Bohemian - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Bohemian - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μόνο ΝΤΡΟΠΗ όλα τ αλλά σχόλια περιττεύουν
ΝΤΡΟΠΗ κ αφήστε το στρογγύλεμα
Είδαμε ξαφνικά εσιτι με αντίπαλο τη μποεμιανς όχι τον Άγιαξ
Είδαμε Καντουρι αριστερά με τη μποεμιανς μη χαθεί το ταχα Μπαλανς
Είδαμε ξσφνικα τον παλαίμαχο καγκαβα βασικό χωρίς καμία λογική παρά την έπαρση
Είδαμε τον Αίγυπτιο π δε ξέρω τι κάνει αλλά από τους χτεσινούς είναι δεκα επίπεδα πάνω μέσα στο παιχνίδι σε προσφορά κ ένταση ν παίρνει πόδι
Κ τελικά είδαμε τον Τζένεραλ να μας οδηγεί σε μια ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ήττα από άσημους ημι επαγγελματίες
Δε μου περνάει από το μυαλό η πιθανότητα αποκλεισμού
Μη ΤΥΧΟΝ μας υποβάλλετε σε τέτοια ξεφτίλα
ΝΤΡΟΠΗ κ αφήστε το στρογγύλεμα
Είδαμε ξαφνικά εσιτι με αντίπαλο τη μποεμιανς όχι τον Άγιαξ
Είδαμε Καντουρι αριστερά με τη μποεμιανς μη χαθεί το ταχα Μπαλανς
Είδαμε ξσφνικα τον παλαίμαχο καγκαβα βασικό χωρίς καμία λογική παρά την έπαρση
Είδαμε τον Αίγυπτιο π δε ξέρω τι κάνει αλλά από τους χτεσινούς είναι δεκα επίπεδα πάνω μέσα στο παιχνίδι σε προσφορά κ ένταση ν παίρνει πόδι
Κ τελικά είδαμε τον Τζένεραλ να μας οδηγεί σε μια ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ήττα από άσημους ημι επαγγελματίες
Δε μου περνάει από το μυαλό η πιθανότητα αποκλεισμού
Μη ΤΥΧΟΝ μας υποβάλλετε σε τέτοια ξεφτίλα
- WestBlock4
Θα συμφωνήσω σε όλα αυτά που λες εκτός από,τη πρόταση για τζολη.sourmenetes έγραψε:Το ότι την ώρα που σχολιάζουμε το ματς ακούμε για Τδ για Σαββίδη και βγάζουμε όλη την πίκρα και ότι μπορούμε να θυμηθούμε, τον λουτσεσκου που δε θέλει παίκτες, την εστερσουντ, ότι είμαστε καρναβάλι στην Ευρώπη ενώ πέρυσι πεταξαμε εκτός μπενφικα, δείχνει ότι δε θέλουμε να δούμε τα του ματς αλλά να βγάλουμε ολα τα θέματα για να κάνουμε μπούγιο.
Το ίδιο γινότανε χθες στις μεταγραφές.
Η ομάδα σίγουρα ήταν κακή και είχε πολλά λανθασμένα κείμενα χθες και ο λουτσεσκου.
Αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι λαθος δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και διορθώσεων.
Σίγουρα θέλουμε αθλητικότητα στα χαφ και από κει ξεκινάνε όλα.
Ας ελπίσουμε το θέμα με εσιτι να τελειώσει γιατί δεν μπορεί το παιδί.
Χίλιες φορές τσιγγαρας.
Επίσης λέτε για το τζολη. Τι σας ενόχλησε;; ότι σούταρε;; ότι απείλησα ε την. Ώρα που ο καντουρι δε φάνηκε καν;;
Αντί να χαιρόμαστε που έχουμε παίκτη που με το που μπήκε απασχόλησε τα αντίπαλα μπακ, βάλαμε πίεση εμείς ψάχνουμε να βρούμε πως θα τον κατηγορησουμε.
Ναι θα μπορούσε καλύτερα, αλλά λιγο μπαστα.
Πόσο χειρότερος θα ήταν ο ΠΑΟΚ αν ξεκίναγε τζολης και τσιγγαρας;;
Ελπίζω το καμπανάκι ειδικά για κάποιους παίκτες να χτυπήσει.
Ούτε υπερβολές ούτε 10 παίκτες θέλει η ομάδα.
3 4 σωστές προσθήκες και να βάλουμε αθλητικότητα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χρειάζεται να τον κράζουμε αλλά ομως ουτε να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα κ να ελπίζουμε σε 20 κ 30 εκατομμύρια ευρώ μεταγραφή. Ο παίχτης δεν αξίζει τοσα κ όσοι ξέρουν από μπαλα το βλέπουν. Αν θέλεις να βγάλεις χρημα τον δίνεις στα 11 κ λες κ ευχαριστώ αλλιώς δουλευεις πανψ του όλη μέρα με κατω το κεφάλι κ χτίζεις πάνω του.
Η ομάδα ήταν κακή χθες και τα πόδια πολύ βαριά. Φαινόταν αυτό εξαρχής. Το ματς όντως θα το έπαιρνες σβηστά αν δεν είχαμε τα δύο αστεία ερασιτεχνικά λάθη από Μιχαηλίδη και Πασχαλάκη. Στη ρεβάνς θα περάσουμε.
Η ομάδα φέτος επειδή δεν είχε να αντιμετωπίσει μεγαθήρια έκανε κανονική προετοιμασία όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, για αυτό και η εικόνα της δείχνει ομάδα πιασμένη. Το ανησυχητικό θα ήταν να τρέχουν όλοι σαν παλαβοί. Δεν δικαιολογείται βέβαια να χάνεις από το χωριό. Θα τους περάσουμε άλλα τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνεις επαγγελματικά
Η ομάδα φέτος επειδή δεν είχε να αντιμετωπίσει μεγαθήρια έκανε κανονική προετοιμασία όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, για αυτό και η εικόνα της δείχνει ομάδα πιασμένη. Το ανησυχητικό θα ήταν να τρέχουν όλοι σαν παλαβοί. Δεν δικαιολογείται βέβαια να χάνεις από το χωριό. Θα τους περάσουμε άλλα τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνεις επαγγελματικά
Δικαιολογίες για την χθεσινή εμφάνιση απέναντι σε μια ερασιτεχνική ομάδα μπορεί να υπάρχουν. Ας το δεχτώ.
Το θέμα μου είναι ότι σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα δεν έπεισε ότι φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Το θέμα μου είναι ότι σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα δεν έπεισε ότι φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
- bersekeros
Λουτσέσκου:
Όχι, ούτε αίμα χρειάζεται ούτε τίποτα.
Ορθολογική διαχείριση ενδεκάδας χρειάζεται από την πλευρά του προπονητή και να ξεκολλήσει από τις εμμονές του σε κάποιες θέσεις.
Πρέπει να πάρει την σκούπα και να καθαρίσει την μπουγάδα. Εσίτι και Καγκάβα να πάνε στο καλό.
Λύση συμβολαίου. Μας πιάνουν 2 πολύτιμες θέσεις ξένων.
Τον Καντουρί άμα τον ξαναβάλει στα αριστερά, θα είναι απαράδεκτος.
Πρέπει να παρθούν αποφάσεις χθες, γιατί ακόμα και αν αποφύγουμε τις αναγούλες την επόμενη Πέμπτη, δύσκολα θα τις αποφύγουμε στην επόμενη φάση των πλέι οφ.
Τον Τζόλη τον ξεκινάς. Τελεία.
Να πάει στη Διοίκηση και να ζητήσει ταχυδυναμικές μεταγραφές.
Με αργούς παίκτες ΔΕΝ πάμε πουθενά, όσο και να ματώσουν τα μάτια ή να αφρίζουμε από το στόμα.
Ντεφορμέ δεν ήταν μόνο η ομάδα.
Ντεφορμέ ήταν και ο Στρατηγός στον πάγκο και οι δηλώσεις του επίσης.
Όταν διαβάζω ότι ο Εσίτι δεν έκανε κακό παιχνίδι,
για να δικαιολογήσει το ότι δεν χρησιμοποίησε τον Τσιγγάρα, αδικεί τον εαυτό του.
ΥΓ. Θέλεις και Τερματοφύλακα Στρατηγέ, όπως κατάλαβες.
Εάν χρειαζόμαστε αίμα στα μάτια για να πάρουμε πρόκριση από ημιερασιτέχνες, κάτι δεν πάει καλά.Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει πως θα το κάνουμε και τι θα κάνουμε, θέλω να δω αίμα στα μάτια τους, πρέπει να πάρουμε αυτή τη πρόκριση.
Όχι, ούτε αίμα χρειάζεται ούτε τίποτα.
Ορθολογική διαχείριση ενδεκάδας χρειάζεται από την πλευρά του προπονητή και να ξεκολλήσει από τις εμμονές του σε κάποιες θέσεις.
Πρέπει να πάρει την σκούπα και να καθαρίσει την μπουγάδα. Εσίτι και Καγκάβα να πάνε στο καλό.
Λύση συμβολαίου. Μας πιάνουν 2 πολύτιμες θέσεις ξένων.
Τον Καντουρί άμα τον ξαναβάλει στα αριστερά, θα είναι απαράδεκτος.
Πρέπει να παρθούν αποφάσεις χθες, γιατί ακόμα και αν αποφύγουμε τις αναγούλες την επόμενη Πέμπτη, δύσκολα θα τις αποφύγουμε στην επόμενη φάση των πλέι οφ.
Τον Τζόλη τον ξεκινάς. Τελεία.
Να πάει στη Διοίκηση και να ζητήσει ταχυδυναμικές μεταγραφές.
Με αργούς παίκτες ΔΕΝ πάμε πουθενά, όσο και να ματώσουν τα μάτια ή να αφρίζουμε από το στόμα.
Ντεφορμέ δεν ήταν μόνο η ομάδα.
Ντεφορμέ ήταν και ο Στρατηγός στον πάγκο και οι δηλώσεις του επίσης.
Όταν διαβάζω ότι ο Εσίτι δεν έκανε κακό παιχνίδι,
για να δικαιολογήσει το ότι δεν χρησιμοποίησε τον Τσιγγάρα, αδικεί τον εαυτό του.
ΥΓ. Θέλεις και Τερματοφύλακα Στρατηγέ, όπως κατάλαβες.
- paok re niamou
Αλλη μια ντροπιαστικη ευρωπαικη βραδια με Λουτσε.
Οπως ειπε και ο απο πανω, σιγα μην χρειαζεται αιμα στα ματια για να νικησεις μια ερασιτεχνικη ομαδα.
Πολυ κακο στησιμο ομαδας που σε συνδυασμο με την ανικανοτητα φεραν ενα απολυτως φυσιολογικο αποτελεσμα που θα μπορουσε να ειναι και 3-1 χαλαρα.
Να περασεις και να πας στον επομενο γυρο να κανεις τι ? Να ξαναφας φαπα ?
Με Τζολη Τσιγγαρα και 2-3 προσθηκες απο μεταγραφες μελλοντικα θα ειμαστε καλυτεροι αλλα οχι τοσο για να επιτυχουμε στοχους.
Σιχαινομαι τα κοληματα του Λουτσε, ειδικα με τον Καντουρι εξτρεμ. Ανοιξτε ενα σουσαδικο στον Καγκαβα να εχει να ασχολειτε γιατι με την μπαλα δεν....
Οπως ειπε και ο απο πανω, σιγα μην χρειαζεται αιμα στα ματια για να νικησεις μια ερασιτεχνικη ομαδα.
Πολυ κακο στησιμο ομαδας που σε συνδυασμο με την ανικανοτητα φεραν ενα απολυτως φυσιολογικο αποτελεσμα που θα μπορουσε να ειναι και 3-1 χαλαρα.
Να περασεις και να πας στον επομενο γυρο να κανεις τι ? Να ξαναφας φαπα ?
Με Τζολη Τσιγγαρα και 2-3 προσθηκες απο μεταγραφες μελλοντικα θα ειμαστε καλυτεροι αλλα οχι τοσο για να επιτυχουμε στοχους.
Σιχαινομαι τα κοληματα του Λουτσε, ειδικα με τον Καντουρι εξτρεμ. Ανοιξτε ενα σουσαδικο στον Καγκαβα να εχει να ασχολειτε γιατι με την μπαλα δεν....
-
Συμφωνώ με bersekeros. Με το που είδα Εσιτι, Καγκάβα στην εντεκάδα και Καντουρι αριστερά ένιωσα ότι θα περάσουμε δύσκολα. Παρόλα αυτά δεν ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο. Σκέφτηκα ότι με τον αρνητισμο δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Αλλά δυστυχώς ο Λουτσεσκου εμπιστεύτηκε λάθος άλογα!
-
Ας μην στρογγυλευουμε... χάσαμε από μια κάποια μποεμιανς..ή κάπως έτσι τέλος πάντων.. γελούσαμε με της αεχ κ του ρουλη τα καμωματα
Καλημέρα.
Δυστυχώς θα επανάλαβω κι εγώ τα περισσότερα απ'όσα λένε αρκετοί φίλοι.
Μ'αυτό το σύστημα και με αυτό το υλικό τα ίδια παθήματα θα έχουμε όπως και πέρυσι.
Δεν βγαίνει.
Μπορεί να βελτιωθούν τα πράγματα αν έρθει παίχτης στο 10 και αριστερό μπακ.
Αν μπουν στα χαφ Κουρτιτς και Αογκούστο, έστω και Τσιγγάρας σε πιο βατά παιχνίδια.
Αν έρθει κανονικό εξτρεμ.
Δύσκολα όμως, θες ταχύτητα ρε γαμώτο.
Κι επειδή ξέρουμε τον Λούτσε, δύσκολα θα γυρίσει το σύστημα.
Και δεν αναφέρομαι σε τριάδα στα στόπερ, έστω σε τριάδα στα χαφ να κλείσεις άξονα και τα πλάγια, να μην φαίνονται οι αδυναμίες σου.
Να δω τον Καντουρί στα εξτρεμ σε αγώνα που είμαι μπροστά και θέλω να κλειδώσω τον αγώνα, να το δεχτώ, αλλά μαζί με τον Ιάπωνα, τον Εσίτι και τον Σβαμπ, είσαι τρομερά προβλέψιμος.
Είναι μεγάλη η στενοχώρια γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ με τις τραγικές εμφανίσεις που είχε και πέρυσι ακολουθώντας αυτόν τον σχηματισμό.
Απορείς τι είναι αυτό που βλέπουν και συνεχίζουν με το ίδιο υλικό να παίζουν αυτό το έρμο το σύστημα.
Δυστυχώς δεν έχουμε καν το υλικό της πετυχημένης μας σεζόν στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω, μακάρι να αλλάξουν πολλά στο μυαλό πολλών και να φέρουν παίχτες που μπορούν να υποστηρίξουν ένα πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς θα επανάλαβω κι εγώ τα περισσότερα απ'όσα λένε αρκετοί φίλοι.
Μ'αυτό το σύστημα και με αυτό το υλικό τα ίδια παθήματα θα έχουμε όπως και πέρυσι.
Δεν βγαίνει.
Μπορεί να βελτιωθούν τα πράγματα αν έρθει παίχτης στο 10 και αριστερό μπακ.
Αν μπουν στα χαφ Κουρτιτς και Αογκούστο, έστω και Τσιγγάρας σε πιο βατά παιχνίδια.
Αν έρθει κανονικό εξτρεμ.
Δύσκολα όμως, θες ταχύτητα ρε γαμώτο.
Κι επειδή ξέρουμε τον Λούτσε, δύσκολα θα γυρίσει το σύστημα.
Και δεν αναφέρομαι σε τριάδα στα στόπερ, έστω σε τριάδα στα χαφ να κλείσεις άξονα και τα πλάγια, να μην φαίνονται οι αδυναμίες σου.
Να δω τον Καντουρί στα εξτρεμ σε αγώνα που είμαι μπροστά και θέλω να κλειδώσω τον αγώνα, να το δεχτώ, αλλά μαζί με τον Ιάπωνα, τον Εσίτι και τον Σβαμπ, είσαι τρομερά προβλέψιμος.
Είναι μεγάλη η στενοχώρια γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ με τις τραγικές εμφανίσεις που είχε και πέρυσι ακολουθώντας αυτόν τον σχηματισμό.
Απορείς τι είναι αυτό που βλέπουν και συνεχίζουν με το ίδιο υλικό να παίζουν αυτό το έρμο το σύστημα.
Δυστυχώς δεν έχουμε καν το υλικό της πετυχημένης μας σεζόν στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω, μακάρι να αλλάξουν πολλά στο μυαλό πολλών και να φέρουν παίχτες που μπορούν να υποστηρίξουν ένα πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο.
O Ολιβειρα ειναι 3 επιπεδα πανω απο οποιονδηποτε αλλο παικτη μας. Και οχι επειδη εβαλε γκολ. 3 πασες του στο πρωτο ημιχρονο που μυριζαν γκολ δεν τις πηρε χαμπαρι κανεις. Τοσο πισω ειναι ολοι οι αλλοι.
Μου αρεσει που θεωρουσαμε τον Μπισε πρωην παικτη ολοι (κι εγω μαζι) και ηταν ο επομενος καλυτερος.
Απο εκει και περα βλεποντας τα σχολια διαβαζω για Εσιτι για Βαρελα για Καντουρι Σβαμπ Ροντριγκο και ολους τους αλλους εκτος απο εναν. Τον χειροτερο του γηπεδου. Προφανως δεν τον σχολιασε κανεις γιατι πιθανοτατα νομιζατε οτι δεν επαιζε
Δεν εξηγειται αλλιως.
Ο υπερπαικτης ο Αντριγια που ακριβως ηταν στο γηπεδο? Για να ειναι ο χειροτερος παικτης του γηπεδου δεν τον φτανει το 1 εκ και θελει παραπανω? Να προλαβουμε να τον ανανεωσουμε μη μας τον παρει κανενας αλλος
Προφανως περιμενουμε απο τον Εσιτι και τον καντουρι και τον Σβαμπ να ειναι οι ηγετες της ομαδας οποτε για αυτο κραζουμε αυτους και ο Αντριγια στο απυροβλητο?
Αν καποιος φταιει για την χτεσινη ηττα ειναι πρωτα ο Λουτσεσκου και αμεσως μετα ο Αντριγια. Αυτος υποτιθεται ειναι ο καλυτερος της ομαδας. Υποτιθεται. Γιατι χτες μαλλον νομιζε οτι η μπαλα ειναι βομβα
Οποτε μπηκε τσακωμενος με τον εαυτο του στο ματς και περιοριστηκε στο να πουλησει μαγκια σε αντιπαλους και διαιτητη στην αρχη και μετα να κατσει να παρακολουθει το παιχνιδι ως θεατης
Αυτο το 23χρονο που μας εχωσε τα γκολ, 2 επιπεδα πανω φαινοταν χτες απο τον Ζιφκοβιτς
Μου αρεσει που θεωρουσαμε τον Μπισε πρωην παικτη ολοι (κι εγω μαζι) και ηταν ο επομενος καλυτερος.
Απο εκει και περα βλεποντας τα σχολια διαβαζω για Εσιτι για Βαρελα για Καντουρι Σβαμπ Ροντριγκο και ολους τους αλλους εκτος απο εναν. Τον χειροτερο του γηπεδου. Προφανως δεν τον σχολιασε κανεις γιατι πιθανοτατα νομιζατε οτι δεν επαιζε

Ο υπερπαικτης ο Αντριγια που ακριβως ηταν στο γηπεδο? Για να ειναι ο χειροτερος παικτης του γηπεδου δεν τον φτανει το 1 εκ και θελει παραπανω? Να προλαβουμε να τον ανανεωσουμε μη μας τον παρει κανενας αλλος

Προφανως περιμενουμε απο τον Εσιτι και τον καντουρι και τον Σβαμπ να ειναι οι ηγετες της ομαδας οποτε για αυτο κραζουμε αυτους και ο Αντριγια στο απυροβλητο?
Αν καποιος φταιει για την χτεσινη ηττα ειναι πρωτα ο Λουτσεσκου και αμεσως μετα ο Αντριγια. Αυτος υποτιθεται ειναι ο καλυτερος της ομαδας. Υποτιθεται. Γιατι χτες μαλλον νομιζε οτι η μπαλα ειναι βομβα
Οποτε μπηκε τσακωμενος με τον εαυτο του στο ματς και περιοριστηκε στο να πουλησει μαγκια σε αντιπαλους και διαιτητη στην αρχη και μετα να κατσει να παρακολουθει το παιχνιδι ως θεατης
Αυτο το 23χρονο που μας εχωσε τα γκολ, 2 επιπεδα πανω φαινοταν χτες απο τον Ζιφκοβιτς
Μόνο καλό θα μας κάνει το χθεσινό. Μην τρελαίνεστε.
Το ερωτημα ειναι, φταιει ο Ζιφκο ή φταινε τα χαφ και ο τρόπος με τον οποίο τροφοδοτήθηκε?
Είναι λεπτό ζήτημα θεωρώ το κατά πόσο ευθύνεται ένα εξτρέμ για την ανυπαρξία του ατομικά ή η λειτουργία της ομάδας σε επίπεδο ανάπτυξης. Αυτό δεν σημαίνει οτι προσπαθώ να τον δικαιολογήσω! Συμφωνώ απόλυτα οτι ήταν ο πλέον ανύπαρκτος του γηπέδου!
Είναι λεπτό ζήτημα θεωρώ το κατά πόσο ευθύνεται ένα εξτρέμ για την ανυπαρξία του ατομικά ή η λειτουργία της ομάδας σε επίπεδο ανάπτυξης. Αυτό δεν σημαίνει οτι προσπαθώ να τον δικαιολογήσω! Συμφωνώ απόλυτα οτι ήταν ο πλέον ανύπαρκτος του γηπέδου!
Ρε praman, αν αποκλειστουμε τελειωνουν ολα. Για να γυρισουμε στην Ευρωπη θα χρειαστουμε 10 χρονια μετα. Αυτο ανησυχει περισσοτεροpraman έγραψε:Μόνο καλό θα μας κάνει το χθεσινό. Μην τρελαίνεστε.
Και στο χαρτί το ίδια λέγανε και τώρα κλαίνε με μαύρο δακρι.praman έγραψε:Μόνο καλό θα μας κάνει το χθεσινό. Μην τρελαίνεστε.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
- Sick Bastard
Πριν αρχίσω αυτά που θέλω να πω, τι εννοείς όταν λες ότι μόνο καλά θα μας κάνει;praman έγραψε:Μόνο καλό θα μας κάνει το χθεσινό. Μην τρελαίνεστε.