Το τι θα έκανα είναι κάτι που εσύ βγάζεις από το νου σου. Εγώ λογαριασμό δίνω μόνο σε ότι έχω γράψει και όχι στο τι θεωρεί κάποιος πως έγραψα ή θα έγραφα.TheCursed έγραψε:Ποιες απόψεις ρε obdulio τι με νοιάζει εμένα ο μεσος ορος ηλικιας αν παιρνω τιτλους πλακα μας κανεις ειχανε να γραψουν ατομα στο φορουμ απο τοτε που εφυγε ο γκαρσια και μολις χασαμε ξανα γραψαν να μας πουν για τον λουτσεσκου το τι μπαρουφα εχει ειπωθει εδω μεσα απο συγκεκριμενα ατομα ολα αυτα τα χρονια κ στο τελος της χρονιας πεφτουν καθε μα καθε χρονο εξω αλλα τοτε δεν βγαινει κανεις να πει ναι ειχα αδικο ξανα του χρονου τα ιδια κ μικροτερη εντεκαδα να ειχαμε παλι θα εβρισκες να πεις αποψη ειναι κατι που λεω μια φορα οχι 40 τα ιδια κ τα ιδια συνεχεια το τι εχει ο καθενας στο κεφαλι του δεν σημαινει οτι ειναι κ σωστο οσο για τον μιχαηλιδη που λες κακως θα παιζει ο κρεσπο ο κρεσπο μπορει και να μην επεφτε στο 1 γκολ νταξει αιντε πρωι πρωι παιρνουμε μικρους γιατι παιρνετε μικρους παιρνουμε μεγαλους γιατι παιρνουμε μεγαλους δεν μας .... λεω εγω αιντε θα ανεβασουμε πιεση παλι.
Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος με ευρωπαϊκή καταξίωση, άλλος μπορεί να χαίρεται κι αν πάρει πρωτάθλημα στη γειτονιά του. Γούστα είναι αυτά.