Μεταγραφές καλοκαιριού III
- paok re niamou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
βαλτε και κανα βιντεο για την ομαδα που επαιξε τελικο με Κρασνονταρ χωρις τον Ακπομ, Βιντεο για την κοροιδια με τον Βιερινια με το σπασμενο τηλεφωνο, Βιντεο για τις μη μεταγραφες βοηθειας στον Αμπελ στον Παμπλο, βιντεο για την ανυπαρκτη οργανωση και την ακομα πιο ανυπαρκτη σχεση των υπαλληλων με ποδοσφαιρο.
Και στο εντυπωσιακο κλεισιμο βαλτε τις στρακαστρουκες που θα σκαζανε για τον Σιαμπανη.
Οσοι κανουν κριτικοι ειναι αλλοθρησκοι..... βολικο αλλα και αστειο ταυτοχρονα
Και στο εντυπωσιακο κλεισιμο βαλτε τις στρακαστρουκες που θα σκαζανε για τον Σιαμπανη.
Οσοι κανουν κριτικοι ειναι αλλοθρησκοι..... βολικο αλλα και αστειο ταυτοχρονα
-
Μπαρκαρούτσος
Συγγνώμη για το σπαμ. Απλά είναι αρχή νέας σελίδας στο topic και δεν θέλω να θαφτεί πίσω.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λοιπόν, θα γράψω κι εδώ εν τάχει μία όσα σημεία βρήκα ότι μαζεύουν
ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, DEPON, PONSTAN, ΠΑΝΕΣ (παιδικές και ενηλίκων), ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ, ΑΛΟΙΦΕΣ FUCIDIN, ΟΡΟΥΣ, ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ, ΒΑΖΕΛΙΝΟΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΕΣ ΓΑΖΕΣ, PULVO, ΜΑΣΚΕΣ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ, ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ, ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ, ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΕΣ (σακούλες, γάντια, οτιδήποτε τέτοιου είδους) ΤΡΟΦΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΑ (τα δύο τελευταία είπαν από το Beauty You ότι δεν χρειάζονται), ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΩΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
B.You
28ης Οκτωβρίου 25, Εύοσμος
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΩΣ 15:00 (θα πάω αύριο εκεί και θα ρωτήσω και για επόμενες μέρες!)
Beauty You
Ερμού 50
ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ 09:00 - 15:00
In House
Μητροπόλεως 96
11:00 - 14:00
Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21
09:00 - 01:00 (ναι, εννιά πρωί με μία μεσάνυχτα), ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Δημοτικό Φαρμακείο Καλαμαριάς (Παπανικόλα 18, 2ος όροφος)
ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 17:00
Battlenet 3D Αριστοτέλους
Βασιλέως Ηρακλείου 40
ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 12:00
(μαζί και τα Battlenet Arena Αγίου Δημητρίου στην ΑΘΗΝΑ, Ιωάννη Μεταξά 4)
Medusa κομμωτήριο
Αγίου Δημητρίου 154 (και σε όλα τα καταστήματα Medusa!)
ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ
Πρόσκοποι Θεσσαλονίκης
Βασιλέως Γεωργίου Α' 1
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 12:00 (6946175865) και ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00 - 21:00 (6947185830)
Cactus Digitalgrowth
Πλατεία Μοριχόβου 1, Λαδάδικα
ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11, 10:00 - 18:00
ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης
Πρώην Δημαρχείο Πολίχνης
07:30 - 14:30
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
La Trappe (καφετέρια) (Αρτέμιδος 49 με Κωνσταντινουπόλεως 142)
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
(είναι από αρειανούς, οπότε καλύτερα μη πάτε με ΠΑΟΚτσήδικα μη γίνει μαλακία)
Κατάληψη Mundo Nuevo
Φιλίππου με Σιατίστης
ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19:00 - 21:00
Fine Day, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, Μεγάλου Αλεξάνδρου 11
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
Αυτά παιδιά, αυτά βρήκα σήμερα. Αν ξέρετε κι αλλού, βάλτε τα να μάθει ο κόσμος. Σε οποιαδήποτε πόλη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παίρνω αφορμή από το σχόλιο σου. Γύρνα δώδεκα ώρες πίσω στο τοπικ και ξαναδιάβασε το. Όλα τα σχόλια. Ένα ένα. Και όταν φτάσεις ξανά στο σχόλιο σου κάνε την σούμα και γράψε ξανά για την αισιοδοξία που βγαίνει από τα μέλη του φόρουμ. Και προτρέπω όλους όσους συμφωνούν με το ποστ σου να το κάνουν. Να δούμε και να βρούμε ρε παιδί μου τους αισιόδοξους. Αυτοί που τα βλέπουν όλα ρόδινα. Οι γεσμενακηδες της ΠΑΕ. Αυτοί που σπέρνουν ψεύτικη αισιοδοξία για να σκεπάσουν την ανικανότητα των διοικούντων.Gospi έγραψε:Μια χαρά όλα! Σφίζει από αισιοδοξία και πίστη το φορουμ!
Ο Λουτσέσκου τα ξέρει όλα.
Ο Λουτσέσκου τα μπορεί όλα.
Η καθυστέρηση είναι μέρος του σχεδίου.
Ολα είναι μέρος του σχεδίου.
Κι αν (μακρια από μας) όλα παν τελικά σκατά, αυτό θα είναι μέρος του σχεδίου πάλι.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Να μας τον δώσουν με 1,5 και να τους πασάρουμε και Murg δεν παίζει ε; μόνο εμείς τέτοιες μαλακίεςМир έγραψε:Με 10εκ τον πουλάνε οι Τουρκοι [FACE WITH TEARS OF JOY]proedros έγραψε:Εγώ διακρίνω πως αν δεν έρθει ο Τζιοβίνκο θα καθυστερήσουμε πολύ να κάνουμε μεταγραφή εκεί…Όταν υπήρχε ΤΔ , συνήθως μιλούσε με 2-3 ταυτόχρονα…τώρα δεν παίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο…Προσωπικά θα προτιμούσα έναν παίκτη σαν τον Πέλκα , να πιέζει δηλ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο εξωφυλλο της φορτσα γραφει οτι σκεφτονται για τερματοφυλακα. 7 Αυγουστου υπαρχουν σκεψεις. 
Επίσης το έχουμε πει και αυτό
Αν παρουσιαστουν καλές ευκαιρίες θα πάρουμε τερματοφύλακα
Αυτό ΔΕΝ αποφασίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της γκελας αλλά πολύ πιο πριν
Αυτό ΔΕΝ αποφασίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της γκελας αλλά πολύ πιο πριν
Οφ τοπικ ή κ όχι. Μετά από συνομιλία με φίλο διαιτητή σουπερ λιγκας μου είπε ότι φέτος τα πραγματα ειναι δυσκολα. Μετά από 3-4 χρόνια που ο τίγρης είχε την διαιτησία φέτος ανήκουν στον Βαγγέλη ξεκαθαρα. Μου είπε παιξε ότι έχεις κ δεν έχεις στο γαυρο. Ξενέρωμα τρελό αλλά από την άλλη όλη η ζωή μάς αυτή είναι. Εγώ παλι πιστεύω ότι θα τους γαμησουμε
Αν οι μοντς θέλουν λεπτομέρειες ευχαρίστως να τις δώσω .
- bersekeros
Ε, κάτι είναι κι αυτό.icue έγραψε:Στο εξωφυλλο της φορτσα γραφει οτι σκεφτονται για τερματοφυλακα. 7 Αυγουστου υπαρχουν σκεψεις.
Το λες κι εξέλιξη.
Γιατί την 1η Ιουνίου 2021, μας λέγανε για σκέψεις νέου τριετούς συμβολαίου στον Πασχαλάκη με μικρή μείωση αποδοχών.
Δηλαδή σκέφτονταν να του κάνουν νέο τριετές συμβόλαιο με 500Κ το χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 07 Αύγ 2021, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μακαρι να έφαγαν φλασιά και να στρόφαρε λίγο! Ο Semper κυκλοφορεί εδώ και 2 μέρες ελεύθερος!Ξυπνάτε εκεί στην Π.Α.Ε Εκτός αν δεν κάνει επειδή δεν είναι 30φευγα η δεν τον πασάρει ο μπαμπάς Lucescuicue έγραψε:Στο εξωφυλλο της φορτσα γραφει οτι σκεφτονται για τερματοφυλακα. 7 Αυγουστου υπαρχουν σκεψεις.
Λοιπόν πονταρω ότι μέχρι τέλους των μεταγραφών,θα γίνουν τα εξής.
1.Δανεισμός ή πώληση Αγκουστο.
2.Αποδέσμευση Γκαγκαβα.
3.Απόκτηση Τζοβινκο.
4.Απόκτηση Μπάμπα.
5.Απόκτηση εξτρέμ από Τουρκία (Δεν ξέρω κάτι,μου έχει κολλήσει ότι θα είναι από εκεί)
6.Απόκτηση χαφ
7.Απόκτηση Τερματοφύλακα.
8.Πώληση Τζόλη.
Να δούμε σε πόσα θα πέσω μέσα.
1.Δανεισμός ή πώληση Αγκουστο.
2.Αποδέσμευση Γκαγκαβα.
3.Απόκτηση Τζοβινκο.
4.Απόκτηση Μπάμπα.
5.Απόκτηση εξτρέμ από Τουρκία (Δεν ξέρω κάτι,μου έχει κολλήσει ότι θα είναι από εκεί)
6.Απόκτηση χαφ
7.Απόκτηση Τερματοφύλακα.
8.Πώληση Τζόλη.
Να δούμε σε πόσα θα πέσω μέσα.
-
Μπαρκαρούτσος
dragon έγραψε:Οφ τοπικ ή κ όχι. Μετά από συνομιλία με φίλο διαιτητή σουπερ λιγκας μου είπε ότι φέτος τα πραγματα ειναι δυσκολα. Μετά από 3-4 χρόνια που ο τίγρης είχε την διαιτησία φέτος ανήκουν στον Βαγγέλη ξεκαθαρα. Μου είπε παιξε ότι έχεις κ δεν έχεις στο γαυρο. Ξενέρωμα τρελό αλλά από την άλλη όλη η ζωή μάς αυτή είναι. Εγώ παλι πιστεύω ότι θα τους γαμησουμε
Πέφτω από τα σύννεφα.
Όσο υπάρχουν var και ξένοι διαιτητές,τα πράγματα δεν γίνεται ποτέ να ξανά γίνουν όπως παλιά.dragon έγραψε:Οφ τοπικ ή κ όχι. Μετά από συνομιλία με φίλο διαιτητή σουπερ λιγκας μου είπε ότι φέτος τα πραγματα ειναι δυσκολα. Μετά από 3-4 χρόνια που ο τίγρης είχε την διαιτησία φέτος ανήκουν στον Βαγγέλη ξεκαθαρα. Μου είπε παιξε ότι έχεις κ δεν έχεις στο γαυρο. Ξενέρωμα τρελό αλλά από την άλλη όλη η ζωή μάς αυτή είναι. Εγώ παλι πιστεύω ότι θα τους γαμησουμε
- bersekeros
Rainmaker,rainmaker έγραψε:Επίσης το έχουμε πει και αυτό
χρειαζόμαστε καλό τερματοφύλακα.
Έχει τερματοφύλακες.
Τι εννοείς αν παρουσιαστούν καλές ευκαιρίες;
Δεν υπάρχουν;
Αν θέλεις τερματοφύλακα, πας και παίρνεις.
-
Μπαρκαρούτσος
Διόρθωσα τη παραπάνω λίστα με τα μέρη συλλογής βοήθειας στη Θεσσαλονίκη..
- bersekeros
Να πω επίσης ότι η Forza μας είχε ζαλίσει τα μέζεα από τον Απρίλιο,
ότι κοιτούσαμε τον Βάτσλικ που πήγε στο γάβρο,
καθώς και τον Μπέγκοβιτς που πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στην Έβερτον.
Ο Φαμπιάνο της ομόνοιας άσχημος θα μας έπεφτε ή επειδή είναι Βραζιλιάνος δεν έχουμε θέση μη κοινοτικού;
ότι κοιτούσαμε τον Βάτσλικ που πήγε στο γάβρο,
καθώς και τον Μπέγκοβιτς που πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στην Έβερτον.
Ο Φαμπιάνο της ομόνοιας άσχημος θα μας έπεφτε ή επειδή είναι Βραζιλιάνος δεν έχουμε θέση μη κοινοτικού;