Bohemian - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- black_star_ninja
Re: Bohemian - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παντως αν ρωτούσες έναν άσχετο ποια απο τις δυο ομάδες συμμετέχει σε ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα κ εχει προϋπολογισμό κατω του εκατομμυρίου νομίζω θα απαντούσε ο ΠΑΟΚ δυστυχώς.
Πως γινεται καθε μα καθε χρονο να βλεπουμε το ιδιο εργο το καλοκαιρι,την ομαδα να κατεβαινει στους ευρωπαικους αγωνες αντι ενισχυμενη αποδυναμωμενη και να καταληγουμε στο ιδιο εργο θεατες να τρεμει το φυλοκαρδι μας για να περασουμε μηπως και το ροστερ καταφερει να ενισχυθει...Ειναι πραγματικα απιστευτο το πως δεν μαθαινουμε απο τα ιδια και τα ιδια λαθη...
Θα πω και ενα τελευταιο σε σημειο να φανω εμπαθης αλλα μια που το ανεφερε πιο πανω ο gpap. Δεν γιναμε καλυτεροι στο κεντρο επειδη μπηκε ο Κουρτιτς, αλλα επειδη βγηκε ο Εσιτι. Ειναι επαναλαμβανομενο φαινομενο. Οπως και ο Σβαμπ που ηταν αφαντος, εμφανιστηκε μετα την αλλαγη. Πραγματικα ειναι και στεναχωρο γιατι ειναι συμπαθης ο Εσιταρος, αλλα δεν.
CCCP έγραψε:Ολοι οι 'Βετερανοι' σημερα ηταν για γέλια και για κλαματα. Πονταρε στην 'εμπειρια' ο Ραζβαν και τον κρεμασαν.
Ο μπισεσβαρ ηταν εξαιρετικος.
- PAOKevolution
ToMousiTouCrespo έγραψε:Πως γίνεται να συνδέεστε τόσοι πολλοί μόνο στις ήττες δεν θα το καταλάβω ποτέ.
Έλα τώρα που δε ξέρεις ..
- falconakis
Δεν θα γκρινιαξω ειπα αλλα δεν μπορω να κρατησω το στοματακι μου κλειστό...
Η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ηταν το λιγότερο τραγική μια πο δεν ειχε ουσιαστικά χαφ και αριστερή πλευρα...
Δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα οταν περασε τον γιαπωνεζο λιγω πιο πισω κατι αρχισε να γίνεται...
Με το που βγηκαν Καντουρι και Εσιτι επιτέλους αρχισε η ομαδα μα μοιάζει ομάδα
Και τιμωρουμε τον Ολιβέιρα γιατι εβαλε γκολ...
Ελπιζω μονο στην τυχη του Λουτσε και προσεύχομαι..
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ηταν το λιγότερο τραγική μια πο δεν ειχε ουσιαστικά χαφ και αριστερή πλευρα...
Δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα οταν περασε τον γιαπωνεζο λιγω πιο πισω κατι αρχισε να γίνεται...
Με το που βγηκαν Καντουρι και Εσιτι επιτέλους αρχισε η ομαδα μα μοιάζει ομάδα
Και τιμωρουμε τον Ολιβέιρα γιατι εβαλε γκολ...
Ελπιζω μονο στην τυχη του Λουτσε και προσεύχομαι..
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ο Μπισε ήταν ο μοναδικός που έτρεξε λίγο από τους δικούς μας,είναι και ο μόνος χωρίς προετοιμασία και με κάποιον αγωνιστικό ρυθμό λόγω της παρουσίας του στην Εθνική του.
Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι,ίσως και όχι.
Πολύ κακή συνολικά εικόνα,ελπίζω και πιστεύω ότι σε εννιά μέρες θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο και θα περάσουμε.
Συνεχίζουμε.
Πολύ κακή συνολικά εικόνα,ελπίζω και πιστεύω ότι σε εννιά μέρες θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο και θα περάσουμε.
Συνεχίζουμε.
Εγω πιστευω πως αν πυροβολισουμε τον Πασχαλακη θα λυθει το προβλημα. Αυτος φταιει γιατι η πμαδα κεντουσε μπροστα. Ο Ελ Καντουρι θα σταματησει να παιζει με περιοδο, ο Εσιτι θα σταματησει να μπερδευει τη μπαλα με το ραγκμπι, ο Μουργκ θα γινει ποδοσφαιριστης, και βαριεμαι να γραψω για αλλους.
Μου ανεβηκε και η πιεση με τον γαβρο και το κωλοφαρδο γκολ που εβαλε και το τι χασανε οι αλλοι.
Μου ανεβηκε και η πιεση με τον γαβρο και το κωλοφαρδο γκολ που εβαλε και το τι χασανε οι αλλοι.
obanebane έγραψε:Ο Μπισε ήταν ο μοναδικός που έτρεξε λίγο από τους δικούς μας,είναι και ο μόνος χωρίς προετοιμασία και με κάποιον αγωνιστικό ρυθμό λόγω της παρουσίας του στην Εθνική του.
Συνεχίζουμε.
Μαλλον λογικο ειναι. Και λογικα θα κλαταρει πιο μπροστα απο τους υπολοιπους μεσα στη χρονια.
-
barlow4 έγραψε:CCCP έγραψε:Ολοι οι 'Βετερανοι' σημερα ηταν για γέλια και για κλαματα. Πονταρε στην 'εμπειρια' ο Ραζβαν και τον κρεμασαν.
Ο μπισεσβαρ ηταν εξαιρετικος.
Με συγχωρείς, αλλά ο Μπίσεσβαρ σου φάνηκε τόσο εξαιρετικός, γιατί ήταν πτώμα όλη η ομάδα. Έτρεχε μεν, με πολλά λάθη δε...
μην βλέπετε φαντάσματα κάποιοι σε όσους τοποθετούμαστε με προβληματισμό για ότι βλέπουμε.
Από την άλλη, κάποιοι ψηφίζουν και Μπίσεσβαρ ως κορυφαίο (!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Από την άλλη, κάποιοι ψηφίζουν και Μπίσεσβαρ ως κορυφαίο (!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- anekfrastos
Ολιβέιρα, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσε οι μόνοι (ας πούμε) διασωθέντες από το σημερινό ναυάγιο.
Λουτσέσκου σε κακό βράδυ.
Αισιοδοξώ ότι με κέντρο Σβαμπ Κούρτιτς Τσιγγάρα κ Τζόλη αντί για Καντουρί, θα δούμε άλλη ομάδα.
Λουτσέσκου σε κακό βράδυ.
Αισιοδοξώ ότι με κέντρο Σβαμπ Κούρτιτς Τσιγγάρα κ Τζόλη αντί για Καντουρί, θα δούμε άλλη ομάδα.
Όπως λέει κι ο συνονόματος, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη σημερινή τραγική εικόνα, ξεσκούφωτος.
Στα περί ρόστερ :
Τέρμα : Τι είχες Γιάννημ... Αμφότεροι παρασύρονται από τη γενική εικόνα.
Ροντρίγκο : εμένα δε με χάλασε.
Κεντρικά Στόπερ : 1000 φορές Μιχαηλίδης, Μιχάι, Ίγκυ. Ναι θα κάνουν λάθη... αλλά είδαμε κ τους άλλους
Αντελίνο : Το μεν πνεύμα πρόθυμον, το δε σώμα ασθενές. Περέιρα; Περέιρα.
Εσίτι : Όταν θα φτάσουμε στους 8 της διοργάνωσης κ παίξουμε με κανα θηρίο κ χρειαστεί δέσιμο πίσω ας ξαναμπεί αποστολή. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ όμως, ό,τι πορεί να δώσει το έδωσε.
Καντουρί : Γιατί ανανεώθηκε σε αυτά τα ποσά δεν κατάλαβα.
Σβαμπ :Χάθηκε επειδή έπαιζε μόνος.
Αντρίγια : Χαμένος (δε φταίει αυτός αποκλειστικά)
Ολιβέιρα : Το έβαλε κρύα και πιστεύω θα ανοίξει . Κατά τα άλλα μηδενική τροφοδότηση
Κούρτιτς : Κράτησε το κέντρο
Αφάνας : Ευχ'αριστη έκπληξη χωρίς να κάνει κάτι εξεζητημένο. Απλά ζήτησε κ κράτησε κ κατέβασε μπάλες που για τέτοιο επίπεδο δε θα έπρεπε να είναι δύσκολο
Τζόλης : Μπήκε να το γυρίσει στο 2-0 κ απορώ τι τον κράζετε.
Καγκάβα.. Θλίψη γιατί τον θυμάμαι παλιά.
Στα περί ρόστερ :
Τέρμα : Τι είχες Γιάννημ... Αμφότεροι παρασύρονται από τη γενική εικόνα.
Ροντρίγκο : εμένα δε με χάλασε.
Κεντρικά Στόπερ : 1000 φορές Μιχαηλίδης, Μιχάι, Ίγκυ. Ναι θα κάνουν λάθη... αλλά είδαμε κ τους άλλους
Αντελίνο : Το μεν πνεύμα πρόθυμον, το δε σώμα ασθενές. Περέιρα; Περέιρα.
Εσίτι : Όταν θα φτάσουμε στους 8 της διοργάνωσης κ παίξουμε με κανα θηρίο κ χρειαστεί δέσιμο πίσω ας ξαναμπεί αποστολή. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ όμως, ό,τι πορεί να δώσει το έδωσε.
Καντουρί : Γιατί ανανεώθηκε σε αυτά τα ποσά δεν κατάλαβα.
Σβαμπ :Χάθηκε επειδή έπαιζε μόνος.
Αντρίγια : Χαμένος (δε φταίει αυτός αποκλειστικά)
Ολιβέιρα : Το έβαλε κρύα και πιστεύω θα ανοίξει . Κατά τα άλλα μηδενική τροφοδότηση
Κούρτιτς : Κράτησε το κέντρο
Αφάνας : Ευχ'αριστη έκπληξη χωρίς να κάνει κάτι εξεζητημένο. Απλά ζήτησε κ κράτησε κ κατέβασε μπάλες που για τέτοιο επίπεδο δε θα έπρεπε να είναι δύσκολο
Τζόλης : Μπήκε να το γυρίσει στο 2-0 κ απορώ τι τον κράζετε.
Καγκάβα.. Θλίψη γιατί τον θυμάμαι παλιά.
- sourmenetes
- Moderator
Σήμερα θεωρώ τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής μας.
Έχεις διαβάσει τον αντίπαλο μιλάς για δουλεμένη ομάδα μιλάς για τρεξίματα και βάζεις ότι πιο αργό υπάρχει στα χαφ.
Και το βλέπεις το σκηνικο στο ημίχρονο.
Τι περίμενες να αλλάξει ο καγκαβα στο 2ο ημίχρονο;;
Τι περίμενες να αλλάξει ο καντουρι και ο εσιτι;;
Ο καντουρι θεωρώ θα ανέβει και θα βρει τα κάποια καλά ματς. Αλλά για ματς που θες να πιέσεις γιατί έχεις καλύτερη ποιότητα δε βάζεις το νωχελικο εσιτι και τον κάκιστο καγκαβα.
Ο Αντελινο για μένα πρέπει να πάει στα εξτρεμ. Στα ευρώπαικα που θέλει τρεξίματα δεν μπορεί. Επιθετικά ακόμα και στα 35 μπορεί να κάνει πλάκα ακόμα και στην Ευρώπη.
Με σωστή ομάδα θα τους βάλουμε στα δίχτυα στην Τούμπα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις διαβάσει τον αντίπαλο μιλάς για δουλεμένη ομάδα μιλάς για τρεξίματα και βάζεις ότι πιο αργό υπάρχει στα χαφ.
Και το βλέπεις το σκηνικο στο ημίχρονο.
Τι περίμενες να αλλάξει ο καγκαβα στο 2ο ημίχρονο;;
Τι περίμενες να αλλάξει ο καντουρι και ο εσιτι;;
Ο καντουρι θεωρώ θα ανέβει και θα βρει τα κάποια καλά ματς. Αλλά για ματς που θες να πιέσεις γιατί έχεις καλύτερη ποιότητα δε βάζεις το νωχελικο εσιτι και τον κάκιστο καγκαβα.
Ο Αντελινο για μένα πρέπει να πάει στα εξτρεμ. Στα ευρώπαικα που θέλει τρεξίματα δεν μπορεί. Επιθετικά ακόμα και στα 35 μπορεί να κάνει πλάκα ακόμα και στην Ευρώπη.
Με σωστή ομάδα θα τους βάλουμε στα δίχτυα στην Τούμπα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk