5.Γιάννης Μιχαηλίδης
- pisakaipoupoula
Re: 49.Γιάννης Μιχαηλίδης
για πιτσιρίκια με ποιότητα μιλάμε, που ο Μιχαηλίδης ξεκάθαρα δεν έχει
Δεν είπε κανείς να παίζουμε με πιτσιρίκα, σκέτο, αλλιώς μεταφέραμε 5,6 απ την Κ-19 και problem solved, ε δεν είναι έτσι
Δεν είπε κανείς να παίζουμε με πιτσιρίκα, σκέτο, αλλιώς μεταφέραμε 5,6 απ την Κ-19 και problem solved, ε δεν είναι έτσι
Έχει πιτσιρίκια στην Ελλάδα σέντερ μπακ να φάνε κι οι κότες. Να πεις ήταν κάνα εξτρέμ να το παλέψουμε.renegade έγραψε:Της ανθρωποφαγιας το κάγκελο
Οι ίδιοι που το πρωί φωνάζουν για να παίζουν τα πιτσιρίκια και τα ΠΑΟΚτσακια το βράδυ τους βγάζουν όλους ανίκανους
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν μου βρειτε εσεις 20χρονο Ελληνα σεντρε μπακ που θα ερθει στην ομαδα, θα παιζει βασικος και δεν θα κανει λαθη, εγω θα παω πασο.
Μην βαρατε ρε σεις στο ψαχνο κατευθειαν σε καθε λαθος που κανουν παιδια οπως ο Μιχαηλιδης.
Ναι οκ, δεν ειναι το πρωτο λαθος που κανει και να ειστε σιγουροι δεν θα ειναι ουτε το τελευταιο αν συνεχισει να παιρνει αγωνιστικα λεπτα.
Αν τον στηριξεις ομως και τον δουλεψεις, μακροπροθεσμα κερδισμενος θα βγεις και αγωνιστικα και πιθανοτατα και οικονομικα.
Μην βαρατε ρε σεις στο ψαχνο κατευθειαν σε καθε λαθος που κανουν παιδια οπως ο Μιχαηλιδης.
Ναι οκ, δεν ειναι το πρωτο λαθος που κανει και να ειστε σιγουροι δεν θα ειναι ουτε το τελευταιο αν συνεχισει να παιρνει αγωνιστικα λεπτα.
Αν τον στηριξεις ομως και τον δουλεψεις, μακροπροθεσμα κερδισμενος θα βγεις και αγωνιστικα και πιθανοτατα και οικονομικα.
Α ναι?
Γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό ο Μιχαηλίδης ήταν ο με διάφορα Νο1 σεντερμπακ σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ.
Κάντε λίγο κρατει.
Γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό ο Μιχαηλίδης ήταν ο με διάφορα Νο1 σεντερμπακ σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ.
Κάντε λίγο κρατει.
?renegade έγραψε:Σήμερα σε όλο το παιχνίδι δεν είχες αυτό που είχες σε όλα τα φιλικά έως σήμερα... Confidence.
Αν χέζεσαι στα βρακιά σου με επαγγελματίες αντίπαλους βραστά χαράλαμπε
Να πάρουμε τότε έναν μη Έλληνα ή μη 20χρονο που να μπορεί να παίξει βασικός και να μη κάνει λάθη. Να δουλέψουμε με τον παίκτη ναι, να πάρει χρόνο ναι, όχι σε ματς που παίζεται μια πρόκριση όμως.DimitrisS έγραψε:Αν μου βρειτε εσεις 20χρονο Ελληνα σεντρε μπακ που θα ερθει στην ομαδα, θα παιζει βασικος και δεν θα κανει λαθη, εγω θα παω πασο.
renegade έγραψε:Σήμερα σε όλο το παιχνίδι δεν είχες αυτό που είχες σε όλα τα φιλικά έως σήμερα... Confidence.
Αν χέζεσαι στα βρακιά σου με επαγγελματίες αντίπαλους βραστά χαράλαμπε
Το ξέρω ότι θες να τους μαλώνεις όλους επειδή είμαστε αμπαλοι ρε συ Ρενέ. Αλλά τι φάση.renegade έγραψε:Της ανθρωποφαγιας το κάγκελο
Οι ίδιοι που το πρωί φωνάζουν για να παίζουν τα πιτσιρίκια και τα ΠΑΟΚτσακια το βράδυ τους βγάζουν όλους ανίκανους
Όποιος δεν κατάλαβε,εχθές έπαιξε γιατί ο δεύτερος και ο τρίτος στόπερ της ομάδας ήταν οφφ.
Αλλά που
Αλλά που
Εντάξει ΠΑΟΚ είμαστε και ξέρουμε ότι ο Ιγκι κι ο Κρέσπο είναι οφφ.
But still.. για τον παίχτη μιλάμε που έπαιξε εχτές.
Που όπως λες κι εσύ αν χάνεται με τους ημιεπαγγελματιες.. απλά δεν..
But still.. για τον παίχτη μιλάμε που έπαιξε εχτές.
Που όπως λες κι εσύ αν χάνεται με τους ημιεπαγγελματιες.. απλά δεν..
Αν δεν αντιλαμβάνεσαι μια ποδοσφαιρική κριτική και προτροπή με το " δεν κάνεις φύγε" δεν σου φταίω εγώ.Parolos έγραψε:renegade έγραψε:Σήμερα σε όλο το παιχνίδι δεν είχες αυτό που είχες σε όλα τα φιλικά έως σήμερα... Confidence.
Αν χέζεσαι στα βρακιά σου με επαγγελματίες αντίπαλους βραστά χαράλαμπεΤο ξέρω ότι θες να τους μαλώνεις όλους επειδή είμαστε αμπαλοι ρε συ Ρενέ. Αλλά τι φάση.renegade έγραψε:Της ανθρωποφαγιας το κάγκελο
Κανείς δεν είπε ότι σήμερα είναι ο βαραν και ότι είναι έτοιμος για να πάρει στις πλάτες την ομάδα.
Πρέπει να κάνει πράγματα για να τα καταφέρει,αλλά εσύ λες ότι μπορεί να έρθει ένας άλλος 20χρονος που θα παίζει και δεν θα κάνει λάθη.
Εξάλλου σιγά, στόπερ παίζει οι και κανένας εξτρέμ
Και για να μην μου την μπαίνεις και δεν έχω καμία όρεξη, αναφέρομαι σε ποστ όπως
για πιτσιρίκια με ποιότητα μιλάμε, που ο Μιχαηλίδης ξεκάθαρα δεν έχει.
Δεν θα μπορεσει ποτε να παιξει σοβαρη μπαλα
Αιτια
Έχει πιτσιρίκια στην Ελλάδα σέντερ μπακ να φάνε κι οι κότες. Να πεις ήταν κάνα εξτρέμ να το παλέψουμε.
Αιτια
Έχει πιτσιρίκια στην Ελλάδα σέντερ μπακ να φάνε κι οι κότες. Να πεις ήταν κάνα εξτρέμ να το παλέψουμε.
Το Ελληνας το ειπα γιατι ειτε μας αρεσει ειτε οχι πρεπει να εχουμε και Ελληνες να παιζουν.
20χρονο σεντρε μπακ με τα χαρακτηριστικα του Μιχαηλιδη, που να παιζει ομως σαν εμπειρος 30αρης, δηλαδη με ελαχιστα λαθη, για να τον παρεις ας μην αναφερουμε τι πρεπει να δωσεις.
Αλλα αυτη ειναι η αληθεια ρε παιδια. Αν δεν παιξει να κανει λαθη ο 20χρονος, να μαθει, να ξανακανει λαθη, να δουλεψει πανω σε αυτα, να βελτιωθει, ε δεν γινεται.
Διαφωνω καθετα οτι το λαθος το δικο του μπορει να κοστισει την προκριση. Ειναι λαθος προσεγγιση αυτη. Με την ιδια λογικη να πουμε οτι και το λαθος του Ζιφκοβιτς να μην το βαλει στο 2' θα κοστισει την προκριση.
Η προκριση θα χαθει -που δεν θα χαθει-γιατι ο ΠΑΟΚ συνολικα σαν ομαδα δεν θα εχει καταφερει να νικησει εναν χειροτερο αντιπαλο.
20χρονο σεντρε μπακ με τα χαρακτηριστικα του Μιχαηλιδη, που να παιζει ομως σαν εμπειρος 30αρης, δηλαδη με ελαχιστα λαθη, για να τον παρεις ας μην αναφερουμε τι πρεπει να δωσεις.
Αλλα αυτη ειναι η αληθεια ρε παιδια. Αν δεν παιξει να κανει λαθη ο 20χρονος, να μαθει, να ξανακανει λαθη, να δουλεψει πανω σε αυτα, να βελτιωθει, ε δεν γινεται.
Διαφωνω καθετα οτι το λαθος το δικο του μπορει να κοστισει την προκριση. Ειναι λαθος προσεγγιση αυτη. Με την ιδια λογικη να πουμε οτι και το λαθος του Ζιφκοβιτς να μην το βαλει στο 2' θα κοστισει την προκριση.
Η προκριση θα χαθει -που δεν θα χαθει-γιατι ο ΠΑΟΚ συνολικα σαν ομαδα δεν θα εχει καταφερει να νικησει εναν χειροτερο αντιπαλο.
Δε στη μπαίνω, αυτό το έχεις αναλάβει καιρό τώρα. Ούτε έχω καμιά κόντρα αν το θέτεις έτσι.renegade έγραψε:Και για να μην μου την μπαίνεις και δεν έχω καμία όρεξη, αναφέρομαι σε ποστ όπως
Αιτια
Εσύ βλέπεις να έχει κάτι το εξαιρετικό για την ηλικία του? Έχει δείξει σταθερότητα? Ποιότητα? Καθαρό μυαλό? Σωστές αποφάσεις σε καίριες φάσεις?
Τί ακριβώς απ' όλα αυτά έχει για να ξεχωρίζει?
Θα έπρεπε να είχε πετάξει τουλάχιστον ένα σέντερ μπακ από πίσω του και να ανέβει από τέταρτος σε δευτερο-τριτος. Τώρα πολύ απλά είναι πίσω και από Μιχάι ίσως. Κι όλα αυτά με μοναδικό προσόν ότι κάνει καλές πάσες και είναι αριστεροπόδαρος.
Τέλος πάντων να χαμε να λέγαμε αφού του χρόνου δε θα τον ανανεώνει ο Κουτσολιακος τζάμπα συζητάμε.
Εδώ μας εκβίαζε ότι θα τον πάει στη Φενέρ. Ε ας τον πάει. Αυτούς τους ρώτησε?
- pisakaipoupoula
Σ αυτό δεν έχεις άδικο, απλά νομίζω ότι έχει δομικές αδυναμίες ο συγκεκριμένος που δεν διορθώνονταιDimitrisS έγραψε:Αν μου βρειτε εσεις 20χρονο Ελληνα σεντρε μπακ που θα ερθει στην ομαδα, θα παιζει βασικος και δεν θα κανει λαθη, εγω θα παω πασο.