Συνθήματα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Συνθήματα

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

adidas1926 έγραψε:Προσωπικα πιστευω πως ειναι αλλο ενα συνθημα που θα μπει στο συρταρι με τοσα αλλα των τελευταιων ετων.Δυσκολο να προχωρησει οτιδηποτε καινουργιο πλεον,εδω δε μπορουμε να πουμε τα παλια(με ελαχιστες εξαιρεσεις)..συμφωνώ

Και εμενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα(βεβαια περιπου παρομοια αποψη ειχα και οταν ακουσα το "δικεφαλε μεγαλωσα" και επειτα αρχισα να το γουσταρω πολυ) αλλα το θεμα ειναι πως ειναι απλα μια προταση,ενα γουστο μιας παρεας που τραβιεται με τον ΠΑΟΚ και βγαλανε ενα συνθημα και τελος.κανένα πρόβλημα

Αλλο να λες την αποψη σου οτι δεν σου αρεσει,δε γουσταρεις τους στιχους για τα ντραγκς παλι,δε γουσταρεις τον ρυθμο οτιδηποτε τελοσπαντων και αλλο να λες "εμετος" και "γελακια".Τα ατομα ειπαν οτι τους βγηκε,το κανανε μια ηχογραφηση και το ανεβασανε και καλα κανανε.Μια προσπαθεια κανανε,κριμα να τους αποκαλεις "εμετος" οταν μαλιστα γραφονται χιλια δυο μαργαριταρια στο τοπικ του φορουμ σου "νεες προτασεις για συνθηματα" και εκει κανενας δε λεει κακο λογο(και πολυ σωστα γινεται αυτο).Για να βγαζει καποιος εστω και ενα στιχακι για τον ΠΑΟΚ,το λεει η ψυχουλα του,θελει να ασχοληθει,εχει στην ζωη του τον ΠΑΟΚ.. Θέλει να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και έχει στη ζωή του τον ΠΑΟΚ και βγάζει αυτό το πράμα για σύνθημα. Μέσα στα στενά η ζωή μας όλη ποτά τσιγάρα και ναρκωτικά. Μάλιστα. Μια συμμορία δηλαδή τι θα έλεγε? Δικεφαλε σε αγαπώ και ΠΑΟΚΑΡΑ μου ομαδαρα μου? Τι σχέση έχει αυτό το πράμα με τον αθλητισμό και με τις αξίες και ηθικές που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ? Άμα τέτοια άτομα θέλουν να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ καλύτερα να μην το κάνουν. Και αν έχουν αυτόν τον ΠΑΟΚ στην καρδιά τους μάλλον λάθος ΠΑΟΚ ξέρουν

Μαλλον καποιοι υπευθυνοι εδω μεσα το καβαλησαν για τα καλα το καλαμι....μάλιστα.....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σνουφελ σου ειπα και κατι ιδιαν οτι σε μερικεα συμφωνω και επαυξανω σε μερικα διαφωνω καθετα. αλλα τεσπα.

adidas, το ιδιο και με εσενα. και δεν το συνεχίζω. γιατι στα λογια ολα ευκολα ειναι. και περα απο μοντ, τα παιδια δεν παυουν να ειναι και μελη με την οποια αποψη τους, οποτε εισαι πολυ λαθος αδελφε σε αυτο. A! και φορουμ ΜΑΣ. γιατι για να γραφουμε ολοι την αποψη μας ειναι.

ον τοπικ:

[youtube]GJHcmvY7P6c[/youtube]

ΑΥΤΟ, που ειναι και γαμο, γιατι δεν προχώρησε;

και ουτε ναρκοτικα και μεγαλες αληθειες και ωραιο ρυθμο.

απο οσα εχω ακουσει τελευταια ισως το πιο ωραιο και που μπορει να ακουστει.

οκ, και το εμεις δεν ειμαστε καλα μπορει να μπει σε..προγραμμα που και αυτο μου αρεσει τα μάλα.. :D
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

adidas1926 έγραψε:Τα ατομα ειπαν οτι τους βγηκε,το κανανε μια ηχογραφηση και το ανεβασανε και καλα κανανε. Για να βγαζει καποιος εστω και ενα στιχακι για τον ΠΑΟΚ,το λεει η ψυχουλα του,θελει να ασχοληθει,εχει στην ζωη του τον ΠΑΟΚ..

ποσο δικιο εχεις ρε αδερφε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

adidas1926 έγραψε:Μαλλον καποιοι υπευθυνοι εδω μεσα το καβαλησαν για τα καλα το καλαμι....

Τα λέμε σε μια βδομάδα.
Κανόνες forum. Υπάρχουν στις υπογραφές μας.

Υπάρχει και στο προβλήματα και λύσεις:

sourmenetes έγραψε:Επειδή τα πράγματα καιρό τώρα έχουν γίνει λίγο διαφορετικά και επειδή οι περισσότεροι βλέπετε μια βιτρίνα και όχι όσα καθημερινά τρέχουν, εκ μέρους της mod team θέλω να σας ενημερώσω για τα εξής.

4)Επιθέσεις προς μοντ θα έχουν συνέπειες. Αυτοί ειναι οι μοντ και δε θα αλλάξουν μιας και κανείς δε φαίνεται να θέλει να βοηθήσει προς το παρόν. Να ξέρετε ότι έχουν γίνει δεκάδες προτάσεις σε πολλά μέλη για να αναλάβουν αλλά δε δέχτηκαν.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

[youtube]C4umKsnDO4c[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για σας που το στερητικο σας βαραει ταβανι.

[youtube]RsyRtrFq_oE[/youtube]

Μια δοση το πρωι με τον καφε, μια το βραδυ μετα τη ρετσινα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τρία μπουκάλια μαλαματίνας, με σιρόπι :pano: παρακαλώ... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

kataramenos5 έγραψε:Για σας που το στερητικο σας βαραει ταβανι.

[youtube]RsyRtrFq_oE[/youtube]

Μια δοση το πρωι με τον καφε, μια το βραδυ μετα τη ρετσινα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όχι δεν ταιριάζει

Είναι συμβολικό και δεν αφορά απλούς ανθρώπους και ζώα που καίγονται

Και διαγράφω το μήνυμα σου δεν είναι αποδεκτο
Άβαταρ μέλους
Mene'

Δημοσίευση από Mene' »

Συγνώμη δε θα επαναληφθεί
miselinio

Δημοσίευση από miselinio »

Συνθήματα παρά πολλά γραφτηκανε για σενα -εγω όμως για σένανε θα λέω μόνο ενα- είσαι ζωή και ιερό ανάσα στη ζωή μου-εναν αγώνα αν δε δω φεύγει η αναπνοή μου-εσυ Σαι η ουσία που μένω στη ζωή το οξυγόνο σου ζητώ την κάθε Κυριακη- είσαι ΠΑΟΚΑΡΑ μου ψυχή μου χαραγμενη-παντου θα σε ακολουθω σ όλη την οικουμένη.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εκτός βουλής να βγεί ο Αυγενάκης,
στη φυλακή να πάει ο χοντρός,
και ο λαός του ΠΑΟΚ να φωνάζει
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΠΡωΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

https://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=22&t=7986&start=75
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Κυρ 12 Σεπ 2021, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Πολυ καλο
Άβαταρ μέλους
PAOKmeister

Δημοσίευση από PAOKmeister »

Μπροστά στον Κεντρικό
Σε ετρεξά ερπετό
Τα πόδια πήραν φωτιά