7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Εκεί που κατάφερες και πέτυχες τον συμπαίχτη σου λυγισα πραγματικά. Ελπίζω να επιστρέψεις στον άξονα γιατί θα χρειαστείς σίγουρα.
- WeWillRockYou
Θλιβερή η εμφάνιση του σήμερα, δεν μπορεί με τίποτα μπροστά αριστερά.
Ελπίζω σε επιστροφή του στη θέση 8, όπου σίγουρα μπορεί να προσφέρει καλύτερα μέσα στη σεζόν.
Ελπίζω σε επιστροφή του στη θέση 8, όπου σίγουρα μπορεί να προσφέρει καλύτερα μέσα στη σεζόν.
Κάθε σεζόν 10 καλά παιχνίδια κάνει το πολύ … άρα τα κρατάει για πιο μετά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Run-tmc έγραψε:Παικταρας είναι αλλα εχει λιγοτερη αντοχη στους τραυματισμους απο κινεζικο παιχνιδι της λαικης
Παιχταράς σε τι ακριβώς;
Έχω τεράστια περιέργεια να δω πού θα παίξει μετά τον ΠΑΟΚ αυτός και καναδυό ακόμα.
Τα τελευταία δέκα χρόνια αν δεν είχαμε ανανεώσει κανένα άνω των 30 ετών θα είμασταν κερδισμένοι ή χαμένοι?
καθε χρονο ειναι να φυγει απτον ΠΑΟΚ και καθε χρονο με καποιο μαγικο τροπο μενει. Απλα κουρασε.
Ο ανθρωπος δεν μπορει,ειτε εξτρεμ,ειτε χαφ,ειτε δεκαρι. Ειναι για αποσυρση. Απτα μεγαλυτερα λαθη του καλοκαιριου
Ο ανθρωπος δεν μπορει,ειτε εξτρεμ,ειτε χαφ,ειτε δεκαρι. Ειναι για αποσυρση. Απτα μεγαλυτερα λαθη του καλοκαιριου
Δεν πρέπει να έχει κάνει χειρότερη εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.
Παίκτης γενικά, όχι ο Ελ
Παίκτης γενικά, όχι ο Ελ
Πραγματικά πολύ κακός σήμερα,ίσως και λίγο χειρότερος του Ιάπωνα.
Μέσα στην ανυπαρξία του όμως έβγαλε μια κάθετη μπουκιά και συγχωριο για τον Ολιβειρα,που όμως την σπατάλησε.
Μέσα στην ανυπαρξία του όμως έβγαλε μια κάθετη μπουκιά και συγχωριο για τον Ολιβειρα,που όμως την σπατάλησε.
Όταν είναι κακός, χάνουμε.
Με ανησυχούν περισσότερο αυτοί που είναι καλοί όταν χάνουμε.
Με ανησυχούν περισσότερο αυτοί που είναι καλοί όταν χάνουμε.
- bersekeros
Τραγικός, αργός και γενικά πολύ κακός σήμερα στη θέση που κλήθηκε να αγωνιστεί.
Δεν μπορεί στην πτέρυγα ως εξτρέμ. Τελεία και παύλα.
Λάθος του προπονητή η χρησιμοποίησή του στην αριστερή πτέρυγα.
Τον εξέθεσε δυστυχώς υπερβολικά. Μόνο στον άξονα μπορεί το παλικάρι. Το έχει πει ο ίδιος.
Τον Νοέμβριο του 2020 δήλωνε τα εξής σε συνέντευξή του:
όπου θα του ζήταγα να μη με ξαναβάλει ποτέ ξανά ως εξτρέμ.
Δεν μπορεί στην πτέρυγα ως εξτρέμ. Τελεία και παύλα.
Λάθος του προπονητή η χρησιμοποίησή του στην αριστερή πτέρυγα.
Τον εξέθεσε δυστυχώς υπερβολικά. Μόνο στον άξονα μπορεί το παλικάρι. Το έχει πει ο ίδιος.
Τον Νοέμβριο του 2020 δήλωνε τα εξής σε συνέντευξή του:
Εγώ στη θέση του, θα έκανα μια συζήτηση με τον προπονητή,Έχεις παίξει σε πολλές θέσεις… Ποια σου ταιριάζει, που θέλεις να παίζεις;
«Όπου και αν με βάλει ο προπονητής, θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Ωστόσο, όταν αγωνίστηκα ως εξτρέμ ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο για εμένα. Είμαι ένας παίκτης που θέλει να ακουμπάει τη μπάλα και να δημιουργεί παιχνίδι. Θέλω να βλέπω το γήπεδο και τους συμπαίκτες μου. Ως εξτρέμ υπήρχαν αγώνες που δεν ακουμπούσα τη μπάλα για 5 λεπτά και… τρελαινόμουν!»
όπου θα του ζήταγα να μη με ξαναβάλει ποτέ ξανά ως εξτρέμ.
-
- ΑποστόληςΑ
Αριστερά πάντα χάλια ήταν. Και επί Lucesku. Παρακαλούσαμε να τραυματιστεί για να πάει καλά η ομάδα. Ο παίκτης μεταμορφώθηκε όταν ο Άμπελ τον έβαλε στον άξονα. Αυτή είναι η θέση του. Ο Ρουμάνος όμως το βιολί του, που είναι και ξεκούρδιστο.
Πολλά κιλά μπάλα ο Καντουρι αλλά αν δεν μπορείς τρέξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο δεν μπορείς να παίξεις πλεον. Είναι τραγική επιλογή η ανανέωση του και χωρίς καμία λογική.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk