Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Μονο κερδισμενοι θα βγουμε απο τη σφαλιαρα των μποεμηδων.ακομα κ αν αποκλειστουμε.
Φετος το μονο λαθος που εγινε κ επρεπε να αποφευχθει ειναι η αποδωση υπερφυσικων ιδιοτητων στον προπονητη και η ταυτιση του με αμεση κατακτηση πρωταθληματος κ λοιπον επιτυχιων.Εγκληματικο λαθος δεδομενης της παρανοϊκης ιδιοσυγκρασιας μας.
Οτι κ να λεμε ο ΠΑΟΚ ειναι σε μεταβαση.Σε μεγαλη μεταβαση.
Απο τη στιγμη ομως που το πηγαν ετσι το εργο η αποκτηση μπαρουτοκαπνισμενων κ εμπειρων ειναι μονοδρομος.
Ο Τζοβινκο θα ειναι οιωνος ολοκληρης της χρονιας.Αν βγαλει ματια σημαινει πως ο Λουτσεσκου τα εχει 400 αν οχι σημαινει οτι εχει υπερεκτιμησει τις ικανοτητες του(του εαυτου του δλδ).
Με αλλα λογια ο Τζοβινκο ειναι η πιο λογικη μεταγραφη φετος.Παικτης μεγαλης αξιας που τον ξερει απο εξω κ ανακατωτα.Εμπειρος, με προσωπικοτητα κ ικανοτητες απο το πανω ραφι.
Καποιοι ξεκολληστε λιγο τα μυαλα σας κ σταματηστε να ψαχνετε παντου μεταπωλητικες αξιες.Πρωταθλημα δε θα ξαναδειτε ποτε ετσι.οΠΑΟΚ του νταμπλ @@ μεταπωλητικες αξιες ειχε.κ ετσι πρεπει.
Λυσσα με τις μεταπωλητικες αξιες, τα προτζεξ, τα κλαουσιζ,κ δεν ξερω κ εγω τι αλλα ασχετα.
Φετος το μονο λαθος που εγινε κ επρεπε να αποφευχθει ειναι η αποδωση υπερφυσικων ιδιοτητων στον προπονητη και η ταυτιση του με αμεση κατακτηση πρωταθληματος κ λοιπον επιτυχιων.Εγκληματικο λαθος δεδομενης της παρανοϊκης ιδιοσυγκρασιας μας.
Οτι κ να λεμε ο ΠΑΟΚ ειναι σε μεταβαση.Σε μεγαλη μεταβαση.
Απο τη στιγμη ομως που το πηγαν ετσι το εργο η αποκτηση μπαρουτοκαπνισμενων κ εμπειρων ειναι μονοδρομος.
Ο Τζοβινκο θα ειναι οιωνος ολοκληρης της χρονιας.Αν βγαλει ματια σημαινει πως ο Λουτσεσκου τα εχει 400 αν οχι σημαινει οτι εχει υπερεκτιμησει τις ικανοτητες του(του εαυτου του δλδ).
Με αλλα λογια ο Τζοβινκο ειναι η πιο λογικη μεταγραφη φετος.Παικτης μεγαλης αξιας που τον ξερει απο εξω κ ανακατωτα.Εμπειρος, με προσωπικοτητα κ ικανοτητες απο το πανω ραφι.
Καποιοι ξεκολληστε λιγο τα μυαλα σας κ σταματηστε να ψαχνετε παντου μεταπωλητικες αξιες.Πρωταθλημα δε θα ξαναδειτε ποτε ετσι.οΠΑΟΚ του νταμπλ @@ μεταπωλητικες αξιες ειχε.κ ετσι πρεπει.
Λυσσα με τις μεταπωλητικες αξιες, τα προτζεξ, τα κλαουσιζ,κ δεν ξερω κ εγω τι αλλα ασχετα.
- pisakaipoupoula
Απ' την αρχή μου είχε κάτσει στο λαιμό η υπόθεση Τζιοβίνκο, και βλέποντας την τραγική εικόνα μας προχθές σε τρεξίματα και αθλητικότητα λέω αυτό μας έλειπε τώρα άλλος ένας 35ρης..θέλω πολύ να πιστέψω τον rainmaker αλλά προς το παρόν μόνο απογοήτευση για τη λειτουργία στο αγωνιστικό
- kataramenos5
Οπαδικη παράκρουση. Τι έχετε πάθει ολοι? Που να σφιξουν κι οι ζεστές δλδ. Oh wait..
Ρε παιδιά ποια τρεξίματα? Σε φάση προετοιμασίας είμαστε, τι τρεξίματα περιμένετε να δείτε? Τα πόδια είναι βαριά, η ομάδα δε φτιάχνεται για να τρέχει τώρα.
-
giliopoulos
Ενω σε φαση μη προετοιμασιας θα ειμαστε ταχυτατοι με εσιτι καγκαβα και σβαμπ στο κεντροTolaros έγραψε:Ρε παιδιά ποια τρεξίματα? Σε φάση προετοιμασίας είμαστε, τι τρεξίματα περιμένετε να δείτε? Τα πόδια είναι βαριά, η ομάδα δε φτιάχνεται για να τρέχει τώρα.
- PAOK_Antarctica
Το τι ΘΑ γίνει ΘΑ το δούμε.
Πάντως το να περιμένει κανείς ο ΠΑΟΚ να έχει τα ίδια τρεξίματα στις 3 Αυγούστου με ομάδα που έχει 20 επίσημα παιχνίδια είναι από παράλογο έως ανόητο.
Πάντως το να περιμένει κανείς ο ΠΑΟΚ να έχει τα ίδια τρεξίματα στις 3 Αυγούστου με ομάδα που έχει 20 επίσημα παιχνίδια είναι από παράλογο έως ανόητο.
Μόνο που τα λάθη τα έκαναν Μιχαηλίδης, πασχαλακης ....Βιεϊρίνια, Βαρελά που ήταν απο τους μεγαλύτερους στην ενδεκάδα ήταν απο τους καλύτερουςpisakaipoupoula έγραψε:Απ' την αρχή μου είχε κάτσει στο λαιμό η υπόθεση Τζιοβίνκο, και βλέποντας την τραγική εικόνα μας προχθές σε τρεξίματα και αθλητικότητα λέω αυτό μας έλειπε τώρα άλλος ένας 35ρης..θέλω πολύ να πιστέψω τον rainmaker αλλά προς το παρόν μόνο απογοήτευση για τη λειτουργία στο αγωνιστικό
Εμένα ο προβληματισμός μου για τον Ιταλό είναι ότι στην ίδια θέση έχουμε Μπισεσβαρ,Καγκαβα,δυο παίκτες αντίστοιχου προβληματισμού όσον αφορά ηλικία και αγωνιστικό επίπεδο. Ρισκάρουμε να βρεθούμε με 3 ημιβετερανους κάτι που καθιστά την αντικατάσταση του Τζολη αποστολή υψίστης σημασίας.
Βαρελα Βιειρινια απο τους καλύτερους?
Μαλλον αλλο ματς είδαμε...
Ο αρχηγος οσο καψουρα μου κι αν ειναι, ηταν μαυρη τρυπα στα αριστερα, και ο Βαρελα μονιμη πηγη κινδυνων...
Ακου απο τους καλυτερους...
Μαλλον αλλο ματς είδαμε...
Ο αρχηγος οσο καψουρα μου κι αν ειναι, ηταν μαυρη τρυπα στα αριστερα, και ο Βαρελα μονιμη πηγη κινδυνων...
Ακου απο τους καλυτερους...
Τυπικό είναι το θέμα. Ο παίκτης για τον ένα χρόνο θα πληρωθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του από τους Άραβες.Gospi έγραψε:Αγορα δλδ με 1.5 μυριο του 34χρονου Τζιοβινκο? Και τι συμβολαιο θα του κανουμε για να βγαλει αυτα τα λεφτα? 3ετες?
Περιεργα πράγματα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς θα δώσουμε 1.5 μύριο (σύμφωνα με το άρθρο - νομίζω πως είναι μικρότερο το ποσό) στους Άραβες.
Είναι περίπου ίδια φάση με τον Κούρτριτς που τυπικά τον έχουμε πάρει δανεικό για δύο χρόνια.
Πάντως νομίζω πως ο παίκτης απλά αποδεσμεύεται και του δίνουν αποζημίωση. Τα "αγοράζει ο ΠΑΟΚ το υπόλοιπο του συμβολαίου του" νομίζω τα λένε για εσωτερική κατανάλωση. Μην ξεχνάμε πως οι Άραβες έχουν μία έφεση στο παζάρι και θέλουν πάντα να δείχνουν πως κάνουν καλές εμπορικές συναλλαγές.
Barlow, τυχόν αποκλεισμός από τους Ιρλανδούς ή και αργότερα από τη φάση των ομίλων, μόνο κέρδος δεν πρόκειται να επιφέρει. Οι συνέπειες θα είναι βραχυπρόθεσμες, αλλά και μακροπρόθεσμες μια και θα κατρακυλήσουμε στο UEFA ranking.
Tolaros, ακόμα και αν ήταν λυμένα τα πόδια, ποια ταχύτητα μπορούν να δώσουν στο παιχνίδι της ομάδας μας και να έχουν γρήγορο αμυντικό αλλά και επιθετικό transition οι Εσίτι, Καντουρί, Σβαμπ και ο Καγκάβα που κάποτε είχε αλλά όπως φαίνεται την έχασε ανεπιστρεπτί, ακόμα και ο Μπίσεσβαρ που μπήκε αλλαγή; Στα πλάγια μπακ επίσης ο Ροντρίγκο και ο αρχηγός; Όλοι το έχουμε διαπιστώσει εδώ και χρόνια στο forum, ο ΠΑΟΚ έχει αλλεργία στους κάτω των 30 και ταχυδυναμικούς παίκτες.
Tolaros, ακόμα και αν ήταν λυμένα τα πόδια, ποια ταχύτητα μπορούν να δώσουν στο παιχνίδι της ομάδας μας και να έχουν γρήγορο αμυντικό αλλά και επιθετικό transition οι Εσίτι, Καντουρί, Σβαμπ και ο Καγκάβα που κάποτε είχε αλλά όπως φαίνεται την έχασε ανεπιστρεπτί, ακόμα και ο Μπίσεσβαρ που μπήκε αλλαγή; Στα πλάγια μπακ επίσης ο Ροντρίγκο και ο αρχηγός; Όλοι το έχουμε διαπιστώσει εδώ και χρόνια στο forum, ο ΠΑΟΚ έχει αλλεργία στους κάτω των 30 και ταχυδυναμικούς παίκτες.
Το όλο κλίμα και η μιζέρια που βιώνω κι εγώ προσωπικά μου θυμίζει πολύ τον αποκλεισμό από Έστερσουντ.
Βέβαια τότε δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στον προπονητή καθώς ο Ρουμάνος ήταν νέουρας στον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη βέβαια είχαμε και το τρελό μεταγραφικό ντεμαράζ με Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο, Βιερίνια να αλλάξει την ψυχολογία μας.
Πάντως είχα την αίσθηση ενός deja vu και κατάλαβα πως ακριβώς την ίδια απελπισία ένιωσα και μετά τον επαναληπτικό με τους Σουηδούς.
Ακόμη και τα σχόλια των συνοπαδών τα ίδια ήταν:
Δεν έχουμε ταχύτητα
Μας έτρεξαν οι ξυλοκόποι
Δεν έχουμε χαφ.
Μόνο το γερασμένη ομάδα δεν ακούγαμε.
Ας ελπίσουμε σε ένα ακόμη μεταγραφικό ντεμαράζ, διότι δεν βλέπω αλλιώς να αλλάζει η ψυχολογία.
Βέβαια τότε δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στον προπονητή καθώς ο Ρουμάνος ήταν νέουρας στον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη βέβαια είχαμε και το τρελό μεταγραφικό ντεμαράζ με Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο, Βιερίνια να αλλάξει την ψυχολογία μας.
Πάντως είχα την αίσθηση ενός deja vu και κατάλαβα πως ακριβώς την ίδια απελπισία ένιωσα και μετά τον επαναληπτικό με τους Σουηδούς.
Ακόμη και τα σχόλια των συνοπαδών τα ίδια ήταν:
Δεν έχουμε ταχύτητα
Μας έτρεξαν οι ξυλοκόποι
Δεν έχουμε χαφ.
Μόνο το γερασμένη ομάδα δεν ακούγαμε.
Ας ελπίσουμε σε ένα ακόμη μεταγραφικό ντεμαράζ, διότι δεν βλέπω αλλιώς να αλλάζει η ψυχολογία.
- pisakaipoupoula
Ο Βιερίνια ήταν απ τους χειρότερους, δικαιολογημένα 36 είναι και κάνει προετοιμασία, και ο Βαρέλα δεν ξεχώρισε, ίσως είδαμε άλλα πράγματα.laska4 έγραψε:Μόνο που τα λάθη τα έκαναν Μιχαηλίδης, πασχαλακης ....Βιεϊρίνια, Βαρελά που ήταν απο τους μεγαλύτερους στην ενδεκάδα ήταν απο τους καλύτερουςpisakaipoupoula έγραψε:Απ' την αρχή μου είχε κάτσει στο λαιμό η υπόθεση Τζιοβίνκο, και βλέποντας την τραγική εικόνα μας προχθές σε τρεξίματα και αθλητικότητα λέω αυτό μας έλειπε τώρα άλλος ένας 35ρης..θέλω πολύ να πιστέψω τον rainmaker αλλά προς το παρόν μόνο απογοήτευση για τη λειτουργία στο αγωνιστικό
Μιλάμε για μια ομάδα που ο ΠΑΟΚ του 2015 του Άρνεσεν θα την είχε 5-0 από ημίχρονο, πέραν τρεξιμάτων δεν είχε τίποτα άλλο να επιδείξει, όταν λέμε τίποτα τίποτα
Και όσο για τ ότι βρισκόμαστε σε προετοιμασία που είπε κάποιος, ενώ μετά από 2,3 μήνες και μετά ο άξονας με Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Κούρτιτς, Μπίσεβαρ, Τζιοβίνκο και Καγκάβα θα είναι αθλητικότατη, μέσος όρος ηλικίας στον άξονα αν βγάλεις τον πάναργο Εσίτι θα είναι 34, αλλά ντάξει μωρέ όλα κουλ
Μόνη μου ένσταση είναι ότι με Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ στα γεράματα, και με το συμβόλαιο τους να τελειώνει, μαζί με Τσιγγάρα και Ζίφκοβιτς που δεν φαίνεται να ανανεώνουν και μαζί με Τζόλη - Σβιντέρσκι που πάνε για πώληση, αν όχι τώρα τότε πιθανότατα στις επόμενες 2 μεταγραφικές περιόδους, και μαζί με Τζιοβίνκο που στα 35 λογικα θα υπογράψει μονοετές...barlow4 έγραψε: Καποιοι ξεκολληστε λιγο τα μυαλα σας κ σταματηστε να ψαχνετε παντου μεταπωλητικες αξιες.Πρωταθλημα δε θα ξαναδειτε ποτε ετσι.οΠΑΟΚ του νταμπλ @@ μεταπωλητικες αξιες ειχε.κ ετσι πρεπει.
Του χρόνου θα θέλουμε καινούργια ομάδα. Η ομοιογένεια θα φτάσει και πάλι στο μηδέν.
Οπότε με δυο λόγια, αυτό που φοβάμαι, είναι ότι αν δεν τον πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα, τότε πιθανότατα δεν θα το πάρουμε ούτε του χρόνου.
Άσχετα από πρότζεκτ, πωλήσεις και τα σχετικά, τόσοι παίκτες μαζεμένοι να κλείνουν καριέρα είναι τρομερό ρίσκο και για φέτος και για του χρόνου.
-
kosths BXL