Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Κάνεις μπάσιμο για Ιτούρμπε και η θερμοκρασία στην πόλη φτάνει στους 55 βαθμούς
Εγώ αυτό που έχω να μεταφέρω είναι μια πληροφορία για 11 εκατομμύρια + 15% μεταπώληση.
Από αυτά που γράφει το σντνα αφαιρούμε τη μίζα της βασερ ή όχι;
11 Ελληνικα ή Λιρες;rainmaker έγραψε:Εγώ αυτό που έχω να μεταφέρω είναι μια πληροφορία για 11 εκατομμύρια + 15% μεταπώληση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bersekeros
Η κοπέλα του Ιτούρμπε μόνη της, ανεβάζει την θερμοκρασία στην πόλη στους 55 βαθμούς.vdragic έγραψε:Κάνεις μπάσιμο για Ιτούρμπε και η θερμοκρασία στην πόλη φτάνει στους 55 βαθμούς
- Dark Knight
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά δυστυχώς είναι ένα έργο που το έχουμε δει πολλές φορές να επαναλαμβάνεται. Πουλάμε τον παίκτη και δεν φροντίζουμε να τον έχουμε διαθέσιμο τουλάχιστον στον κρίσιμο επαναληπτικό με τους Ιρλανδούς, ούτε φυσικά να έχουμε φέρει αντικαταστάτη νωρίτερα, ενώ είναι προφανές ότι έχουμε βγάλει στην βιτρίνα τον παίκτη και ο ίδιος θέλει να φύγει. Ίσως δεν το κάναμε για να δείξουμε ότι έχουμε ανάγκη τον παίκτη και να μην ρίξουμε την τιμή του, αλλά τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να το ξεκινούσε ο προπονητής στο πρώτο παιχνίδι όπου ήταν εμφανέστατη η έλλειψη ταχύτητας σε όλες τις γραμμές. Τι να πεις;joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
-
makispaspartou
Είχα αναφέρει ότι πίστευα πως περιμένουν πρώτα την πώληση Τζόλη και να κλείσει το τηλεοπτικό. Δηλ. εξασφαλισμένα έσοδα. Τελικά η λέξη αυτάρκεια αυτό σήμαινε, όχι κινήσεις χωρίς εξασφαλισμένα έσοδα. Νομίζω ότι πλέον τα βασικά κενά της ομάδας γίνονται δύο, αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ αντικαταστάτες των Γιαννούλη και Τζόλη. Επίσης χρειαζόμαστε second striker αντικαταστάτη του Πέλκα και χαφ γρήγορο. Χλωμό το κόβω να φέρουμε καλύτερους από αυτούς που είχαμε.
Εγω το θεωρω τραγικο το οτι τον δινουμε.τραγικο.
Να χτυπαμε ταρχιδια μας καλυτερο δε μπορουμε να φερουμε.
Κ επισης (κ πιο σημαντικο) ετσι δουλεια δε γινεται.Πραγματικα τραγικο.
Ηλπιζα οτι δε θα πουληθει τουλαχιστον φετος.
Εσυ οταν κραζεις την ομαδα λες την γνωμη σου και εμεις οταν λεμε την δικια μας τα βαζουμε με το κοσμο? οχι φιλε και οι δυο λεμε την γνωμη μας δικαωμα σου να κραζεις την ομαδα δικαιωμα μου να κραζω εσενα που κραζεις την ομαδα.joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
- bersekeros
Δεν κράζει την ομάδα.TheCursed έγραψε:Εσυ οταν κραζεις την ομαδα λες την γνωμη σου και εμεις οταν λεμε την δικια μας τα βαζουμε με το κοσμο? οχι φιλε και οι δυο λεμε την γνωμη μας δικαωμα σου να κραζεις την ομαδα δικαιωμα μου να κραζω εσενα που κραζεις την ομαδα.joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
Κάνει κριτική σε αυτούς που δεν προνόησαν να φέρουν αντικαταστάτη έγκαιρα, για να αγωνιστεί στον επαναληπτικό και στα πλέι οφ της Ευρώπης.
Ενα αλλο θεμα που προκυπτει ειναι η συμμετοχη Ελληνων (η αλλης εθνικοτητας αλλα γηγενων) παικτων ΑΝ περασουμε Ευρωπη. Θα παρει χρονο ο Κουτσιας ή ο Ντελιας σε επιπεδα παρομοια του Χρηστου; ΟΧΙ. Αρα ο Λυρατζης και ο Μιχαιλιδης πρεπει να παιζουν παραπανω
ελπιζω να επενδυθουν σωστα , αν και το βλεπω σχεδον ουτοπικο..
να 9 πηρες απο γιαννουλη , ηξερες 1 χρονο πριν οτι θα φυγει και ακομα ψαχνουμε αριστερο μπακ...
αν δεν μπορεσουμε να αποκλεισουμε την μεικτη πανεπιστημιου δεν θα φταει η πωληση τζολη.. ελεος αν χρειαζομαστε τον μικρο για να αποκλεισουμε την μπυραρια..
να 9 πηρες απο γιαννουλη , ηξερες 1 χρονο πριν οτι θα φυγει και ακομα ψαχνουμε αριστερο μπακ...
αν δεν μπορεσουμε να αποκλεισουμε την μεικτη πανεπιστημιου δεν θα φταει η πωληση τζολη.. ελεος αν χρειαζομαστε τον μικρο για να αποκλεισουμε την μπυραρια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 05 Αύγ 2021, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλον δεν έχετε καταλάβει ότι ο παίκτης ΘΕΛΕΙ να φύγει. 4πλασιασμο αποδοχών...Πέταξε το πουλακιbarlow4 έγραψε:Εγω το θεωρω τραγικο το οτι τον δινουμε.τραγικο.
επιπλεον ας κοιταξουν να ανανεωσουν ξανα τον κουτσια γιατι εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο.. το καλοκαιρι θα κανει τα ιδια και θα φυγει με 2 χαρτια
- bersekeros
Μην τα ρίχνουμε στον παίκτη μονόπαντα. Μια χαρά ήθελε να τον πουλήσει και η ομάδα.nunies4 έγραψε:Μαλον δεν έχετε καταλάβει ότι ο παίκτης ΘΕΛΕΙ να φύγει. 4πλασιασμο αποδοχών...Πέταξε το πουλακιbarlow4 έγραψε:Εγω το θεωρω τραγικο το οτι τον δινουμε.τραγικο.