σεμεδο βαλμπουενα κουντε καμαρα ελ αραμπι μασουρας ρεμπατσιουκ ανδρουτος οι 8 ειναι βασικοι ποια δευτερα του?και ο μπα 9 βασικοιboogeyman77 έγραψε:Θεέ μου τι ζούμε πάλι! Μ'αρέσει που κάποιοι έχουν και προσδοκίες να κλείσουμε την διαφορά με γαύρο σε μονοψήφιο αριθμό. Τον γαύρο που μέχρι στιγμής παίζει Ευρώπη με τα δεύτερα τουron-swanson έγραψε:https://www.pinkun.com/sport/norwich-ci ... er-8209596
Εδώ λέει ότι κοιτάμε τον Ερνανι. Από sources της sportime βέβαια.
Ψιλό αόρατος ήταν στον γαύρο αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω τι έκανε μετά.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Τετ 04 Αύγ 2021, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η θεια μου η κατινα νομιζω οτι ξερει περισσοτεραrainmaker έγραψε:Βλέπω ο Βασιλόπουλος λέει πως ο Λουτσεσκου απαιτεί τον Γιαν μποριλ.
Αυτό δεν είναι ότι γνωριζα αλλά για να το λέει με τόσο απόλυτο τροπο, ίσως κάτι να ξερει
Ποια δευτερα? Με τα τεταρταboogeyman77 έγραψε:Θεέ μου τι ζούμε πάλι! Μ'αρέσει που κάποιοι έχουν και προσδοκίες να κλείσουμε την διαφορά με γαύρο σε μονοψήφιο αριθμό. Τον γαύρο που μέχρι στιγμής παίζει Ευρώπη με τα δεύτερα τουron-swanson έγραψε:https://www.pinkun.com/sport/norwich-ci ... er-8209596
Αυτή την προπαγάνδα τρώνε αυτή λένε.TheCursed έγραψε:σεμεδο βαλμπουενα κουντε καμαρα ελ αραμπι μασουρας ρεμπατσιουκ ανδρουτος οι 8 ειναι βασικοι ποια δευτερα του?και ο μπα 9 βασικοιboogeyman77 έγραψε:Θεέ μου τι ζούμε πάλι! Μ'αρέσει που κάποιοι έχουν και προσδοκίες να κλείσουμε την διαφορά με γαύρο σε μονοψήφιο αριθμό. Τον γαύρο που μέχρι στιγμής παίζει Ευρώπη με τα δεύτερα τουron-swanson έγραψε:https://www.pinkun.com/sport/norwich-ci ... er-8209596
ΘΑ επενδύσει ο πρόεδρας και ΘΑ φέρει παικταραδες...ΑΝ μπει στους ομίλους.
Αλλά κάποιοι νομίζουν ότι παίζει με τα δεύτερα
rainmaker έγραψε:Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι γκρινια το πρόβλημα
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Είναι η μιζέρια και ο πανικός
Όλα μαύρα, κανένα όνειρο, μόνο κλάμα για το πόσο χάλια πάνε όλα
Ηρεμηστε
Έχει πάνω από ένα μήνα που το γράφω
Οι παίκτες που στοχεύουμε είναι καλοί
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Αλλά το ρόστερ μας εν τέλει θα είναι , πάντα κατά τη γνώμη μου, καλύτερο από του 2018-19.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως απ' ότι φαίνεται θα πάρουμε μόνο ένα εξτρέμ και όχι άλλο χαφ (εκτός αν βρεθεί κανείς άγιος και φύγει ο εσιτι)
Το ότι χτες χάσαμε (εντελώς άδικα κατ εμε αλλά τελοσπαντων) δε σημαίνει ότι σήμερα διαλυομαστε
Ο Αύγουστος μπήκε, ε που θα πάει, θα βγει κάποια στιγμη
Ρέιν συμφωνώ όμως και η ΠΑΕ κατά τον τρόπο που λειτουργεί τις ενθαρρύνει τέτοιες σκέψεις. Πέρυσι είχαμε μια τόσο τραγική χρονιά... και ενώ η ομάδα έκανε το αδύνατο δυνατό για να τα τουμπάρει όλα εμείς ακούγαμε από δημοσιογραφίσκους της πιάτσας ότι ένας ρουμάνος υδροχόος ψάχνει σπίτι στο πανόραμα. Ε θα μπορούσε και η ΠΑΕ από πλευρά της να μας μιλήσει και λίγο για το πλάνο της, ιδιέτερα από τη στιγμή που πορευόμαστε χωρίς ΤΔ, κάτι το πρωτόγνωρο.
Ο κόσμος έχει εκνευριστεί απο πέρυσι και ζητάει απαντήσεις στα αζήτητα.
-
giliopoulos
Ναι ξερω, απο στομα σε στομα με κονε. Κανενας με σοβαρα σκιλλς.sourmenetes έγραψε:Πως μπήκαν εκεί και ποιοι ειναι αυτοί;;giliopoulos έγραψε:2 ματς ειδαμε της ριεκα και καταλαβαμε οτι ειναι κουρσουμι
Τωρα για τους σκαουτερς της παε απλα γελαμε. Ξερουμε πως μπηκαν εκει οι δημοσιοι υπαλληλοι
Φορτωνουν καραβια με αχρηστους και εκμεταλλευονται την αμπαλοσυνη του ιβαν.
YΓ. Πανε να φερουν ακομα ενα κουρσουμι και να το πληρωσουν κιολας. Γιαν μποριλ λεγεται και θελουν να δωσουν και λεφτα παροτι ειναι 31. Αδιανοητα πραγματα
Ξέρεις ποιοι ειναι οι σκαουτερ του ΠΑΟΚ;;
Για να ξέρουμε και εμείς με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανως το ξερουν ολοι μεταξυ τους και γι αυτο δεν θελουν ικανοτατα ατομα τυπου αρνεσεν για σοβαρη στελεχωση.
Αυτο κανουν οι σοβαρες ομαδες https://www.cityfootballgroup.com/careers/
Πάντως έχει ειπωθεί, ότι ο Τσολακ είχε αρνητική εισήγηση από το σκάουτινγκ της ομάδας.
Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ότι υπάρχουν 3-4-5 εκατομμύρια ευρώ σε συμβόλαια σε "παροπλισμενους" παίχτες.
Εκεί ή τα θεωρείς χαμένα και προχωράς, ή θα προσπαθείς να τα σώσεις χάνοντας κι άλλα.
Και επιπλέον ή θα είμαστε του ύψους ή του βάθους.
Πέρσυ στηριχθηκαμε υποτίθεται σε νεανική ομάδα και ομάδα του μέλλοντος, και φέτος 180 μοίρες στροφή.
Με λίγα λόγια δεν έχουμε κατασταλάξει στη φιλοσοφία που θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ότι υπάρχουν 3-4-5 εκατομμύρια ευρώ σε συμβόλαια σε "παροπλισμενους" παίχτες.
Εκεί ή τα θεωρείς χαμένα και προχωράς, ή θα προσπαθείς να τα σώσεις χάνοντας κι άλλα.
Και επιπλέον ή θα είμαστε του ύψους ή του βάθους.
Πέρσυ στηριχθηκαμε υποτίθεται σε νεανική ομάδα και ομάδα του μέλλοντος, και φέτος 180 μοίρες στροφή.
Με λίγα λόγια δεν έχουμε κατασταλάξει στη φιλοσοφία που θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποιον κι αν φερουμε,αν δεν φέρουμε χαφ ταχυδυναμικο, η ομαδα θα υστερει.rainmaker έγραψε:Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Αλλά το ρόστερ μας εν τέλει θα είναι , πάντα κατά τη γνώμη μου, καλύτερο από του 2018-19.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως απ' ότι φαίνεται θα πάρουμε μόνο ένα εξτρέμ και όχι άλλο χαφ (εκτός αν βρεθεί κανείς άγιος και φύγει ο εσιτι)
Το ότι χτες χάσαμε (εντελώς άδικα κατ εμε αλλά τελοσπαντων) δε σημαίνει ότι σήμερα διαλυομαστε
Το ιδιο ισχυει και για τον τερματοφυλακα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο άλλος γράφει γράφει γράφει και πετάει και ένα αρνεσεν στο τέλος... Την ίδια στιγμή που ο αρνεσεν του πήρε θέλω να πω αυτούς που κατηγορεί
Για γέλια πραγματικά και για κλάματα.
Αντί να καθίσουμε να ασχοληθούμε λιγάκι με τα δημοσιεύματα από Αραβία μεριά και να κάνουμε λίγο χούλια μα, καθόμαστε και τα βάφουμε όλα μαύρα
Για γέλια πραγματικά και για κλάματα.
Αντί να καθίσουμε να ασχοληθούμε λιγάκι με τα δημοσιεύματα από Αραβία μεριά και να κάνουμε λίγο χούλια μα, καθόμαστε και τα βάφουμε όλα μαύρα
Για κάθε Γκαρσία, με τη δύναμη και την τεχνική του, χρειάζεται δίπλα του ένας Βιτόλο, ένα τρεχαντήρι με πλεμόνια και ταχύτητα για να καλύπτει και τις αργές επιστροφές τού πρώτου.
Δεν μπορείς να βάλεις στο κέντρο δυο μεγάλους και αργούς παίκτες μαζί, όσο έμπειροι και τεχνικοί κι αν είναι. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες γραμμές του γηπέδου.
Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουμε κάθε φορά που πουλάμε ή αγοράζουμε παίκτες. Έχω μια μεγάλη ελπίδα στον Τσιγάρα που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στην κρίση τού οργανισμού ΠΑΟΚ. Αν πάει καλά, βλέπω να φεύγει με την πρώτη ευκαιρία.
Δεν μπορείς να βάλεις στο κέντρο δυο μεγάλους και αργούς παίκτες μαζί, όσο έμπειροι και τεχνικοί κι αν είναι. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες γραμμές του γηπέδου.
Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουμε κάθε φορά που πουλάμε ή αγοράζουμε παίκτες. Έχω μια μεγάλη ελπίδα στον Τσιγάρα που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στην κρίση τού οργανισμού ΠΑΟΚ. Αν πάει καλά, βλέπω να φεύγει με την πρώτη ευκαιρία.
rainmaker έγραψε:Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Rain, και τη χρονιά που έφυγε ο Λουτσεσκου, ψηλά κοιτούσαμε. Ίσως αν περνούσαμε τον αγιαξ να ερχόντουσαν κιόλα..
Το πρόβλημα κατ εμέ είναι στο ότι μια χρονιά έχουμε μια Χ φιλοσοφία, την επόμενη χρονιά μια y φιλοσοφία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν " παρκαρισμένα" λεφτά σε παίκτες που δεν υπηρετούν το πλάνο της κάθε χρονιάς.
Ας δούμε τι κάνει η αλ χιλαλ. Ξέρουν όλοι πως θα αφήσει το μερμηγκα, αλλά μέχρι τον αντικατάστατη, δεν τον αφήνει. Με τον τρόπο της μας πιέζει, και ίσως εξ οικονομησει κ κάτι.
Ας δούμε τι κάνει ο μπεκιαλι η η Κάλιαρι. Η ο γαυρος με τον καμαρα.
Πουλάμε πάντα από ανάγκη, και αγοράζουμε από ανάγκη..
Εμπιστεύομαι τον λουτσεσκου και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το ροστερ.. Απλά ο ίδιος έχει υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Και καλά κάνει...
Επιπλέον, δε ξέρω αν αποκλειστεί η ομάδα πάλι από την Ευρώπη ( χρόνο πάρα χρόνο περνάμε σε ομίλους) αν μπορεί να " γυρίσει" στα επόμενα χρόνια. Θα μείνουμε πολύ πίσω..
Τες πάντων. Ελπίζω να κλείσουν ικανοί παίκτες που θα υπηρετήσουν το πλάνο του προπονητή.
- sourmenetes
- Moderator
Η παε σου έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση ο μεγαλομετοχος. Αν έβγαινε η παε στα πλευ οφ και έλεγε εμείς θα πορευτουμε του χρόνου με. Λουτσεσκου πως θα σου φαινόταν;;Nostalgos έγραψε:rainmaker έγραψε:Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Ρέιν συμφωνώ όμως και η ΠΑΕ κατά τον τρόπο που λειτουργεί τις ενθαρρύνει τέτοιες σκέψεις. Πέρυσι είχαμε μια τόσο τραγική χρονιά... και ενώ η ομάδα έκανε το αδύνατο δυνατό για να τα τουμπάρει όλα εμείς ακούγαμε από δημοσιογραφίσκους της πιάτσας ότι ένας ρουμάνος υδροχόος ψάχνει σπίτι στο πανόραμα. Ε θα μπορούσε και η ΠΑΕ από πλευρά της να μας μιλήσει και λίγο για το πλάνο της, ιδιέτερα από τη στιγμή που πορευόμαστε χωρίς ΤΔ, κάτι το πρωτόγνωρο.
Ο κόσμος έχει εκνευριστεί απο πέρυσι και ζητάει απαντήσεις στα αζήτητα.
Θα έκραζες ναι ή όχι;;
Κάνανε μια κίνηση που για τον ΠΑΟΚ είναι σωστή. Δώσανε χρόνο στο Γκαρσία με τη Β ομάδα και δώσανε σε πιο εμπειρα χέρια την ομάδα.
Απο κει και πέρα πάντα είχαμε θέμα στο επικοινωνιακο.
Δεν καταλαβαίνω όμως το ότι ο κόσμος στράβωσε..
Ο κόσμος είναι ο ίδιος κόσμος που ήταν στα κάγκελα ελιωνε για τον ΠΑΟΚ και έλεγε ΠΑΟΚ είμαι θα πάω να τους σκίσω, με τον κόσμο τώρα που ασχολείται με Το ποσό θα πουλήσουμε το τζολη, γιατί ανανέωσα με τον έναν γιατί ο ΒΑΡΕΛΑ παίρνει τόσα γιατί ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ δεν ανανέωσε;;
Ολη μέρα ακούω μια γκρίνια για οτιδήποτε υπάρχει μέσα στον ΠΑΟΚ. Ναι δώσανε και δίνουν δικαιώματα αλλά οταν μιλάω για ΠΑΟΚ πρώτα είμαι οπαδός, πρώτα τρελαίνομαι να δω τον ΠΑΟΚ, πρώτα λέω θα πάω στο οακα και θα τους σκίσω και μετά ασχολούμαι με το τζολη που οι μισοί τον έβγαλαν ντίβα, οι άλλοι θέλουν να φύγει (λένε) για το καλό του, λες και ο ΠΑΟΚ (που του έδωσε όλα τα εφόδια που τον πληρώνει που πού) θέλει το κακό του και κάποιοι άλλοι θέλουν να πάρει την μπάλα από την άμυνα μεχρι την επίθεση για να βάλει γκολ, επειδή αξίζει 10μ...
Αυτα είναι παρανοικα!!
- sourmenetes
- Moderator
Και ποιοι είναι αυτοι;;γιατι και γω μπορεί να λέω ότι ο τάδε υπάλληλος είναι άχρηστος και πουλημενος και με κονε αλλά όταν έχει το αν αυτού του Ιβάν δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτός τον εμπιστεύεται αυτός τον πληρώνει. Και αυτό ισχύει για ανθρωπο του ΠΑΟΚ.giliopoulos έγραψε:Ναι ξερω, απο στομα σε στομα με κονε. Κανενας με σοβαρα σκιλλς.sourmenetes έγραψε:Πως μπήκαν εκεί και ποιοι ειναι αυτοί;;giliopoulos έγραψε:2 ματς ειδαμε της ριεκα και καταλαβαμε οτι ειναι κουρσουμι
Τωρα για τους σκαουτερς της παε απλα γελαμε. Ξερουμε πως μπηκαν εκει οι δημοσιοι υπαλληλοι
Φορτωνουν καραβια με αχρηστους και εκμεταλλευονται την αμπαλοσυνη του ιβαν.
YΓ. Πανε να φερουν ακομα ενα κουρσουμι και να το πληρωσουν κιολας. Γιαν μποριλ λεγεται και θελουν να δωσουν και λεφτα παροτι ειναι 31. Αδιανοητα πραγματα
Ξέρεις ποιοι ειναι οι σκαουτερ του ΠΑΟΚ;;
Για να ξέρουμε και εμείς με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Προφανως το ξερουν ολοι μεταξυ τους και γι αυτο δεν θελουν ικανοτατα ατομα τυπου αρνεσεν για σοβαρη στελεχωση.
Αυτο κανουν οι σοβαρες ομαδες https://www.cityfootballgroup.com/careers/
Επίσης ποιοι παίκτες έχουν έρθει μέσω σκαουτινγκ και ποιοι όχι;;
Ξέρεις;;
Για να ξέρουμε πότε γίνεται κάτι σωστά και πότε όχι.
- navigator11
Έλα μωρέ τώρα, παρανοϊκά πράγματα κι ιστορίες για αγρίους τώρα. Καλόπιστη κριτική λέγεται. Εποικοδομητική το βασικότερο.
Φέραμε νεότερους, και τον Ντουγκλας και τον Εσιτι και τον Μουργκ. Και δε σας άρεσαν.paok re niamou έγραψε:Μετα το νταμπλ μιλούσαμε όλοι οτι πρέπει να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας γιατί φαινοταν στα ευρωπαϊκά οτι χωρίς ταχύτητα δεν πας ούτε μέχρι το περίπτερο ποσο μαλλον να κάνεις μερικές νίκες και να ανεβάσεις και την ψυχολογία του ντουμλορντ![]()
Τώρα δυο χρόνια μετά πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και να μην γκρινιαζουμε με ολους τους συνταξιούχους που έχουμε μαζέψει.
Και σσν κερασάκι να έρθει και ο Τζοβινκο.
Αν λοιπον ολον αυτον τον σχεδιασμό τον εχουν κάνει κάποιοι υπάλληλοι του Ιβαν, να πανε σπιτια τους.
Αν τον εχει κάνει ο Ιβαν μόνος του με τον γιο του, θα περιμένω μηπως κάποτε βαλει μυαλό.
Μέχρι τοτε θα σχολιάζω συτσ που βλεπω και καταλαβαίνω και οχι αυτά που θελουν κάποιοι με το ζόρι να καταλαβω.
Τώρα εσύ άμα θες να φέρεις έναν στην ηλικία του Μουργκ που ξέρει την μπάλα του Μαουρισιο ή του Τζαλμα, βγάλε καμια 10 μύρια από την τσέπη κ δώστα στην ΠΑΕ, ,αντε γιατί πολύ άπλες γίναμε με ξένες τσέπες