Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Το σημαντικο ειναι να γινουν μεταγραφες που θελουμε εμεις (οι προπονητες του καναπεως) κι οχι να φερουν οποιους γουσταρουν. Σιγα που ξερει το σκαουτινγκ κι ο προπονητης περισσοτερα απο εμας
Για πες και πως τον έβγαλες. Βάζοντας και παίκτες που δεν θα παίζουνε ή θα παίζουνε λόγω ανάγκης; Αν δηλαδή είναι να βάζεις στον υπολογισμό του Μ.Ο. Περέιρα, Τσαούση και λοιπούς για να νιώθεις ευχαριστημένος και ικανοποιημένος ότι κάτι είπες, χαιρέτα μου την κλεφτουριά.TheCursed έγραψε:Μεσος ορος ηλικιας του Π.Α.Ο.Κ ειναι 24.8 παλι μεσα επεσες.Obdulio έγραψε:
Στην ενδεκάδα που ξεκίνησε την Τρίτη, οι τριαντάρηδες και πάνω ήταν οι:
Πασχαλάκης = 32+
Βιειρίνια = 35+
Βαρέλα = 33+
Σβαμπ = 31
Καντουρί = 31
Καγκάβα = 32
Ολιβέιρα = 30
Παίκτες κάτω των 30:
Εσίτι = 27
Ζίφκοβιτς = 25
Ροντρίγκο = 28
Μιχαηλίδης = 21
Από τους τελευταίους, το αναμενόμενο μάλλον είναι ότι στη θέση του Εσίτι θα παίζει κανονικά ο 32+ Κούρτιτς και στη θέση του Μιχαηλίδη (δυστυχώς και κάκιστα) ο 34+ Κρέσπο.
Στους πρώτους ακούμε το ενδεχόμενο ο 32χρονος Καγκάβα να αντικατασταθεί από τον 35χρονο Τζιοβίνκο.
- paok re niamou
Για να μην παρεξηγουνται καποιοι, να μην τους λεμε συνταξιουχους αλλα εμπειρους.
Το αποτελεσμα ομως δεν προκειτε να αλλαξει δυστηχως.
Το αποτελεσμα ομως δεν προκειτε να αλλαξει δυστηχως.
Μήπως να απαγορέψουμε και το να εκφέρονται απόψεις;Γκουερινο έγραψε:Το σημαντικο ειναι να γινουν μεταγραφες που θελουμε εμεις (οι προπονητες του καναπεως) κι οχι να φερουν οποιους γουσταρουν. Σιγα που ξερει το σκαουτινγκ κι ο προπονητης περισσοτερα απο εμας
Ναι, προφανώς μια άποψη στο forum έχει ελάχιστη βαρύτητα.
Από την άλλη, δεν κατάλαβα όμως;
Απονέμουν κάποιοι το αλάθητο του Πάπα σε ορισμένους;
Ναι, το σκάουτινγκ και ο προπονητής ξέρουν καλύτερα. Λάθη δεν έχουν κάνει ή δεν θα κάνουν ποτέ;
Υπάρχει για μακρύ χρονικό διάστημα έλλειμα ταχύτητας και αντοχής στην ομάδα; Αν κατά τη γνώμη σου δεν υπάρχει, πάω πάσο.
Αν υπάρχει, πώς βλέπεις να κινείται μέχρι τώρα η ομάδα για την κάλυψή του;
- sourmenetes
- Moderator
Μη σε χάσουμε όταν θα έχετε αναγουλες από τις τρίπλες του παιχταρά.Obdulio έγραψε:
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα κομμάτι απο ένα δημοσίευμα πρίν λίγο απὀ https://ajel.sa/qm8yMZ/
᾽᾽It is scheduled that the contract with Mateos Pereira is a successful step to fill the void left by the departure of Italian Sebastian Giovinco, who Al Hilal agreed to transfer to the Greek club PAOK᾽᾽
᾽᾽It is scheduled that the contract with Mateos Pereira is a successful step to fill the void left by the departure of Italian Sebastian Giovinco, who Al Hilal agreed to transfer to the Greek club PAOK᾽᾽
Μακάρι να τις κάνει αλλά σου διαφεύγει το δάσος κοιτώντας όχι το δέντρο αλλά το δάχτυλο που σου δείχνει το δάσος. Το δάσος δεν είναι ένας συγκεκριμένος παίκτης (που μπορεί να βγει αλλά μπορεί και να μην βγει όπως δεν βγήκαν κι αρκετοί άλλοι) αλλά μια φιλοσοφία. Το θέμα δεν είναι αν θα φέρεις έναν τριανταπεντάρη αλλά αν θα γεμίσεις με παρόμοιας ηλικίας και αθλητικών προσόντων παίκτες τη στιγμή που υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα αθλητικότητας στο ρόστερ.sourmenetes έγραψε:Μη σε χάσουμε όταν θα έχετε αναγουλες από τις τρίπλες του παιχταρά.Obdulio έγραψε:
- sourmenetes
- Moderator
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θέλει ένα χαφ τρεχαντηρι, ένα εξτρεμ τρεχαντηρι και ένα αρ. Μπακ τρεχαντηρι.
Για να μην παρεξηγούμαστε.
Για να μην παρεξηγούμαστε.
Ποιες απόψεις ρε obdulio τι με νοιάζει εμένα ο μεσος ορος ηλικιας αν παιρνω τιτλους πλακα μας κανεις ειχανε να γραψουν ατομα στο φορουμ απο τοτε που εφυγε ο γκαρσια και μολις χασαμε ξανα γραψαν να μας πουν για τον λουτσεσκου το τι μπαρουφα εχει ειπωθει εδω μεσα απο συγκεκριμενα ατομα ολα αυτα τα χρονια κ στο τελος της χρονιας πεφτουν καθε μα καθε χρονο εξω αλλα τοτε δεν βγαινει κανεις να πει ναι ειχα αδικο ξανα του χρονου τα ιδια κ μικροτερη εντεκαδα να ειχαμε παλι θα εβρισκες να πεις αποψη ειναι κατι που λεω μια φορα οχι 40 τα ιδια κ τα ιδια συνεχεια το τι εχει ο καθενας στο κεφαλι του δεν σημαινει οτι ειναι κ σωστο οσο για τον μιχαηλιδη που λες κακως θα παιζει ο κρεσπο ο κρεσπο μπορει και να μην επεφτε στο 1 γκολ νταξει αιντε πρωι πρωι παιρνουμε μικρους γιατι παιρνετε μικρους παιρνουμε μεγαλους γιατι παιρνουμε μεγαλους δεν μας .... λεω εγω αιντε θα ανεβασουμε πιεση παλι.
Ενας 35άρης στη θέση 10 δεν είναι πρόβλημα. Αρκεί τα 8άρια σου να τρέχουν.
Το πρόβλημα του Δουβλίνου ήταν ο συνδυασμός των τριών στο κέντρο. Δεν νομίζω να ξαναβάλει Καγκάουα Εσίτι και Σβάμπ στην ίδια 11άδα.
Αυτή την στιγμή η τριπλέτα Τζιοβίνκο, Αουγκούστο, Κουρτιτς, μου φαίνεται πολύ δυνατή.
Το πρόβλημα του Δουβλίνου ήταν ο συνδυασμός των τριών στο κέντρο. Δεν νομίζω να ξαναβάλει Καγκάουα Εσίτι και Σβάμπ στην ίδια 11άδα.
Αυτή την στιγμή η τριπλέτα Τζιοβίνκο, Αουγκούστο, Κουρτιτς, μου φαίνεται πολύ δυνατή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Πέμ 05 Αύγ 2021, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
Μαλλον η πλειοψηφια εδω μεσα που εγραψε - γραφει οτι εχουμε προβλημα αθλητικων προσοντων, εχει τηλεορασεις που παιζουν μονο σε slow motion, και ετσι δεν μπορουν να διαπιστωσουν τα αθλητικα προσοντα των παικτων μας.
Δεν φταινε αυτοι που τα λενε αλλα αυτοι που τα κανουν και τα σχεδιαζουν.
Μετα το νταμπλ τονιζοταν οτι η ομαδα θελει επειγοντως ανανεωση. Με την προσθηκη Κουρτις και Τζιοβινκο στους ηδη υπαρχοντες βασικους, θα εχουμε σιγουρα εμπειρια αλλα πολυ πιθανον πολυ λιγη ενεργεια και φρεσκαδα για να αντιμετωπισουμε μπυραριες σαν τις προχθεσινες.
Μετα το νταμπλ τονιζοταν οτι η ομαδα θελει επειγοντως ανανεωση. Με την προσθηκη Κουρτις και Τζιοβινκο στους ηδη υπαρχοντες βασικους, θα εχουμε σιγουρα εμπειρια αλλα πολυ πιθανον πολυ λιγη ενεργεια και φρεσκαδα για να αντιμετωπισουμε μπυραριες σαν τις προχθεσινες.
Δεν διαφωνει κανεις με αυτα που λες προφανως και εγω θελω 3 βιτολο απλα λεω οτι αυτο το πραγμα συνεχεια να λεμε το τι θελει η ομαδα και να μιζεριαζουμε δεν οφελει κανεναν εχουν κανει πολλα λαθη και υπαρχουν σημαντικα κενα εμεις σαν οπαδοι πρεπει ομως να τα λεμε εκει που πρεπει κ να στηριζουμε οχι να λεμε γες μεν να στηριζουμε υπαρχει διαφορα.paok re niamou έγραψε:Μαλλον η πλειοψηφια εδω μεσα που εγραψε - γραφει οτι εχουμε προβλημα αθλητικων προσοντων, εχει τηλεορασεις που παιζουν μονο σε slow motion, και ετσι δεν μπορουν να διαπιστωσουν τα αθλητικα προσοντα των παικτων μας.
Οταν σχολιαζει καποιος θα δεχεται και τα σχολια αλλων. Δεν ειπε κανεις να μη σχολιασεις. Λαθη κανουν ολοι οποτε θα κανει και το σκαουτινγκ και ο προπονητης και η διοικηση. Το προβλημα ειναι οτι αυτοι κανουν 1 λαθος στα 10 πραγματα που κανουν και οι οπαδοι εχουν ενα σωστο στα δεκα που λενε. Και κανουν σημαια το ενα σωστο που μπορει να πετυχαν για να απαξιωσουν τα παντα.Obdulio έγραψε:Μήπως να απαγορέψουμε και το να εκφέρονται απόψεις;Γκουερινο έγραψε:Το σημαντικο ειναι να γινουν μεταγραφες που θελουμε εμεις (οι προπονητες του καναπεως) κι οχι να φερουν οποιους γουσταρουν. Σιγα που ξερει το σκαουτινγκ κι ο προπονητης περισσοτερα απο εμας
Ναι, προφανώς μια άποψη στο forum έχει ελάχιστη βαρύτητα.
Από την άλλη, δεν κατάλαβα όμως;
Απονέμουν κάποιοι το αλάθητο του Πάπα σε ορισμένους;
Ναι, το σκάουτινγκ και ο προπονητής ξέρουν καλύτερα. Λάθη δεν έχουν κάνει ή δεν θα κάνουν ποτέ;
Υπάρχει για μακρύ χρονικό διάστημα έλλειμα ταχύτητας και αντοχής στην ομάδα; Αν κατά τη γνώμη σου δεν υπάρχει, πάω πάσο.
Αν υπάρχει, πώς βλέπεις να κινείται μέχρι τώρα η ομάδα για την κάλυψή του;
Κι εγω προτιμω εναν 25αρη απο εναν 35αρη αλλα που να τον βρω? Για να υπερασπιστουμε τις αποψεις μας που καποιες φορες ειναι σωστες το φτανουμε στο αλλο ακρο και λεμε ακραια πραγματα. Δηλαδη ο 30αρης Ολιβειρα δεν ειναι ιδανικος φορ? Ειναι γεροι οι 30αρηδες? Ο Μεσι υπεγραψε 5ετες να παιζει μεχρι τα 40.
Οσο για το "μακρυ χρονικο διαστημα με ελλειμα ταχυτητας" οπως φαινεται κι απο την προταση κρινεις με βαση τα παλια. Αλλη ομαδα κι αλλος προπονητης φετος και υποθετω στο τελος θα εχουμε την ταχυτητα που χρειαζεται ο προπονητης(οχι αυτη που θελουμε εμεις). Οσο για την αντοχη, περισσοτερο αντοχη ειχαμε εμεις στο τελος απο τους ιρλανδους που ηταν ολοι 23χρονοι και εχουν και 25 παιχνιδια στα ποδια τους οποτε εκει μια χαρα ειμαστε ηδη
Για μενα το προβλημα του δουβλινου ειναι οτι οι αλλοι ειχαν 25 ματς εμεις κανενα ,οτι εφαγα δυο γκολ απο ατομικα λαθη παιδικης χαρας γιατι κ του μιχαηλιδη για δευτερη φορα σε ευρωπαικο ματς και του πασχαλακη ειναι λαθη αια ευοσμου κ οτι στς 3 ευκαιριες τις δικες μας βαλαμε ενα δεν θα γινεται παντα αυτο.