Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

gpap έγραψε:
renegade έγραψε:Η Τσέλσι αγοράζει παίκτη που πούλησε με 35 εκατομμύρια με το τρελό πόσο των 110 εκατομμύριων.

...
για ποιον μιλάς?
Λουκακου
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό το "καμία κίνηση πριν τον αγώνα" . Το είδαμε το έργο πολλές φορές και έχει πάντα την ίδια δυσάρεστη κατάληξη. Θέλω να πιστεύω ότι ο δανεισμός του Μπάμπα μπορεί να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα, άσχετα αν είναι εβδομάδα αγώνα. Από αυτά που λέτε καταλαβαίνω ότι το βγάλαν όλοι ταυτόχρονα, άρα μάλλον πήραν ραβασάκι από την ΠΑΕ ότι θα έρθει ο παίκτης. Μακάρι να ισχύει.
23Bron

Δημοσίευση από 23Bron »

gpap έγραψε:
renegade έγραψε:Η Τσέλσι αγοράζει παίκτη που πούλησε με 35 εκατομμύρια με το τρελό πόσο των 110 εκατομμύριων.

...
για ποιον μιλάς?
Λουκακου
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αυτό το καμιά κίνηση πριν τον αγώνα, που είναι σε 5 ημέρες από τώρα, από πού προκύπτει;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Το θέμα είναι ότι είναι ακίνητοι και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το πριν και το μετά μας πειράζει?
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

bersekeros έγραψε:Αυτό το καμιά κίνηση πριν τον αγώνα, που είναι σε 5 ημέρες από τώρα, από πού προκύπτει;
Δεν ξέρω. Και εγώ την ίδια απορία έχω μιας και είδα να το αναφέρουν άλλα παιδιά εδώ μέσα. Προσωπικά μόνο από το paokmania και από τις ειδήσεις που μεταφέρουν συμφορουμίτες ενημερώνομαι. Όπως είπα, ελπίζω να μην ισχύει. Δεν έχει λογική καθώς πρόκειται για θέση (αυτή του αριστερού μπακ) που σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτη, αναξαρτήτως αποτελέσματος αγώνα.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Μα και να περασεις τους Ιρλανδους δεν λεει τιποτα αν δεν περασεις ομιλους, αρα ακομα 2 αγωνες.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Κοιτάξτε, αν ισχύει τότε σίγουρα δεν θα κάνουμε μεταγραφές και μετά την Πέμπτη του αγώνα καθώς μεσολαβεί το Σ/Κ του 15Αύγουστου που ποτέ επί Ιβάν δεν είχαμε εγκρίσεις μεταγραφών. Με το καλό έχοντας περάσει, την ίδια Πέμπτη στις 19/8 θα ακολουθεί το μάτς των playoff που με την ίδια λογική δεν κάνουμε μεταγραφές και έχουμε κολλητά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 22/8 και την ρεβάνς των playoff στις 26/8 και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να κάνουμε μεταγραφή πριν το κρίσιμο εκτός έδρας μάτς της 2ης αγωνιστικής στην Τρίπολη στις 29/8. Οπότε από 30/8 και μετά είμαστε άνετοι στις μεταγραφές οπότε αν ισχύει μπορούμε να χαλαρώσουμε με τις μεταγραφές τα επόμενα (πολλά) 48ώρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγω το ειχα πει για πλακα οτι θα ακούσουμε από ΑΡΔ το «δεν βγάζουν μεταγραφικά για να αφοσιωθεί η ομάδα στον αγώνα της Πέμπτης».
Σίγουρα ο Βιερινια ή Shadow stiker Καβαγκα δεν θα άντεχαν να διαχειριστούν κάτι τέτοιο στην αρχή της καριέρας τους.

Η ουσία είναι ότι 15/8 έχει γενέθλια το Μαράκι, να μαζέψουμε από το φορουμ κανένα φραγκο να τις κάνουμε ένα καλό δώρο για την ονομαστική της εορτή, μπας και φτιάξει η διαθεση της και προχωρήσει καμιά μεταγραφή.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Παιδια σορρυ που γυρνάω λιγο πισω, αλλα αυτος ο μποριλ που κοιταμε ειναι τοσο καλος;

Τιμιο βιογραφικο δεν λεω, αλλα μονο εμενα μου χτυπησε καπως το οτι παιζει αριστερό μπακ με δεξι ποδι; Τωρα θα μου πεις και ο βιερινια το ιδιο κανει, αλλα εχει και ενα ευρωπαικο, εχει μια α κλαση!

Αυτη η κινηση που κανει προς τα μεσα καθε φορα για να την φερει στο δεξι ειναι φουλ προβλεψιμη και χρονοβορα.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν έχει και τα 2 πόδια μια χαρά είναι και το ανάποδο πόδι σου δίνει καλό τελείωμα με το δεξι που δεν το περιμένει ο αμυντικός από το μπακ.
Δεν ειναι και εξτρεμ να πεις θα τον εχουν κλεισει 2 παικτες.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από Τσέχους που όταν ρωτήσαμε για τον Κρεμτσικ δεν είχαν μιλήσει κολακευτικά (χασογλοκη τον ειπαν), οποτε θεωρείτε πιο καλό όνομα εκει.

Το θέμα είναι ότι είναι στα 30, πρόσφατα ανανέωσε με την ομάδα του και για να τον πάρεις θες να σκάσεις 2-2,5εκ και καλό συμβόλαιο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Όσον αφορά τον Μπάμπα επειδή γράφεται ότι:
Σε πρώτη φάση οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και εφόσον πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις θα τα πούνε και για το ποια είναι η τιμή του Μπάμπα και αν με τον νέο δανεισμό θα υπάρξει αυτή την φορά οψιόν αγοράς. (forza)
Στο transfermarkt λέει ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ή το transfermarkt έχει κάποιο λάθος και δεν λήγει το '22 το συμβόλαιο,

ή γιατί γράφουν για οψιόν αγοράς, αφού ο παίκτης του χρόνου θα είναι ελεύθερος;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρώπη που πάνω από 20 μέρες δεν έχει την παραμικρή μεταγραφική εξέλιξη,ουτε καν μια σοβαρή είδηση για ένα απλό ενδιαφέρον…
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

aivas19 έγραψε:Εξτρεμ (2) Δεξι μπακ θελουμε; Αλλο ενα χαφ θελουμε; Και δεκαρι και τελος. Μπαλαντερ: Τερματοφυλακας
Θα τα φας εδώ ή να στα τυλίξω για το σπίτι;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Asimos έγραψε:Ο Μπάμπα θα έρθει.
Μακάρι Άσιμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”