Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από bersekeros »

nunies4 έγραψε:Συγχρονο ποδοσφαιρο....
Πρωτα πιανεις τον παικτη και μετα την ομαδα (η και καθολου την ομαδα και αφηνεις τον παικτη να πιεζει). Οτι κανουμε και εμεις με τον Τζιοβινγκο βεβαια για να μην λεμε μονο των αλλων.
Αν λοιπουν του δινουν ετησιο 1,5εκ αντιο.....Ο ΠΑΟΚ τετοια νουμερα δεν μπορει να φτασει.
Μπορει να μην πουλησει βεβαια. Επιλογη του ειναι. Κρατας ομως ξενερωμενο παικτη;
Δηλαδή η Νόριτς έπιασε πρώτα τον Τζόλη και μετά τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καναγκολκλίπερ θα πάρουμε;
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Στην εποχή που κάνουν κουμάντο οι μανατζερ και κατ επέκταση οι ποδοσφαιριστές, οι ομάδες απλά συναινουν. Διαφορετικά, θα υπάρξει τέτοια ομερτα που στην ομάδα θα παίζουν μόνο παίχτες από τις ακαδημίες, αν και σε αυτές πλέον εμπλέκονται όλο και πιο ενεργά οι μανατζερ.
Παράδειγμα περί συναίνεσης: Κέιν στην Τοτεναμ. Είπε θέλει μεταγραφή και αν λάχει δεν κάνει και προετοιμασία. Εάν η Τοτεναμ παραμείνει αδιαλλακτη, θα καταλήξει οπως η Ρεαλ με τον Μπειλ, που ο τελευταίος έπαιρνε ένα ακραίο μηνιάτικο για να παίζει απλά γκολφ. Εφόσον ο Τζολης είναι ψημένο για μεταγραφή, πρέπει απλά να τον ξεχάσουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

bersekeros έγραψε:
nunies4 έγραψε:Συγχρονο ποδοσφαιρο....
Πρωτα πιανεις τον παικτη και μετα την ομαδα (η και καθολου την ομαδα και αφηνεις τον παικτη να πιεζει). Οτι κανουμε και εμεις με τον Τζιοβινγκο βεβαια για να μην λεμε μονο των αλλων.
Αν λοιπουν του δινουν ετησιο 1,5εκ αντιο.....Ο ΠΑΟΚ τετοια νουμερα δεν μπορει να φτασει.
Μπορει να μην πουλησει βεβαια. Επιλογη του ειναι. Κρατας ομως ξενερωμενο παικτη;
Δηλαδή η Νόριτς έπιασε πρώτα τον Τζόλη και μετά τον ΠΑΟΚ;
Δεν το γνωριζω αλλα δεν θα μου κανει και εντυπωση κιολας...
Το θεμα ειναι αυτα τα 12 που θα παρει ο ΠΑΟΚ να τα σπρωξει (οσα κρινουν τελος παντων) για
1. βασικο αριστερο μπακ
2. Εξτρεμαρα αριστερο
3. Εξτρεμακι αμαπληρωματικο της εξτρεμαρας
4. χαφαρο γρηγορο (τυπου Μενσα η Αντριεν Σιλβα)
Πολλα ζηταω;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Από την δική μου οπτική γωνία, ο Τζόλης εδώ και μήνες θέλει να αποχωρήσει. Δεν το λέω με καμία αντιπάθεια, άποψη μου είναι.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Ναι θέλει να φύγει και εν μέρει είναι λογικό. Πάντως αυτό αποτελεί και θα αποτελέσει πρόβλημα και στη συνέχεια, δηλαδή οι παίχτες που βγάζεις από ακαδημίες αν πιάνουν να θέλουν γρήγορα μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μήπως περιμένουμε να μπούμε ομίλους Conference για να κάνουμε μεταγραφές; Τέτοια ξηρασία ούτε όταν όντως είχαμε πρόβλημα με το ffp....Είναι κρίμα να μην έχει κλείσει ούτε το αριστερό μπακ....Καλά για άλλες θέσεις δεν το συζητάμε....Δεν ξέρω εάν υπάρχει περίπτωση να κλείσουμε παίχτες πριν το τέλος Αυγούστου....Ακόμα κ με τον Ολιβέιρα σήριαλ πήγε να γίνει....Τι να πεις....
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

12 μυρια για Τζολη λενε τωρα.

Δεν ξερω ρε γαμωτο. Απο την μια θα ηθελα να μεινει, να δουμε που μπορει να φτασει και να να γινει και ο σταρ της ομαδας. Οι καλυτεροι (για μενα) ΠΡΕΠΕΙ να μενουν στον ΠΑΟΚ.

Απο την αλλη βεβαια, 12 εκατομμυρια για εναν παιχτη που εκανε 6-7 καλους μηνες ειναι τεραστια προσφορα. Επισης ειναι τεραστια διαφημιση για τον συλλογο και τις ακαδημιες του. Και σιγουρα μπορεις να ενισχυσεις την ομαδα με 2-3 πολυ δυνατες μεταγραφες με αυτα τα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για όσους γνωρίζουν το πώς παίζεται το τόπι στην Αγγλία, ο Τζόλης θέλει να πάει να ᾽᾽δοκιμάσει᾽᾽ την τύχη του.

Τώρα φυσικά όλοι ξέρουμε την κατάληξη. Πολύ δύσκολα να μπορέσει να τριπλάρει μπάκ της πρήμιερ. Θέλει πολύ δουλειά. Εγώ πιστεύω οτι τα νερά της πρήμιερ είναι πολύ βαθιά για τον Τζόλη και δεν θα κολυμπήσει.

Τέλος πάντων, ας αποφασίσουν τί θα κάνουν με τον μικρό αφού και ο ίδιος θέλει να φύγει. Εύχομαι κι εγώ τα λεφτά να επενδυθούν σωστά και να φέρουμε αξιόλογους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

john4serres έγραψε:Από την δική μου οπτική γωνία, ο Τζόλης εδώ και μήνες θέλει να αποχωρήσει. Δεν το λέω με καμία αντιπάθεια, άποψη μου είναι.
Αυτή η αίσθηση και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει διαμορφωθεί από τα ΜΜΕ γενικώς.

Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.

Εγώ θα κάνω την εξής ερώτηση. Τι ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό;

Ότι ο Τζόλης θέλει να φύγει τώρα και να πάρει 1,5Μ /per year

ή ότι εμείς θέλουμε να τον πουλήσουμε τώρα, άρον άρον, γιατί ΔΕΝ πιστεύουμε ότι μπορούμε να εξελίξουμε τον παίκτη παραπάνω ώστε να πιάσει παραπάνω χρήματα στο μέλλον και επειδή ενδεχόμενα ΔΕΝ ταιριάζει στο πλάνο του συστήματος της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να αναρωτηθώ εγώ τώρα…Πες ότι πουλάμε Τζολη με 12 μυρια. Θα πάρουμε φυσικά εξτρέμ ,προφανώς όχι αυτού του κόστους. Θα πάρουμε έξτρα χάφ που μοιάζει απαραίτητο παρά την υπεραριθμια στη γραμμή η θα εξακολουθήσουν να λένε πως αν δεν φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες χάφ ,παίκτη δεν παίρνουμε;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

bersekeros έγραψε:
john4serres έγραψε:Από την δική μου οπτική γωνία, ο Τζόλης εδώ και μήνες θέλει να αποχωρήσει. Δεν το λέω με καμία αντιπάθεια, άποψη μου είναι.
Αυτή η αίσθηση και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει διαμορφωθεί από τα ΜΜΕ γενικώς.

Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.

Εγώ θα κάνω την εξής ερώτηση. Τι ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό;

Ότι ο Τζόλης θέλει να φύγει τώρα και να πάρει 1,5Μ /per year

ή ότι εμείς θέλουμε να τον πουλήσουμε τώρα, άρον άρον, γιατί ΔΕΝ πιστεύουμε ότι μπορούμε να εξελίξουμε τον παίκτη παραπάνω ώστε να πιάσει παραπάνω χρήματα στο μέλλον και επειδή ενδεχόμενα ΔΕΝ ταιριάζει στο πλάνο του συστήματος της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή;
Σίγουρα παίζει ρόλο ένα καλύτερο συμβόλαιο στο εξωτερικό, αλλά περισσότερο η προοπτική μιας καλής καριέρας σε τοπ πρωτάθλημα.

Σχετικά με την παε, είναι μπερδεμένη η κατάσταση εκεί μέσα.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

kounavi έγραψε:Ναι θέλει να φύγει και εν μέρει είναι λογικό. Πάντως αυτό αποτελεί και θα αποτελέσει πρόβλημα και στη συνέχεια, δηλαδή οι παίχτες που βγάζεις από ακαδημίες αν πιάνουν να θέλουν γρήγορα μεταγραφή.
μακάρι να πιάνουν και να μπορεί η ομάδα να τους μοσχοπουλάει στην σωστή τιμή. Στο εντωμεταξύ μόνο κερδισμένη θα είναι από τα αποτελέσματα της ανόδου τους
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

το χοντρό 10 λεει 14εκ
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ό,τι και αν ισχύει από τα παραπάνω, από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να φύγει (αν θεωρήσουμε ότι αυτό ισχύει) τότε το μόνο που ουσιαστικά μπορούμε να κάνουμε είναι να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος από τη μετακίνησή του στους Άγγλους. Δεν έχω όμως καμία βεβαιότητα ότι τα χρήματα που θα εισπράξει η ομάδα θα επενδυθούν σε παικταράδες όπως λέτε γιατί δεν υπάρχει σοβαρός, τεχνοκράτης, γνώστης του ποδοσφαίρου στην ομάδα πέραν του Λούτσου ο οποίος όμως είναι πρωτίστως προπονητής και πρέπει καταρχήν να είναι 110% συγκεκτρωμένος στο προπονητικό του έργο για να περάσουμε καταρχήν τους Ιρλανδούς. Τυχών αποκλεισμός θα μας χαντακώσει από πολλές απόψεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”