11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
malampar

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από malampar »

renegade έγραψε:Διάβασε τις δηλώσεις του προπονητή σου και άσε το τι κάνω εγω
Δηλωσε ο προπονητης του οτι φοβατε μην τραυματιστει και δεν αποδιδει αυτο που πρεπει γιατι θελει να παρει μεταγραφη ποτε εγινε αυτο?
kos

Δημοσίευση από kos »

gika έγραψε:Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.
Σειρά να παίρνει ο αναπληρωματικός του Ολιβέιρα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Όταν παραδέχεσαι αδυναμία να εκμεταλλευτεις και να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο κάτι, τότε καλύτερα να το πουλήσεις.

Πήγαινε στο καλό Χρηστάρα, υγεία να έχεις και σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Διπλό ποστ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

malampar έγραψε:
renegade έγραψε:Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.

Εγώ πάντως δεν θέλω ένα 19χρονο που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η μεταγραφή του και να μην τραυματιστεί
Δημιουργεις κλιμα χωρις λογο συνηθως αυτο κανεις..Κανε κριτικη βασισμενη στο τι δειχνει στο χορταρι και ασε το μυαλο του ησυχο να σκεφτει οπως αυτο θελει..
τι δειχνει στο χορταρι δηλαδη;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

malampar έγραψε:
Δηλωσε ο προπονητης του οτι φοβατε μην τραυματιστει και δεν αποδιδει αυτο που πρεπει γιατι θελει να παρει μεταγραφη ποτε εγινε αυτο?
Οκ λέγε εσύ ότι ήρθε στην προετοιμασία και πέταγε φλόγες, στα φιλικά ήταν κεραυνός και στο επίσημο που έπαιξε άστραψε και βρόντηξε.
Λέγε εσύ τα δικά σου και άσε εμείς να λέμε τα δικά μας.
kos

Δημοσίευση από kos »

jibbie έγραψε:
malampar έγραψε:
renegade έγραψε:Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.

Εγώ πάντως δεν θέλω ένα 19χρονο που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η μεταγραφή του και να μην τραυματιστεί
Δημιουργεις κλιμα χωρις λογο συνηθως αυτο κανεις..Κανε κριτικη βασισμενη στο τι δειχνει στο χορταρι και ασε το μυαλο του ησυχο να σκεφτει οπως αυτο θελει..
τι δειχνει στο χορταρι δηλαδη;
Ότι το ταβάνι του είναι αναπληρωματικός του καντουρι
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Obdulio έγραψε:Όταν παραδέχεσαι αδυναμία να εκμεταλλευτεις και να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο κάτι, τότε καλύτερα να το πουλήσεις.

Πήγαινε στο καλό Χρηστάρα, υγεία να έχεις και σου εύχομαι ότι καλύτερο.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

gika έγραψε:Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.
Χεχε
Αντε να πουλήσουμε και τον Ελ Καντουρι, το ποσό δεν με ενδιαφέρει.
malampar

Δημοσίευση από malampar »

renegade έγραψε:
malampar έγραψε:
Οκ λέγε εσύ ότι ήρθε στην προετοιμασία και πέταγε φλόγες, στα φιλικά ήταν κεραυνός και στο επίσημο που έπαιξε άστραψε και βρόντηξε.
Πες οτι θες αλλα μην λες ανακριβειες να διαβασω τις δηλωσεις του προπονητη του που δεν υπαρχουν πουθενα..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

john4serres έγραψε:
Χεχε
Αντε να πουλήσουμε και τον Ελ Καντουρι, το ποσό δεν με ενδιαφέρει.
Αν η αλλαγή του Καντουρί κάνει 15, πόσο κάνει ο Καντουρί; :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα, όσες φορές αρνηθήκαμε πρόταση για παίκτη μας, όλες τις φορές τον δώσαμε με λιγότερα χρήματα μετά.

Πιο οδυνηρές περιπτώσεις: Κλαόυς, Ζαμπά, Πέλκας.

Μόνο με τον Πρίγιο πήραμε τα ίδια λεφτά 6 μήνες μετά.

Ας πάει στο καλό ο Χρηστάρας και μάκαρι για το καλό του τα 15 να αποδειχτούν λίγα.
nxran

Δημοσίευση από nxran »

Η πώληση του Τζόλη μια χαρά είναι. Εκείνο που με προβληματίζει είναι η αντίδραση της ΠΑΕ στην αναπλήρωση του κενού που δημιουργείται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αναπληρωματικό του Καντουρί μόνον ο Ρουμάνος τον φαντάζεται. Ο παίκτης παίζει σε τελείως διαφορετική θέση από τον Ομάρ και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και potential.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

renegade έγραψε:
malampar έγραψε:
Σε ποια δήλωση του προπονητή αναφέρεσαι;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο παικτης ειναι ταλενταρα,αλλα με μιση χρονια και με την μυκονιαση να παραμονευει στους ελληνες παικτες,ποτε δεν μπορεις να βασιστες οτι αν μεινει μερικα χρονια θα ανεβασει την χρηματηστηριακη του αξια ο Τζολης

Κλειστε τον με οσο καλυτερο ντιλ γινεται,αυτη ειναι η αποψη μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”