Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
kostas.doumpis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Βοηθηστε τον αοματο,βοηθηστε τον αοματο!!Παιχτες (ακουω) να φευγουν ,παιχτες δεν (βλεπω ) να ερχονται!Βοηθηστε τον αοματο!Ματια εχω αλλα παιχτες δεν (βλεπω)!! 
Τον τσίμπησε τον Λαμπρουrenegade έγραψε:Στάχτη στα μάτια από τον Μαχλά?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
kosths BXL
καλα αρκετα απιστευτα τελευταια αλλα το τελευταιο ηταν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....γραφουμε οτι θελουμε τον πελκα που καταρχην οποιος μου δειξει ενα στιγμιοτυπο να κανει μια τριπλα θα τον κανω εικονισμα και κατα δευτερον τον πελκα σε ενα παιχνιδι κατοχικο που θελει ο λουτσεσκου τι να τον κανουμε ? τωρα για τα 10 εκ των τουρκων και εγω θελω να πουλησω ενα κινητο που με το ζορι ανοιγει κανα 1000ρικο αλλα δεν το εχω πουλησει ακομα...οσο θα παρει ο γαυρος 12 εκ για τον σεμεδο και 10 για τον σισε αλλο τοσο θα παρει η φενερ 10 για τον πελκα...και βεβαια τον θελαμε τον πελκα και μετα το ματς στην τουμπα με τους ρωσσους που 3 φορες στα πρωτα 30 λεπτα του ηρθε η μπαλα μεσα στην περιοχη και δεν μπορουσε να κανει μισο αδειασμα και να σουταρει δυνατα...
ΥΓ δεν το λεω πρσοβλητικα προς τον προεδρο απλα μου φενεται σουρεαλιστικο στην καλυτερη να γραφουμε οτι θελουμε τον πελκα ενω τοσα χρονια λεγαμε θελουμε κανονικο 10ρι
ΥΓ δεν το λεω πρσοβλητικα προς τον προεδρο απλα μου φενεται σουρεαλιστικο στην καλυτερη να γραφουμε οτι θελουμε τον πελκα ενω τοσα χρονια λεγαμε θελουμε κανονικο 10ρι
-
Luigi Vampa
Τριπλα στον Αγγερ της Μπρονμπι κάτω απ τα πόδια στο 5-0 επί των Δανών στην Τούμπα. Θέλω εικονισμα 
Άρα βρήκαμε που θα επενδύσουμε τα χρήματα σε πιθανή πώληση του Τζόλη 
- sourmenetes
- Moderator
Εεε να τον πάρουμε τότε...Мир έγραψε:Με 10εκ τον πουλάνε οι Τουρκοι [FACE WITH TEARS OF JOY]proedros έγραψε:Εγώ διακρίνω πως αν δεν έρθει ο Τζιοβίνκο θα καθυστερήσουμε πολύ να κάνουμε μεταγραφή εκεί…Όταν υπήρχε ΤΔ , συνήθως μιλούσε με 2-3 ταυτόχρονα…τώρα δεν παίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο…Προσωπικά θα προτιμούσα έναν παίκτη σαν τον Πέλκα , να πιέζει δηλ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Homo Sapiens
Συνήθως δεν είμαι γκρινιάρης με την ομάδα μας...αλλά έχουμε 6 Αυγούστου, πλησιάζουν σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα και έχουν βασικοτατες ελλείψεις στο ρόστερ μας..πρέπει να έρθουν άμεσα παίχτες, παίχτες με κοχονες για να μπορέσουν να προσαρμοστούν άμεσα στην ομάδα μας..δεν ξέρω τι γίνεται συνεχώς μας βγάζουν την πίστη για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές...πρέπει αυτοί που είναι στο σκάουτινγκ να έχουν παίχτες έτοιμους για όλες τις θέσεις για να γίνονται γρήγορα οι μεταγραφές..μικρό μυρμήγκι, υπεύθυνοι μεταγραφών μας σκάσετε στην κυριολεξία..άντε έχει και ζεστή..
https://www.hommedumatch.fr/articles/ex ... ur_2573040
Και με τα 2εκ που δίνουν οι Γάλλοι της Τουλουζ για Ουαρντα φέρνουμε πίσω και Ακτομ[FACE WITH TEARS OF JOY]
Και με τα 2εκ που δίνουν οι Γάλλοι της Τουλουζ για Ουαρντα φέρνουμε πίσω και Ακτομ[FACE WITH TEARS OF JOY]
Δεν μαθαίνουν με τίποτα δαύτοι ε?Мир έγραψε:https://www.hommedumatch.fr/articles/ex ... ur_2573040
Δεν πάει ο γύπας σε Β κατηγορίες, άσε που οι Γαλλίδες είναι περίεργες
Το διαβασα σε σχολιο στο dna και ακομη γελαω….
2 εκατομμύρια; Πολλά είναι αλλά άντε να τους τα δώσουμε να τον πάρουν να τελειώνουμε.

2 εκατομμύρια; Πολλά είναι αλλά άντε να τους τα δώσουμε να τον πάρουν να τελειώνουμε.
Και τον Αουκγουστο που θελουν οι Ν.Αμερικάνοι....
Κατ ειναι και αυτο..
Κατ ειναι και αυτο..
Εκεινος ο ζωγραφος μηπως θελει τον Καντουρι τον παικταρα. Αν και ειναι δυσβασταχτη η απωλεια με κανα ταληρακι ισως τον διναμε.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κοιτα, για να μιλαμε σοβαρα. Εννοειται οτι ο Τζοβινκο (πες το σωστα ρε ανθρωπε, σκεψου να λεγανε Τσιολης αντιστοιχα οι Ιταλεζοι) εχει τις βασεις που απαιτουνται και ηταν παικτης τοπ επιπεδου πριν 8 χρονια. Αλλα η ερωτηση μου ειναι σοβαρη, ειναι στα 34-35 του παικτης που θα μαρκαρει και θα δωσει αυτο που θελει ο Ρουμανος (και) απο τους μεσοεπιθετικους του? Γιατι ακουμε διαρκως οτι κανει παρατηρησεις σε οσους δεν πιεζουν κλπ.renegade έγραψε:Καταρχάς τζάμπα μειωνεις τον εαυτό σου... εντελώς φιλικά.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Τζοβινκο μαρκαρει? Πιο πολυ απο Τζολη? Εγω τον ειχα για ντελικατο φλωρο που πεφτει και βγαζει κραυγουλες Νινιαδη.![]()
Παντως οσοι τον θελετε πολυ μη φοβαστε, αν ηταν να χαλασει η συμφωνια θα διαβαζαμε ηδη μασαζοαρθρα για τον ανανεωμενο Μπισεσβαρ και τον Καγκαβα που μερα με την μερα κερδιζει τον προπονητη του.
Κατά δεύτερον. Δηλαδή λες ότι αν χαλάσει του Τζοβινγκο δεν θα κινηθούμε για άλλον στην θέση του?
Λεφτά μόνο για Τζοβινγκο δίνει ο αρχηγός?.
Υγ και μην στεναχωριέσαι,για να παίξει κάποιος στην Γιούβε στο Καμπιονάτο θα πρέπει να είναι άριστος τακτικά
Τωρα για αντιτζοβινκο δεν ξερω, ΠΑΟΚ εισαι, ειμαστε ικανοι για τα παντα. Οπως δεν περιμενα περσι να πει ο Ρεμπε οτι εχουμε χαφ, οπως δεν περιμενα να μην εχει αριστερο μπακ η ομαδα εδω και μηνες, οπως χιλια δυο ετσι δεν θα μου κανει εκπληξη να ακουσουμε οτι ο ΠΑΟΚ ηθελε μονο τον Τζοβινκο επειδη μπορουσε να τον φερει, και δεν ειχε αναγκη για επιθετικο μεσο. Μπορει και να παρουμε καλυτερο, ποιος μπορει να πει με βεβαιοτητα σ'αυτη την ομαδα?
Θα καταλάβαινα τον προβλήματα σου για το αν στα 35 του μπορεί ο Ιταλός να τα κάνει όλα αυτά αν ο λουτσέσκου δεν τον είχε παίκτη μέχρι πριν κάποιους μήνες.
10 άτομα προπονητικό τιμ κάτι θα ξέρουν. Ας έχουμε λίγη εμπιστοσύνη.
Για τα άλλα που λες τώρα υπάρχουν απαντήσεις. Μπορεί να μην γεμίζουν κανέναν αλλά υπάρχει
Για το χαφ,από τη στιγμή που δεν υπήρχε η διάθεση για σοβαρή επένδυση και δεν θα ερχόταν κάποιος καλύτερος ή πολύ καλύτερος των υπάρχοντων πάρθηκε η απόφαση να μην φέρουμε χαφ...και καλά κάναμε λέω εγώ σε μια χρονιά που έδειχνε χαμένη ούτως ή άλλως.
Για την θέση του αριστερού Μπακ είναι 6 Αυγούστου και είναι εδώ μόνο ο ένας εκ των δύο που θα πάρει τα 2 με 2,5 χιλιάδες λεπτά της θέσης.
Ε εντάξει δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό...λέω εγώ
10 άτομα προπονητικό τιμ κάτι θα ξέρουν. Ας έχουμε λίγη εμπιστοσύνη.
Για τα άλλα που λες τώρα υπάρχουν απαντήσεις. Μπορεί να μην γεμίζουν κανέναν αλλά υπάρχει
Για το χαφ,από τη στιγμή που δεν υπήρχε η διάθεση για σοβαρή επένδυση και δεν θα ερχόταν κάποιος καλύτερος ή πολύ καλύτερος των υπάρχοντων πάρθηκε η απόφαση να μην φέρουμε χαφ...και καλά κάναμε λέω εγώ σε μια χρονιά που έδειχνε χαμένη ούτως ή άλλως.
Για την θέση του αριστερού Μπακ είναι 6 Αυγούστου και είναι εδώ μόνο ο ένας εκ των δύο που θα πάρει τα 2 με 2,5 χιλιάδες λεπτά της θέσης.
Ε εντάξει δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό...λέω εγώ