Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Caballo Viejo
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Πριν λίγο στις ειδήσεις των 11:00 της ΕΡΑ ΣΠΟΡ είπαν ότι Σαουδαραβικά και Ιταλικά ΜΜΕ γράφουν πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Αλ Χιλάλ και Τζιοβίνκο. Τι γίνεται επιτέλους μ' αυτή την περίπτωση; Φάγαμε ολόκληρο καλοκαίρι περιμένοντας.
Υπολογίστε και εμένα αδέρφια στο παρέακι που ξυλοφορτωνει στα αεροδρόμια.kataramenos5 έγραψε:+1rainmaker έγραψε:Μας πρηξανε τα παπάρια με το μυρμήγκι
Εγώ σας το λέω να ξέρετε θα πάω με τον Μπάρλοου για ξύλο στο αεροδρόμιο
Ο barlow ξερει καλυτερα
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν βγάλει είδηση η ΕΡΑ αυτοκτονωCaballo Viejo έγραψε:Πριν λίγο στις ειδήσεις των 11:00 της ΕΡΑ ΣΠΟΡ είπαν ότι Σαουδαραβικά και Ιταλικά ΜΜΕ γράφουν πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Αλ Χιλάλ και Τζιοβίνκο. Τι γίνεται επιτέλους μ' αυτή την περίπτωση; Φάγαμε ολόκληρο καλοκαίρι περιμένοντας.
- kataramenos5
Σιγά μην έχουν είδηση.rainmaker έγραψε:Αν βγάλει είδηση η ΕΡΑ αυτοκτονωCaballo Viejo έγραψε:Πριν λίγο στις ειδήσεις των 11:00 της ΕΡΑ ΣΠΟΡ είπαν ότι Σαουδαραβικά και Ιταλικά ΜΜΕ γράφουν πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Αλ Χιλάλ και Τζιοβίνκο. Τι γίνεται επιτέλους μ' αυτή την περίπτωση; Φάγαμε ολόκληρο καλοκαίρι περιμένοντας.
Απλή συλλογιστική, δεδομένου ότι ο Περέιρα πέρασε ιατρικά και υπέγραψε με τους Άραβες στο Παρίσι.
Το δίνουν πολλοί. Και δε νομίζω πλέον να έχει και άλλο τζόγο αυτή η ιστορία
transfermark:
Guivinco
Rumours (Probability of transfer)
- Besiktas 33%
- Venezia 42%
- Olympiakos 44%
- PAOK 68%
Guivinco
Rumours (Probability of transfer)
- Besiktas 33%
- Venezia 42%
- Olympiakos 44%
- PAOK 68%
ξέρεις πόσο χρονών είναι;kataramenos5 έγραψε:Ελευθερος ο Μεσι.Ξυπνατε κει στην ΠΑΕ
Πόσο ντροπή αυτό το δήθεν κλαμπ με τους Κινέζους και τους Αμερικάνους οπαδούς που τον άφησαν ελεύθερο.kataramenos5 έγραψε:Ελευθερος ο Μεσι.Ξυπνατε κει στην ΠΑΕ
Αυτά δε γίνονται.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα..
Ούτε θα ήθελα να είμαι στο μπαρτσελομανια να γράφει ο ένας "το μπούλο γερο Μέσσι", ο άλλος "όχι πρέπει να μείνει είναι ζωντανή ιστορία της ομάδας" κι ο παραλλος "προσέφερε και αμοιφθηκε αδρά ο κύριος Μέσσι γι αυτό τον ευχαριστούμε τέλος δε θα κλάψουμε κι όλας".
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν και σίγουρα το ξέρεις, το γράφω για τον thecursed (καταραμενε5 εσύ;), έχει βγει από χθες η είδηση.seaman έγραψε:Το δίνουν πολλοί. Και δε νομίζω πλέον να έχει και άλλο τζόγο αυτή η ιστορία
- kataramenos5
οχι ρε εγω ειμαι ο Μανι,ισως κι ο pilotosΜαυρο Χιονι έγραψε: Αν και σίγουρα το ξέρεις, το γράφω για τον thecursed (καταραμενε5 εσύ;), έχει βγει από χθες η είδηση.
Μια χαρά βγαίνει ο επαναληπτικός με αριστερό εξτρέμ Καντουρί, δεκάρι Μπίσε, χαφ Εσίτι, αριστερό μπακ τον αρχηγό και δεξί μπακ Σοάρες... Δεν επείγουν οι μεταγραφές. Εξάλλου τέλη του μήνα σκάνε τα λαυράκια. Εδώ δεν έσκασε πέρισυ η ΠΑΕ με τα προκριματικά του Τσου Λου, φέτος θ' αλλάξει κάτι; Χαλαρααααα.....
Ζωντανή όντως,αλλά έχει κάνει και πολλά στραβά τα τελευταία χρόνια.Parolos έγραψε:Πόσο ντροπή αυτό το δήθεν κλαμπ με τους Κινέζους και τους Αμερικάνους οπαδούς που τον άφησαν ελεύθερο.kataramenos5 έγραψε:Ελευθερος ο Μεσι.Ξυπνατε κει στην ΠΑΕ
Αυτά δε γίνονται.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα..
Ούτε θα ήθελα να είμαι στο μπαρτσελομανια να γράφει ο ένας "το μπούλο γερο Μέσσι", ο άλλος "όχι πρέπει να μείνει είναι ζωντανή ιστορία της ομάδας" κι ο παραλλος "προσέφερε και αμοιφθηκε αδρά ο κύριος Μέσσι γι αυτό τον ευχαριστούμε τέλος δε θα κλάψουμε κι όλας".
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν ξεφεύγεις από τα όρια της θέσης σου, είσαι πλέον σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Από τότε που σταμάτησε να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο και αυτός αλλά Κ η ομάδα έχασαν.
Μπορεί να ξέρει όση μπάλα δεν ξέρει όλος ο πλανήτη αλλά αρχηγός σαν τον πουγιολ και τον Τσάβι όχι απλά δεν ήταν αλλά ούτε καν πλησίασε.