11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Ενταξι να μιλάμε για ταβάνι στα 18 είναι πολύ ακραίο πιστεύω.
Εκτος αν κοιτάμε αποκλειστικά το οικονομικό αντίκρυσμα και σκοπεύουμε να γίνουμε Φιτεσε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκτος αν κοιτάμε αποκλειστικά το οικονομικό αντίκρυσμα και σκοπεύουμε να γίνουμε Φιτεσε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Montrealiotis
Από που βλέπεις εσύ ότι έχει πιάσει ταβάνι δηλαδή? Θα μας τρελάνεις. Μιλάμε για έναν 19χρονο που την πρώτη του χρονιά έκανε 16 γκολ και 10 ασίστ και έπιασε ταβάνι κιολας?Aye4 έγραψε:Το έχω ξαναγράψει ως άποψη. Να ρα πάρουμε. Ο παίκτης δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι. Συμβαίνει και σ αυτές τις ηλικίες. Θα έχει πορεία Λημνιου στην Αγγλία. Δανεικός σε Λιγκ 1 και 2. Μακάρι να κάνω λάθος και κάποια στιγμή να λειτου6το ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά δεν το βλέπωxrisitsapa έγραψε:Αρα τα 12εκ + ποσοστο μεταπωλησης για Τζολη μαλλον ειναι κοντα στο ταβανι που μπορουμε να παρουμε..
Δεν είμαι από αυτούς που βγαζουν παοκμετρα ούτε είμαι πιο Παοκτσης από κανέναν άλλο, αλλά καιρό τώρα παρακολουθώ τα ποστ σου και μου φαίνονται ύποπτα και ειρωνικά σαν να είσαι οπαδός άλλης ομάδας και μπαίνεις εδώ και μας κοροϊδεύεις.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θα παρακαλούσα κάποιον mod να ρίξει μια ματιά.
O ΠΕΛΚΑΣ επιασε ταβανι ο ΤΖΟΛΗΣ ταβανι αυριο θα πιασει ταβανι ο ΚΟΥΤΣΙΑΣ ο ΝΤΕΛΙΑΣ κ μεθαυριο ο επομενος .εσεις θελετε νινουα περειρα καγκαουα στοχ λαμπρου εσιτι πασχαλακη κ κανα δυο παλαιμαχους ακομη να τη βρισκεται με το ποιος ειναι ποιο αχρηστος απ τους αλλους
- john4serres
Θα το πω αλλη μια φορά, και ίσως τελευταία.Kostas87 έγραψε:Από που βλέπεις εσύ ότι έχει πιάσει ταβάνι δηλαδή? Θα μας τρελάνεις. Μιλάμε για έναν 19χρονο που την πρώτη του χρονιά έκανε 16 γκολ και 10 ασίστ και έπιασε ταβάνι κιολας?Aye4 έγραψε:Το έχω ξαναγράψει ως άποψη. Να ρα πάρουμε. Ο παίκτης δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι. Συμβαίνει και σ αυτές τις ηλικίες. Θα έχει πορεία Λημνιου στην Αγγλία. Δανεικός σε Λιγκ 1 και 2. Μακάρι να κάνω λάθος και κάποια στιγμή να λειτου6το ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά δεν το βλέπωxrisitsapa έγραψε:Αρα τα 12εκ + ποσοστο μεταπωλησης για Τζολη μαλλον ειναι κοντα στο ταβανι που μπορουμε να παρουμε..
Δεν είμαι από αυτούς που βγαζουν παοκμετρα ούτε είμαι πιο Παοκτσης από κανέναν άλλο, αλλά καιρό τώρα παρακολουθώ τα ποστ σου και μου φαίνονται ύποπτα και ειρωνικά σαν να είσαι οπαδός άλλης ομάδας και μπαίνεις εδώ και μας κοροϊδεύεις.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θα παρακαλούσα κάποιον mod να ρίξει μια ματιά.

Τα περσινά νούμερα του Τζόλη είναι πλασματικά.
Σαν παίκτης δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμη. Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει τοπ παίκτης.
- Montrealiotis
Φυσικά θέλει πολύ δουλειά για να γίνει τοπ παίκτης, ένα παιδί 19 χρόνων είναι.
Το θέμα όμως είναι ότι έδειξε ότι είναι για μεγάλα πράγματα και όσο πλασματικά και να είναι τα νούμερα του δεν παύουν να είναι εντυπωσιακά.
Το θέμα όμως είναι ότι έδειξε ότι είναι για μεγάλα πράγματα και όσο πλασματικά και να είναι τα νούμερα του δεν παύουν να είναι εντυπωσιακά.
Στα ταμεία δεν κάθεται τίποτα.PAOK_Antarctica έγραψε:Το να παίρνουμε 10δες εκατομμύρια για να κάθονται στα ταμεία κάνει τις πωλησεις αχρειαστες.
Αν δεν είχαμε πουλήσει τον Γιαννούλη, πάλι τις ίδιες μεταγραφές θα κάναμε.
Με την πολιτική που ακολουθούμε οι πωλήσεις μόνο αποδυνάμωση φέρνουν.
Συγνώμη αλλά τους ισολογισμούς της ομάδας τους βλέπατε?
Μέσο όρο 15-20 εκατομμύρια κάθε χρόνο μέσα μπαίναμε.
Αν δεν είχαμε τις φετινές πωλήσεις με παίκτες των τεσσάρων και πέντε κατοστάρικων θα ασχολούμαστααν και όχι με παίκτες που παίρνουν 1,2
- ΑποστόληςΑ
Αυτά τα γκολ και τις ασίστ που πέτυχε ο Τζόλης πέρυσι σταμάτησαν πριν περίπου ένα εξάμηνο.
Από τότε δεν βλέπεται. Για αυτό και δεν μπορεί να φέρει πάνω από 12 μύρια.
Από τότε δεν βλέπεται. Για αυτό και δεν μπορεί να φέρει πάνω από 12 μύρια.
Χωρις Ευρωπη και Τσαμπιονς Λιγκ οτι και να εκανε δε θα εφερνε πανω 12-15 μυρια.
Αληθειες δυστυχως. Ακομα ασχολουμαστε με καντουριδες και με βαρελα.malampar έγραψε:O ΠΕΛΚΑΣ επιασε ταβανι ο ΤΖΟΛΗΣ ταβανι αυριο θα πιασει ταβανι ο ΚΟΥΤΣΙΑΣ ο ΝΤΕΛΙΑΣ κ μεθαυριο ο επομενος .εσεις θελετε νινουα περειρα καγκαουα στοχ λαμπρου εσιτι πασχαλακη κ κανα δυο παλαιμαχους ακομη να τη βρισκεται με το ποιος ειναι ποιο αχρηστος απ τους αλλους
Αυτος θα ανανεωνει μεχρι τα 50 γιατι ειναι μαγος κλπ κλπ και δεν ξερουμε εμεις. Τον κραταμε με νυχια και με δοντια μη μας τον παρει η Ναπολιjohn4serres έγραψε:Χεχεgika έγραψε:Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.
Αντε να πουλήσουμε και τον Ελ Καντουρι, το ποσό δεν με ενδιαφέρει.
- PAOK_Antarctica
Ποια ομάδα βγάζει κέρδος για να βγάλει ο ΠΑΟΚ δηλαδή; Κάθε χρόνο μέσα θα μπαίνουμε.renegade έγραψε:Στα ταμεία δεν κάθεται τίποτα.PAOK_Antarctica έγραψε:Το να παίρνουμε 10δες εκατομμύρια για να κάθονται στα ταμεία κάνει τις πωλησεις αχρειαστες.
Αν δεν είχαμε τις φετινές πωλήσεις με παίκτες των τεσσάρων και πέντε κατοστάρικων θα ασχολούμαστααν και όχι με παίκτες που παίρνουν 1,2
Φέτος υποτίθεται ξεμπερδέψαμε με το FFP, που ήταν η αιτία της πρότερης λιτότητας. Πουλήσαμε και τον Γιαννούλη 8 μύρια.
Δηλαδή πήραμε Τέιλορ και Ολιβέιρα ΕΠΕΙΔΗ πουλήσαμε τον Γιαννούλη; Αν δεν τον πουλούσαμε ποιον θα παίρναμε; Τον Σακελλαρίου πίσω;
Είναι η μεταγραφική μας ενίσχυση, εικόνα ομάδας που ξέμπλεξε με το FFP, πούλησε παίκτη 8 μύρια και περιμένει να πουλήσει άλλον έναν για 12; Με την καμία.
- paok re niamou
Καταρχάς πήρες Ολιβέιρα,κουρτιτς, τευλορ. Με τους δύο εκ των τριών με πάνω από ένα εκατομμύριο μισθό. τώρα επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι ο Ολιβέιρα είναι παίκτης του κατοστάρικου και περνάει στο ντουκου αυτή η μεταγραφή δεν πάει να πει ότι δεν έπεσε χρήμα.PAOK_Antarctica έγραψε:Ποια ομάδα βγάζει κέρδος για να βγάλει ο ΠΑΟΚ δηλαδή; Κάθε χρόνο μέσα θα μπαίνουμε.renegade έγραψε:Στα ταμεία δεν κάθεται τίποτα.PAOK_Antarctica έγραψε:Το να παίρνουμε 10δες εκατομμύρια για να κάθονται στα ταμεία κάνει τις πωλησεις αχρειαστες.
Φέτος υποτίθεται ξεμπερδέψαμε με το FFP, που ήταν η αιτία της πρότερης λιτότητας. Πουλήσαμε και τον Γιαννούλη 8 μύρια.
Δηλαδή πήραμε Τέιλορ και Ολιβέιρα ΕΠΕΙΔΗ πουλήσαμε τον Γιαννούλη; Αν δεν τον πουλούσαμε ποιον θα παίρναμε; Τον Σακελλαρίου πίσω;
Είναι η μεταγραφική μας ενίσχυση, εικόνα ομάδας που ξέμπλεξε με το FFP, πούλησε παίκτη 8 μύρια και περιμένει να πουλήσει άλλον έναν για 12; Με την καμία.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι να έρθουν και οι Τζοβινγκο ( ή κάποιος άλλος στη θέση του) και εξτρέμ ( σε περίπτωση πώλησης τζολη) όπου και αυτοί θα έχουν μισθό πάνω από το μυριο.
Από κει και πέρα υπάρχουν οι σβιντερφσκι 9 κατοστάρικα ( σύμφωνα με τα μέσα κ οι καντουρι, εσιτι, μπίσεσβαρ,Βαρελά, ινγκασον που παίρνουν από 7,5 και πάνω.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ των 30 εκατομμυρίων εσόδων τι θα πρέπει να έχει,11 παίκτες που θα παίρνουν πάνω από εκατομμύριο και άλλους 11 που θα παίρνουν τουλάχιστον 6-7 κατοστάρικα?
Ή μήπως θα πρέπει κάθε χρόνο να ανοίγει αύξηση μ.κ πάνω από 20 εκατομμύρια,?
Κανείς δεν είπε ότι θα πρέπει να βγάζει κέρδος,αλλά το να είναι τά έσοδα ένα ευρώ και τα έξοδα δύο είναι άρρωστο και μακροπρόθεσμα δεν οδηγεί πουθενά
Κάνεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ φίλε. Και μάθε να αντέχεις και την έκφραση όλων των απόψεων. Γιατί δηλαδή να γράφονται παρόμοιες απόψεις για ένα σωρό 19χρονους και να μη μπορώ να τη γραψω6εγω για τον Τζολη? Εσύ που είσαι μπαλαδοφατσα πίστευε το αντίθετο. Εγώ που είμαι άσχετος επέτρεψε να έχω την άποψη μου.Kostas87 έγραψε: Δεν είμαι από αυτούς που βγαζουν παοκμετρα ούτε είμαι πιο Παοκτσης από κανέναν άλλο, αλλά καιρό τώρα παρακολουθώ τα ποστ σου και μου φαίνονται ύποπτα και ειρωνικά σαν να είσαι οπαδός άλλης ομάδας και μπαίνεις εδώ και μας κοροϊδεύεις. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θα παρακαλούσα κάποιον mod να ρίξει μια ματιά.
Νταμπαντούμπας ήτανε αλλά για την εποχή του την έκανε τη δουλειά του......δεν είμαι σίγουρος ποιος ήταν πιο ευρύπυγος, αυτός ή ο Νικός ο Σταυρόπουλος. Ενστικτωδώς θα έλεγα ο δεύτερος αλλά ίσως να είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στο αντικείμενο σύγκρισης, καθώς ως γνωστόν ο Νίκος ήταν ο μόνος που κατέβαζε μπάλα με την όπισθεν......paok re niamou έγραψε:ο Σωτηρης Σακελλαριου ηταν πολυ καλο πλει μεικερ στην εποχη του