Δηλωσε ο προπονητης του οτι φοβατε μην τραυματιστει και δεν αποδιδει αυτο που πρεπει γιατι θελει να παρει μεταγραφη ποτε εγινε αυτο?renegade έγραψε:Διάβασε τις δηλώσεις του προπονητή σου και άσε το τι κάνω εγω
11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Σειρά να παίρνει ο αναπληρωματικός του Ολιβέιρα.gika έγραψε:Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.
Όταν παραδέχεσαι αδυναμία να εκμεταλλευτεις και να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο κάτι, τότε καλύτερα να το πουλήσεις.
Πήγαινε στο καλό Χρηστάρα, υγεία να έχεις και σου εύχομαι ότι καλύτερο.
τι δειχνει στο χορταρι δηλαδη;malampar έγραψε:Δημιουργεις κλιμα χωρις λογο συνηθως αυτο κανεις..Κανε κριτικη βασισμενη στο τι δειχνει στο χορταρι και ασε το μυαλο του ησυχο να σκεφτει οπως αυτο θελει..renegade έγραψε:Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.
Εγώ πάντως δεν θέλω ένα 19χρονο που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η μεταγραφή του και να μην τραυματιστεί
Οκ λέγε εσύ ότι ήρθε στην προετοιμασία και πέταγε φλόγες, στα φιλικά ήταν κεραυνός και στο επίσημο που έπαιξε άστραψε και βρόντηξε.malampar έγραψε:Δηλωσε ο προπονητης του οτι φοβατε μην τραυματιστει και δεν αποδιδει αυτο που πρεπει γιατι θελει να παρει μεταγραφη ποτε εγινε αυτο?renegade έγραψε:Διάβασε τις δηλώσεις του προπονητή σου και άσε το τι κάνω εγω
Λέγε εσύ τα δικά σου και άσε εμείς να λέμε τα δικά μας.
Ότι το ταβάνι του είναι αναπληρωματικός του καντουριjibbie έγραψε:τι δειχνει στο χορταρι δηλαδη;malampar έγραψε:Δημιουργεις κλιμα χωρις λογο συνηθως αυτο κανεις..Κανε κριτικη βασισμενη στο τι δειχνει στο χορταρι και ασε το μυαλο του ησυχο να σκεφτει οπως αυτο θελει..renegade έγραψε:Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.
Εγώ πάντως δεν θέλω ένα 19χρονο που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η μεταγραφή του και να μην τραυματιστεί
-
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.Obdulio έγραψε:Όταν παραδέχεσαι αδυναμία να εκμεταλλευτεις και να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο κάτι, τότε καλύτερα να το πουλήσεις.
- john4serres
Χεχεgika έγραψε:Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.
Αντε να πουλήσουμε και τον Ελ Καντουρι, το ποσό δεν με ενδιαφέρει.
Πες οτι θες αλλα μην λες ανακριβειες να διαβασω τις δηλωσεις του προπονητη του που δεν υπαρχουν πουθενα..renegade έγραψε:Οκ λέγε εσύ ότι ήρθε στην προετοιμασία και πέταγε φλόγες, στα φιλικά ήταν κεραυνός και στο επίσημο που έπαιξε άστραψε και βρόντηξε.malampar έγραψε:Δηλωσε ο προπονητης του οτι φοβατε μην τραυματιστει και δεν αποδιδει αυτο που πρεπει γιατι θελει να παρει μεταγραφη ποτε εγινε αυτο?renegade έγραψε:Διάβασε τις δηλώσεις του προπονητή σου και άσε το τι κάνω εγω
Αν η αλλαγή του Καντουρί κάνει 15, πόσο κάνει ο Καντουρί;john4serres έγραψε:Χεχεgika έγραψε:Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.
Αντε να πουλήσουμε και τον Ελ Καντουρι, το ποσό δεν με ενδιαφέρει.

Πέρα από την πλάκα, όσες φορές αρνηθήκαμε πρόταση για παίκτη μας, όλες τις φορές τον δώσαμε με λιγότερα χρήματα μετά.
Πιο οδυνηρές περιπτώσεις: Κλαόυς, Ζαμπά, Πέλκας.
Μόνο με τον Πρίγιο πήραμε τα ίδια λεφτά 6 μήνες μετά.
Ας πάει στο καλό ο Χρηστάρας και μάκαρι για το καλό του τα 15 να αποδειχτούν λίγα.
Η πώληση του Τζόλη μια χαρά είναι. Εκείνο που με προβληματίζει είναι η αντίδραση της ΠΑΕ στην αναπλήρωση του κενού που δημιουργείται.
- ΑποστόληςΑ
Αναπληρωματικό του Καντουρί μόνον ο Ρουμάνος τον φαντάζεται. Ο παίκτης παίζει σε τελείως διαφορετική θέση από τον Ομάρ και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και potential.gika έγραψε:Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.
Σε ποια δήλωση του προπονητή αναφέρεσαι;renegade έγραψε:Οκ λέγε εσύ ότι ήρθε στην προετοιμασία και πέταγε φλόγες, στα φιλικά ήταν κεραυνός και στο επίσημο που έπαιξε άστραψε και βρόντηξε.malampar έγραψε:Δηλωσε ο προπονητης του οτι φοβατε μην τραυματιστει και δεν αποδιδει αυτο που πρεπει γιατι θελει να παρει μεταγραφη ποτε εγινε αυτο?renegade έγραψε:Διάβασε τις δηλώσεις του προπονητή σου και άσε το τι κάνω εγω
Ο παικτης ειναι ταλενταρα,αλλα με μιση χρονια και με την μυκονιαση να παραμονευει στους ελληνες παικτες,ποτε δεν μπορεις να βασιστες οτι αν μεινει μερικα χρονια θα ανεβασει την χρηματηστηριακη του αξια ο Τζολης
Κλειστε τον με οσο καλυτερο ντιλ γινεται,αυτη ειναι η αποψη μου
Κλειστε τον με οσο καλυτερο ντιλ γινεται,αυτη ειναι η αποψη μου