11.Χρήστος Τζόλης
-
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Αν και ο ίδιος είναι ντεφορμε όπως πολλοί, δεν ανησυχώ. Αν όμως το μυαλό του είναι αλλού καλύτερα να φύγει αύριο κιόλας, ταλέντο έχει το παιδί να δουλέψει να κάνει καριέρα. Αν το μυαλό δεν είναι εδώ, δεν θα βοηθηθεί ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα
- ΑποστόληςΑ
Χίλιες φορές με τον κομπλαρισμενο Τζολη πάρα με τον Ελ Καντουρι που 5 χρόνια σκουντουφλαει.
Για όνομα...
Για όνομα...
- WeWillRockYou
Αναρωτιέμαι αν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι ή αν είναι εντελώς αλλού το μυαλό του.
Σε κάθε ενδεχόμενο πρέπει να ξεκινήσει βασικός στη ρεβάνς.
Από εκεί και πέρα νομίζω πως αν η πρόταση φτάσει στα 12 εκατομμύρια+ 20% μεταπώλησης+ κάποιο μπόνους 1-2 εκατομμυρίων, μάλλον θα πρέπει να δεχτούμε.
Σε κάθε ενδεχόμενο πρέπει να ξεκινήσει βασικός στη ρεβάνς.
Από εκεί και πέρα νομίζω πως αν η πρόταση φτάσει στα 12 εκατομμύρια+ 20% μεταπώλησης+ κάποιο μπόνους 1-2 εκατομμυρίων, μάλλον θα πρέπει να δεχτούμε.
Βρε μετριοτατος ηταν αλλα απο την ωρα που μπηκε δεν ξανανεβηκαν τα ακραια μπακ οπως ηθελε και ο Λουτσεσκου αλλα εκεινος επελεξε Καντουρι εξτρεμ...
οσο πιο γρηγορα φυγεις τοσο το καλυτερο για σενα
δεν σε κατηγορω που θες να φυγεις τωρα,δεν εχεις κανενα μελλον σε μια ομαδα που δεν εχει ιδεα πως να σε εξελιξει και να παρει απο εσενα το μαξιμουμ αγωνιστικα τα επομενα 2-3 χρονια...
''δεν ειναι καλος τακτικα'' και τετοιες πιπες θα λεγονται λες και το προβλημα ειναι ο παικτης και οχι η αδυναμια της ομαδας να παιξει ενα συγχρονο ποδοσφαιρο στο οποιο θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο ενας τοσο ποιοτικος παικτης...
δεν σε κατηγορω που θες να φυγεις τωρα,δεν εχεις κανενα μελλον σε μια ομαδα που δεν εχει ιδεα πως να σε εξελιξει και να παρει απο εσενα το μαξιμουμ αγωνιστικα τα επομενα 2-3 χρονια...
''δεν ειναι καλος τακτικα'' και τετοιες πιπες θα λεγονται λες και το προβλημα ειναι ο παικτης και οχι η αδυναμια της ομαδας να παιξει ενα συγχρονο ποδοσφαιρο στο οποιο θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο ενας τοσο ποιοτικος παικτης...
-
Αυτό που είπε ο συν οπαδός το παιδί μακάρι να φύγει από αυτή την άρρωστη ομάδα και να κάνει καριέρα με το ταλέντο του αντί να τον πλαισιώσει η ομάδα σιγά σιγά τον απαξιώνει για να κρύψει την ανυπαρξία της
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Νομίζω πως πρέπει να φύγει. Βασικά και για το δικό μου καλό που ανεβάζω σφυγμούς κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα μη τυχόν και τραυματιστεί. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα για την ομάδα αλλά σίγουρα έχει αποφασίσει πως είναι η κατάλληλη για αυτόν. Και αυτό δεν αλλάζει.
Σύγχρονο ποδόσφαιρο και Λουτσέσκου δεν πάνε μαζί.Norte έγραψε:οσο πιο γρηγορα φυγεις τοσο το καλυτερο για σενα
-
Αν ήμουν ο Τζόλης και έβλεπα τον προπονητή μου να βάζει στην θέση μου, όχι τον Ζίφκοβιτς, όχι τον Μουργκ, όχι τον Λάμπρου, όχι τον Βιερίνια, όχι τον Κουτσια ή έστω τον Κωνσταντέλια, ΑΛΛΑ τον κούτσαβλο (για την θέση) Καντουρί, θα έφευγα όχι σήμερα, όχι αύριο, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ.