Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Μην περιμένετε απομάκρυνση Ροντρίγκο, βολεύει πολλούς το χαμηλό συμβόλαιο και ο χαρακτήρας του παίκτη.
Προσμένω αποχώρηση Καγκαβα, Εσιτι να αλαφρωσουμε.
Το ότι ο Εσιτι παίζει βασικός δεν σημαίνει πως το θέλουμε κιόλας. Πολλές φορές βάζεις βιτρίνα κάτι που δεν θες μαζί με τα κοσμήματα σου, μήπως και καταφέρεις να το δώσεις. Άδειασε θέση ξένου μετά την "απομάκρυνση" Ουαρντα εξου και το κενό για Μπαμπά.
Ας ελπίσουμε να ΜΗΝ πωληθεί ο Αουγκουστο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ότι ο Εσιτι παίζει βασικός δεν σημαίνει πως το θέλουμε κιόλας. Πολλές φορές βάζεις βιτρίνα κάτι που δεν θες μαζί με τα κοσμήματα σου, μήπως και καταφέρεις να το δώσεις. Άδειασε θέση ξένου μετά την "απομάκρυνση" Ουαρντα εξου και το κενό για Μπαμπά.
οι Ευρωπαίοι και τα ευρωπαϊκά διαβατήρια θεωρούνται ξένοι παίκτες στην Αραβία ?
Όλοι ξένοι είναι για αυτούς
Το συμβόλαιο όμως του Ροντρίγκο μπαίνει στον τελευταίο χρόνο και είναι σχετικά εύκολο να σπάσει (όπως και του Καγκάβα). Άλλωστε δεν βλέπω να υπάρχει μέλλον στη συνεργασία και προοπτική ανανέωσης.chri5ti9 έγραψε:Μην περιμένετε απομάκρυνση Ροντρίγκο, βολεύει πολλούς το χαμηλό συμβόλαιο και ο χαρακτήρας του παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 07 Αύγ 2021, 13:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Παιδιά το έχω γράψει και ξαναγράψει βδομάδες τώραJack_riper έγραψε:Rain υπάρχει περίπτωση να κινηθουμε για τερματοφύλακα?το γραφουνε καπου σημερα
Ναι υπάρχει περίπτωση
Όχι βεβαιότητα αλλά ανάλογα με την αγορά και τις εξελίξεις
Δεν ξέρω αν έχουν κάποιο συγκεκριμένο στοχο ηδη
Δεν έχει σχέση με την γκέλα στο Δουβλίνο
Προηγούνται άλλες υποθέσεις
- bersekeros
Έχεις δίκιο. Το είχα ξεχάσει.seaman έγραψε:Είχε γραφτεί για διαπραγμάτευση με την Al-Shabab Riyadh.bersekeros έγραψε: Για Αουγκούστο και Άραβες, δεν γράφτηκε.
πλεον πρεπει να σταματησουμε στο τι θελουμε και τι χρειαζομαστε να παρουμε και να ξεκινησουμε να ανακοινωνουμε συμφωνιες...ειναι πολλα τα ανοιχτα μετωπα ...
-
Dimg4
Σκεφτηκες πολυ ωρα να το πεις αυτο?seaman έγραψε:Το δίνει και ο Χωριανόπουλος, οπότε μάλλον έχει πέσει χαρτάκι και θα εξαπλωθεί σαν τη φωτιά η είδηση
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ετσι εγινε, αλλα ειναι λιγο ακαιρη η εκφραση.
Εγω δεν εχω καταλαβει παντως αυτο το "προηγειται η ταδε υποθεση/μεταγγραφη". Δεν μπορουμε να δουλευουμε 2 ταυτοχρονα?
Εγω δεν εχω καταλαβει παντως αυτο το "προηγειται η ταδε υποθεση/μεταγγραφη". Δεν μπορουμε να δουλευουμε 2 ταυτοχρονα?
Ωρε, τον ξέχασα τον Εσίταροbersekeros έγραψε:
ΥΓ. Seaman γιατί δεν έγραψες προηγουμένως τον Εσίτι, σε αυτούς που πιάνουν θέσεις ξένων;
Edit: o Tzelas (δεν) το έγραψε.
Αρα είμαστε ήδη υπεράριθμοι με τους 6 συν Μπάμπα (;) πάμε 7 : Douglas, Esiti, Kagawa, Rodrigo, Taylor, Warda
Νομίζω ότι βλέπουμε ένα πλεονέκτημα της β ομάδας που μπορεί να έχει μέχρι 4 μη κοινοτικούς. Οπότε μπορείς όποιον ξένο δεν υπολογίζεις να ζητήσεις από τον ατζέντη του να φέρει πρόταση αλλιώς θα δηλωθεί στην β ομάδα. Έτσι το ζόρι και το κίνητρο είναι στην μεριά του παίκτη αφού δεν σε μπλοκάρει η λύση του συμβολαίου του για να φέρεις ξένο παίκτη.
και όποιος μη κοινοτικός δηλώνεται στις β ομάδες δεν μπορεί να ανέβει στην α μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο (του γενάρη) σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους του ρόστερ της β ομάδας.
Μα δεν προκειταιtzelas έγραψε:και όποιος μη κοινοτικός δηλώνεται στις β ομάδες δεν μπορεί να ανέβει στην α μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο (του γενάρη) σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους του ρόστερ της β ομάδας.
- bersekeros
Ο Νινούα που τον θέλει ο Βόλος, πιάνεται για κοινοτικός;
Επιστρέφει (;) και ο Ζαμπά το Δεκέμβριο.
Επιστρέφει (;) και ο Ζαμπά το Δεκέμβριο.
μη κοινοτικός είναι ο Νινούα αλλά είναι στους κάτω των 23 όπου μπορούμε επιπρόσθετα να έχουμε ακόμη 3
Ο Jaba αν επιστρέψει θα είναι ακριβώς 23 οπότε θεωρώ ότι θα πιάνει μια από τις 5 θέσεις.
Ο Jaba αν επιστρέψει θα είναι ακριβώς 23 οπότε θεωρώ ότι θα πιάνει μια από τις 5 θέσεις.