sourmenetes έγραψε:Θεόφιλος έγραψε:...από εχθές έχω σταματήσει να μιλάω στη γυναίκα μου, στους γείτονες, στους συναδέλφους στη δουλειά...
Κρατάω φωνή μόνο και μόνο για να φωνάξω για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας την Πέμπτη!

Πες ότι σου λέει θα πας γήπεδο.,μη με ζαλίζεις και άσε τα κρατάω φωνή.. Χάχαχαχα
Πάμε να τους λιώσουμε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...αν και έφτασα 42, τόσα χρόνια έχω το ίδιο χούι sourmenetes: Όταν κοντεύει ματς της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, απ’ το πρωί μέχρι να κοιμηθώ τραγουδώ από μέσα μου συνθήματα, πορώνομαι, κάνοντας αμπαλαέα μόνος μου, σα χαζός
-Το ξέρω, τα ίδια κάνεις κι εσύ που με διαβάζεις και γελάς!-
Η γυναίκα μου, οι γείτονες, οι συνάδελφοι γνωρίζουν καλά την τρέλα του ΠΑΟΚΤΣΗ. Γουστάρουν και οι ίδιοι, είτε είναι είτε όχι. Ξέρουν πως παραμένουμε παιδιά, με όμορφη τρέλα κι αγάπη για ότι πιο αληθινό υπάρχει στη ζωή μας.
Γιατί σε κάθε χαρά τσουγκρίζουμε τα ποτήρια (ή τα μπουκάλια) και πίνουμε και ένα (και δύο και τέσσερα…) στην υγειά της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Στη στεναχώρια, έχουμε ένα στήριγμα που ποτέ δε θα μας προδώσει. Πόσες φορές άραγε το καρδιοχτύπι της Τούμπας ξέπλυνε τις έγνοιες μας, αλαφρώνοντας τον πόνο μας;
Αυτά κι άλλα τόσα που δε χωρούν σε λέξεις πιστεύω πως είναι η ΠΑΟΚΑΡΑ για τον καθένα μας. Και η αλήθεια είναι πως όσα κι αν γράψω τέτοια ώρα (50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα) η αλήθεια παραμένει μία: ΔΕ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!
Να είστε καλά Αδέρφια και να συνεχίσετε να αγαπάτε σα παιδιά τον ΠΑΟΚ μας….