danirifle έγραψε:με πονάει ρε μάγκες που θα πουληθεί το παλικάρι
με πονάει που δε θα τον δω στο χορτάρει να μπαίνει σαν ταύρος από αριστερά και να καρφώνει τον γαύρο και τον άγιαξ και την μπενφίκα και τα σκουληκοχάνουμα
με πονάει που γράφουν ότι θέλει στα 19 του να φύγει από τον ΠΑΟΚ που τον μεγάλωσε
με πονάει που πολλοί συνοπαδοί έχουν κάνει τον παίχτη τάλιρα
με πονάει που χάνουμε παιχταράδες και έρχονται μέτριοι να τους αντικαταστήσουν
με πονάει που είμαστε οι μόνοι με ευαγγέλιο το sustainability και με μπαμπούλα το φφπ
μετά από τόσα χρόνια επένδυσης στις ακαδημίες, έφτασε η ομάδα να παράγει από τα σπλάχνα της το μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο της χώρας και το χάνουμε μέσα σε 1 χρόνο
ε δε μπορώ να χαρώ με αυτό
σόρρυ κιόλας
γιατί δηλαδή?
για να κλείσουμε "τρύπες"?
για να μη μας κάνουν μπαν από την ευρώπη?
για να γίνουμε "selling club"?
για να φέρουμε για αντικαταστάτη έναν ακόμα ανοργασμικό μουργκ από τη βόρεια ευρώπη ή από την πορτογαλία, επειδή μαρκάρει, με 2 μύρια, ενώ αξίζει 500 χιλιάρικα?
και μένα, τον οπαδό, ποιος θα με ξεσηκώνει από τη θέση μου?
ποιος θα με εμπνέει στο χορτάρι?
ποιος θα μου δίνει στο 85 την ελπίδα ότι μπορεί και να το γυρίσω το ματς?
το ποδόσφαιρο είναι και θέαμα, ειδικά για το κοινό
αλλιώς να κοιτάζουμε το νούμερο του ισολογισμού και να χαιρόμαστε που πάμε καλά οικονομικά
υγ. και σε άλλες ομάδες οι παίχτες θέλουν να φύγουν, αλλά στο τέλος παραμένουν κανονικότατα και πωλούνται όταν αποφασίσει η ομάδα τους
Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό!!
Το ζήτημα ειναι για μένα είναι γιατί ο παίκτης το πρώτο που κοιτάει είναι το να φύγει.
Άκουσα ένα κάρο μαλακιες να φύγει να σωθεί, θα τον φάει ο ΠΑΟΚ και πουτσες μπλε.
Τα παιδια μάλλον το πρώτο που βλέπουν είναι νούμερα.
Έβλεπες Αντελινο από το πουθενά να κλαίει όταν έφευγε(του είπαν να φύγει), και βλέπεις παίκτη που τον ανέδειξε ο ΠΑΟΚ να μην καίγεται να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα από μαλακιες του παρελθόντος θεωρώ φοβάται να κρατήσει παίκτη, θεωρώντας πως θα χάσει λεφτά αλλά κυρίως πιέζουν οι παίκτες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk