, πρόσφατα ανανέωσε με την ομάδα του και για να τον πάρεις θες να σκάσεις 2-2,5εκ και καλό συμβόλαιο.
- bersekeros
Όσον αφορά τον Μπάμπα επειδή γράφεται ότι:
Ή το transfermarkt έχει κάποιο λάθος και δεν λήγει το '22 το συμβόλαιο,
ή γιατί γράφουν για οψιόν αγοράς, αφού ο παίκτης του χρόνου θα είναι ελεύθερος;
Στο transfermarkt λέει ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022.Σε πρώτη φάση οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και εφόσον πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις θα τα πούνε και για το ποια είναι η τιμή του Μπάμπα και αν με τον νέο δανεισμό θα υπάρξει αυτή την φορά οψιόν αγοράς. (forza)
Ή το transfermarkt έχει κάποιο λάθος και δεν λήγει το '22 το συμβόλαιο,
ή γιατί γράφουν για οψιόν αγοράς, αφού ο παίκτης του χρόνου θα είναι ελεύθερος;
Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρώπη που πάνω από 20 μέρες δεν έχει την παραμικρή μεταγραφική εξέλιξη,ουτε καν μια σοβαρή είδηση για ένα απλό ενδιαφέρον…
Θα τα φας εδώ ή να στα τυλίξω για το σπίτι;aivas19 έγραψε:Εξτρεμ (2) Δεξι μπακ θελουμε; Αλλο ενα χαφ θελουμε; Και δεκαρι και τελος. Μπαλαντερ: Τερματοφυλακας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator