11.Χρήστος Τζόλης
- buffalobill4
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Από τη στιγμή που αρχίσανε όλοι να γράφουν για πρόταση και τιμή που ο ΠΑΟΚ θα αποδεχτεί κλπ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Τώρα αν θα γίνει σήμερα αύριο ή σε μια βδομάδα δεν έχει μεγάλη διαφορά
Μου αρέσει που πρέπει να γραφτούν τα αυτονόητα για να καταλάβουμε τι παίζει όταν σε ζητάει ομάδα πρεμιέρ λιγκ. Μόνο ο Γεωργάτος προτίμησε λιμανισιο φραπέ από το να παίζει με τον Βιερι στην Ιντερ. Δηλ θα πείσεις 19 χρ παίκτη ότι στην Ελλάδα είναι καλύτερα.Luigi Vampa έγραψε:Δυστυχώς Πρεμιερ λιγκ είναι μεγάλο δέλεαρ. Ακόμα κ νεοφώτιστη ομάδα. Συν το ότι θα χει το Γιαννούλη εκεί, συν το ότι θα χει ευκαιριες να παίξει. Μέσα σε 3 βδομάδες θα παίξουν με Λίβερπουλ κ Μάντσεστερ Σιτι. Ποιος δε θα θελε να είναι εκεί. Μη γελιομαστε
Καλή επιτυχία στο παιδί. Πάντα σοβαρό, πάντα μετρημένο - σχεδόν εσωστρεφές με την καλή έννοια. Μακάρι όλοι οι παίκτες που βγάζουμε να έχουν αυτή την τοποθέτηση και να μην είναι καγκουρό-τσόνια. Κάτι θα δείχνει αυτό για το Club γενικότερα.
Η τιμή που θα πωληθεί για μένα είναι irrelevant. Φύγε και κάνε τον ΠΑΟΚ περήφανο αγόρι μου και μην ακούς κανένα και τίποτα.
Knock 'm dead.
Η τιμή που θα πωληθεί για μένα είναι irrelevant. Φύγε και κάνε τον ΠΑΟΚ περήφανο αγόρι μου και μην ακούς κανένα και τίποτα.
Knock 'm dead.
- bersekeros
Πώς ακριβώς θα κάνει τον ΠΑΟΚ περήφανο ο Τζόλης, όταν δεν θα παίζει γι'αυτόν;cellophan έγραψε:Φύγε και κάνε τον ΠΑΟΚ περήφανο αγόρι μου και μην ακούς κανένα και τίποτα.
Knock 'm dead.
Δηλαδή στην Ευρώπη ο Χάαλαντ αυτή τη στιγμή, κάνει περήφανη τη Μόλντε;
bersekeros έγραψε:Πώς ακριβώς θα κάνει τον ΠΑΟΚ περήφανο ο Τζόλης, όταν δεν θα παίζει γι'αυτόν;cellophan έγραψε:Φύγε και κάνε τον ΠΑΟΚ περήφανο αγόρι μου και μην ακούς κανένα και τίποτα.
Knock 'm dead.
Ακριβώς με την ίδια λογική που αν το παιδί σου φύγει στην Αμερική και διαπρέψει σε κάτι - εσύ θα νιώθεις περήφανος και θα το λες και στον περιπτερά της γειτονιάς σου. Ήμαρτον.
- bersekeros
Ο Πέλκας δηλαδή αυτή τη στιγμή κάνει περήφανο τον ΠΑΟΚ που διαπρέπει στην Τουρκία;
Που φωνάζουν εν χορώ το όνομά του;
Γιατί εάν θυμάμαι καλά, αυτός ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
Πώς αυτό κάνει υπερήφανο τον ΠΑΟΚ;
ΥΓ. Αν το παιδί μου έπρεπε να φύγει για την Αμερική γιατί το "έδιωξε" η πατρίδα του ή δεν μπορούσε να το κρατήσει, περήφανη θα ήταν η Αμερική που του έδωσε τις ευκαιρίες για να προκόψει και το παιδί μου το ίδιο για τις ικανότητες και την προκοπή του,
και όχι η όποια πατρίδα του, που ήταν ανίκανη να το κρατήσει για να προσφέρει εκεί.
Σωστά;
ΥΓ. Αν το παιδί μου έπρεπε να φύγει για την Αμερική γιατί το "έδιωξε" η πατρίδα του ή δεν μπορούσε να το κρατήσει, περήφανη θα ήταν η Αμερική που του έδωσε τις ευκαιρίες για να προκόψει και το παιδί μου το ίδιο για τις ικανότητες και την προκοπή του,
και όχι η όποια πατρίδα του, που ήταν ανίκανη να το κρατήσει για να προσφέρει εκεί.
Σωστά;
Όχι. Εσύ βλέπεις ομάδες, πατρίδες, κόμματα, οργανώσεις, φράξιες. Εγώ βλέπω ανθρώπους. Δε θα συναντηθούμε ποτέ, οπότε ας μην το προσπαθήσουμε.bersekeros έγραψε:Ο Πέλκας δηλαδή αυτή τη στιγμή κάνει περήφανο τον ΠΑΟΚ που διαπρέπει στην Τουρκία;
Σωστά;
- bersekeros
Εσύ είπες να φύγει ο Τζόλης και να κάνει υπερήφανο τον ΠΑΟΚ.
Πώς θα τον κάνει υπερήφανο δεν μας είπες όμως.
- pisakaipoupoula
Είναι πολύ άδικο να λέγεται κάτι τέτοιο ειδικά για τον Πέλκα που προσέφερε τόσα και τόσα.
Κυρίως γιατί δεν ξύπνησε μια μέρα κ είπε θέλω να φύγω, γίνανε πολλά εις βάρος του από συνοπαδούς, πάρα πολλά τα οποία προφανώς τα μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του και δεν θέλουν να έχουν την ίδια "τύχη"...μην το αναλύσουμε καλύτερα κ είμαστε και εντελώς εκτός θέματος
Κυρίως γιατί δεν ξύπνησε μια μέρα κ είπε θέλω να φύγω, γίνανε πολλά εις βάρος του από συνοπαδούς, πάρα πολλά τα οποία προφανώς τα μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του και δεν θέλουν να έχουν την ίδια "τύχη"...μην το αναλύσουμε καλύτερα κ είμαστε και εντελώς εκτός θέματος
ΟΚbersekeros έγραψε:Εσύ είπες να φύγει ο Τζόλης και να κάνει υπερήφανο τον ΠΑΟΚ.
- bersekeros
Οκ ε;
14 Αυγούστου παίζει η Νόριτς με τη Λιβερπουλ.
Εάν νικήσει η Νόριτς τη Λίβερπουλ με γκολ του Τζόλη μετά από πάσα / ασσίστ του Γιαννούλη, θα έχει γίνει πολύ υπερήφανος ο ΠΑΟΚ.
Ιδίως εάν στις 12 Αυγούστου γίνει κανένα τσαφ και αποκλειστούμε απο τους ημιερασιτέχνες της Ιρλανδίας που θα είναι καταστροφή.
Μεγάλη περηφάνια θα έχει ο ΠΑΟΚ.
Εάν νικήσει η Νόριτς τη Λίβερπουλ με γκολ του Τζόλη μετά από πάσα / ασσίστ του Γιαννούλη, θα έχει γίνει πολύ υπερήφανος ο ΠΑΟΚ.
Ιδίως εάν στις 12 Αυγούστου γίνει κανένα τσαφ και αποκλειστούμε απο τους ημιερασιτέχνες της Ιρλανδίας που θα είναι καταστροφή.
Εκανες κ οπαδος της Μολντε; Εγω παντως μονο περηφανια ενιωσα οταν ο Πετζα γαμουσε στο ΝΒΑbersekeros έγραψε:Πώς ακριβώς θα κάνει τον ΠΑΟΚ περήφανο ο Τζόλης, όταν δεν θα παίζει γι'αυτόν;cellophan έγραψε:Φύγε και κάνε τον ΠΑΟΚ περήφανο αγόρι μου και μην ακούς κανένα και τίποτα.
Knock 'm dead.
Εκτος τοπου κ χρονουbersekeros έγραψε:Οκ ε;
-
Τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω, αλλά εμένα σαν ΠΑΟΚτση με έκανε περήφανο να βλέπω τον Πετζα να παίζει NBA κ να παιρνει κ δακτυλίδι, τον Ζαγορακη κ τον Βρυζα να σηκώνουν Euro κ να κάνουν καριέρα σε Αγγλία κ Ιταλια κ πολλά άλλα παραδείγματα μικρότερης εμβέλειας, ακόμα κ ξένων παικτών που πέρασαν για λίγο.bersekeros έγραψε:Εσύ είπες να φύγει ο Τζόλης και να κάνει υπερήφανο τον ΠΑΟΚ.