5.Γιάννης Μιχαηλίδης

renegade

Re: 49.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από renegade »

Παρολοςς φαντασματάκια βλέπεις.
Εδώ γράφουμε για τα γαμωσταυριδια που ρίχνει ο ουαρντα στον λουτσέσκου και σένα πάει ο νους σου ότι τα γράφουμε για σένα.
Δεν έχω απαντήσει ποτέ προσωπικα σε σένα γιατί ακόμα δεν έχεις αποβάλει το θέμα Γκαρσία και για αυτό θεωρώ οποιαδήποτε συζήτηση σ αυτό το σημείο δεν έχει νόημα.
Όταν δεν θα υπάρχει αυτός ο παράγοντας πολύ ευχαρίστως.
Εξάλλου είσαι απ' αυτούς που εκτιμώ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μα δεν το λέω για μένα , γενικά σου απαντάω κι εγώ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Τρεις παραθέσεις ποστ μου έκανες ρε συ παρολε :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το χθεσινό του λάθος. Ναι, τον άφησε μόνο ο αρχηγός στη συγκεκριμένη φάση αλλά δεν μπορείς ρε συ Μιχαηλίδη να πηγαίνεις με τέτοια χαλαρότητα στη φάση. Εκεί κάνεις ένα φάουλ να τελειώνει το παραμύθι.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Δεν αντιλέγω ότι φέρει ευθύνη ο Μιχαηλίδης στο πρώτο γκολ αλλά δεν βλέπω κανείς να μιλάει για την μία ακόμα τραγική εμφάνιση του Varela που παραπατούσε και τον περνούσαν σαν σταματημένο αλλά ούτε για την αντίδραση του στο εν λόγω γκολ όπου μάρκαρε με την πλάτη!!!!!
boogeyman77
Επικοινωνία:

pisakaipoupoula έγραψε:για πιτσιρίκια με ποιότητα μιλάμε, που ο Μιχαηλίδης ξεκάθαρα δεν έχει

Δεν είπε κανείς να παίζουμε με πιτσιρίκα, σκέτο, αλλιώς μεταφέραμε 5,6 απ την Κ-19 και problem solved, ε δεν είναι έτσι
Ο Μιχαηλίδης κάτι "ποιοτικούς" Έλληνες στόπερ σαν τον Ρέτσο και τον Νικολάου που πουλήθηκαν 21 και 4 εκατομμύρια αντίστοιχα τους έχει για πρωινό.
boogeyman77
Επικοινωνία:

renegade έγραψε:Όποιος δεν κατάλαβε,εχθές έπαιξε γιατί ο δεύτερος και ο τρίτος στόπερ της ομάδας ήταν οφφ.
Αλλά που
Για τον Varela λες;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το έχω ξαναγράψει, ο Μιχαηλίδης είναι ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ πρώτα από όλα πρέπει να ξέρει καλή άμυνα και μετά οποια αλλά στοιχεία έχει του προσθέτουν αξία. Έχουμε βαρεθεί να τρώμε γκολ από προσωπικά του λάθη. Τι να την κάνω την προώθηση του παιχνιδιού και τις μεγάλες μπαλιές αν δεν μπορεί πρώτα από όλα να αποσοβησει γκολ?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

renegade έγραψε:Τρεις παραθέσεις ποστ μου έκανες ρε συ παρολε :lol:
Εννοώ ότι δε λέω ότι μου τη λες εμένα, αλλά έχεις ένα δασκαλικό ύφος προς όλους.

Εγώ όσο κι αν φαίνεται περίεργο κακίες δεν κρατάω, έχω κρατήσει λίγο βέβαια σε όσους με έβαζαν στο κάδρο 6μηνες που στήριζα τον προπονητή.
Αλλά καλύπτομαι από το τώρα, που τελικά είδαμε όλοι ότι κάποιοι παίχτες μας, καλοί χρυσοί, αλλά μέχρι εκεί είναι. Κι ο Μιχαηλίδης το ίδιο. Πρέπει να καταλάβει κι ο ίδιος ότι του έμεινε ένα 6μηνο να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες.

Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

boogeyman77 έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:για πιτσιρίκια με ποιότητα μιλάμε, που ο Μιχαηλίδης ξεκάθαρα δεν έχει

Δεν είπε κανείς να παίζουμε με πιτσιρίκα, σκέτο, αλλιώς μεταφέραμε 5,6 απ την Κ-19 και problem solved, ε δεν είναι έτσι
Ο Μιχαηλίδης κάτι "ποιοτικούς" Έλληνες στόπερ σαν τον Ρέτσο και τον Νικολάου που πουλήθηκαν 21 και 4 εκατομμύρια αντίστοιχα τους έχει για πρωινό.
Και ο Ζίβκοβιτς μας ήρθε ελεύθερος ενώ για τον Λημνιό κάτι Γερμανοί στάξανε 4 χαρτιά...κοινώς δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Τώρα αν τους έχει για πρωινό αμφιβάλλω αλλά δε με νοιάζει κιόλας, ξέρω ότι δεν ξέρει να αμύνεται, ότι στα μισά του μαρκαρίσματα ένας με έναν τα καταφέρνει και μπουρδουκλώνεται, είναι πολύ αδύναμος πολύ αρτσούμπαλος, διεκδίκηση είτε κάτω είτε στον αέρα σχεδόν πάντα σε λανθασμένους χρόνους...ε αν αυτό είναι ποιοτικό σέντερ μπακ εγώ είμαι ο Άδωνις
renegade

Parolos έγραψε:
renegade έγραψε:Τρεις παραθέσεις ποστ μου έκανες ρε συ παρολε :lol:
Εννοώ ότι δε λέω ότι μου τη λες εμένα, αλλά έχεις ένα δασκαλικό ύφος προς όλους.
.

Καταρχάς να πω ότι δεν είναι αυτή η επιδίωξη μου.
Βέβαια στο τέλος της ημέρας οποιοσδήποτε λέει στον οποιοδήποτε ακόμα και ένα απλό " όχι δεν είναι έτσι" μπορεί να χαρακτηριστεί ότι έχει δάσκαλιστικο ύφος. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τη μάτια βλέπεις τον συνομιλητή σου.

Από κει και πέρα να πω όντως ότι δεν μπορώ καθόλου την ανθρωποφαγία. Όχι την κριτική ακόμα και τις πιο σκληρη, αλλά την ανθρωποφαγια.
Έχει φτάσει η γκρίνια σε επίπεδα απίστευτα από το πρώτο παιχνίδι και αυτό είναι που δεν αντέχω.
Δεν μπορείς να βγαίνεις ( όχι εσύ) και να γράφεις ότι ο τάδε δεν θα παίξει ποτέ μπάλα.
Όπα Βάστα λίγο.
Λίγη αυτογνωσία.
Αν πιστεύεις ότι είσαι τόσο καλός και μπορείς να διακρίνεις ποιο εικοσάχρονα θα κάνει καριέρα και ποιο όχι κάντο επάγγελμα θα βγάλεις πολλά λεφτά.
Ας σταματήσουμε πλέον να μειώνουμε επαγγελματίες πολύ υψηλά αμειβόμενους και να νομίζουμε ότι εμείς ξέρουμε 10 φορές καλύτερα από αυτούς.
Ευτυχώς ήρθε η πανδημία και μου δίδαξε πάρα πολλά σε αυτό τον τομέα για τους ανθρώπους
Υγ αν φτάσουμε στο σημείο σε οπαδικο φόρουμ να είμαστε με το μας και με το σας για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις όπως καλή ώρα του τζόσουα που του είπαμε ένα απλό " ακούγεσαι" και μόνο τη μάνα που δεν μας έβρισε...ε τότε να πάμε να ασχοληθούμε με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Υγ2 όσο για τον λουτσέσκου και αυτός κρίνεται καθημερινά όπως και ο προκάτοχος του.
Αν δεν φέρει και αυτός τα επιθυμητά αποτελέσματα θα την ακούσεις στερεοφωνικά.
Έτσι είναι στον ΠΑΟΚ και σε όλες τις μεγάλες ομάδες... Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο τέλος
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτό που λες στο τέλος αναιρεί όλα τα προηγούμενα όμως.
Το έχουμε ξανασυζητήσει νομίζω, ότι η άποψη μου είναι πως όταν εκπαιδεύεις το κοινό σου έτσι, πέραν των συναισθηματισμων ας το πούμε, αυτά θα έχεις. Όπως το είπες και ο Ρουμάνος θα τα ακούσει στερεοφωνικά, αν δε φέρει τα αποτελέσματα, κι εγώ σου λέω όχι αν δεν τα φέρει μακροπρόθεσμα, αλλά και άμεσα. Γιατί 2 χρόνια τώρα έτσι εκπαιδευσες το κοινό.

Όταν συμπεριφέρεται η ομάδα προς τον Βιειρινια, τον Μάτος ή τον Μαουρίτσιο λάθος, σαν να είναι το τίποτα, και ο όχλος ακολουθεί με τσουγρανες, ε πως περιμένουν να στηριχθεί ο Χ Ψ μετά μέχρι τέλους?

Ότι σπέρνεις θερίζεις.. δυστυχώς.

Αυτό βέβαια είναι κουβέντα για εκτός φόρουμ καθώς είναι πολυδιάστατο και ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη.

Επίσης δεν έχω ικανότητα να κρίνω το ταβάνι του, αυτό λίγοι το έχουν στον κόσμο, άλλα στοιχεία μεγάλου στόπερ που να ξεχωρίζει εντάξει δεν έχω δει. Τον αέρα ρε παιδί μου του αρχοντικού στόπερ. Με συγκέντρωση, σταθερότητα, τοποθετήσεις. Μεγαλύτερο μειονέκτημα θεωρώ τη συγκέντρωση του.
Πώς να το πω δεν ξεχωρίζει για τίποτα στο παιχνίδι του.
Πάντα με γνώμονα ότι θα φτάσει να είναι το στόπερ της εθνικής και των 10 εκατομμυρίων.
Το να γίνει ένας τίμιος Μαλεζάς είναι άλλο καπέλο. Που ακόμη και μέχρι εκεί έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Τώρα άμα θα προλάβει το τρένο, το οποίο είναι φέτος, θα φανεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 04 Αύγ 2021, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαμε να κρίνουμε κάποιον μακροπρόθεσμα... αλλά μεσόγειος με Βαλκάνια γωνία είσαι,μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.
Ακόμα και σε κουλτούρες τελείως διαφορετικες από την δική μας όπως εδώ στο Μόναχο,τον Κροάτη από πολύ νωρίς άρχισαν να τον σκίζουν.
Αυτή είναι δυστυχώς η μοίρα στις μεγάλες ομάδες, αλλά με λίγο μέτρο και όχι από το πρώτο ματς
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο Μιχαηλίδης είναι στα 22 του και ξεκινάει την 3η χρόνια του στην μεγάλη ομάδα, μέχρι τώρα ότι είναι πολυ καλός αμυντικός δεν το έχει δείξει, μόνο κάποια στοιχεία που αν τα συνδυάσεις και με αμυντικές αρετές κάνουν έναν πολύ καλό αμυντικό. Έχει δίκιο ο parolos που λέει ότι αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία. Μακάρι να πιάσει το παιδί γιατί είναι και Παοκτσακι.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

21 είναι και είναι ουσιαστικά η 2η χρόνια ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”