Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τωρα στα σοβαρα πλην του Ονιεκουρου τι εχουν παρει οι ανταγωνιστες που σε ψηνει; Εχεις καταλαβει οτι ο γαυρος που και καλα απεχει πολυ απο τους υπολοιπους δεν εχει μισο ακραιο μπακ; Εχει 4 που δεν κανουν ολοι μαζι μισο καλο.
Ας μην τα βλεπουμε ολα μαυρα....
Και για να επανελθω στο τοπικ.....αντε να κλεινουμε σιγα σιγα κανενα παικτη μεσα στο σουκου
Και για να επανελθω στο τοπικ.....αντε να κλεινουμε σιγα σιγα κανενα παικτη μεσα στο σουκου
Αυτος ο Ονιεκουρου τι μερος του λογου ειναι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την διαφαινόμενη αποχώρηση Τζόλη, τι υπάρχει ελεύθερο σε αριστερό εξτρέμ;
Το τραγικό φυσικά είναι οτι μπορεί τελικά να πάμε πλέιοφφ με το ταλέντο Λάμπρου.
Το τραγικό φυσικά είναι οτι μπορεί τελικά να πάμε πλέιοφφ με το ταλέντο Λάμπρου.
Έχουμε την βεβαιότητα ή έστω την προσμονή ότι πχ θα πάρουμε καλύτερο αριστερό μπακ από αυτό που θα πάρει ο γαύρος? ή το εξτρέμ που θα πάρουμε θα είναι ποιοτικότερο από τον Ονιεκούρου (που αυτός ήδη πήρε)?nunies4 έγραψε:Τωρα στα σοβαρα πλην του Ονιεκουρου τι εχουν παρει οι ανταγωνιστες που σε ψηνει; Εχεις καταλαβει οτι ο γαυρος που και καλα απεχει πολυ απο τους υπολοιπους δεν εχει μισο ακραιο μπακ; Εχει 4 που δεν κανουν ολοι μαζι μισο καλο.
Εγώ πάντως ήσυχος δεν είμαι ότι θα συμβεί αυτό.
Φυσικά πλέον ο ανταγωνισμός είναι γνωστός και πολύ συγκεκριμένος. Ξέρεις τι έχει, βλέπεις τι φέρνει και καταλαβαίνεις τι πρέπει να φέρεις για να τον κάνεις καλά. Εκτός αν πιστεύεις (η ΠΑΕ, για να μην παρεξηγηθώ) αυτά που είπε το στοματάκι του Μαχλά ή το όσο είναι ο Βαγγέλης πρωθυπουργός εγώ έχω δικαιολογία.
Ναι εχω εμπιστοσυνη οτι θα φερουν ισαξιους, εχω εμπιστοσυνη στον προπονητη που τον Μαρτινς τον εκανε γιογιο την χρονια του νταμπλ, και οχι ουτε που με ενδιαφερει ποιος εχει τα κοζα και δεν τον χρησιμοποιω ποτε σαν δικαιολογια. Θελω ο ΠΑΟΚ να κανει ομαδα που θα τους πηδαει ανεξαρτητως διαιτητων. Και κατσε μην παθει την στραβη μεθαυριο ο γαυρος και θα σου πω εγω τι θα φερει σε αριστερο μπακ. Με κανεναν Λυκογιαννη τον κοβωseaman έγραψε:Έχουμε την βεβαιότητα ή έστω την προσμονή ότι πχ θα πάρουμε καλύτερο αριστερό μπακ από αυτό που θα πάρει ο γαύρος? ή το εξτρέμ που θα πάρουμε θα είναι ποιοτικότερο από τον Ονιεκούρου (που αυτός ήδη πήρε)?nunies4 έγραψε:Τωρα στα σοβαρα πλην του Ονιεκουρου τι εχουν παρει οι ανταγωνιστες που σε ψηνει; Εχεις καταλαβει οτι ο γαυρος που και καλα απεχει πολυ απο τους υπολοιπους δεν εχει μισο ακραιο μπακ; Εχει 4 που δεν κανουν ολοι μαζι μισο καλο.
Εγώ πάντως ήσυχος δεν είμαι ότι θα συμβεί αυτό.
Φυσικά πλέον ο ανταγωνισμός είναι γνωστός και πολύ συγκεκριμένος. Ξέρεις τι έχει, βλέπεις τι φέρνει και καταλαβαίνεις τι πρέπει να φέρεις για να τον κάνεις καλά. Εκτός αν πιστεύεις (η ΠΑΕ, για να μην παρεξηγηθώ) αυτά που είπε το στοματάκι του Μαχλά ή το όσο είναι ο Βαγγέλης πρωθυπουργός εγώ έχω δικαιολογία.
Στον Λυκογιάννη συμφωνούμε.
Και στο ότι παρακολουθούν στην Ομάδα με αγωνία το αν θα χάσει ο γαύρος τα λεφτά του CL και σε αυτό συμφωνούμε.
Πιστεύω να συμφωνούμε και στο ότι θα έχουμε θεματάκι, ανταγωνιστικό τουλάχιστον, αν δεν τα χάσει.
Προς στιγμήν πάντως, μεταγραφικό κατενάτσιο παίζουμε.
Προσωπικά περισσότερο με ανησυχεί το ότι δεν φαίνεται να έχουμε μηχανισμούς για να αλλάζουμε στέγη σε παίχτες που δεν προσφέρουν πια στο ρόστερ και κάθονται στα συμβολαιάκια τους.
Και στο ότι παρακολουθούν στην Ομάδα με αγωνία το αν θα χάσει ο γαύρος τα λεφτά του CL και σε αυτό συμφωνούμε.
Πιστεύω να συμφωνούμε και στο ότι θα έχουμε θεματάκι, ανταγωνιστικό τουλάχιστον, αν δεν τα χάσει.
Προς στιγμήν πάντως, μεταγραφικό κατενάτσιο παίζουμε.
Προσωπικά περισσότερο με ανησυχεί το ότι δεν φαίνεται να έχουμε μηχανισμούς για να αλλάζουμε στέγη σε παίχτες που δεν προσφέρουν πια στο ρόστερ και κάθονται στα συμβολαιάκια τους.
Ετσι ενημερωτικά πάντως οι αξιολόγες περιπτώσεις ελευθέρων παικτών που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις (π.χ. κοινοτικοί, κάτω των 30) έχουν απομείνει ελάχιστες...
- john4serres
Όταν σε ενδιαφέρει κάποιος από τους υφιστάμενους ελεύθερους νομίζω ότι πρέπει να του το δείχνεις, να του κάνεις μια τίμια για την αξία του (και για το ότι δεν πληρώνεις Ομάδα) προσφορά και να απαιτείς την απάντησή του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το να περιμένεις το τέλος των μεταγραφών με την ελπίδα, αυτός να μην βρει την προσφορά που θέλει, το πολύ πολύ (αν κάτσει το σενάριο) μαζί με τα πρωτοβρόχια να σου έρθει και ένα απροπόνητος για ένα τρίμηνο ποδοσφαιριστής. Πιθανότατα βέβαια να προκύψουν καλές περιπτώσεις ελεύθερων στα ξεδιαλέγματα της 31ης Αυγούστου από Ομάδες που θα έχουν αποκλειστεί κλπ κλπ. Κάπου εκεί πάει το έργο. Πολύ ενεργητικό (με χρήμα) μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι δεν φαίνεται στον ορίζοντα
Καλα τα λέει ο Seaman. Στην πρώτη περίπτωση παίρνεις έναν παίκτη που θα σου αποδώσει σε κανα τρίμηνο. Και επειδή έχεις άμεσες ανάγκες και ο παίκτης είναι 3 μήνες παραλία μέχρι τον χειμώνα τον έχεις ήδη βγάλει άχρηστο. Μετά αρχίσει η επόμενη μεταγραφική περίοδος και παλι μια από τα ίδια. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά νομιζω εάν και εφόσον έχεις χρήματα να κλείνεις το ρόστερ σου όσο καλύτερα γίνεται και αν σου κάτσει μια καλή περίπτωση τότε να μπαίνεις και να κανείς τις ποιοτικές προσθήκες. 1-2 που σου αλλάζουν κι επίπεδο. Αν ομως έχεις τρύπες στο ρόστερ που χάσκουν τότε η μέθοδος αυτή δεν είναι και ότι καλύτερο. Πχ ο Ιάπωνας. Επειδή εμείς είχαμε άμεση ανάγκη για παίκτη εκεί πραγματικά δεν πρόσφερε. Πήρες ένα λαχείο και δεν σου έκατσε αλλά παράλληλα απέκτησες και μεγάλο πρόβλημα στα χάφ.
- Dark Knight
Θεωρώ λάθος να αποδίδουμε υπερφυσικές ιδιότητες στον Λουτσέσκου και σε κάθε προπονητή και κάθε παίκτη εδώ που τα λέμε. Το πρώτο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά και προηγούμενοι αποκλεισμοί στο πρόσφατο παρελθόν θα έπρεπε να μας το είχαν κάνει κατανοητό. Πέρα από τις αναλύσεις που φυσιολογικά κάνουμε ως οπαδοί και τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχουμε, είναι προφανές ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα σε κάθε μεταγραφική περίοδο και η ομάδα έχει κατέβει σε κρισιμότατούς αγώνες με σοβαρότατες ελλείψεις που θεωρώ αφελές να υποστηρίζουμε ότι δεν μας κόστισαν προκρίσεις. Ας πάρουμε το παράδειγμα του αριστερού μπακ, που πολλοί λέγανε ότι "έλα μωρε, δεν μπορούμε να περάσουμε τα χωριά με τον Βιερίνια; Και μετά έχουμε τον χρόνο να πάρουμε αυτόν που θέλουμε,στα λεφτά που θέλουμε,παικταρά αλλά αναπληρωματικό του Βιερίνια"!!!!!!!!!! Άποψη μου είναι ότι δεν είμαστε σε θέση (από άποψη ranking) ούτε σε αγωνιστική κατάσταση να σνομπάρουμε κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και οι μεταγραφές θα έπρεπε να γίνονται με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τουλάχιστον στις θέσεις που εμφανώς πονάμε, δηλαδή που έχουμε πρόβλημα και αριθμητικό ακόμη. Όπως κάναμε π.χ. με τον φορ.
- paok re niamou
προσθεστε επισης οτι ο Λουτσε νεους παικτες τους βαζει να παιξουν μετα απο αρκετο καιρο.
που ειναι ολα εκεινα τα ωραια οτι εχουμε σχεδιο πλανο και ολα ΘΑ γινουν......
που ειναι ολα εκεινα τα ωραια οτι εχουμε σχεδιο πλανο και ολα ΘΑ γινουν......
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Έναν άγνωστο Τσεχο τερματοφύλακα που έπαιζε σε μια ομαδούλα της Ισπανίας έναν διεθνή καμερουνέζο που έπαιζε μπουντεσλίγκα και ένα γατάκι Βραζιλιάνο που ειχε 65 γκολ και 20 ασίστ σε 140 εμφανίσεις με την Πόρτο! Βέβαια δεν συγκρίνονται με τις δικές μας μεταγραφάρες αλλά κάτι έκαναν.Ασε που αυτοί παίρνουν άπειρους παίκτες κάτω των 30.Υγ:Για πες λίγο τα δικά μας ακραία μπακ να δω κάτι.....Ειναι μήπως τα χειρότερα τουλάχιστον των τεσσάρων πρώτων;Αν δεν αλλάξει κάτι άρδην στον μεταγραφικό ορίζοντα και στον τρόπο σκέψης αυτών που "τρέχουν" την ομάδα, οι 30 βαθμοί από τον γαύρο θα είναι επιτυχία!nunies4 έγραψε:Τωρα στα σοβαρα πλην του Ονιεκουρου τι εχουν παρει οι ανταγωνιστες που σε ψηνει; Εχεις καταλαβει οτι ο γαυρος που και καλα απεχει πολυ απο τους υπολοιπους δεν εχει μισο ακραιο μπακ; Εχει 4 που δεν κανουν ολοι μαζι μισο καλο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Φίλε μου με το που τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα έπρεπε να γίνουν κινήσεις αποχωρήσεων δίχως συναίσθημα αλλά με ψυχρή λογική,ανανεώσεις κομβικών παικτών, απόκτηση των δανεικών που ξεχώρισαν και αγορά ποιοτικών παικτών που κάνουν την διαφορά εάν θέλαμε να κοντράρουμε στα ίσια για πρωτάθλημα. Από όλα αυτά δεν εγινε σχεδόν τίποτα!!!!!!Dark Knight έγραψε:Θεωρώ λάθος να αποδίδουμε υπερφυσικές ιδιότητες στον Λουτσέσκου και σε κάθε προπονητή και κάθε παίκτη εδώ που τα λέμε. Το πρώτο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά και προηγούμενοι αποκλεισμοί στο πρόσφατο παρελθόν θα έπρεπε να μας το είχαν κάνει κατανοητό. Πέρα από τις αναλύσεις που φυσιολογικά κάνουμε ως οπαδοί και τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχουμε, είναι προφανές ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα σε κάθε μεταγραφική περίοδο και η ομάδα έχει κατέβει σε κρισιμότατούς αγώνες με σοβαρότατες ελλείψεις που θεωρώ αφελές να υποστηρίζουμε ότι δεν μας κόστισαν προκρίσεις. Ας πάρουμε το παράδειγμα του αριστερού μπακ, που πολλοί λέγανε ότι "έλα μωρε, δεν μπορούμε να περάσουμε τα χωριά με τον Βιερίνια; Και μετά έχουμε τον χρόνο να πάρουμε αυτόν που θέλουμε,στα λεφτά που θέλουμε,παικταρά αλλά αναπληρωματικό του Βιερίνια"!!!!!!!!!! Άποψη μου είναι ότι δεν είμαστε σε θέση (από άποψη ranking) ούτε σε αγωνιστική κατάσταση να σνομπάρουμε κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και οι μεταγραφές θα έπρεπε να γίνονται με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τουλάχιστον στις θέσεις που εμφανώς πονάμε, δηλαδή που έχουμε πρόβλημα και αριθμητικό ακόμη. Όπως κάναμε π.χ. με τον φορ.