Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από danirifle »

αδερφέ ron swanson συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες και είναι πέρα για πέρα λογικό
με έναν τραυματισμό πχ θα μπορούσαν όλα αυτά τα όνειρα να κάνουν φτερά

μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο δε γίνεται αυτό με όλες τις ομάδες?
πώς γίνεται σε άλλες ομάδες να φτάνουν προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα για τον παίχτη και η ομάδα να την ακυρώνει, χωρίς να υπάρχουν κραδασμοί?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

danirifle

Συμφωνώ απόλυτα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει πάνω στα διαμάντια των ακαδημιών του και να έχει δίπλα τους 4-5 πρωτοκλασάτους και όχι να πουλάει και να προσπαθεί να κατευνάσει τον κόσμο με παίκτες 34+ όσο όνομα και βιογραφικό και αν έχουν (είδαμε και τον Kagawa).
Πονάω και ''γώ και να δούμε ποιος θα παίζει σε μια εβδομάδα στα αριστερά της επίθεσης. Και να ελπίζουμε να μην γίνουμε περίγελος από το πρωί της Παρασκευής 13/8.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

rainmaker έγραψε:
Οι στόχοι του ΠΑΟΚ για φέτος έχουν οριοθετηθεί και εντοπιστεί δύο μήνες πριν έρθει η Νόριτς για Τζόλη.

Το ξέρανε από πριν; Μπορεί

Μπορεί όμως και να μην ήταν τόσο δεδομένο

Στόχος είναι να έχουμε ομάδα υγιή, πρωταθλήτρια, που να παίζει μπάλα σοβαρή.
Τι δεν ήταν δεδομένο; Η πώληση Τζόλη δεν ήταν δεδομένη;

Μικρές διαφορές (+- 2 Μ) η πρόταση της Μπριζ με τον Κρμέντσικ και η πρόταση της Νόριτς για την οποία δεν ξέρουμε ακόμα το ποσοστό μεταπώλησης.

Ο προγραμματισμός που είναι για την έγκαιρη αντικατάσταση; Με ποιούς θα παίξουμε στον επαναληπτικό;

Με Καντουρί ή Μπίσεσβαρ στη θέση του Τζόλη;

Με τι πλάγια μπακ;

Πάλι καλά που δεν μας έκατσαν οι Ρώσοι της Καζάν και οι Γερμανοί της Ουνιόν στην Ευρώπη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

danirifle έγραψε:αδερφέ ron swanson συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες και είναι πέρα για πέρα λογικό

πώς γίνεται σε άλλες ομάδες να φτάνουν προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα για τον παίχτη και η ομάδα να την ακυρώνει, χωρίς να υπάρχουν κραδασμοί?
Το μυαλό μας στο κακό! Γιατί σώνει και καλά να τον βρει τραυματισμός και δη σοβαρός;
Με τέτοιο σκεπτικό τραυματισμός σοβαρός μπορεί να συμβεί με υψηλότερη πιθανότητα σε κάποιον από τους "υπερήλικες' που έχουμε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

danirifle έγραψε:αδερφέ ron swanson συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες και είναι πέρα για πέρα λογικό

Έλα μου ντε. Που χρόνια είμαστε βγάτε σκύλοι αλέστε. Οποίος θέλει όταν θέλει φεύγει. Και με τους όρους που θέλει η ομάδα που παει. Τι να θυμηθώ πρώτα; Γκαρι, Ακμπομ, Πριγιο κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

bersekeros έγραψε:Στον Γιαννούλη μπήκε 20% μεταπώληση.
Και 30% στον Esiti (από τους Βέλγους).
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αν ισχύουν οι λεπτομέρειες της πρότασης της Norwich για 10+2 εκατομμύρια λίρες+ 20% ποσοστό μεταπώλησης θα είναι ένα πολύ καλό ντιλ, δεδομένων όλων των συνθηκών για όλες τις πλευρές.
Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα φανούν τα αντανακλαστικά της ομάδας με τον φετινό τρόπο λειτουργίας τις επόμενες μέρες. Ελπίζω σε άμεση καλύψη των κενών στις θέσεις του αριστερού μπακ και του αριστερού εξτρέμ+ την έλευση Giovinco.
Αν με το καλό ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσεις μέχρι τις 15 του μήνα και εξασφαλίσουμε και την πρόκριση στα πλέι οφ, μετά έχουμε ένα καλό διάστημα δεκαπέντε ημερών για τις υπόλοιπες διορθωτικές κινήσεις (τερματοφύλακα, δεξί μπακ, χαφ + ελπίζω και σε έναν ακόμα μεσοεπιθετικό).
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Έλα τώρα, καλό είναι να μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

Προφανώς και η πώληση Τζολη και το τηλεοπτικό ήταν το προαπαιτουμενο ώστε να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με αυτούς "που έχουμε εντοπίσει και οριοθετησει ως στόχους εδώ και καιρό".

Ας ελπίσουμε να γίνουν σωστές επιλογές ή έστω να γίνουν επιλογές διότι το προηγούμενο με την (μη) αντικατάσταση Γιαννουλη δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Θα σου πω. Νομιζω εδω ειναι θεμα διοικησης. Αν πχ ο Ιβαν επιανε τον μικρο και του ελεγε, κοιτα, ποσα παιρνεις; 200; Στα κανω 500-600 τον χρονο με ενα 4ετες, παιξε εσυ εναν χρονο ακομα εδω και του χρονου θα σε πουλησουμε. Και εννοειται και λιγο "σπρωξιμο" (με την καλη εννοια παντα) στον προπονητη να βαζει τον μικρο. Δηλαδη να ξερει και ο προπονητης οτι η διοικηση εχει αυτο το σχεδιο. Να προσαρμοσει εκει τα πλανα του.

Σε εμας νομιζω οτι δεν γινονται τετοια σκηνικα οποτε οι παιχτες λειτουργουν ατομικα και κοιτανε την παρτη τους. Δηλαδη δεν νομιζω να εχει την δυναμη να το κανει αυτο ο Κυρ Κυρ ή ο Μακης, ενω και οι τεχνικοι διευθυντες ειναι συνηθως περαστικοι.

Δεν το λεω για παραδειγμα γιατι τον σιχαινομαι, αλλα ο χοντρος στον γαυρο ετσι λειτουργει.
icue

Δημοσίευση από icue »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μας τρολαραν κιολας δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Γερασίμου έγραψε:

Το μυαλό μας στο κακό! Γιατί σώνει και καλά να τον βρει τραυματισμός και δη σοβαρός;
Με τέτοιο σκεπτικό τραυματισμός σοβαρός μπορεί να συμβεί με υψηλότερη πιθανότητα σε κάποιον από τους "υπερήλικες' που έχουμε.
ξέρεις τι πιστεύω? ότι οι ποδοσφαιριστές τα σκέφτονται πολύ αυτά
δηλαδή ο πιτσιρικάς πολύ πιθανό να το βλέπει σαν ευκαιρία ζωής που δεν πρέπει να χάσει
από τη μεριά του, έχει δίκιο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
+1
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάντως θέλω να βγει ο Ιβάν και να πει δεν βάζω μισό ευρώ για τα επόμενα τουλάχιστονον 5 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

icue έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μας τρολαραν κιολας δηλαδη.
Ηταν μέρος της στρατηγικής τους για να μας πείσουν για το διαμάντι που παίρναμε.

Παρεπιπτώντος τον Εσιτι τον κραζανε εκει πριν μας τον φορτώσουν για ταχυδυναμικο χαφ, γιατι δεν επανήλθε σε αξιοπρεπείς εμφανίσεις μετα απο εναν τραυματισμό του.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

renegade έγραψε:Εγώ πάντως θέλω να βγει ο Ιβάν και να πει δεν βάζω μισό ευρώ για τα επόμενα τουλάχιστονον 5 χρόνια
Γιατί το θέλεις αυτό να μας εξηγήσεις επίσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 05 Αύγ 2021, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”